سلام دوستان من کلا تو این تاپیک فقط پستا رو میخونم نظر نمیدمفقط خواستم بگم آدم گیج میشه یه عده میگن افتضاح یه عده دیگه میگن عالیه
کدومو باور کنم ؟؟
البته هرسال همینطور میشه و بعد که خودم بازی میکنم با تمام مشکلات خوشم میاد چون عاشق pes هستم
![]()
سلام دوستان من کلا تو این تاپیک فقط پستا رو میخونم نظر نمیدمفقط خواستم بگم آدم گیج میشه یه عده میگن افتضاح یه عده دیگه میگن عالیه
کدومو باور کنم ؟؟
البته هرسال همینطور میشه و بعد که خودم بازی میکنم با تمام مشکلات خوشم میاد چون عاشق pes هستم
![]()
اقا اینجا مدیر نداره یه لحظه با تاپیک رئال بارسا اشتباه گرفتم خجالت بکشید بابا![]()
هميشه تاپيك بازي هاي پرطرفدار اين مشكلو دارن كه سرعت پست دادن توشون خيلي زياده و نميشه همه پست ها رو كنترل كرد. براي همين پست هاي اسپم و كل كل هايي كه تا قبل از اين پست من داده شدن، ناديده گرفته ميشن اما از اين به بعد هرگونه كل كل و پست هاي بي ربط به PES 2014 بدون هشدار پاك ميشن و براي كار بر خاطي هم درخواست اخطار و حتي در صورت توهين بن داده ميشه.
لطفا هر گونه پست اسپم ديديد با كليك روي گزينهگزارش تخلف بديد تا سريع تر رسيدگي بشه.
به خاطر اينكه قشنگ ديده بشه و بهانه نديدن اين پست گرفته نشه، فونت و سايز رو عوض كردم...
بعد چند بازی بالاخره دارم یاد میگیرم بازی خیلی سخت شده البته چون به واقعیت نزدیکتر شده دیگه از پاسهای هوای عمقی خبری نیست بری راحت گل بزنی واقعا دیگه باید با پاس کاری بری جلو جلوه های بازی وافعا زیباست بخصوص نوع شیرجه زدن و تکل و کارای دروازبان ها
جو استادیوم عالیه واقعا صدای تماشاگرا خوب شده امسال
چمن بازی و گرافیک اصلا حرف نداره بدون افت فریم روی اخرین تنظیمات بازی میکنم
تنها چیزی که اذیت میکنه تا عادت کنی نحوه ضربه ایستگاهی هستش که با شوک سمت راست چپ و راست میشه
خدائی با این بازی امسال مد بال و لیگ حال میده اساسی
اگه افکت بارون هم تو بازی بود که دیگه شاهکار بود بخدا
در کل به بازی نمره 8 میدم واسه سال اول با تغییرات اساسی واقعا عالی بود
خوب ما هم دانلود کردیم ولی رو لپتاپ قدیمی ما اجرا نشدظاهرا هم فقط رو ویستا سرویس پک دو به بالا اجرا میشه...پیکسل شیدر 3 هم می خواد حداقل! امیدوارم گرافیکش به همین نسبت بهتر شده باشه
اقا جدا ازمناسب بودن رم بنده چنده ایا 2 تا رم 4 گذاشته شده که شده 8 یا....:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمت 4 هست نه 8
مناسبه واسه pes2014
عاقا ما هم نصبیدیم 3 دستی بازی کردیم ...نسبت به pes 13 خیلی بهتر شده ولی جای پیشرفت خیلی داره....
این پاس تو عمقاش چه قد سخت شده ..ایول تو 13 نصفه گلام با این روش بود ..کونامی رو دست زد بهم
گرافیکشم که مثله همیشه عالی بود....بازیکنای ایرانیم قربونش برم کپه عربا سیا سوله ساختن...
تماشگراش پیشرفت قابل توجه ای داشتن فقط کافیه یه گل بیفتی جلو صدارو زیاد کن جوری تشویق میکنن اصن استرس میگیری لامصب
این گزارشگرشم نمیدونم چرا به زبان شیرین فرانسه میحرفه؟؟![]()
گزارشگر برای همه انگلیسی هست یا فرانسوی؟
این پاس تو عمقاش چه قد سخت شده ..ایول تو 13 نصفه گلام با این روش بود ..کونامی رو دست زد بهم
![]()
نصف کسایی که pes بازی میکردن از این روش فقط میتونستن گل بزنن یه رفیق دارم به جز این کار چیزی بلد نبود
فکر کنم بازی 3 تا گزارشگر داشته باشه انگلیسی عربی فرانسوی یا پرتغالیاین گزارشگرشم نمیدونم چرا به زبان شیرین فرانسه میحرفه؟؟![]()
من دیشب 3 گیگ بازی دانلود کردم 2 گیگش هم امشب نمیدونم منوهاش چطوریه ولی برو تو ستینگ قسمت Commentory باید بشه عوض کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)