مرسی دوست عزیز ظاهر قشنگی داره [emoji16]
از مودم راضی هستین؟ این مودم بهتر یا اون دوگانه سوز به قول دوستمون؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی دوست عزیز ظاهر قشنگی داره [emoji16]
از مودم راضی هستین؟ این مودم بهتر یا اون دوگانه سوز به قول دوستمون؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام، فرقی نداره از نظر من تنها از نظر ظاهری جمع و جور تر هست که حداقل قابل تحمل تر از مدل قدیمی باشه،
البته اگر مودم لیوانی داشت اون بهتره چون میتونی با یه پاور پانک هم روشنش کنی و نیاز به آداپتور نداره، و حملش هم راحت تر هست (البته برای جاهایی که آنتن بده)
![]()
من همه سرویس اینترنت ثابت و همراه اوپراتور ها امتحان کردم ۴جی ایرانسل و همراه اول و رایتل و سامانتل و شاتل موبایل همینطور اینترنت ثابت ایرانسل
فقط مبین نت مونده [emoji16][emoji16]
می دونم هیچ فرقی با بقیه نداره ولی دوست دارم مبین نت هم استفاده کنم که دیگه کامل بشه
با این وجود انتخاب اول من اینترنت adsl با سرعت ثابت ۲.۵ مگابایت یا ۲۰ مگابیت با شبانه رایگان با همین سرعت هست
Last edited by saeexx; 17-10-2017 at 11:44.
من همین الان یه طرح گرفتم مودم رو برا 10 دقیقه خاموش کردم و به محض روشن شدن مودم رفتم ببینم طرحم فعال شده یا نه :
همونطور که میبیند 80 مگ رفته اونم 29 روزه !!!! دفعه قبل هم همینجوری بود چرا ؟!!
Last edited by osta_ali; 17-10-2017 at 21:35.
همین عکسارو نگه دار تو صدای مشتری فرم پرکن اعتراز کن .عکس و هم براشون اپلود کن .به عنوان مدرک هم نگهشون دار .اگر این کار و کردی و جواب گرفتی خبرش و اینجا بده
الان همین کار رو کردم ولی چشمم آب نمیخوره
اون 29 روز مشکلی نیست و 30 روز حساب میشه شما تاریخ تمدید و تاریخ پایان رو نگاه کنید البته خودتون هم میتونید تاریخ و زمان دقیق رو یادداشت کنید که باید 30 روز دیگه همین ساعت خاتمه پیدا کنه فک نکنم مشکلی باشه
اما برای من هم دیروز که تمدید کردم دقیقا بعد از تمدید همین حجم رو نوشت و 80 مگ کم بود
امروز از مبین با هام تماس گرفتن
مورد اول همونی هست که شما گفتین
مورد دوم هم گفت 80 مگ رو برای ذخیره نگه میداریم.برای زمانی که حجم شما تموم شده تا بتونین وارد پنل کاربری و بانک بشین برای خرید طرح![]()
عجب 7خط هایی هستن 80مگ میخوان از خودشون مایه نذارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)