عزیزامون توجه کنن اینام یه چند تا نمونه از دکلهای Bts ایرانسل تو تبریز و یه نمونش هم تو اسکو ( یکی از شهرستانهای تیریز) داره راه اندازی میشه.
اسکو :
![]()
عزیزامون توجه کنن اینام یه چند تا نمونه از دکلهای Bts ایرانسل تو تبریز و یه نمونش هم تو اسکو ( یکی از شهرستانهای تیریز) داره راه اندازی میشه.
اسکو :
![]()
Last edited by TempesT; 30-04-2007 at 01:15.
عليرضا جان اشتباه كردي اين كه دكل ايرانسل نيست اصلا دكل هيچ كدوم از tci و تاليا هم نيست !!! اين آسمون خراشه!!اینم دکل ایرانسل در تهران. بعضی از دوستان دونبالش بودن... توی مشهد و چند شهر دیگه ای که من دیدم همین شکلی هستن
حالا تا فردا صبر كنيد خودم يه خوشكلشو مي گيرم و براتون ميزارم![]()
اینم یه دکل ایرانسل البته از اونا که روی پشت بام ساختمونان.![]()
چرا عزیزم اون دکل ایرانسله ولی هنوز کامل نشده از این دکل ها تو تهران و مشهد پر شده وقتی کنار دکل بودم انتن موبایلم 1/2خط بود
اما تا حالا دکل ایرانسل که با ریسمان بسته شده باشه ندیدم
این دکل کاملا جدید نصب شده و تا قبل از ایرانسل این دکل نبود
این دکل توی کیانشهر توی خیابان امام رضا نصب شده
Last edited by علیرضا خارجی; 30-04-2007 at 10:02.
من ديروز داشتم agile mesenger رو تست ميكردم ببينم كدومش كار ميكنه ...يكيشون يه update 500kb كرد و ... ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييهووووو ووووووووووووووووو2هزار تومن از حسابم كم شد !!!!!! همش هم 1 دقيقه طول نكشيد... !!
خدا قسمت كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم يك عكس از دكل ايرانسل دارم اما اگر بگذارمش دوباره banned ميشم ...ايني كه منم دارم خوشگله خاصتي msg بگذار تا نشونت بدم......![]()
![]()
با کی هستی با علیرضا یا من ؟![]()
عکسهای من که فابریک ماله ایرانسله![]()
ای ول اینم خوده خودشه![]()
تو تبریز هم تو پشت بام ها از اینها خیلی هست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)