من خودم 1 ساله از ایرانیان نت سرویس میگیرم
من خودم 1 ساله از ایرانیان نت سرویس میگیرم
شما کدوم شهر هستی؟
دنیا به سمت ftth حرکت کرده و دیر یا زود اکثر منازل استفاده خواهند کرد.
ملت باید پیگیر سرویس های جدید باشند نه انکه سر سرویس های 2 مگ و 8 مگ مانور بدن. نهایت ای دی اس ال 16 مگی هم ارزش داره؟
ببخشید ولی یه موضوعی هست اونم اینه که مثلا خود من خطم (adsl) رو رو ۴ مگ بستن ولی همون رو هم جواب نمیده و میگن خطت نویز داره
حالا من با چه انگیزه ای بیام ۲ تا ۳ میلیون هزینه کنم و یه خطی که اصلا معلوم نیست پهنای باند واقعیش چقدره یا مثلا چه حجمی رو میخوان تو پاچه ما بکنن رو بگیرم ؟
isp ها و سردستشون خود مخابرات از اول تو کار دزدی بودن و الان هم چیزی تغییر نکرده و کلا به نظر من مردم نسبت بهشون بی اعتماد شدن
شما یه مقایسه ای بین قیمت واقعی اینترنت تو دنیا و قیمت اینترنت تو ایران بکنید متوجه منظور من میشید![]()
دوستان کسی اینجا از تهران فیبرنوری داره واس ما یه پینگ از این دو ای پی بگیره ؟
185.179.202.54
و
134.213.37.197
اگه پینگش نسبت به ADSL بهتر باشه برم سراغ فیبر نوری![]()
تانوما خطش فیبر نوریه، این جور مشکلات بر نیمخورید اصلا !
من شنیدم اتفاقا خیلی بده. البته نه واسه همه. بعضی جاها سرعت بسیار پایین یا در واقع خیلی متغییره. و پینگ و پایداری هم تعریف آنچنانی نداره
سرعتش که به هیچ وجه متغییر نیست و کاملا ثابته.پینگ متغییر هم به اون بالا ربط داره و اوصولا تانوما باید بهترین پینگ رو نسبت به بقیه سرویسها داشته باشه.سرعت فیبر تو ایران هم تا 1 گیگابیت رو من به چشم دیدم و یعنی اگه امکانش باشه خود فیبر کشش رو داره
سلام
به شما سرعتی که خریداری کردین رو دادند یا بالاتر بستند؟
بعضی از دوستان میگن براشون بالاتر بستند.
میخواستم بدونم سلیقه ای بوده یا کلا بالا میبندند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)