در نوسان از 5 تا 90
قبلا 450
پس بگو بیارنش همون 4 مگ.ببینید که بقیه مشترها هم مشکل دارن امروز یا نه.اگر خطتون نمیکشید ای نپهنای باند رو باید سرعتتون مثلا700تا900 نوسان زیاد داشت یعنی روی یک سرعتی نبود حتی مثلا میومد رو 500.ولی این سرعت یه خورده مشکوک میزنه .ولی خوب بگو بیارنش رو 4 مگ ببین سرعتت خوب میشه یانه
کیفیت خطت خوبه ولی نویز یکم میشه گفت بالاست
ممنون میشه بگین SNR کجاست؟
downstream margin
آیا SNR و نویز به ISP هم مربوطه یا فقط به سیم کشی داخلی و مرکز مخابراتی ربط داره؟ یعنی اگه من الان از یه ISP دیگه اینترنت بگیرم (دقیقا با همون سرعت) ممکنه کیفیت خط و نویزم تغییر بکنه؟
الان این وضعیت خط منه. این خط 8 رو جواب میده؟ و اینکه میخوام از یه ISP دیگه بگیرم ممکنه شرایط متفاوت باشه؟
![]()
8 مگ رو میشه گفت اره میشه.
نویز فقط و فقط به سیم کشی و مرکز مخابرات مربوط نیست.بلکه 50% مربوط به مشترک و مخابرات هست و 50% دیگه به خود آی سی پی بر میگرده.ممکنه وضعت بدتر بشه و ممکنه خیلی خوب بشه.بستگی هب تجهیزات اون شرکت در همون مرکز داره
دوست عزیز جناب djmokhtar جواب ندادی؟
دوست من جناب hossein019940 من موقعیکه روی 4مگ بودم snr خطم از این دوستمون که بهش گفتی خطش 8مگ رو میکشه بهتر بود اما اشکم در اومد و کل سیمکشی داخل را عوض کردم و مخابرات اومد کابل کشی توی کوچه رو هم درست کرد تازه تونستم با نویز نسبتا زیاد برم روی 6 مگ.اونوقت چطوری این دوستمون میتونه بره روی 8مگ.من الان اگه بخواهم روی 6.1 مگ هم بروم به خاطر نویز نمیتوانم چه برسه به 8مگ.یکبار دیگه مشخصات مودمم رو موقعیکه مثل این دوستمون روی 4 مگ بودم براتون میزاررم با یکی ایشون مقایسه کنید و بگید آیا به نظر شما خط من هم توانایی روی 8 مگ رفتن رو داره یا نه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)