تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 227 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام دوستان
    من از مشتریای شاتل توی منطقه 19 دی قم هستم. اینجا فعلا همون adsl هست و وضعیت کیفیت هم خیلی بد هست یعنی روی سرعت 8 مگ قطعی وصلی دارم از سر خط.
    زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفت منطقه شما بعضی کافوهاش vdsl راه افتاده بعضیای دیگه داره راه میفته وقتی راه افتاد بهتون خبر میدیم تغییر بدید
    بعدش زنگ زدم 2020 گفت اصلا قرار نیست اونجا vdsl بیاد چون کلا مسی هست اون منطقه
    واقعا گیج شدم نمیدونم اینا چی دارن میگن..
    کسی اطلاع داره در این مورد؟

2. این کاربر از indiaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام دوستان من از مشتریای شاتل توی منطقه 19 دی قم هستم. اینجا فعلا همون adsl هست و وضعیت کیفیت هم خیلی بد هست یعنی روی سرعت 8 مگ قطعی وصلی دارم از سر خط. زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفت منطقه شما بعضی کافوهاش vdsl راه افتاده بعضیای دیگه داره راه میفته وقتی راه افتاد بهتون خبر میدیم تغییر بدید بعدش زنگ زدم 2020 گفت اصلا قرار نیست اونجا vdsl بیاد چون کلا مسی هست اون منطقه واقعا گیج شدم نمیدونم اینا چی دارن میگن.. کسی اطلاع داره در این مورد؟

4. این کاربر از indiaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام
    مخابرات قم اولین جایی که داره کافو های فیبر نصب میکنه منطقه مخابراتی 19 دی هست
    یعنی بخشی باجک 1 و بخشی از 2 . 55 متری عمار یاسر تا تقریبا سمت نوبهار
    چون مرکز مخابراتی اصلی قم اونه

بعد هم میره سراغ شهرک قدس و مناطق جدید شهر چون از قبل فیبر کشی شدن و 90 درصد کارهاش آماده هست
    اینجوری که من متوجه شدم تا یک ماه دیگه کل قم فیبر میشه اما پورت ها کمه و امکان vdsl نیست ولی کیفیت خط روی همون adsl به طور محسوسی بهتر میشه
    اگه ممکنه اگر اطلاعات جدید دارید بگید ممنون

6. این کاربر از indiaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه ممکنه اگر اطلاعات جدید دارید بگید ممنون
    رو خود سایت شاتل داره ثبت نام میکنه برای vdsl در شهر قم و در اطلاعیش هم نوشته تا سرعت 80 مگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

رو خود سایت شاتل داره ثبت نام میکنه برای vdsl در شهر قم و در اطلاعیش هم نوشته تا سرعت 80 مگ
    خیلی وقت پیش ثبت نام کردم ولی اسمس اومد که فعلا برای شما قابل ارائه نمیباشد چند ماه قبل. گفتم شاید جدیدا خبری شده.
    بعد هم شنیدم سرویس های شاتل اصلا بصرفه نیست و همش باید حجمی خرید درسته؟
    برای مخابرات چجوره توی قم vdsl?
    جاهایی که شاتل vdsl میده مخابرات هم میده یا فقط یکیشون میدن؟

9. این کاربر از indiaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

19دی میشه باجک, محل قدیمیه و شرکتها کمتر تمایل به فیبرکشی دارند, تمرکز روی محل های جدید و پر جمعیت دارند, مثل بنیاد, پردیسان, جمهوری و غیره

تهران همینجوریه, امیر آباد, یوسف آباد, بالا شهر, آرژانتین, شمیران فقط dsl ضعیف دارند. شهرک های دور تهران, اسلامشهر, پردیس, شهرک غرب... همه فیبر نوری دارند
    Last edited by dadash42; 04-09-2020 at 13:05.

11. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیلی وقت پیش ثبت نام کردم ولی اسمس اومد که فعلا برای شما قابل ارائه نمیباشد چند ماه قبل. گفتم شاید جدیدا خبری شده.
    بعد هم شنیدم سرویس های شاتل اصلا بصرفه نیست و همش باید حجمی خرید درسته؟
    برای مخابرات چجوره توی قم vdsl?
    جاهایی که شاتل vdsl میده مخابرات هم میده یا فقط یکیشون میدن؟
    اوایل صحبتش بود که شاتل قراره با مخابرات در این زمینه همکاری داشته باشند سرویس وی دی اس ال مخابرات هم که اسمش سورینو است قیمت سرویسهای وی دی اس ال شاتل هم که رو سایتشه فعلاً به صرفه نیست خیلی از شرکتای ديگه مثل های وب و صبانت هم دارن پیش ثبت نام میکنن و میگن بعداً باهاتون تماس میگیریم البته تعداد پورتها محدوده فعلاً همه چیز فعلاً در حد حرفه و با وجود کمبود بودجه تا همه گیر شدن این سرویس و شکسته شدن قیمتاش شاید چند سالی زمان ببره ضمن اینکه همه کاربرها هم هنوز تمایل نشون نمیدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

19دی میشه باجک, محل قدیمیه و شرکتها کمتر تمایل به فیبرکشی دارند, تمرکز روی محل های جدید و پر جمعیت دارند, مثل بنیاد, پردیسان, جمهوری و غیره

تهران همینجوریه, امیر آباد, یوسف آباد, بالا شهر, آرژانتین, شمیران فقط dsl ضعیف دارند. شهرک های دور تهران, اسلامشهر, پردیس, شهرک غرب... همه فیبر نوری دارند
    آخه دیدم سر کوچمون ظاهرا کافو زدن گفتم شاید خبری شده. چون شاتل هم گفت 19 دی بعضی کافوهاش راه افتاده.
    حالا باز باجک خوبه ما که پایینتریم سمت آذر اینجا که خیلی به هم ریخته تر وقدیمی تره. نمیدونم چجوریه...
    باز خوبه این طرفها سرعت ایرانسل خوبه. من شبانه با سرعت حدود 20 مگابایت با idm دانلود میکنم...

14. 2 کاربر از indiaboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستانی که فیبر نوری مخابرات و یا adsl اون رو دارن توجه داشته باشن که بسیاری از سایت هایی که در اینجا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به عنوان دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ( تعرفه ی یک / چهارم داخلی ) آمده توسط مخابرات اعمال نمیشه و از شما به عنوان ترافیک بین الملل از حجم کلی تون کم میکنند ( لینک بالا توسط خود مخابرات به عنوان مرجع سایت های ایرانی با ترافیک داخلی معرفی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    برای اینکه مجبورشون کنید سیستمشون رو بروز کنند همگی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید تا لیستشون رو بروز کنند
    بنده از سایتی که در تاریخ خرداد 99 ثبت دامنه های داخلی شده اقدام به دانلود کردم که بعد از مراجعه به پنل خودم متوجه شدم که به صورت بین الملل و چهار برابری از حجم من کم کرده !
    صرفا جهت اطلاع رسانی
    Last edited by medinem; 17-09-2020 at 16:49.

16. این کاربر از medinem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستانی که فیبر نوری مخابرات و یا adsl اون رو دارن توجه داشته باشن که بسیاری از سایت هایی که در اینجا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به عنوان دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ( تعرفه ی یک / چهارم داخلی ) آمده توسط مخابرات اعمال نمیشه و از شما به عنوان ترافیک بین الملل از حجم کلی تون کم میکنند ( لینک بالا توسط خود مخابرات به عنوان مرجع سایت های ایرانی با ترافیک داخلی معرفی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    برای اینکه مجبورشون کنید سیستمشون رو بروز کنند همگی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید تا لیستشون رو بروز کنند
    بنده از سایتی که در تاریخ خرداد 99 ثبت دامنه های داخلی شده اقدام به دانلود کردم که بعد از مراجعه به پنل خودم متوجه شدم که به صورت بین الملل و چهار برابری از حجم من کم کرده !
    صرفا جهت اطلاع رسانی
    جالبه از نظر قیمت مخابرات تقریبا بهتر از بقیه شرکتاس انحصار فیبر نوری رو هم داره ولی مشکلات جانبیش مثل همین محاسبه ترافیک داخلی و عدم پشتیبانی خوب و... هنوز پابرجاست

18. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •