سرعتو کم نکردن ولی اقت و خیز مثل قبل هنوزم هست
![]()
سرعتو کم نکردن ولی اقت و خیز مثل قبل هنوزم هست
![]()
Last edited by George Shelly; 27-01-2020 at 11:43.
این اقزونه رو حتما نصب کنید خیلی سرعتش خوبه به شرط اینکه سرعت نت خودتون هم خوب باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل افت و خیز ندارم ،برا بازی آنلایین .سرعت آپلود مهمه. بگو برات بالاتر ببندن.
افت و خیز رو دیگه ندارم.خوشبختانه حتی با قند شکن.ولی 930 رو تو هر زمانی و با هر قندشکنی میده
من افت خیلی شدیدی دارم دقیقا همین الان بشدت خرابه سرعت استریمینگ ، هیچ وخ نشده بود تا این حد خراب باشه سرعت استریمینگم ، بیشتر از 300 کیلو نمیده
تو اون تایمها مودمتو چک کردی.
یا تایم بخصوصی هست.چون دیشب دیدم snr ام بود 18 ،میخواستم زنگ بزنم به شون بگم ،ببرین سرعتمو رو 10.
بعد آخر شب اومد 11.
ممکنه یموقع تو اون تایم خودکار سرعتتو کاهش میدن.البته احتمالش کم هست،چون خودمم تا دو هفته پیش مشکلتو داشتم ولی تو مودمم ،چیزی نشون نمیداد.
بجاش پینگت خیلی خوب شده.برا بازی آنلاین ،حتما آپلودتو ببر رو 1 مگ
نه آپلودم کاقیه واسه بازی اصن مصرقی نداره تهش 15 کیلو میکشه
آخرین وضعیت پینگ ( فست فعاله اگه نباشه 35 تا میره روش )
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)