سلام دوستان
قیمت cd key چنده؟
اگه بازی ارجینال باشه این مشکلات عوض کردن سی پیو پیش نمیاد؟
ممنون
سلام دوستان
قیمت cd key چنده؟
اگه بازی ارجینال باشه این مشکلات عوض کردن سی پیو پیش نمیاد؟
ممنون
دوستان کسی جواب نمیده
خرید بازی فیفا ۱۵ الان اصلا منطقی نیست چون حدود ۱ماه دیگر نسخه فیفا ۱۶ میاد...
قیمت فیقا ۱۶ هم ۲۲۰ هزار تومان است که به صورتی دیجیتالی هم پیش فروش میشود.
بازی اورجینال هیچ مشکلی نداره و تمام دیتا ها به صورت انلاین و مستقیم از سرور های ea دانلود میشه.
سلام دوستان زود جواب بدید چه طوری میشه توپ از حریف بگیری کدوم دکمه را نگه داری توپ گیر ی میکنه
داداشش برو تو سیتینگ بعد قسمت دسته tactical defince رو تغییر بده بزار legesy بعد مثل پی اس بازی کن
دوستان از کجا میشه تنظیمات گرافیکی این بازی رو تنظیم کرد ؟
میخوام تنظیماتش رو بزارم رو اخرین جزئیات![]()
اگه سیستمت قویه و سی پیوت بالاتر از سه هسته هست(ترجیحا اینتل چون 4 هسته ای amd که داغونتر از دو هسته ای اینتله)برو داخل جایی که بازی رو نصب کردی بعدش پوشه fifasetup رو باز کن برو داخل fifaconfig
دوستان من با کرک 3DM مشکل دارم و ارور زیر رو میده و وقتی هم اجرا میکنی stop working میشه.
ورژن کرک 3 هست.
راه حلی هست؟
![]()
سلام . سیستم لب تابم اینه
core i 7mq 2 ghz
ram : 8 gig
vga : gt740 m 2 gig
win : 8
بازی کرک شده رو دانلود کردم 9 گیگ حجم داشت .. بعد بازی روی تنظیمات high و رزولشن 720 لگ داره !!
مشکل از کرک هست ؟ چون تو سایت بنجمارک با این مشخصات کیفیت فول اچ دی و اولترا 60 فریم باید میداد ؟
اگه cd kry اشتراکی بخرم مشکلم حل مبشه ؟
- - - Updated - - -
سلام . سیستم لب تابم اینه
core i 7mq 2 ghz
ram : 8 gig
vga : gt740 m 2 gig
win : 8
بازی کرک شده رو دانلود کردم 9 گیگ حجم داشت .. بعد بازی روی تنظیمات high و رزولشن 720 لگ داره !!
مشکل از کرک هست ؟ چون تو سایت بنجمارک با این مشخصات کیفیت فول اچ دی و اولترا 60 فریم باید میداد ؟
اگه cd kry اشتراکی بخرم مشکلم حل مبشه ؟
سلام دوستان.
کسی میتونه درباره آنلاین بازی کردن نسخه Xbox360 رو توضیح بده ؟
آخرین باری که آنلاین بازی کردم FIFA11 بود.
اون زمان DVD Key و اکانت گلد ایکسباکسلایو میخواست . الان کسی آموزش جامعی داره ؟ از بن خبری هست یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)