اگه میترسی و از بازیایی که همش تیر کم میاری خوشت نمیاد بازی نکن.ولی ترسناکه.یکمی هم قطع شدن برق اذیت می کنه( خیلی تکراری شده و زیاد اتفاق میفته )
منم روی آسون بازی می کردم ولی همش کم میاوردم
اگه میترسی و از بازیایی که همش تیر کم میاری خوشت نمیاد بازی نکن.ولی ترسناکه.یکمی هم قطع شدن برق اذیت می کنه( خیلی تکراری شده و زیاد اتفاق میفته )
منم روی آسون بازی می کردم ولی همش کم میاوردم
Last edited by Mohammad Yek110; 30-07-2012 at 21:58.
ترس و کم آوردن تیر که مشکلی نیست. فقط از بازیای تکراری بدم میاد. اینم همونجوریه؟اگه میترسی و از بازیایی که همش تیر کم میاری خوشت نمیاد بازی نکن.ولی ترسناکه.یکمی هم قطع شدن برق اذیت می کنه( خیلی تکراری شده و زیاد اتفاق میفته )
نه داداش، باریش می ارزه که تجربش کنی
بعضی اتفاقا گاهی خیلی زیاد توش تکراری میشن
آقا تصویب شد. بازی می کنم. فقط بعد از انتخاب رشته![]()
سلام...دوستان ی جایی هست تو بازی زیر ی پل ک قطار بالا سرت رد میشه..بعد ات واشغالا جون میگیرن ب سمتت برخورد میکنن...اونجا میباس چیکا کرد؟
بعضی جاها باید فرار کنی..بعضی جاها باید با نور چراغ قوه چند ثانیه به سمت هر کدومشون بتابونی تا نابود بشن...سلام...دوستان ی جایی هست تو بازی زیر ی پل ک قطار بالا سرت رد میشه..بعد ات واشغالا جون میگیرن ب سمتت برخورد میکنن...اونجا میباس چیکا کرد؟
این ManuScriptها که باید از محیط بازی جمع کنیم ، ترتیبش به همین شکل هست که در منوی بازی قرار میگیره ؟
آره..به همون ترتیب هست..این ManuScriptها که باید از محیط بازی جمع کنیم ، ترتیبش به همین شکل هست که در منوی بازی قرار میگیره ؟
البته جمع کردنش فقط واسه فهمیدن بیشتر داستان بازی هست..در نخسه american nighmare با جمع کردنشون میتونی اسلحه های جدید رو آزاد کنی..
دوستان خواهشا یکی لینک دانلود Alan Wakes American Nightmare رو برای 360 بهم بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)