تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 203 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

وضعیت فک نکنم اون همه هم بحرانی باشه....
    مجبوری با 4 تا هافبک بازی میکنیم که نقص مودریچ بشه جبران شد.....فک کنم آنجلوتی هم این ترکیبو برداره.....خدیرا هم بهترین گزینس...برا تعویضش سیلوا.....ایارا اصلا" گزینه ی خوبی نیست....
    برا حمله هم رونالدو و بنزما اگه هم بنزما نبود چیچاریتو عالی جاشو پر میکنه.....
    جای نگرانی ای فک نکنم باشه.....

2. 3 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

بنزما دیدار مقابل اتلتیکو را از دست داد

کریم بنزما، مهاجم فرانسوی رئال مادرید، مطمئنا نمی تواند تیمش را در دیدار چهارشنبه شب مقابل ‏اتلتیکو مادرید در لیگ قهرمانان اروپا همراهی کند.‏

به گزارش "ورزش سه"، او که از ناحیه زانو مصدوم است و در دیدار این هفته رئال مقابل مالاگا نیز ‏غایب بود، در تمرینات امروز رئال نتوانست آمادگی اش را نشان بدهد و کادر فنی رئال دیگر امیدی به ‏استفاده از او در دیدار چهارشنبه شب ندارند.‏
    با توجه به مصدومیت گرت بیل، اکنون کارلو آنچلوتی از بین مثلث خط حمله اش، تنها کریس رونالدو را ‏در اختیار دارد. بیل در دیدار مقابل مالاگا تنها 5 دقیقه در زمین حضور داشت و پس از آن به دلیل ‏مصدومیت، از بازی بیرون رفت. با توجه به غیبت بیل و بنزما، احتمالا کارلتو از ایسکو و خاویر هرناندز ‏در ترکیب اصلی استفاده خواهد کرد.‏
    لوکا مودریچ و مارسلو هم دیگر بازیکنان رئال هستند که در دیدار چهارشنبه نمی توانند تیم شان را ‏همراهی کنند. مودریچ در دیدار مقابل مالاگا مصدوم شد و مارسلو نیز به دلیل محرومیت دیدار برگشت ‏برابر رقیب همشهری را از دست داد.‏

4. 5 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

با این وجود چهارشنبه یکی از داغون ترین ترکیب های چند سال اخیر رو داریم
    این هفته خیلی بد شانسی آوردیم

6. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با وجود 4 تا بازیکن محروم و مصدوم باید بریم به مصاف اتلتیک مادرید
    محروم = مارسلو
    مصدوم = بنزما ، بیل ، مودریچ
    بازی سختی میشه ، ولی اگه صعود کنیم جواب خوبی به اتلتیک و .... میدیم

+

امروز تولد ایسکو هست 23 ساله شد ، بازیکن خیلی خوبی هست ، امیدوارم حالا حالاها تو رئال بمونه

محتوای مخفی: روزنامه ها 

آ . اس

چیچاریتو آماده است
    با رونالدو همکاری خوبی دارد و در دو بازی اخیرش با گل وپاس گل عملکرد خوبی ارائه داده است
    مشکل بنزما دیروز حادتر شد
    سیمئونه بهترین ترکیبش با حضور مانژوکیچ را تست کرد
    بیل سه هفته غایب است
    تورس:” بازیهای خیلی مهمی در دوران فوتبالم داشته ام اما هیچ کدام این قدر خاص نبوده اند”
    پزشک کرواسی تقصیر را بر گردن آنچلوتی انداخت :” از مودریچ مراقبت کرد”

مارکا

آنچلوتی به بازیکنان روحیه داد:” در رئال مادرید مشکل معنا ندارد ، فقط راهکار وجود دارد … و همه گزینه های موجود خوب هستند”
    بنزما روی زانویش ریسک می کند
    سیمئونه با بهترین ترکیبش که پیروزی دلچسبی را در لالیگا بدست آورد به میدان می رود / اوبلاک و 4 - 0

8. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

این مرحله رو رد کنیم و ختم به خیر بشه خیلی بهتر میشه اوضاع....با ترکیب 4 هافبکی فک نکنم مشکلی داشته باشیم....چون با وجود کروس و ایسکو و رودریگز فک نکنم نفر چهارم بتونه خراب کاری ای بکنه که اینا نتونن جم کنن....
    خدا رو شکر خط دفاعمونم ناقص نیست...یه مارسلوس که ایشاللا کونترائو خوب جاشو پر میکنه.....
    چیچا هم آمادس و با رونالدو خوب کار میکنه و سرعت و کنترل توپ خوبی داره.....

10. 5 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

آنچلوتی:شانس رسیدن به نیمه نهاییCL را داریم

کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، مطمئن است که تیمش از کیفیت لازم برای کنار آمدن با غیبت ‏ستاره های مصدومش را دارد و می توانند با عبور از اتلتیکو، به نیمه نهایی چمپیونزلیگ برسند.‏

به گزارش "ورزش سه"، رئال در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ مقابل اتلتیکو به ‏تساوی 0-0 رسید و فردا شب در حالی میزبان این تیم خواهد بود که گرت بیل، لوکا مودریچ و کریم بنزما ‏را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت؛ اما کارلتو معتقد است که سایر بازیکنان تیمش می توانند ‏غیبت این ستاره های مصدوم را جبران کنند.‏
    او به خبرنگاران گفت:" ما چند بازیکن اصلی مان را در اختیار نداریم اما غیرممکن است بیش از این ‏باانگیزه باشیم. باید با این مصدومیت ها کنار بیاییم. در گذشته این کار را کردیم و این اصلا به اعتماد به ‏نفس ما ضربه نزد. ‏
    ایسکو قبلا هم در پست مودریچ بازی کرد و در این پست خیلی خوب کار کرد. ما بدون بیل و بنزما هم ‏گزینه های زیادی داریم. خامس هست؛ همین طور خسه و چیچاریتو. خامس فوق العاده کار کرده؛ هم در ‏سمت راست و هم در میانه زمین. چیچاریتو در فرم فوق العاده ای است؛ هم از نظر فیزیکی و هم ذهنی.‏
    من بهترین ترکیب ممکن را انتخاب می کنم. من بازیکنانی را انتخاب می کنم که مانند دیدار رفت بازی ‏کنند. به نظرم، بهترین تیم دنیا را در اختیار دارم.‏
    اتلتیکو خط دفاعی بسیار قدرتمندی دارد اما مطمئنم که می توانیم آنها را شکست بدهیم. ما باید نمایش مان ‏در دیدار رفت را تکرار کنیم. ما برای هر نتیجه ای آماده هستیم. با این وجود، تمرین پنالتی کردن بسیار ‏پیچیده خواهد بود.‏
    فکر می کنم دیدار برابری خواهد بود. ما باید در تمام 90 دقیقه با تمرکز کامل بازی کنیم. باید به ‏استراتژی خودمان وفادار بمانیم و آن را در زمین به کار بگیریم. این دیدار برای همه مهم است. باشگاه، ‏بازیکنان و هواداران. ما این شانس را داریم که به نیمه نهایی برسیم."‏
    آنچلوتی با ستایش از آنتونیو گریزمان، ستاره فرانسوی اتلتیکو، گفت:" گریزمان بازیکن بسیار خطرناکی ‏است که در فرم خوبی قرار دارد. باید خیلی مراقب او باشیم و تمرکزمان را از دست ندهیم."‏

کروس:هدف ما رسیدن به نیمه نهاییCL است

توني کروس، ستاره آلماني رئال مادريد، در آستانه ديدار حساس مقابل اتلتيکو مادريد، تاکيد کرد بحران ‏مصدوميت در تيمش، بهانه اي براي نتيجه نگرفتن در ديدار فردا شب نيست.‏

به گزارش "ورزش سه"، رئالی ها در حالی فردا شب در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ ‏مقابل اتلتیکو قرار خواهند گرفت که گرت بیل، لوکا مودریچ و کریم بنزما را به دلسل مصدومیت در ‏اختیار ندارند. با این وجود، کروس معتقد است تیمش از کیفیت لازم برای پایان دادن به طلسم پیروز نشدن ‏مقابل اتلتیکو در 7 دیدار اخیر برخوردار است.‏
    او به خبرنگاران گفت:" اینکه چند بازیکن اصلی تان را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارید، اتفاق خوبی ‏نیست اما دلیلی برای شکایت کردن وجود ندارد. تردیدی نیست که مودریچ بازیکن مهمی برای تیم است ‏اما ما باید روی پیروزی در این دیدار تمرکز کنیم.‏
    ما انگیزه زیادی داریم. ما در دیدار رفت نتیجه خوبی گرفتیم. انلتیکو حریف سرسختی برای ماست اما این ‏شانس را داریم که آنها را شکست بدهیم. پیروزی اتفاق زیبایی برای ما خواهد بود. ما باید نمایش مان در ‏نیمه اول دیدار رفت را تکرار کنیم. البته باید در کل 90 دقیقه، آنطور بازی کنیم. ‏
    همه اتلتیکو را می شناسند. آنها در دیدارهای اخیر مقابل ما بسیار موفق بودند. هدف ما رسیدن به نیمه ‏نهایی است. ما باید کنترل میانه زمین را در اختیار بگیریم و اگر این کار را بکنیم، می توانیم موقعیت های ‏زیادی به وجود بیاوریم."‏

12. 5 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

دربي مادريد، راند هشتم
    پیش بازی رئال مادرید-اتلتیکومادرید

دو تيم رئال مادريد و اتلتيکومادريد، امشب در ورزشگاه برنابئو شهر مادريد به مصاف يکديگر خواهند رفت.

به گزارش "ورزش سه"، رئال نسبت به بازی رفت، 4 تغییر اجباری در ترکیب خود خواهد داشت.

رئال مادرید

شاگردان کارلو آنچلوتی، با وجود کسب پیروزی در بازی‌های اخیر خود، مقابل اتلتیکو عملکرد خوبی نداشتند و در نهایت با نتیجه 0-0 متوقف شدند و حالا کار سختی در برنابئو پیش روی آنهاست.شاید مهم‌ترین نکته ای که بتوان حول محور رئال مادرید به آن اشاره کرد، مصدومیت ستاره‌هایی مثل مودریچ، بیل، بنزما و محرومیت مارسلو برای این بازی است. در غیاب مودریچ، رئال ضعیف ترین عملکرد فصل خود را داشت و احتمال می‌رود غیبت او بار دیگر محسوس باشد. از اعضای مثلث بی بی سی نیز تنها رونالدو در زمین خواهد بود و احتمالا چیچاریتو در خط حمله، زوج او را تشکیل خواهد داد، زوجی که در بازی پیشین رئال مقابل مالاگا، خیلی خوب جواب داد و این دو هماهنگی خوبی از خود به نمایش گذاشتند.

اتلتیکومادرید

شاگردان دیگو سیمئونه در این مقطع از فصل، نوسانات زیادی تجربه کرده اند و هنوز نتوانسته اند به ثبات برسند. با این حال، در 5 بازی اخیر خود، 3 پیروزی و 2 تساوی کسب کرده اند و حالا خود را برای تقابل با حریفی آماده می‌کنند که در 7 بازی اخیر، مقابل انها شکستی تجربه نکرده اند. با این حال، حضور مانژوکیچ در خط حمله اتلتی در هاله ای از ابهام قرار دارد. مصدومیت او باعث شده تا تکلیف خط حمله ی اتلتی نامشخص بماند. با این حال، با وجود مصدومیت‌های متعدد در اردوی رئال، این فرصت خوبی برای اتلتیکو خواهد بود تا بتواند با پیروزی بر رئال و حذف آنها، انتقام فینال سال گذشته را به خوبی بگیرد.

8 بازیکن رئال و اتلتیکو در آستانه محرومیت

سه بازيکن از رئال و 5 بازيکن از اتلتيکو در صورت دريافت يک کارت زرد ديگر، بازي رفت نيمه نهايي ليگ قهرمانان را از دست خواهند داد.

به گزارش "ورزش سه"، دربی مادرید بخصوص در چند سال اخیر یک دیدار پرتنش و پربرخورد، با کارت های فراوان بوده است. در بازی رفت دو تیم که با تساوی بدون گل خاتمه یافت، مارسلو از رئال و ماریو سوارز از اتلتیکو با دریافت کارت زرد، بازی برگشت را از دست دادند.

برای بازی فردا نیز سرخیو راموس، تونی کروس و فابیو کوئنترائو از رئال دو کارته هستند و با دریافت یک کارت دیگر و در صورت صعود رئال به نیمه نهایی، بازی رفت آن مرحله را زا دست خواهند داد.

در اتلتیکو، شرایط برای آنسالدی، گامس، گابی، تورس و رائول گارسیا اینگونه است. قضاوت بازی فردا بر عهده فلیکس بریخ آلمانی است و جالب اینجاست که تونی کروس، هافبک آلمانی رئال در نشست خبری امروز خود به شوخی گفت که پیش از بازی با داور صحبت خواهد کرد تا به او کارت ندهد.
    Last edited by reza0034; 22-04-2015 at 11:42.

14. 4 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

رئال-اتلتيکو
    بازی مرگ و زندگی برای کارلو آنچلوتی

منابع اسپانيايي گزارش داده اند که کارلو آنچلوتي در صورت حذف از ليگ قهرمانان، تنها 50 درصد شانس نشستن روي نيمکت رئال مادريد در فصل آينده را خواهد داشت.

به گزارش "ورزش سه"، وقتی رئال با کارلو آنچلوتی در ماه های منتهی به سال 2015 تمام حریفانش را از پیش رو بر می داشت و رکورد 22 برد متوالی را به ثبت رساند، هیچکس تصور نمی کرد که آینده او در رئال مادرید چند ماه بعد مبهم تر از همیشه به نظر برسد.

رئال با کارلتو در سال 2014 به 4 جام ارزشمند دست یافت اما با شروع سال جدید میلادی، افت رئال مادرید و نتایج ضعیف و پرنوسان این تیم نیز شروع شد. رئال مادرید برتری امتیازی خود نسبت به بارسا را از دست داد و حالا دو امتیاز با این تیم اختلاف دارد و در رده دوم لالیگا قرار گرفته است.

مادریدی ها از کوپا دل ری حذف شدند و در لیگ قهرمانان نیز با خوش شانسی و به لطف درخشش کاسیاس در بازی برگشت مقابل شالکه موفق شدند خود را به یک چهارم برسانند و حالا پس از کسب یک تساوی نامطمئن 0-0 در بازی رفت مقابل اتلتیکو، امشب بازی برگشت را باید مقابل رقیب همشهری برگزار کنند. تیمی که در 7 مسابقه قبلی مقابل رئال، به 4 برد و سه تساوی دست یافته است.

AS و مارکا، دو نشریه معتبر مادریدی، در آستانه این بازی حساس گزارش داده اند که در صورت شکست رئال مقابل اتلتیکو مادرید و حذف رئال از لیگ قهرمانان، کارلو آنچلوتی تنها به یک شرط می تواند جایگاه خود برای فصل بعد را نیز حفظ کند و آن قهرمانی در لالیگاست. امری که البته با آمادگی این روزهای بارسلونا و بحران مصدومیتی که گریبان رئال را گرفته، کمی دشوار به نظر می رسد.

البته سابقه مدیران رئال نیز نشان می دهد که یک مربی حتی با وجود کسب عنوان قهرمانی لالیگا هم نمی تواند به آینده خود در این تیم چندان خوش بین باشد. سرنوشت کاپلو در فصل 2006-2007 موید این ادعاست.

دیدار امشب رئال و اتلتیکو برای آنچلوتی یک بازی مرگ و زندگی محسوب می شود. دیداری که او در غیاب 4 مهره کلیدی خود باید مردان چولو سیمئونه را از پیش رو بردارد.آیا او موفق خواهد شد؟

حال خوب رونالدو با کریس جونیور(عکس)

کریستیانو رونالدو خود را برای جدال حساس امشب مقابل اتلتیکو آماده می کند. او با گذاشتن عکسی از خود و پسرش کریس جونیور در اینستاگرام نوشت :" اینکه جمله موفق باشی پدر را از زبان پسرت بشنوی، فوق العاده است."

صفحه اول روزنامه‌های امروز اسپانیا(عکس)

روزنامه‌های امروز اسپانیا به پیروزی شب گذشته بارسا مقابل پاری سن ژرمن و دیدار امروز رئال مقابل اتلتیکو اشاره دارند.

به گزارش "ورزش سه"، حساسیت بالای دربی اروپایی امشب و صعود بارسا به نیمه نهایی، تیتر اول روزنامه‌های امروز اسپانیا را به خود اختصاص داده است.

روزنامه مارکا چاپ مادرید با تیتر " پاداش، بهشت است" به دیدار امشب رئال و اتلتیکو اشاره دارد

روزنامه آ.اس چاپ مادرید با تیتر "دربی اروپایی" به دیدار امشب لیگ قهرمانان بین رئال و اتلتیکو پرداخته است

روزنامه موندو دپورتیوو با تیتر "پرواز به سوی نیمه نهایی" به پیروزی شب گذشته بارسا مقابل پاری سن ژرمن پرداخته است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایتخت اسپانیا بار دیگر شاهد جنگ تمام عیار وایکینگ ها و روخی بلانکوس این بار در آوردگاه لیگ قهرمانان اروپا می باشد.

- باز هم یک روز وسط هفته دیگر مثل بقیه روزها. مردم پایتخت پس از یک روز کاری دیگر، هر یک مسیری را پیش می گیرند تا روز را در کنار خانواده به پایان برسانند، اما نگاه ها چیز دیگری می گوید. انگار که این روز مثل چهارشنبه های قبلی خیلی عادی نیست و کمی با قبل تفاوت دارد. انگار که تنها جسم مردم در سطح شهر در حال عبور است و فکر و حواس آن ها جای دیگریست. شاید قرار است اتفاقی بیفتد و من بی خبرم.
    یک هفته است که تمام فکرم به 90 دقیقه ایست که قرار است ساعاتی دیگر اتفاق بیفتد. شاید مردم هم درگیر این موضوع شده اند.پیر و جوان، زن و مرد غم و غصه را فراموش کرده اند و همه و همه به مسابقه فوتبالی که امشب برگزار می شود فکر می کنند. بله درست است، امشب دربی شهرِ ما بار دیگر مادرید را به اوج هیجان خواهد برد.در تمامی کافه ها و تاکسی ها حرف از این دیدار است. یکی سفید است و یکی قرمز. یکی از تاریخچه و بزرگی تیمش می گوید و یکی از دیدارهای اخیر و نمایش بی نظیر تیمش.

شنیدن این صداها استرسم را بیشتر از قبل می کنم، چون خود من هم یکی از هواداران دو آتیشه تیم سفیدپوشم. تیمی که سال هاست با آن زندگی کرده ام، خندیدم و گریه کرده ام. بله درست است من هوادار سرسخت رئال مادرید هستم. در مسیر خانه به راهم ادامه می دهم. هر چند دقیقه یک بار به ساعتم نگاه می کنم تا بفهمم تا به شروع مسابقه چقدر مانده است. درست 8 روز است که برای رسیدن به این لحظات لحظه شماری می کنم. می دانستم که این بازی با بازی های قبلی فرق می کند. در بازی رفت تیم جدیدی دیدم. تیمی که همانند بازی های قبلی تسلیم حریف نبود و بیشتر از رقیب می جنگید. همانطور که در مسیر به سمت خانه می روم صحنه های بازی رفت را در زهنم مرور می کنم و حسرت می خورم و گاهی همانند دیوانه ها با خودم حرف می زنم. حیف از موقعیتی که بیل نتوانست به گل تبدیل کند. حیف از ضربه بیرون پای خامس و ... . شاید اگر یکی از آن توپ ها گل می شد این هفته را با خیال راحت تری می گذراندم. ولی عیبی ندارد، گذشته ها گذشته و باید به بازی امشب فکر کنم. درست است مودریچ و بیل و بنزما و مارسلو را در اختیار نداریم، اما یادمان نرود که مرد سال فوتبال جهان در تیم ما بازی می کند، یادمان نرود که شماره 4 متعصبی در دفاع داریم که با جان و دل برای موفقیت تلاش می کند و یادمان نرود پسر دوچرخه سواری از دروازه محافظت می کند که بیش از هر کسی اهمیت آن دورازه و حفاظت از آن را می داند. همچنان به فکر کردن ادامه می دهم که ناگهان موبایلم زنگ می خورد. با نگاه به صفحه گوشی نام کسی را می بینم که در حال حاضر نزدیک ترین فرد در زندگیم است. فردی که در هر حالتی به من آرامش می دهد و با این که خود او یکی از هواداران سرسخت کهکشانی هاست، اما همیشه من را در هنگام شکست ها آرام می کند و عصبانیتش را بروز نمی دهد. لبخند شیرینی بر روی لبانم می نشیند و با خوشرویی با او صحبت می کنم که ناگهان با شنیدن جمله ای خشکم می زند. باورم نمی شود. می گوید دو بلیط دیدار امشب به صورت اتفاقی به دستش رسیده و می توانم به همراه او از نزدیک این جنگ تمام عیار را مشاهده کنم. ضربان قلبم چند برابر شده. سراسیمه گوشی را قطع می کنم و دوان و دوان به خانه می رسم. استرسم از قبل بیشتر شده و نمی دانم از اینکه بازی در جو وحشتناک سانتیاگوبرنابئو خواهم دید باید خوشحال باشم یا ناراحت. با عجله پیراهن تیم محبوبم را می پوشم و هنگام خروج از خانه با نگاهی به مادرم یک جمله به او می گویم: "برایمان دعا کن"

لبخند مادر پیش از هر چیز دیگر ته دلم را قرص می کند و به سمت ورزشگاه راه می افتم. در طول مسیر هدفون را روی گوشم گذاشته ام و پشت سر هم سرود تیم محبوبم را گوش می دهم و با آن همخوانی می کنم. بعضی اوقات از هیجان زیاد مو به تنم سیخ می شود. یعنی چه می شود؟ می شود بار دیگر برابر این تیم سرسخت خودی نشان بدهیم و قدرت همیشگی خود را به رخ بکشیم. دلم روشن است. بازی رفت بوی موفقیت می داد. بوی در دست گرفتن دوباره قدرت در پایتخت. بوی سربلندی در دربی. بوی گلزنی رونالدو، بوی آقایی کردن سرخیو راموس، بوی کلین شیت ایکر مقدس. در همین فکر ها هستم که ناگهان خبری به گوشم می رسد. در تاکسی حرف از مصاحبه رئیس باشگاه رقیب است. کمی دقیق تر می شوم تا بفهمم موضوع از چه قرار است. او در صحبت هایی به کنایه اعلام کرده است که: " ما شانس ببیشتری برای صعود داریم چون در خانه بازی می کنیم."

از عصبانیت دندان هایم را به هم فشار می دهم. حواس خود را به موزیک پرت می کنم تا کمی آرام شوم. شاید حافظه آقای رئیس به دلیل افزایش سن به خوبی کار نمی کند و یادش نمی آید سال هایی را که با داشتن ستاره هایی نظیر تورس، آگوئرو و فالکائو آرزوی گرفتن یک تساوی در دربی را داشت. سعی می کنم این به این موضوع فکر نکنم و بار دیگر حواس خود را به هواداران در راه ورزشگاه و صدایی که در هدفون می پیچد پرت می کنم و زیر لب با خودم می گویم همه چیز امشب در زمین مشخص می شود. رفته رفته به سانتیاگو برنابئوی عظیم نزدیک تر می شوم و هیجان را بیش از پیش در وجودم حس می کنم. با تمام این اوصاف دلم روشن است. دلم روشن است که این بار با شادی به خانه برمی گردم. دلم روشن است که امشب، شب ماست. به ورزشگاه می رسم و دوستم را خیلی زود پیدا می کنم. از استرس دست هایش یخ کرده است ولی از هیجان من باخبر است و سعی می کند با نگاهش من را آرام کند. جو مثبتیمیان هواداران است. همه از پیروزی صحبت می کنند. می دانیم که می شود. امشب شب شروعی دوباره است. شب انتقام ار حریف تازه جان گرفته.
    8 روز گذشت و حالا زمان انتقام است. باید بار دیگر نشان دهیم قدرت در پایتخت دست چه کسی است. برای 90 دقیقه خود را از این دنیا جدا می کنم و به رئال مادرید می سپارم. دست در دست در موج هواداران سفیدپوش غرق می شویم و یک صدا فریاد می زنیم: "Hala madrid y nada mas"

16. 5 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

بازگشت به 2-4-4 محبوب
    رئال چگونه با غیبت مودریچ و بیل کنار می آید؟

شايد کارلو آنچلوتي سرانجام تصميمي را بگيرد که هواداران رئال در تمام طول فصل بي صبرانه منتظرش بودند و او با سرسختي از انجام آن خودداري مي کرد؛ بازگشت به سيستم 2-4-4.

به گزارش "ورزش سه"، با این وجود، اگر سرمربی ایتالیایی تصمیم به استفاده از این سیستم در دیدار امشب مقابل اتلتیکو در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی بگیرد، یک انتخاب دلخواه برای او نیست. در واقع مصدومیت گرت بیل و لوکا مودریچ او را مجبور به تغییر سیستم 3-3-4 مورد علاقه اش کرده اما این تغییر که در ابتدای فصل چند نتیجه خوب برای کهکشانی ها رقم زد، می تواند به 7 دیدار بدون پیروزی رئال برابر رقیب همشهری پایان بدهد.
    در دیدار این هفته رئال مقابل مالاگا، هواداران این تیم تنها برای چند دقیقه شاهد ترکیب 2-4-4 بودند؛ کریم بنزما به دلیل مصدومیت غایب بود و آنچلوتی از کریس رونالدو و گرت بیل در جلوی زمین استفاده کرد. کارلتو اعتماد چندانی به خاویر هرناندز برای پر کردن خلا ندارد؛ مانند دیدار مقابل ایبار که در غیاب گرت بیل، این ایسکو و خامس رودریگز بودند که در خط هافبک چهار نفره تیم قرار گرفتند.
    مصدومیت زودهنگام بیل در دیدار مقابل مالاگا، باعث شد تا رئال به 3-3-4 برگردد و خاویر هرناندز، در کنار خامس و رونالدو در مثلث خط حمله قرار بگیرد؛ سیستمی که در این فصل چند باری هواداران رئال را ناامید کرد اما این هفته یک پیروزی باارزش 3-1 را برای مردان آنچلوتی رقم زد.
    اکنون همه نگاه ها به دیدار امشب مقابل تیم دیگو سیمئونه است؛ تیمی که در دیدار رودررو با رئال در این فصل، دست بالا را دارد. مردان سیمئونه در 7 دیداری که این فصل با رئال انجام دادند، حتی یک بار هم شکست نخوردند؛ اتفاقی که در چند دهه اخیر سابقه نداشته است.
    از دیدار فصل قبل مقابل رایو وایکانو، آنچلوتی هرگز سیستم تیمش را از 3-3-4 تغییر نداده؛ مگر اینکه مصدومیت چند ستاره اصلی اش، او را مجبور به تغییر باشد. حتی پیروزی های ابتدای فصل مقابل لیورپول و بارسا با دو مهاجم هم او را متقاعد به این نکرد که بهتر است با آرایش 2-4-4 بازی کند.
    حتی در روزهایی که رئال نتایج خوبی کسب نمی کرد، آنچلوتی نمایش ضعیف مردانش را عامل شکست یا عملکرد بد تیم می دانست واعتقادی به بد بودن سیستم بازی تیم نداشت. او اعتقاد عجیبی به سیستم 3-3-4 و قرار دادن گرت بیل، بنزما و کریس رونالدو در خط حمله دارد و برای آنها هیچ نقش دیگری قائل نیست. اکنون که گرت بیل در دیدار امشب غایب است، آنچلوتی باید تصمیم دیگری بگیرد. ضمن اینکه لوکا مودریچ هم با مصدومیتی شدید، برای 6 هفته نمی تواند تیمش را همراهی کند.
    اگر مودریچ مشکلی برای بازی نداشت، آنچلوتی می توانست تنها خامس را کمی جلوتر ببرد تا جای گرت بیل را پر کند اما با مصدومیت ستاره کروات، حالا بهترین آرایش برای رئال در دیدار برابر اتلتیکو، 2-4-4 است. آنچلوتی اعتمادی به خاویر هرناندز یا خسه رودریگز برای قرار دادن آنها در خط حمله ندارد؛ ضمن اینکه او در غیاب مودریچ، به بازیکنی در خط میانی نیاز دارد که افکار تدافعی داشته باشد. تونی کروس، ایسکو و خامس، همگی بازیکنانی هجومی هستند و معمولا در کارهای تدافعی چندان خوب عمل نمی کنند.
    آنچلوتی می تواند هافبک چهارم را از بین آسیر اییارامندی، لوکاس سیلوا یا سامی خدیرا انتخاب کند تا استحکام دفاعی بیشتری به خط میانی اضافه شود و خط دفاع پوشش بهتری داشته باشد. در صورت، ایسکو و خامس می توانند در دو سمت زمین قرار بگیرد تا فضای برای جانشین مودریچ باز شود. با توجه شرایط فعلی، به نظر می رسد اییارامندی مناسب ترین گزینه برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی دیدار امشب است؛ هرچند او از زمانی که به رئال پیوسته، کمتر در دیدارهای بزرگ نمایش درخشانی داشته است.
    غیبت مودریچ که گفته می شود تا پایان فصل خواهد بود، ضربه بزرگی برای رئال است و می تواند شانس این تیم برای قهرمانی در لالیگا یا چمپیونزلیگ را کاهش دهد اما از سوی دیگر، می تواند فوایدی هم داشته باشد. هواداران رئال بارها در نظرسنجی رسانه های اسپانیایی، اعلام کردند که دوست دارند تیم شان با آرایش 2-4-4 بازی کند و بیل در ترکیب اصلی قرار نگیرد و اکنون آنچلوتی می تواند خواسته آنها را برآورده کند؛ هرچند این کار را به میل خودش انجام نمی دهد.
    این خواست بیش از هر زمانی، پس از پیروزی 3-1 مقابل بارسا در دیدار رفت این فصل لالیگا به وجود آمد. آنها نه تنها در ال کلاسیکو پیروز شدند، بلکه این کار را با ارائه نمایشی درخشان انجام دادند. آنها با آن پیروزی روند شکست ناپذیری بارسا از ابتدای فصل را از بین بردند و در مقابل، شروعی برای 22 پیروزی پیاپی خودشان بود. آنها با همین آرایش و با یک نمایش درخشان دیگر، چند روز بعد توانسته بودند 3-0 لیورپول را شکست بدهند و چندان عجیب نیست که این موضوع در ذهن هواداران مانده باشد.
    البته تا زمانی که مودریچ مصدوم نشده بود ورئال همچنان با 3-3-4 پیروز می شد، چندان شکایتی در مورد این آرایش وجود نداشت. مشکل از جایی شروع شد که روند پیروزی های آنها پایان یافت و گرت بیل مسئولیت ناکامی های تیم لقب گرفت.
    آمار بیل به خوبی فصل قبل نبود و عدم شرکت او در کارهای دفاعی و ادعای خودخواهی ستاره ولزی در زمین، شرایط را سخت تر کرد. با توجه به نمایش های درخشان ایسکو و شروع خوب خامس در فوتبال اسپانیا، یک نفر باید از ترکیب خارج می شد و از نظر هواداران، آن یک نفر، گرت بیل بود. مطمئنا رئال غیبت بیل را احساس خواهد بود اما هواداران اکنون تنها به 2-4-4 فکر می کنند؛ سیستمی که رئال با آن شکست ناپذیر به نظر می رسید.
    بعد از بازی مقابل بارسا با سیستم 2-4-4، دیدار امشب مقابل اتلتیکو، بزرگترین امتحان رئال با این آرایش است. با توجه به ناکامی رئال در دیدارهای این فصل مقابل اتلتیکو، در صورتی که آنها بتوانند این بار شاگردان سیمئونه را ناکام بگذارند و راهی مرحله بعد شوند، آنگاه آنچلوتی با یک چالش بزرگ روبرو خواهد بود. او بارها نشان داده که در مورد سیستم مورد نظرش بسیار سرسخت و انعطاف ناپذیر است اما موفقیت در این بازی، ممکن است باعث شود او دوباره در این مورد فکر کند؛ حتی اگر این به معنای افزایش فشار روی گرت بیل باشد.

گزارش روز
    مورد جالب فابیو کوئنترائو در رئال مادرید

فابیو کوئنترائو یک بازیکن معمولا مصدوم و نیمکت نشین در رئال مادرید است اما بطرز جالبی، در همه فینال هایی که رئال در آن حضور داشته بازی کرده است.

به گزارش "ورزش سه"، کوئنترائو 4 فصل است که در رئال مادرید حضور دارد و هرگز در یک فصل در بیش از 45 درصد بازی های این تیم حضور نداشته و درصد دقایقی که در این 4 فصل به او بازی رسیده، 33 درصد است. از 20540 دقیقه ای که رئال مقابل حریفانش به میدان رفته ، کوئنترائو تنها 6946 دقیقه برای کهکشانی ها بازی کرده است.

با این وجود، این مدافع چپ پرتغالی، در 4 فینال از 5 فینالی که بصورت تک بازی بوده برای رئال مادرید از ابتدا به میدان رفته است. سوپرجام اروپا مقابل سویا در سال 2014، فینال لیگ قهرمانان فصل گذشته، فینال کوپا دل ری 2014 مقابل بارسا و 2013 مقابل اتلتیکو . تنها در فینال جام جهانی باشگاه ها مقابل سن لورنزو او از ابتدا به میدان نرفت؛ هرچند که در نیمه دوم وارد زمین شد.

او در فینال هایی که بصورت دو بازی رفت و برگشت برگزار شده، مثل سوپرجام های اسپانیا نیز حداقل یا در بازی رفت یا در بازی برگشت، بازیکن ثابت رئال بوده است. کوئنترائو امشب در غیاب مارسلوی مصدوم و در حالیکه تا بدینجای فصل فقط در 17 درصد دقایق برای رئال به میدان رفته، در یکی از حساس ترین بازی های فصل رئال که مقابل اتلتیکو برگزار می شود، با تایید آنچلوتی از ابتدا در ترکیب رئال قرار خواهد داشت.
    دیداری که او وظیفه دارد چنان نمایشی داشته باشد تا غیبت مارسلو حس نشود. اینکه تا چه حد او در انجام این مهم موفق خواهد بود، در پایان بازی امشب مشخص خواهد شد.

18. 5 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرناندو مورینتس: آنجلوتی باید بماند.
    مهاجم سابق تیم رئال مادرید که با این تیم سه بار لیگ قهرمانان را فتح کرده است در مصاحبه با Goal:
    "در حال حاضر او بهترین گزینه برای مادرید است. این را نشان داده است. او برنده عناوینی در ایتالیا، انگلیس، فرانسه و اسپانیا شده است.
    کار کردن با بازیکنان عادی تفاوت های زیادی با کار کردن با ستاره هایی مثل بازیکنان رئال مادرید دارد. به نظرم او به خوبی میداند چگونه تعادل برقرار کند."

آمار مورینتس

Last edited by metalhead_forever; 22-04-2015 at 19:39.

20. 5 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •