خوب همینی که گفتم دیگه.
نمیدونی بگو نمیدونم!
خوب همینی که گفتم دیگه.
نمیدونی بگو نمیدونم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم راحت باش!!!!
من عقلمو از دست ندادم تا با یک چنین بازی مضخرفی مشغول کنمکه نه گرافیک خوب دارد و نه با هاش میشه کیف کرد!!!
اما آن تاپیک را برای یکی از دوستانم که خیلی هم اصرار داشت،نوشتم و آن کد های تقلب هم برای اون بود نه برای من.
از این GTA SanAndreas هم خیلی خوشم آمده و نمیگزارم به این آسونی از دستش رها شوم تا به اتمامش نرسانم. حتی اگر شما هم بگویی!!!!!!!
و از آقای NW_NK هم خیلی متشکرم که لطف نموده و آن لینک را برایم گزاشتن!
مؤفق باشی دوست من
ممنونتان
فرهمند
من فكر كردم دلت واسه اين بازي تنگ شده ! چون واسه خودم پيش اومده .عزیزم راحت باش!!!!
من عقلمو از دست ندادم تا با یک چنین بازی مضخرفی مشغول کنمکه نه گرافیک خوب دارد و نه با هاش میشه کیف کرد!!!
اما آن تاپیک را برای یکی از دوستانم که خیلی هم اصرار داشت،نوشتم و آن کد های تقلب هم برای اون بود نه برای من.
از این GTA SanAndreas هم خیلی خوشم آمده و نمیگزارم به این آسونی از دستش رها شوم تا به اتمامش نرسانم. حتی اگر شما هم بگویی!!!!!!!
و از آقای NW_NK هم خیلی متشکرم که لطف نموده و آن لینک را برایم گزاشتن!
مؤفق باشی دوست من
ممنونتان
فرهمند
سلام
اقا دست درد نکنه خیلی حال دادی
بابا چرا دوست دخترم تو این بازی نیستش هر وقت میرم دم در خونشون نیست
خوب نیست دیگه . زوره ؟ باید یه موقع هایی بری مثل عصر ها اون موقع ها بیشتر هستش .بابا چرا دوست دخترم تو این بازی نیستش هر وقت میرم دم در خونشون نیست
اگه رفتی خونه نبود! برو نزدیک ترین خونه ای که خریدی بازیرو Save کن تا 7-8 ساعتی بگذره! حالا برگرد ببین هست!
راستی , تو اکثر راهنماهای بازی GTA SA زمان خونه بودن اکثر دوست دخترها رو نوشته!
لینک 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک 2
لینک 3
برای نحوه استفاده برو به پست 1625 در همین تاپیک!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)