خوب هک که بشه چی میشه؟
خوب هک که بشه چی میشه؟
ورژن 2 که کرک شده هست:
ورژن 3 که نمیدونم کرک شده یا نه. ولی به درد کسانی میخوره که پچ حذف سوالهای جاوا رو نصب کردند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونوقت sms هات تو حافظه داخلی گوشی ذخیره میشه(به طور عادی در یک قسمت مشخص ذخیره میشه که حداکثر تا 200 sms جا میشه) که هر چی حافظه داخلیت بیشتر فضای خالی داشته باشه sms بیشتری میتونی ذخیره کنی. تا حدود 30 هزار sms.
تو رو خدا یه نرم افزار تبدیل گوشی درست و حسابی بزارید
سیدی وبکمم رو گم کردم و یه نرم افزار تبدیل گوشی به وبکم میخام برای سونی اریکسون کا750
یه آدم با معرفت سریع ادرس یه سایت رو بهم بده که بشه ازش این نرم افزار رو دانلود کرد(تبدیل موبایل به وبکم) برای گوشی سونی اریکسون کت750
این لینک دانلود برا شما که موبایلو به وب کم تبدیل میکنه
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا یکی جواب منو بده.خواهشا
سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟
این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟