تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 859 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    بنده قصد دارم مودم TD-LTE بخرم و از بسته های ترکیبی استفاده کنم. دوستانی که سیم کارت TD-LTE و نرم افزار ایرانسل من دارند لطفا چک کنن ببینن آیا این بسته های ترکیبی در اون برنامه موجود هست؟ این بسته ها برای من که سیم کارت و مودم FDD-LTE دارم نشون داده نمی شن.
    و اینکه آیا نحوه خرید خرید یا ارسال بسته ها و یا شارژ در محیط برنامه ایرانسل من که با این سیم کارتها هست دقیقا مثل FDD-LTE هست؟ به عنوان مثال کس دیگه ای می تونه از محیط کاربری خودش این بسته های ترکیبی رو برام فعال کنه؟ چون صرفا از این طریق برام می صرفه که بسته بگیرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    بنده قصد دارم مودم TD-LTE بخرم و از بسته های ترکیبی استفاده کنم. دوستانی که سیم کارت TD-LTE و نرم افزار ایرانسل من دارند لطفا چک کنن ببینن آیا این بسته های ترکیبی در اون برنامه موجود هست؟ این بسته ها برای من که سیم کارت و مودم FDD-LTE دارم نشون داده نمی شن.
    و اینکه آیا نحوه خرید خرید یا ارسال بسته ها و یا شارژ در محیط برنامه ایرانسل من که با این سیم کارتها هست دقیقا مثل FDD-LTE هست؟ به عنوان مثال کس دیگه ای می تونه از محیط کاربری خودش این بسته های ترکیبی رو برام فعال کنه؟ چون صرفا از این طریق برام می صرفه که بسته بگیرم.
    سلام

خیر این بسته ها توی ایرانسل من نیست. و اصلا نیازی هم نیست که اونجا باشه

نحوه فعال سازی بسته ترکیبی از طریق همین صفحه سایت ایرانسل هست. اگر روی خرید کلیک کنید ازتون یک شماره موبایل میگیره که بسته اینترنت همراه رو روی اون فعال کنه و یک شماره TDLTE هم برای فعال سازی بسته اینترنت ثابت و بعد از پرداخت اینترنتی این بسته روی سیمکارت و TDLTE فعال میشه

3. این کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    یعنی نمیشه با یک سیمکارت اعتباری کل حجم این بسته های ترکیبی رو استفاده کرد ؟ حتما باید اون قسمت ثابتش با سیمکارت td lte باشه ؟ خیلی بد شد پس . اون طرح های پر حجم معمولی رو هم که همه رو حذف کردن . اینم که اگه اینجوری باشه کاربردی نداره چون باید ۳۰۰ فقط پول مودم td رو بدیم تازه نصف بسته رو هم فقط میشه رو مودم fd استفاده کرد...

البته یادمه قبلا میشد بسته های fd رو هم با مودم td استفاده کرد یا برعکسش (دقیق یادم نبست)

Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk

5. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

خیر این بسته ها توی ایرانسل من نیست. و اصلا نیازی هم نیست که اونجا باشه

نحوه فعال سازی بسته ترکیبی از طریق همین صفحه سایت ایرانسل هست. اگر روی خرید کلیک کنید ازتون یک شماره موبایل میگیره که بسته اینترنت همراه رو روی اون فعال کنه و یک شماره TDLTE هم برای فعال سازی بسته اینترنت ثابت و بعد از پرداخت اینترنتی این بسته روی سیمکارت و TDLTE فعال میشه
    نه اینطورها هم نیست... اتفاقا خیلی خوبه که توی نرم افزار ایرانسل من باشه، چون اینطوری می شه با راهکارهایی ارزانتر خرید کرد و هم اینکه اون 9درصد پول زور رو نداد... که در مجموع خیلی ارزانتر تمام می شه نسبت به خرید از سایت، بانک ، ستاره مربع یا هرجای دیگه ای... بخصوص مصرف هم بالا باشه... امیدوارم که به زودی این بسته ها رو به نرم افزار اضافه کنند تا حداقل بشه ارزونتر خرید کرد... وگرنه با این تغییرات اخیر که در بسته های اینترنت همراه دادن مجبورم برم سمت همراه اول... دوستانی که TD-LTE دارن لطفا هر وقت این بسته های ترکیبی در نرم افزارشون دیدن در سایت اطلاع رسانی کنند بی زحمت!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام.
    یعنی نمیشه با یک سیمکارت اعتباری کل حجم این بسته های ترکیبی رو استفاده کرد ؟ حتما باید اون قسمت ثابتش با سیمکارت td lte باشه ؟ خیلی بد شد پس . اون طرح های پر حجم معمولی رو هم که همه رو حذف کردن . اینم که اگه اینجوری باشه کاربردی نداره چون باید ۳۰۰ فقط پول مودم td رو بدیم تازه نصف بسته رو هم فقط میشه رو مودم fd استفاده کرد...

البته یادمه قبلا میشد بسته های fd رو هم با مودم td استفاده کرد یا برعکسش (دقیق یادم نبست)

درست گفتید . با مودم TD میشه از سیمکارت و اینترنت FD استفاده کرد ولی برعکسش نمیشه . در واقع رفت توی پاچه من و امثال من که کلی پول مودم FD دادم [emoji19] [emoji19] یکی نیست بهشون بگه شما که قراره بسته های پرحجم FD رو حذف کنید و انتقالشون بدید به TD چرا از اول اینکارو نمیکنید تا پولمون رو بابت مودم دور نریزیم!؟!؟ لعنت بهشون که سر سوزنی به فکر مردم و مشتری نیستن و الان مجبوریم یه مودم TD بخریم . حالا اگه پوشش TD خوب بود بازم یه چیزی ؛ ظاهرا پوشش جالبی هم نداره و ممکنه نیاز به مودم بیرونی باشه که ۴۰۰ تومن آب میخوره [emoji17]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کسی هست از سرعت فعلی td lte یه عکس بزاره ببینیم ارزش داره یا نه .

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی هست از سرعت فعلی td lte یه عکس بزاره ببینیم ارزش داره یا نه .

میانگین 20 25 مگابیت هست سرعتش تا حداکثر 40 مگابیت تو بعضی مناطق خاص با آنتن پر پر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام میخوام مودم بیرونی ایرانسل بگیرم رو پشت بوم نصب کنم td-lte
    یه کس عکس گرفتم چندتا دکل اطراف خونمون هست از کجا بدونم واسه ایرانسل البته شایدم نباشه[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با عرض پوزش نمیدونم چرا عکس سرو ته شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

اینم از یه زاویه دیگه لطفا بگید کدومش واسه ایرانسله td-lte

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •