دستتون درد نکونه که جواب دادی اما واقا حیف که n95 شصد تومن هست وگرنه اونو میگرفتم راستی گوشیهای Imat چطوری هست یه سریشون ویندو ز دارن اگه میشه یکی نظر و یک قیمت بدید با مدل گوشی هم بگید ممنون
دستتون درد نکونه که جواب دادی اما واقا حیف که n95 شصد تومن هست وگرنه اونو میگرفتم راستی گوشیهای Imat چطوری هست یه سریشون ویندو ز دارن اگه میشه یکی نظر و یک قیمت بدید با مدل گوشی هم بگید ممنون
در مورد imate و کلا پاکت پی سی ها بهتره در تایپیک مربوط به خودش اطلاعات بگیری...
ولی کلا خریدش رو به کسانی که استفاده خاصی از امکاناتش نمیکنند توصیه نمیکنم چون ممکنه زود دلت رو بزنه...
دوستان سلام
990 با این چیزهایی که گفتی عالیه ولی خوب می گی ظاهر هم برات مهمه که ممکنه به دلت نشینهمن موندم که چی بگیرم به نظر شما w810 or w880 or k810 کدومشو اصلا یه گوشی تا حداکثر 350 تومان چی بگیرم البته به نظر خودم w880 بعد نیست اما حیف که سیمباین نداره ولی هیچ موقع به فکر n70 تا n73 نیفتادم چون اصلا با هیکل و قیافش حال نمیکنم بعد یه چیز دیگه که تو ذوقم خورد در مورد W880 اینه که چینی هست درسته ممنون میشم جوابم رو بدید![]()
تقریبا بیشتر سونی ارکسون ها چینین
880 هم عالیه باریکه که شخصا از باریک خوشم میاد
e250 سامسونگ کا 310 و 510 و z530 از سونیمن يه گوشي ميخوام كه قيمتش 100 تومن باشه گوشي خوبم باشه يا مثلا كدوم گوشي دست دومش اين قيمته
دیگه چیزی نمی دونم
یه سریشون نه تقریبا 95% شون ویندوز موبایلندستتون درد نکونه که جواب دادی اما واقا حیف که n95 شصد تومن هست وگرنه اونو میگرفتم راستی گوشیهای Imat چطوری هست یه سریشون ویندو ز دارن اگه میشه یکی نظر و یک قیمت بدید با مدل گوشی هم بگید ممنون
با 350 اینها هم گیرت میاد ولی دیگه ور افتادن و بهتر از اونها اومدن
95 هم چینیش یعنی تقلبیش همین حدودهاست
با همه موافقم به جز اونی که مشخصهدر مورد imate و کلا پاکت پی سی ها بهتره در تایپیک مربوط به خودش اطلاعات بگیری...
ولی کلا خریدش رو به کسانی که استفاده خاصی از امکاناتش نمیکنند توصیه نمیکنم چونممکنه زود دلت رو بزنه...
حداقل نسبت به گوشیهای دیگه خیلی دیرتر دلت رو می زنه
چه عجب پس این هم وارد بازار شد اول از همه هم تو ایرانگوشي w960 واقعا عاليه قيمتش هم 500 هزار تومن هستش
به قول ایرانسل از کی تا حالا این گوشی اومده ما نفهمیدیم
اگه اومده کجاست ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من كلي از M600 و p1 خوشم اومده ولي خيلي نسبت به نصب نرم افزار روي گوشي تعصب دارم.آيا نرم افزارهايي مثل كال ركوردر و غيره رو گوشي نصب ميشه و كلا فراواني نرم افزارشون چطوره؟راستش پول برا گرفتن N95 دارم ولي جرات نميكنم بگيرم چون خيلي زور داره اينهمه پول واسه گوشي دادن.راستي N95 از نظر برنامه در چه وضعييتيه آيا برنامه هاش هست يا تا وقت خز شدنش بايد صبر كنيم؟
Last edited by vafa1353; 16-09-2007 at 21:28.
اگر كسي w960 رو خواستش پاساژ قائم تجريش داره 500 هزار تومن من كه پول ندارم بگيرم گفتم از دبي برام بيارن همه چي داره همين خوبه
مگه از دبی بیارن برات چقدر ارزونتره یا همون قیمتش چنده
فکر کنم آخر p990 بگیرم ولی آخه با این وزن زیادش چی کنم داره بجوری گریم میگرهشایدم w810 کرفتم اه خسته شدم با این اههههههههههههههههههههه
![]()
![]()
Last edited by roohi_rsh; 18-09-2007 at 00:18.
سلام دوستان. بین دو گوشی p1i و n95 کدوم را انتخاب کنم. ؟ برام کار با اینترنت و تایپ مهم هست. دوربین و صدا زیاد فرقی به حالم نمیکنن. شما باشید کدومو انتخاب میکنید و به چه دلیل؟ ممنون میشم پاسخ بدید
به نظر من اگه من پول بیشتری داشتم حتمن p1i رو انتخاب میکردم اما حیف که قیمتش بالای 400 تومن هست
خوب برا سما که نه دوربین مهمه و نه صدا پس p1i خیلی عالیه.چون تاچ اسکرین هستش و کار باهاش آسونه.البته اگه صدا و دوربین اصلا برات مهم نیست 1100 هم انتخاب خوبیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)