تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 249 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گفتم محرومیت صادقیان با وجود مسلمان برطرف میشه که امروز خبر مصدومیت عالیشاه و اینکه به بازی نمیرسه رو دیدم
    غلام که رفت، نوروزی هم احتمالا میره اگه بخواد 4-2-3-1 بازی کنیم تنها گزینه جایگزین عالیشاه علی عسگره.
    خیلی بازیکن ازمون جدا شدن میترسم با چنتا مصدومیت و محرومیت همزمان به فقر بازیکن برسیم و به مشکل بخوریم

2. 6 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

گفتم محرومیت صادقیان با وجود مسلمان برطرف میشه که امروز خبر مصدومیت عالیشاه و اینکه به بازی نمیرسه رو دیدم
    غلام که رفت، نوروزی هم احتمالا میره اگه بخواد 4-2-3-1 بازی کنیم تنها گزینه جایگزین عالیشاه علی عسگره.
    خیلی بازیکن ازمون جدا شدن میترسم با چنتا مصدومیت و محرومیت همزمان به فقر بازیکن برسیم و به مشکل بخوریم
    بستگی داره دایی بخواد از مسلمان در چه پستی استفاده کنه.اگر قرار باشه هافبک کناری بازی کنه علاوه بر علی عسگر، خلعتبری رو هم داریم.
    وسط زمین هم نوری هم هست
    +
    نوروزی هم که الان خبرش اومد که داره از تیم میره.
    نوروزی همیشه بازیکن مورد علاقه من بوده.شاید هیچ وقت مهاجم تاپی نبوده ولی هر وقت توی زمین بوده از دل و جون برای تیم مایه میگذاشت و شاید جز بازیکنهایی بود که کمترین حاشیه رو هم برای تیم درست میکرد.البته انتقالش قرضی هست و امیدوارم فصل بعد با روحیه بهتر و شرایط ایده آل به تیم برگرده
    +
    نوروزی : مسئولان باشگاه پرسپولیس با مهاجم این تیم به توافق رسیدند/نوروزی به مدت نیم ‌فصل به نفت رفت

پرسپولیس نیوز : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی امروز رضایتنامه خود را به مدت نیم ‌فصل از پرسپولیسی‌ها گرفت که هنگام ترک باشگاه اشک در چشمانش حلقه زده بود و بغض کرد.

هادی نوروزی پس از جدایی به مدت نیم فصل از پرسپولیس گفت: هرچه دارم از تیم فوتبال پرسپولیس است و خدا را شکر می‌کنم که توانستم پیراهن بزرگ باشگاه را بر تن کنم.

وی افزود: واقعاً نمی‌دانم چه حرفی باید بزنم، فکر نمی‌کردم در این شرایط قرار بگیرم اما قسمت این بود که نیم ‌فصل از پرسپولیس بروم و شاید خدا خواست و دوباره برگشتم.

نوروزی ادامه داد: دوری و جدایی از هواداران پرسپولیس و خود تیم واقعا برایم سخت است و به همین دلیل نمی‌خواهم زیاد صحبت کنم، امیدوارم بتوانم در نیم‌فصل دوم بازیکن مؤثری برای تیمم باشم.

وی درباره تیم آینده‌اش گفت: پیوستن من به نفت به مدت نیم ‌فصل قطعی شده، من با گل‌محمدی کار کرده‌ام و بسیار با او آشنا هستم. امیدوارم روزهای خوبی را با نفت داشته باشم تا ان‌شاءالله اگر خدا خواست شاید دوباره به تیم ملی دعوت شدم.

وی در پایان تأکید کرد: از هواداران می‌خواهم من را حلال کنند، روزهای خوب و بد داشتم اما همیشه با تمام وجودم در خدمت پرسپولیس بودم و هرگز برای این تیم کم نگذاشتم. همینجا جا دارد باز هم از مسئولین باشگاه تشکر کنم که این راه را برایم باز کردند که بتوانم با بازی در تیم دیگر به شرایط ایده‌آل برسم. من هیچوقت خاطرات خوبم با پرسپولیس را فراموش نمی‌کنم این در شرایطی بود که هادی نوروزی در هنگام مصاحبه‌اش با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس و ترک باشگاه بغض عجیبی کرده بود و قرار شد صحبت‌های مفصل‌تری در این خصوص داشته باشد.

4. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این چند روز اخبار بازی پرسپولیس - میلان خیلی داغ تر از بازی پرسپولیس -تراکتور سازی هست.
    البته طبیعی هم هست که فوتبال دوستان قدیمی تر که با اسم و بازی ستاره هر دو تیم خاطرات خوبی دارن خیلی مشتاق هستند دوباره این ستاره ها را در زمین فوتبال ببینن.
    شاید این مسئله فقط به فوتبال دوستان ایرانی نباشه و خیلی از مردم سایر کشورها پیگیر خبرها و تصاویر این بازی باشن.امیدوارم هوادارن با پر کردن استادیوم تصویر خوبی از مردم ایران به جهان مخابره کنن.شاید انقدری که این بازی میتونه مهم و پرببینده باشه بازی پرسپولیس -هابورگ این تعداد ببینده رو نمیتونست به خودش جذب کنه
    ولی حقیقتاً باید از رویانیان تشکر کرد.

شماره پیراهن ستارگان پرسپولیس برابر میلان اعلام شد

پرسپولیس نیوز : شماره پیراهن پیشکسوتان پرسپولیس برای بازی با ستاره‌های میلان مشخص شد.

به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، این شماره‌ها همان شماره‌هایی هستند که این بازیکنان سال‌ها با پوشیدن آن در پرسپولیس حضور پیدا کرده بودند و هواداران از آنها خاطرات بسیاری دارند. نکته جالب توجه اینکه؛ قرار شد هر چهار دروازه‌بان پرسپولیس با پیراهن شماره یک در بازی حاضر شوند.

از سوی دیگر با توجه به اینکه فرشاد پیوس شماره 17 را به تن خواهد کرد، مهدی مهدوی‌کیا شماره 2 را می‌پوشد. مهدوی‌کیا در زمان حضور در پرسپولیس شماره 20 را به تن کرده بود که متعلق به محسن عاشوری بود. عاشوری فردا پیراهن خود را به تن می‌کند.

مهدوی‌کیا در روز خداحافظی فرشاد پیوس، پیراهن او را از دست خودش گرفت و سر آخر با پیراهن شماره 2 از پرسپولیس خداحافظی کرد.

باید دید آیا در روز بازی خداحافظی مهدوی‌کیا باز هم فرشاد پیوس پیراهن شماره 17 خاطره انگیز و ماندگار خود را به او می‌دهد؟ فردا همچنین حمید استیلی بالاخره شماره 7 علی پروین را به تن خواهد کرد. شماره پیراهن ستاره‌های پرسپولیس در بازی با میلان به قرار زیر اعلام شد:

وحید قلیچ (1)، بهروز سلطانی (1)، سعید عزیزیان (1)، نیما نکیسا (1)، محمد پنجعلی (5)، مرتضی فنونی‌زاده (4)، رضا شاهرودی (16)، پژمان جمشیدی (11)، حمید درخشان (9)، حمید استیلی (7)، مهدی تارتار (12)، فرشاد پیوس (17)، ناصر محمدخانی (10)، محسن عاشوری (20)، یونس باهنر (13)، مرتضی کرمانی مقدم (18)، بهنام ابوالقاسم‌پور (19)، کریم باقری (6)، مهرداد میناوند (25)، علیرضا امامی‌فر (23)، پایان رأفت (26)، علی انصاریان (28)، مجتبی محرمی (8)، رضا جباری (24)، ادموند بزیک (21)، حسن شیرمحمدی (14) و مهدی مهدوی‌کیا (2).

محتوای مخفی: گتوزو : کنجکاوانه منتظر بازی در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی هستم 

پرسپولیس نیوز :هافبک جنگنده پیشین تیم آث میلان که به همراه تیم ستارگان این تیم برای برگزاری بازی دوستانه با پرسپولیس راهی تهران شده است، گفت: کنجکاوانه منتظر برگزاری بازی در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی هستیم.

اعضای تیم فوتبال ستارگان آث میلان ایتالیا بعد از ظهر امروز در مراسمی که پیش از سفر این تیم به تهران در شهر میلان برگزار شد حضور پیدا کردند و کیک بزرگی را که به همین مناسبت با آرم دو باشگاه میلان و پرسپولیس تهیه شده بود بریدند و پس از آن راهی تهران شدند.

در حاشیه این مراسم گنارو گتوزو، هافبک ملی‌پوش پیشین تیم میلان در گفتگویی تلویزیونی اظهار داشت: "وقتی به من پیشنهاد سفر به تهران را دادند بدون درنگ پذیرفتم و کنجکاوانه منتظر بازی در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی تهران هستم".

فرانکو باره‌سی مدافع اسبق تیم میلان هم در این باره عنوان کرد: "تقریبا همه ما برای نخستین بار است که به تهران سفر می‌کنیم و می‌خواهیم پیام صلح و دوستی را در این سفر به همراه داشته باشیم."

محتوای مخفی: مهدویکیا :امشب در اردو با پروین و رویانیان دیدار می‌کنم و مثل یک شاگرد در خدمت کادر فنی هستم  

پرسپولیس نیوز : کاپیتان سابق پرسپولیس گفت: این بازی بزرگ متعلق به همه پیشکسوتان پرسپولیس و فوتبال ایران است و یک راه جدید را پیش روی فوتبال ایران قرار می‌دهد.

مهدی مهدوی‌کیا در گفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس افزود: به عنوان بازیکن سابق پرسپولیس از باشگاه پرسپولیس و تمام آنهایی که برای برگزاری بازی خیریه ستاره‌های پرسپولیس و میلان تلاش کرده‌اند تشکر و قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: دلم می‌خواست در تمرینات حاضر باشم ولی امکانش وجود نداشت. یک هفته همراه تیم ملی جوانان در ایتالیا بودم و بعد باید برای مراسم کنفدراسیون فوتبال آسیا می‌رفتم اما در این مدت اخبار مربوط به این بازی را رصد کردم.

مهدوی‌کیا گفت: به نظر من بازی با میلان، بازی مهمی است. بازیکنانی که سال‌ها در باشگاه بزرگ میلان، تیم ملی ایتالیا و سایر باشگاه‌های اروپایی بازی می‌کردند به ایران سفر می‌کنند. روزگاری چنین اتفاقاتی دور از ذهن بود ولی حالا این اتفاق بزرگ روی می‌دهد که این بازیکنان بزرگ در تهران وارد میدان خواهند شد.

کاپیتان سابق پرسپولیس خاطرنشان کرد: فوتبال ما نیاز به این بازی‌های بزرگ و بین‌المللی دارد. این یک بازی خاص است و مشکلات خاص خود را دارد. باید از باشگاه پرسپولیس، سازمان لیگ، فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و جوانان، ورزشگاه آزادی، نیروی انتظامی و همه آنهایی که درگیر این بازی شده‌اند تا انجام آن محقق گردد، تشکر کنم.

وی تصریح کرد: با توجه به اخباری که دنبال کردم، متوجه شدم جو تمرینات تیم ستاره‌ها خیلی خوب و تاثیرگذار بوده است. بسیاری از بزرگان و مسوولان آمدند و هواداران هم سنگ تمام گذاشتند. اینها نشان می‌دهد که پیشکسوتان چه ارزشی دارند. این نشاط و شوری که در فضای فوتبال بوجود آمده است هم، جای خوشحالی بسیار دارد. من هم دلم می‌خواست در این تمرینات حاضر باشم اما به دلیل سفر خارج از کشور که اجتناب ناپدیر بود، بازماندم ولی امشب به اردو ملحق می‌شوم.

مهدوی‌کیا درباره سرمربیگری پروین در این تیم عنوان کرد: وقتی به پرسپولیس آمدم، آقای پروین سرمربی تیم بود. باید از او تشکر کرد که مسوولیت این بازی و تشکیل تیم را پذیرفت. قطعا مشکلات زیادی وجود داشته است که پیگیری کرده‌اند و اینکه همه نسل‌ها کنار هم جمع شدند و اتفاق باشکوهی بود. حضور بازیکنان دهه‌های مختلف در کنار هم یک نعمت است و من هم امشب به جمع آنها اضافه می‌شوم و مثل یک شاگرد در خدمت کادر فنی خواهم بود و افتخار می‌کنم که در کنار این عزیزان قرار می‌گیرم.

مهدوی کیا درباره برگزاری این بازی برای خداخافظی گفت: همانطور که پیش از این گفتم، این بازی متعلق به همه است. این درست که من خداحافظی می‌کنم ولی این دیدار یک جور گرامیداشت زحمات همه بزرگان و عزیزان است و آنچه اهمیت دارد، شور و نشاطی است که بوجود آمده است.

مهدوی‌کیا درباره پیش بینی خود از حضور تماشاگران خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم فوتبال ما تشنه این رویدادهای خوب و پرنشاط است. با حضوری که از تماشاگران در تمرین تیم ستاره‌ها شاهد بودیم، حتما استقبال خوبی از بازی صورت می‌گیرد و این بازی یک روز ویژه را رقم می‌زند. اتفاق جالب توجه دیگر این است که این بازی بزرگ با اثراتی که در تمام ابعاد اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و روانی دارد انجام می‌شود ولی هزینه‌ای نخواهد شد. این یک اتفاق ویژه است که نشان می‌دهد می‌توانیم چنین بازی‌هایی را برگزار کنیم بدون آنکه هزینه داشته باشد. ما می‌توانیم بازی‌های بزرگی را برگزار کنیم و با جذب اسپانسر هزینه‌ها را مستهلک کنیم. بازی با ستاره‌های میلان یک راه خوب را به فوتبال ایران نشان داد.

کاپیتان سابق پرسپولیس درباره حضور فتح‌اله‌زاده در تمرین ستارگان پرسپولیس افزود: این مساله معلوم می‌کند که یک نگاه ملی نسبت به این بازی وجود دارد، چون بازتاب آن بین‌المللی خواهد بود و همینجا باید از زحمات همه تشکر کنم و امیدوارم این رویه ادامه پیدا کند و ما شاهد برگزاری چنین بازی‌های بزرگی در فوتبال ایران باشیم

فکر کنم حالا حالا باید بکشه...خیلی بد توی این سن و سال اینجوری ضایع بشی
      محتوای مخفی: توضیح پروین درباره دعوت نشدن هاشمی‌نسب: نمی‌خواستم تنش به وجود بیاید  

پرسپولیس نیوز : علی پروین دلیل دعوت نشدن مهدی هاشمی نسب برای بازی فردا را اعلام کرد.

علی پروین دلیل دعوت نشدن مهدی هاشمی نسب به اردوی نهایی پیشکسوتان پرسپولیس را جلوگیری از هرگونه حاشیه‌سازی اعلام کرد.
    وی در این باره گفت: متأسفانه در روز آخر تمرین چند صحنه بد پیش آمد، مهدی بچه خوب، با تعصب و با غیرتی است و من چون نمی‌خواستم در بازی فردا تنشی به وجود بیاید و خدایی نکرده حرمت‌ها شکسته شود او را دعوت نکردم و قبلا هم گفتم وقتی مهدی از پرسپولیس جدا شود زیاد شلوغش نکرد و بچه دوست داشتنی است ولی چون نمی‌خواستم خدایی نکرده مسئله و اتفاقی پیش بیاید او را به اردوی نهایی دعوت نکردم که خود مهدی می‌داند که من چه حرفی می‌زنم.

این فردوسی پور هم سریع سو استفاده میکنه
      محتوای مخفی: احتمال حضور مالدینی و بارسی در «نود»  

پرسپولیس نیوز : سازندگان برنامه «نود» همچنان در تلاش برای ایجاد هماهنگی جهت حضور تعدادی از اعضای تیم پیشکسوتان میلان در این برنامه هستند.

سباستیانو روسی، فرانکو بارسی و پائولو مالدینی از جمله پیشکسوتان تیم میلان هستند که به ایران می‌آیند.
    برنامه «نود» با اجرای عادل فردوسی‌پور این هفته دو بار پخش می‌شود تا پنجشنبه، هفتم آذر ماه ساعت 23 شاهد پخش ویژه برنامه‌ای با موضوع مسابقه بین ستارگان پرسپولیس و میلان در قالب این برنامه باشیم.

سیمونه براگلیا (دروازه بان)، ماسیمو اودو، پیترو ویرچود، جوزپه پانکارو و جوزپه فاوالی(مدافع)، آلبریگو اوانی، استفانو ارانیو،‌ فدریکو گیونتی،‌ ابراهیم با، زوونیمیر بوبان(هافبک)، دانیل ماسارو، پائولو دی کانیو و ماسیمو آگوستینی(مهاجم) و گتوزو بازیکنان تیم ستارگان میلان هستند که راهی ایران خواهند شد.

بازیکنان پیشکسوت میلان امشب (چهارشنبه) وارد ایران می‌شوند و سازندگان برنامه «نود» در این مدت فرصت هماهنگی برای حضور برخی از آنها را در برنامه ورزشی شبکه سه خواهند داشت.

دیدار دوستانه بین تیم‌های فوتبال پیشکسوتان پرسپولیس و پیشکسوتان میلان، پنجشنبه، هفتم آذر ماه ساعت 15 در قالب برنامه «فوتبال برتر» به طور زنده از شبکه سه سیما، رادیو ورزش و رادیو تهران پخش می‌شود.

همچنین بخش دیگر برنامه «نود» به دیدار تیم ملی ایران مقابل استرالیا که در هشتم آذر 76 برگزار شد، می‌پردازد.

محتوای مخفی: هواداران دوآتشه میلان در فرودگاه/ پرچم میلان و عکس‌های بارسی و مالدینی در دست تماشاگران ایرانی  

پرسپولیس نیوز : هواداران ایرانی برای استقبال از ستارگان میلان به فرودگاه امام خمینی (ره) آمده‌اند.

در حالی که یک ساعت به ورود هواپیمای تیم میلان به فرودگاه امام خمینی (ره‌) باقی مانده بیش از 100 هوادار تیم آث‌میلان در فرودگاه امام تجمع کردند و بازیکنان این تیم به خصوص پائولو مالدینی، فرانکو بارسی، گتوزو و ... را تشویق می‌کنند.

* این هواداران پرچم‌های میلان در دست دارند و برخی از آنها عکس بازیکنان محبوب خود را همراه دارند.

* بسیاری از این هواداران با پیراهن آث‌میلان به فرودگاه آمده‌اند و پیراهن‌های قرمز و مشکی بر تن دارند.

* تعدادی از هواداران بنری در دست دارند که روی آن لوگوی پرسپولیس و آث‌میلان حک شده که به زبان انگلیسی نوشته شده «میلان ما دوست داریم».

* برخی از این هواداران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفتند که ما در صفحه‌های اجتماعی با یکدیگر قرار گذاشته‌ایم تا از تیم ستارگان میلان استقبال شایسته‌ای به عمل آوریم.

* سالن فرودگاه امام (ره) فضای شبیه به ورزشگاه آزادی به خود گرفته و هواداران، پرسپولیس و میلان را با هم تشویق می‌کنند.

* برخی از هواداران بنرهایی در دست دارند که نتیجه 6 بر صفر پرسپولیس و استقلال بر آن حک شده است.

* شماری از هواداران لاتزیوی ایتالیا نیز با پرچم تیم محبوب خود به فرودگاه آمدند تا از ستارگان میلان استقبال کنند.

* هواپیمای تیم میلان که از رم پرواز کرده؛ از خطوط هواپیمایی ایران‌ایر است و ساعت 20 و 55 دقیقه وارد فرودگاه امام می‌شود.

* برخی از هواداران نیز عکسی بزرگ از علی کریمی در دست دارند.

محتوای مخفی: مهدوی‌کیا در برنامه ویتامین ۳ از دلایل خداحافظی‌اش می‌گوید  

پرسپولیس نیوز : بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس فردا (پنج‌شنبه) در برنامه تلویزیونی ویتامین ۳ از دلایل خداحافظی‌اش از فوتبال خواهد گفت.

مهدی مهدوی‌کیا صبح فردا (پنج‌شنبه) به همراه محمد رویانیان، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس میهمان برنامه ویتامین 3 شبکه سوم سیما است.

برنامه ویتامین 3 با اجرای علی ضیا از ساعت 8:30 فردا آغاز می‌شود و مهدوی‌کیا در این برنامه و پیش از دیدار خیریه ستارگان میلان و پرسپولیس که خداحافظی نمادین او هم در آن انجام خواهد شد، دلایل خداحافظی‌اش از فوتبال را بیان می‌کند.

پس از پایان برنامه نیز مهدوی‌کیا و رویانیان اعضای تیم میلان را برای بازدید از شیرخوارگاه آمنه همراهی خواهند کرد.

دیدار خیریه ستارگان میلان و پرسپولیس فردا از ساعت 15 در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

6. 12 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

دوستان سلام

بلیط بازی تموم شده ، نمیشه یه حرکتی تو مایه های بلیط الکترونیکی والیبال ایران در مسابقات جهانی انجام داد ؟ ( مثل خودش رو طراحی کنیم و یا یه کپی ازش بگیریم ؟ )

8. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان سلام

بلیط بازی تموم شده ، نمیشه یه حرکتی تو مایه های بلیط الکترونیکی والیبال ایران در مسابقات جهانی انجام داد ؟ ( مثل خودش رو طراحی کنیم و یا یه کپی ازش بگیریم ؟ )
    فکر نکنم تموم شده باشه؟!!!قبل از بازی هم توی باجه میشه تهیه کرد

10. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عقاب رفت مگه ؟ گفته بودن که هست برای کارهای تجاریش ! چرا دعوتش نکردن ؟

12. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من میگم تبلیغ تاپیکمون رو بزاریم ردیف 19 ، پولش رو هم از بابک میگیریم اینم گذاشتم تا مظنه بیاد دستش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کانون ایران نوین در اقدامی بی سابقه در فوتبال کشور با همکاری و مشارکت باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، مسابقه ستارگان فوتبال باشگاه میلان ایتالیا و پرسپولیس تهران را با حضور بزرگانی همچون، پائولومالدینی، فرانکو بارزی و ... از باشگاه میلان و بازیکنان پیشکسوت و محبوب تیم پرسپولیس مانند علی دایی، مهدی مهدوی کیا، وحید هاشمیان، کریم باقری و ... در تاریخ 7 آذرماه سال جاری برگزار می نماید. از آنجائیکه جذابیتهای خاص این رویداد شرایطی فراهم نموده تا با توجه به بینندگان پرشور این مسابقه از سرتاسر دنیا، صاحبان آگهی بتوانند نسبت به معرفی خدمات و محصولات خود اقدام نمایند.
    برای اطلاعات بیشتر با شماره های 09309000333 و 09309000360 تماس حاصل فرمایید.

بی صبرانه منتظر بازی ام

خیلی ضایع است شماره تماس رو ایرانسل دادن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fishdilo; 28-11-2013 at 02:37.

14. 12 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بازی عالیه.... این همه خاطره واقعا چجوری یه جا باهم جمع شدن؟!
    ناصر خان محمد خانی و خیلی های دیگه من و هم سن هام بازیشونو ندیدیم شاید ولی هنر و مهارتشون هنوزم قابل تحسینه.
    اون طرف میلان هم یه دنیا افتخار دارن زی میکنن ، مشخصا هم محبوبیت مالدینی دوست داشتنی بین ایرانی ها بیشتر از بقیه ست.

ولی ببینین واقعا بازیکنای میلان چقدر مهارت های عالی داشتن پاس کاری هاشون خیلی خوب هستن.

نکته اینکه متاسفانه نباید بازی رو زیاد جدی بگیرن بازیکنا ، بنده خدا میلانی ها بدون ساق بند اومدن!! من یه لحظه که سر گتوزو اونجوری خورد زمین واقعا ته دلم گفتم یا خدا طوریش نشه!! دیگه ببین چیکار کردیم که گتوزو هم کم اورده!
    تو این سبک بازی ها معمولا یکم دو طرف بازی رو بیشتر با خنده و شوخی میبرن جلو و گهگاهی هم به حریف راه میدن ولی این بازی انگار فینال cl بود من انتظار بازی دارم که حداقل واسه لذت بردن تماشاچیا یه 10-12 گل زده بشه تا همه چه بازیکنا چه طرفدارا لذت ببرن ، امیدوارم نیت اصلی بازی فراموش نشه

هر کی که اون ایده ماجرای تعویض پیوس و مهدوی کیا به ذهنش رسید دست مریزادواقعا زیبا بود و احساساتی شدم

16. 16 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خیلی بازی زیباییه قیافیه هر کدوم از بازیکنا رو نشون میده، قیافشون تو اون کارت‌های بازی که یه زمانی بازی می‌کردیم یادم میفته جدای از مسائل ورزشی کار رویانیان از لحاظ فرهنگی بسیار عالیه و رو افکار عمومی جهان تاثیر بسیار مثبتی میذاره. امیدوارم باز هم از این کار‌ها بکنه (از دست طبل توخالی ما (فتح‌الله زاده) کاری که برنمیاد) امیدوارم رویانیان این کارای خوبشو ادامه بده

18. 17 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی خوبی بود . کلا حس عجیب و تازه ای داشت که تا حالا توی بازی های دیگه تجربه نکرده بودم .
    دو تیمی که چندین ساله به اون علاقمندم رو در روی هم قرار گرفته بودن . البته در اصل میشه گفت به نوعی تاریخ و ستارگان دو تیم روبروی هم بودن .
    در کل کار خیلی قشنگی بود .

اون صحنه ای که پنجعلی اومد و بازوبند رو به مهدوی کیا داد اوج تواضع بود . واقعا معرفت و فروتنی توی نسل قبل خیلی خیلی بیشتر بود .
    کلا از نظر اخلاقی و رفتاری یک چیز متفاوت بودن .

صحنه آخر بازی و اشک های مهدوی کیا هم واقعا تحت تاثیرمون قرار داد .
    من هم مثل فردوسی پور امیدوارم از این دست بازی ها بیشتر داشته باشیم .
    Last edited by B3HZ@D; 28-11-2013 at 18:18.

20. 14 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •