تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 444 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان ایکس باکس باز لایو از امروز یعنی 1 اکتبر فکر کنم تا 6 اکتبر رایگان هست
    مرد حسابي فردا 6 اكتبره . الان مياي ميگي ؟ خسته نباشي

2. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چند نفر از کسایی رو که میگی جلو انسان بازی رو تجربه کردن ؟ چند نفرشون آنلاین بازی کردن ؟
    و از همه مهمتر و مهمتر و مهمتر این که چند نفرشون فیفا رو بازی میکنن واسه آمادگی برای مسابقات کشوری نه برای فان ؟
    برای فان بازی کردن اگه بازی کنن این چیزا شاید اصلا به چشمشون نیاد چون 2 ساعت بازی میکنن و هرجور که گل بخورن خوردن و بعدشم میرن دنباله کارشون و به این فکر نمیکنن که پس فردا تو مسابقات چجوری جلو این باگ های فیفا رو بگیرن. اونم در مقال کسایی که خوراکشون فیفاس و نمیتونی بگی نمیزارم سانتر کنه یا Finesse Shot بزنه

من علیه بازی سیاه بازی نیمکنم ایراداتی هست که خود EA از طریق بازخورد های ملت فهمیده و داره براش آپدیت میده بیرون . از فیفا 11 یادم نمیاد که EA به این زودی بعد از انتشار بازی آپدیت بده اونم برای گیم پلی !
    آپدیت میداد ولی برای چیزهای دیگه بود . برای گیم پلی نبود
    اینم بخشی از صحبت های EA که یکی از دوستان چند صفحه قبل لینکشو گذاشته بود:

Our commitment to improve FIFA 14 is on-going, and regular feedback from our fans helps us prioritize and identify future improvements. We wanted to take this opportunity to address a few more items that we continue to work towards. Firstly, we got some great feedback on gameplay during the demo and early access period, including:

• The effectiveness of headers from corner kicks and crosses.
    • The effectiveness of finesse shots.
    • The accuracy of lofted through-balls.

نمیدونم چرا فکر میکنین من الکی میخوام فیفا رو بکونم . بابا به خدا هیچ کدوم از شماها به اندازه من در روز فیفا بازی نمیکنه . من کل وقتی که در روز برای گیم در نطر میگیرم میره برای فیفا . از زمان فیفا 11 تا الان من غیر از فیفا فقط 3-4 تا بازی وقت کردم بازی کنم . بقیش صرف فیفا میشه . پس خیلی دوست دارم فیفا بازیه خوبی باشه که لذت ببرم ازش نه که مایه اعصاب خوردی باشه . پس ایراداتی که میگیرم از سر دل خوش نیست و میدونم اگه این ایرادات بمونه تو بازی میشه مثل پی ای اس و بازی باگ دار میشه و نمیشه بهش گفت بازیه جذاب
    والا فیفا 11 و 12 و 13 هم بازی کردم اما ایرادات اونقدر نبود که بخوام براش بیام چیزی بنویسم اما امسال شورشو درآورده

شما هم همون ایرادی که به نفر اول گرفتم بهتون وارده . بازی با سی پی یو و اونم نسخه دمو رو بیحیال برادره من . بازی اصلی اونم مقابل Human اونم کسی که صرفا سبک بازیش سانتر و هد زدنه
    بعد باید دید شما روی ضربه سر گل میخوری یا نه
    منم اگه صرفا جهت فان بازی میردم این چیزا برام مهم نبود اما چون برای فان نیست و با همه خوب های فیفا چه ایرانی چه خارجی بازی کردم میدونم اینا مشکل ساز میشه

در پایان الان یک آپدیت برای فیفا اومد نزدیک 100 مگ بود . معلم نیست برای چیه حالا . فکر نکنم این مشکلات با 100 مگ حل بشه

قربون دایی
    اولا شما که کامیار جان اکثرا میدونن در فیفا یه قدم داری تا به عرفان کامل برسی . نیازی نیست اینقدر بگی چقدر فیفا بازی میکنی . امسال هم که فکر کنم اول شدی توی خراسان رضوی اره ؟
    +
    بعد هم حجم چه ربطی داره به میزان مشکلات و باگها . تنها چیزایی که حجم بازی رو میبره بالا ویدئو و صدا و تکسچر جدید و انیمیشن و ... هست . یه باگ که با هم یک فایل چند کیلو بایتی هم میتونه رفع بشه .
    Last edited by Gregar; 05-10-2013 at 11:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

یه سر به سایت اسکیدرو بزنید. فکر کنم می خوان بذارن کرک رو بالاخره!!

5. این کاربر از arash_gartal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

وقتی تست تموم شد و اعلام نتیجه رو داد اسم سرور رو زیرش مینویسه میتونی ازش یه عکس بگیری همینجا اپ کن برات میگم ولی نوشته (وقتی سرور رو انتخاب میکنی بهت میگه مال چه کشوری و چه خدمات دهنده ای هست در اخر هم زیر سرعت و پینگ نوشته
    اینم از عکس.واسه آنلاین بازی کردن خوبه؟قبلا که گرفته بودم 85 بود الان شده 94ms
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اولا شما که کامیار جان اکثرا میدونن در فیفا یه قدم داری تا به عرفان کامل برسی . نیازی نیست اینقدر بگی چقدر فیفا بازی میکنی . امسال هم که فکر کنم اول شدی توی خراسان رضوی اره ؟
    +
    بعد هم حجم چه ربطی داره به میزان مشکلات و باگها . تنها چیزایی که حجم بازی رو میبره بالا ویدئو و صدا و تکسچر جدید و انیمیشن و ... هست . یه باگ که با هم یک فایل چند کیلو بایتی هم میتونه رفع بشه .
    آخه یک جوری از حرف آدم برداشت میکنن که مثلا من فن پی ای اس هستم یا مثلا پول گرفتم که از فیفا بد بگم یا ...
    حالا شما هم بیا تیکه باره ما کن عرفان کامل کجا بود !!!!

فعلا که با همین آپدیت هم مشکلات هنور سر جاش هست

8. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آخه یک جوری از حرف آدم برداشت میکنن که مثلا من فن پی ای اس هستم یا مثلا پول گرفتم که از فیفا بد بگم یا ...
    حالا شما هم بیا تیکه باره ما کن عرفان کامل کجا بود !!!!

فعلا که با همین آپدیت هم مشکلات هنور سر جاش هست
    فکر نمیکنم کسی اینطور فکر کرده باشه.
    شما نظرتونو گفتید، ما هم همینطور.
    اگه فکر میکردیم فن pes هستید که جور دیگه ای باهاتون رفتار میکردیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها سایت اسکیدرو زده کرک coming up احتمالا تا شب رو سایت بزارن ....جوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در پایان الان یک آپدیت برای فیفا اومد نزدیک 100 مگ بود . معلم نیست برای چیه حالا . فکر نکنم این مشکلات با 100 مگ حل بشه

آقا این آپدیتی که میگی کجاست؟از کجا گیرش بیاریم؟اومده بیرون یا میخواد بیاد؟

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا من یه جایی خوندم کرک 15 مهر میاد

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بچه ها سایت اسکیدرو زده کرک coming up احتمالا تا شب رو سایت بزارن ....جوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووون
    واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •