سلام دوستان میخواستم بدونم از پرینتر لیزری سیاه و سفید چند وقت استفاده نکنی جوهرش خشک میشه؟
سلام دوستان میخواستم بدونم از پرینتر لیزری سیاه و سفید چند وقت استفاده نکنی جوهرش خشک میشه؟
خوب من رفتم يكي دوجا پرسيدم ، نكته جالب اينكه كارتريج هاي اچ پي 5463 ميگن اصلا نيست و كيت شارژ
هم براش وجود نداره و اگه كسي بگيره و جوهرش تموم شه دست به ... ميمونه !!
كيت تانك 4500 كانن هم حدود 80 تومن آب ميخوره .. اما من كه نميخوام آتليه و چاپخونه راه بندازم كه!
من يه پرينتر ميخوام كه :
1- هدش با كارتريج عوض بشه كه اگه يه زماني خراب شد مجبور نشم هزينه اي برابر با خود پرينتره بدم
2- كارتريجهاي رنگي مجزا داشته باشه كه كيفيت چاپ عكسش مطلوب باشه.
سناتور ، دوستان ، نظر شما برام مهمه كه اينجا پست ميزنم . لطفا راهنمايي كنيد .
ممنون
خشک نمیشه.پودره نه جوهر که بخواد خشک بشه.
حتما کارتریجش هم از مادیران هاست.شارژ نمیشن.
حتما کارتریجش هم از مادیران هاست.شارژ نمیشن
مال Meva با گارانتي ماديران
اينو نفهميدم يعني شارژشون كنم؟
مدتیه که وقتی اسکن میکنم پس زمینه به جای سفید زرد میوفته و عکس را هم زرد میکنه علت چیه باید چکار کنم
دوست گلم بنده بیشتر توی لیزری اطلاعات دارم و جوهرافشان تا حالا نداشتم.
کلا تانک خیالتون رو از جهت شارژ راحت میکنه.
مشکل خشک شدن جوهر رو هم حتما مدنظر داشته باشین.
سلام خدمت همه دوستان و كارشناسان محترم
مي خواستم دستگاه 4 كاره اي بگيرم واسه كاراي خونگي، راهنمايي مي خواستم.
جوهر افشان و رنگي باشه!با صرفه باشه(چه از جهت قيمت كاتريج،چه تعداد چاپ صفحات)ليزري پيشنهاد نميكنين؟
تو پستها خوندم كه اچ پي تحريم شده!يعني اگر خريديم با مشكل گارانتي و كمبود كاتريج مواجه ميشيم؟
دوستان چه مدلهايي رو پيشنهاد ميدين؟
قيمت تا 200000 تومان!
مدلهاي 3660 و 3680 اچ پي خيلي نظرمو به خودش جلب كرده ،بگيرم به نظرتون؟
كارتريجهاي اچ پي در برابر اپسون 6،5 برابر گرونترند...چيكار كنم؟خواهش دارم كمكم كنيد!!!
Last edited by amirshiraz; 21-03-2009 at 18:43. دليل: اصلاح
من hp 5150 دارم . خیلی ازش راضی ام . 3-4 ساله دارمش . روزی هم حدود 20-30 برگ پرینت میگیره . دوتا کارتریج داره . مشکی و رنگی . میشه مشکی رو با یه رنگی دیگه تعویض کرد برای کارهای کیفیت بالا .
یه لیتر جوهر هم میگیری میشه 40 تومن . برای یک سالت بسه .
قیمتش هم اگه گیر بیاری بالای 70-80 نیست
موقعی که میخوای پرینت بگیری یه جا نوع پرینت رو باید مشخص کنی . اونجا رو بزار روی داکیومنت به جای عکس .
منتظر نظر اساتيد و كارشناسان هستم
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)