مدل شما tfi60هست یا b612مبین نت
بهتره تمام درایورهای سیستم نصب باشه
اگر لب تاپ هست پورت های2رو انتخاب کنید
اگر pcهست ازپورت های پشت سیستم استفاده شود وتمام اتصالهای اضافی رو قطع کنید
مدل شما tfi60هست یا b612مبین نت
بهتره تمام درایورهای سیستم نصب باشه
اگر لب تاپ هست پورت های2رو انتخاب کنید
اگر pcهست ازپورت های پشت سیستم استفاده شود وتمام اتصالهای اضافی رو قطع کنید
Last edited by ALIRK; 17-09-2018 at 11:50.
مودم Tf i 60 ایرانسل هست. البته این مطلب رو هم اضافه کنم با PC امتحان نکردم هرسه مورد ویندوزی که امتحان کردم لب تاپ بوده ممنونم از راهنمایی و پاسخگوییتون.
بیبین عریزمن .اینقدرمشکلات مشابه توهمین تایپیک جواب داده شده .شما حل مشکلتونوتوتایپیک جستجوکن پیدامیشه
درهرصورت بارهاگفته شده چون این اموزش دستسازه ممکنه درمواردخاص باگهایی داشته باشه.بعضی ازمادربردها به علت چیپهای غیرمتداول درایورهای مشابه نصب میکنن
که توضیحش مفصله .تنها چاره شما تست باچند سیستم دیگه هست.اگربازم مشکل داشتی احتمالا مودمت ازکمپانی یامشکل پورت یواس بی داره یاتوسط شرکت پورتش بسته شده(امکانش کمه)
با سلام
دوستان من مودم B612 از دیجی سفارش دادم
الان رسیده دستم و دیدم که نسخه انلاک ایرانسل رو برام اوردن و ارم ایرانسل رو پاک کردن و آنلاکش کردن
بنظرتون پس بدم یا موردی نداره ؟
بخاطر ارزونتر بودن گرفتم که الان به اینصورت هست متاسفانه
آیا تفاوت کارایی داره با نسخه اصلی ؟
اگر داره بنظرتون مرجوع کنمش بهتر نیست ؟
آننتن همراه اول روبروی خونه و با گوشی تو صبح ها سرعت تا 4 مگ در دانلود منیجیر میره الان بعد ظهر هست که اوردن و تست سرعت زدم 1.5 مگ بیشتر نمیده ؟
اگه نسخه اصلی مودم که 1میلیون قیمت داره هم بگیرم همین وضعیت رو داره ؟
شما زنگ بزن دیجیکالا شکایت کن و اطلاع رسانی کن این مورد رو
مودم ایرانسل میخواستین که خودتون زیر 300 میتونستین بخرین و آنلاکش کنین تازه دو تا سیمکارت هم روش بود
الکی هم پول نریز تو جیب این فروشنده های د_ ز_د حــــروم خور دیـــــجی کالا
جعبه مودم هم تقلبی هست و موقع فروش مودم به مشکل میخورین، اگه میخواین صاحب اول و آخر مودم خودت باشی نگهش دار
Last edited by ho3in2012; 17-09-2018 at 16:01.
حتی اگه بلد نیستی مودمو آنلاک کنی مودم لاک شده ایرانسل بخر بفرست برا من برات مجانی آنلاک میکنم و فریمور پایدار برات میریزم
فقط خواهشا نزار این دلال ها این جوری سود جویی کنن
زنگ بزن دیجی کالا حسابی سر و صدا کن
اگه پرسیدن از کجا میدونی بگو جعبه تقلبی هست، بعد ریست مودم اسم وای فای میشه ایرانسل، لوگو هم پاک شده
Last edited by ho3in2012; 17-09-2018 at 16:06.
سلام دوستان عجیبه مودم من TFI60 هست ولی اصن داخل تنظیمات مودم هیچ سر ورقی نیست فقط میشه اسمو رمز رو تغییر داد انلاکم کردم ولی بازم چیزی نشد همه مودم های TFI60 ایرانسل این مدلی هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
یعنی الان من مودم رو رو ریست سخت افزاری کنم با اون دکمه پشت مودم ، کلاً همه چی مودم پاک میشه و فقط میتونم سیم ایرانسل بندازم روش ؟آنلاکش از بین میره ؟
کیفیت و پایداری یعنی چی ؟
مگه چقدر راه هست برای انلاک کردنشون و چه تفاوتی دارن ؟
چجوری میشه فهمید مودم پایدار هست یا خیر ؟
البته الان زنگ زدم و درخواست مرجوعی کردم
بهم گفتن از لگو که پاک شده عکس بنداز و از قسمت داخل ستاپ که ایرانسل زده
من هم زدم و براشون از طریق تلگرام فرستادم
گفتن فعلاً صبر کنید تا بررسی بشه
امیدی هست مرجوع بشه ؟ یا گزاشتن سر کار
الان هم خورده به تعطیلات
![]()
تنها روش آنلاک مودم باز کردن درب مودم و لحیم کردم کابل USB روی برد مودم هست سپس فلش فریمور آنلاک
ریست کنین آنلاکش از بین نمیره
مشکلی که فریمور آنلاک داره این هست که وای فایش ناپایدار هست بعضی وقتا قاطی میکنه و قطع و وصل میشه و اینکه کیفیت سیگنال توش ضعیف هست یه فریمور خوب روش بریزی این مشکلات رفع میشن
من بهتون میگم مودم رو مرجوع کنین و اصلا زیر بار نرین بگین به اسم مودم هوآوی یه مودم ایرانسل با جعبه و لوازم جانبی تقلبی بهم انداختین
یه مودم 300 تومنی رو دارن خدا تومن بهتون میفروشن وشما نباید اینو قبول کنین
چند نفر مشتری ها که سرشون کلاه رفته اینکارو بکنن بساط این کلاهبردار های دلال سودجو جمع میشه
سلام, مودم 4G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استوک موجود است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)