من گوشيم ويروس گرفته وقتي بالا مياد قفل ميشه
مي خوام ريست يا همون فرمتش كنم راهي جز فلش كردن نيست
من گوشيم ويروس گرفته وقتي بالا مياد قفل ميشه
مي خوام ريست يا همون فرمتش كنم راهي جز فلش كردن نيست
سلام
من با استفاده ازSetool2lite ورژن(v1.11) يكمي گوشيم (w810)رو دستكاري كردم ولي متاسفانه الان ديگه گوشيم روشن نميشه لطفا كمكم كنيد
ضمنا گوشيم سريال اصلي بود و ورژن فريمورش هم R4ce12 بود
CXC12500317
الان هم برتامه ميشناسش اما گوشي روشن نميشه![]()
دوست عزیز شما سوالت رو اینجا مطرح کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین تایپک رو بخون و فایل های مخصوص فلش رو که Main & Fs هست روی گوشیت فلش کن Fs باید فارسی رو ساپورت کنه که فارسیش هم تو همین تایپک هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسونی اریکسون که ویروس نمیگیره مموری رو با کارت ریدر فرمت کنید نگاه چی میشه
دوست عزیز Main تنها رو روی گوشیتون فلش کنید درست میشه
موفق باشید!![]()
سلام بعضی ها میگن افزایش صدای گوشی و یا کیفیت دوربین بعدها روی گوشی اثر منفی میذاره و با این کار عمر گوشی کوتاه میشه . آیا اینطوریه؟
سلام ...
من یک گوشی k770 دارم که یه مشکل خفن برخورده و مشکلش این هست که گوشی رو روشن میکنم چراغ قرمز روشن و خاموش میشه و وقتی که به کابل وصل میکنم که بتونم فلش کنم گوشی رو نمیشناسه ... اگه کسی راهی بلد هست بگه . لطفآ
نــــه دوست عزیز اینجوری نیست الان خود من گوشیمو هک کردم بهتر هم شده تا حالا که الحمدالله هیچ مشکلی براش پیش نیومده همکار سرش در آوردم آخ نکشید
دوست عزیز اینو نصب کن بعد گوشیت رو فلش کن
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با تشكر از راهنمايي تون اما اگه ميشه بيشتر در اين مورد توضيح بديد و بگيد كه چيكار كنم
ضمنا اگه فايلهايي خاصي هم براي اين كار لازمه لينكشون رو بذاريد لطفا
با سلام چطوري ميشه يك W950 پيكچرمسيج بگيره آيا نرم افزار خاصي هست؟؟؟؟
یه چیز دیگه افزایش آیا افزایش صدا صدمه ای به بلندگوها و اکولایزرهای گوشی نمیزنه؟ گوشی من k810i هست راستشو بخواین یه جورایی میترسم گوشیمو بدن افزایش صدا کنن
دوست عزیز اگه شما مبتدی هستین این آموزش Pdf فلش رو بخونید!!!هر چی دیگه لازم داشتی بگو
برای دانلود Main & Fs هم به این تایپک برو ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو کلوپ برنامه های کاربردی برو ببین همچین نرم افزاری هست برای این نوع مدل گوشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز اگه اکوستیک صدایی که روی گوشی میریزی خوب باشه هیچ مشکلی برای بلندگو پیش نمیاد بعد از افزایش صدا اکولایزر رو روی عادی بزار!!!همه درجه ها بالا نبری بهتره..
خودم الان 4 ماه هستش از یه درایو صدا استفاده میکنم هیچ مشکلی هم پیش نیومده برا گوشیم
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)