مرد حسابي فردا 6 اكتبره . الان مياي ميگي ؟ خسته نباشيدوستان ایکس باکس باز لایو از امروز یعنی 1 اکتبر فکر کنم تا 6 اکتبر رایگان هست![]()
مرد حسابي فردا 6 اكتبره . الان مياي ميگي ؟ خسته نباشيدوستان ایکس باکس باز لایو از امروز یعنی 1 اکتبر فکر کنم تا 6 اکتبر رایگان هست![]()
اولا شما که کامیار جان اکثرا میدونن در فیفا یه قدم داری تا به عرفان کامل برسی . نیازی نیست اینقدر بگی چقدر فیفا بازی میکنی . امسال هم که فکر کنم اول شدی توی خراسان رضوی اره ؟
+
بعد هم حجم چه ربطی داره به میزان مشکلات و باگها . تنها چیزایی که حجم بازی رو میبره بالا ویدئو و صدا و تکسچر جدید و انیمیشن و ... هست . یه باگ که با هم یک فایل چند کیلو بایتی هم میتونه رفع بشه .
Last edited by Gregar; 05-10-2013 at 11:58.
یه سر به سایت اسکیدرو بزنید. فکر کنم می خوان بذارن کرک رو بالاخره!!
اینم از عکس.واسه آنلاین بازی کردن خوبه؟قبلا که گرفته بودم 85 بود الان شده 94ms
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه یک جوری از حرف آدم برداشت میکنن که مثلا من فن پی ای اس هستم یا مثلا پول گرفتم که از فیفا بد بگم یا ...
حالا شما هم بیا تیکه باره ما کنعرفان کامل کجا بود !!!!
فعلا که با همین آپدیت هم مشکلات هنور سر جاش هست
فکر نمیکنم کسی اینطور فکر کرده باشه.
شما نظرتونو گفتید، ما هم همینطور.
اگه فکر میکردیم فن pes هستید که جور دیگه ای باهاتون رفتار میکردیم.![]()
بچه ها سایت اسکیدرو زده کرک coming up احتمالا تا شب رو سایت بزارن ....جوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووون
در پایان الان یک آپدیت برای فیفا اومد نزدیک 100 مگ بود . معلم نیست برای چیه حالا . فکر نکنم این مشکلات با 100 مگ حل بشه
آقا این آپدیتی که میگی کجاست؟از کجا گیرش بیاریم؟اومده بیرون یا میخواد بیاد؟
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)