تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 626 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من شرمندم اما چرا lenovo z500 خریدی
    شما lenovo B575 میخریدیی 800 روش xp نصب میکردی

عزیزم خواستم امتحان کنم ببینم اصلا این درایورا که واسه XP گذاشتن کاربرد داره یا نه. چون واسه مدل Y580 رو شنیده بودم که نمیشه روش xp نصب کرد. بعد گذشته از این حرفا چیزای جالبی هم دیدم. مصرف باتری کمتر، اینترنت وایرلس با XP، تو انرژی منیجمنتش یه مود داره به اسم super energy saver که کلا میتونی همه چیو غیر فعال کنی وایه کمتر شدن مصرف.

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.
    من تازه خریدمش.پیشنهاد نمیکنم چون موقع بازی گرافیک کم میاره.باطری زیاد نگه نمیداره(یک ساعت)
    تو بازی کم میاره شاید شارژر رو موقع بازی وصل نمیکنی؟؟؟ شارژر رو باید وصل کنی. در مورد باتری با چه نوع کارکردی تو چه وضعیتی یک ساعت کار میکنه؟ نور LCD? وای فای روشن؟ حالت پاور منیجمنت رو چیه؟ high performance? balanced power saver

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

از لحاظ کانفیگ سیستم خوبی هست ولی طراحی دوسال پیش رو داره اچ پی هم ریسک داره 500 هم باید بیشتر بدی
    asus n46vz- asus k56cb- lenovo y500-lenovo z500
    نظرت روی اینها باشه اچ پی رو ولش کن
    بهترین انتخاب همین z500 هست(قیمت.کیفیت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان کسی می دونه کاره اینتل رپید استورج intel rapid storage دقیقا جیه؟ از تو سی دیه درایور ها ریخنمش رو 8 ولی رم رو به شدت مصرف می کنه 3.7 رم مصرف میشد که اینتل رپید رو از تو تسک منیجر بستم شد 1.4 !!!!!!!!!!!!!!
    یاحق

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

باطریش میگن کم دوم میاره
    صفحه نمایشش کیفیتش کمه
    زود داغ میکنه
    مشکل نرم افزاریش هم بماند
    شما بازم z500 رو پیشنهاد میکنین؟؟
    دوست عزیز
    صفحه نمایشش از نظرم من خوبه
    باطریش فول 4 ساعت دووم میاره که قک نکنم از یه همچین لپتاپی بیشتر ازین انتظار بره
    در مورد داغ کردنم حق رو به شما میدم
    اما شما این لپتاپ رو دارین آیا؟؟؟؟از مشکل نرم افزاری حرف میزنین؟؟
    در هر صورت من با این لپتاپ کار کردم و بیشتر از هر کس دیگه
    تو این تایپک باهاش کار کردم(حدود 6 ماه) و این لپتاپ رو بهتون پیشنهاد میکنم
    فقط میشه یه دونه از مشکل های نرم افزاریش رو بگی؟؟

6. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

بازی call of juarez the cartel
    با اینکه گرافیک بازیش زیاد نیست ولی موقع بازی شکسته شکسته میشد
    بابا داداش گلم ترو خدا این حرفا رو نزن ملت میان اینجا اینارو میبینن بد میگن چه آشغالی هست این Z500
    البته من این حرفا رو از رو تعصب نمیزنن چون نه Lenovo مال فامیلمون هستش نه برا تعریف از لپتاپ هاش بهم حقوق میدن
    فقط عصبی میشم وقتی میبینم خودم خدای بازی های Pc یعنی Crysis 3 رو مثل هلو بازی میکنم اما شما با Call Of Juarez مشکل داری!!
    تنظیمات گرافیک رو بزار رو High Performance شاید یه فرجی شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ُلام بچه ها
    خب خدا رو شکر لپ تاپ ما رسید ولی یه داستان هست اینکه کارت گرافیک انویدیا رو شناسایی نمیکنه حتی با gpuz هم امتحان کردم فقط کارت گرافیک اینتل رو میشناسه. حالا به نظرتون باید چکار کنم تا کارت رو بشناسه؟؟؟؟ از روی خود دی وی دی لپ تاپ هم میخوام نصب کنم میگه که The graphics driver could not find compatible graphics fardware
    داستان چیه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ُلام بچه ها
    خب خدا رو شکر لپ تاپ ما رسید ولی یه داستان هست اینکه کارت گرافیک انویدیا رو شناسایی نمیکنه حتی با gpuz هم امتحان کردم فقط کارت گرافیک اینتل رو میشناسه. حالا به نظرتون باید چکار کنم تا کارت رو بشناسه؟؟؟؟ از روی خود دی وی دی لپ تاپ هم میخوام نصب کنم میگه که The graphics driver could not find compatible graphics fardware
    داستان چیه؟
    ُدوست عزیز منم دقیقا همین مشکل برام چیش اومد و دقیقا مثل شما از روی سی دی خود شرکت درایور انویدیا ذو نصب کردم اما همین اروری که شما گفتین رو داد برای حل این مشکل برین تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و روی قسمت select product کلیک کنید تا تا به ترتیب جلو برین تا مدل لپ تاپ خود را انتخاب کنین.بعد از قسمت video شما باید درایور مورد نظر را انتخاب کنید.فقط دو درایور برای گرافیک Nvidia به نام Nvidia Video Driver (N13P-GLR, N13P-GSR) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) و Nvidia Video Driver (N14P-GV2) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) وجود دارد که برای من گزینه دوم نصب شد یعنی گزینه اول کار نمیکرد پس شما هم اول گزینه Nvidia Video Driver (N14P-GV2) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) v رو دانلود و نصب کن که اگه جواب نداد بری اون یکی درایور دیگرو دانلود کنی.البته من گرافیکم 740 هست که اگه برای شما هم 740 باشد باید گزینه ای که گفتم دانلود کنی و اگه 635 بود پس گزینه Nvidia Video Driver (N13P-GLR, N13P-GSR) v رو دانلود کن.

10. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

مرسی. مشکل انه که من نمیدونم مدل گرافیکم دقیقا چیه... میشه با یه نرم افزار بدون اینکه درایور ها نصب شده باشه شناخت کارت گرافیکو؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا داداش گلم ترو خدا این حرفا رو نزن ملت میان اینجا اینارو میبینن بد میگن چه آشغالی هست این Z500
    البته من این حرفا رو از رو تعصب نمیزنن چون نه Lenovo مال فامیلمون هستش نه برا تعریف از لپتاپ هاش بهم حقوق میدن
    فقط عصبی میشم وقتی میبینم خودم خدای بازی های Pc یعنی Crysis 3 رو مثل هلو بازی میکنم اما شما با Call Of Juarez مشکل داری!!
    تنظیمات گرافیک رو بزار رو High Performance شاید یه فرجی شد.
    واقعا حرف دل منو زدین.من خیلی از صفحات این کلوپ رو خوندم و بعضیا از روی اینکه یا علمشو ندارن یا اینکه اصلا از لپ تاپ سر در نمیارن, حرفهای گمراه کننده میزنن.دوستان بخدا همه لپ تاپ ها تو هر رنج قیمتی که باشن باز هم مشکلاتی داشتن.بزار من مشکلات این لپ تاپو بگم که بعضیا که به علت نامعلوم از این لپ تاپ خوششون نمیاد خیالشون راحت شه.اقا این لپ تاپ اول اینکه صفحه نمایشش واقعا خوبه فقط یه مشکل داره اونم اینکه تو زوایا, ضعیف نشون میده.مشکل دیگه ای هم نمیبینم پس دوم هم نداریم.دوستان بخدا این لپ تاپ باتریش مشکل نداره.خوب بعضی ها حالا باتریشون مشکل داره که خیلی هاشونم به علت اینکه بعضی درایورهاشونو درست نصب نکرده بودن فکر میکردن که خرابه که با اپدیت باتری یا نصب درایورها درست شد که البته برندهای دیگه هم شاید باتریشون خراب باشه.و اینم بگم که من قبلا تجربه کار با لپ تاپ های دیگه رو هم داشتم.من خودم به شخصه با کلی برنامه باز و وایرلس روشن و خیلی چیزای دیگه و نور 100% حدود 2 ساعت و 10 دقیقه شارژ نگه داشت و با حالت عادی یعنی وایرلس روشن و وبگردی و نور 90% برام نزدیک 4 ساعت شارژ نگه داشت.شاید من خودم هم مشکل برام پیش بیاد و مشکلمو مطرح کنم ولی مثل بعضی از دوستان قصد خراب کردن این لپ تاپو ندارم.و یه چیز بگم که شما برین و در سایت هایی مثل benchmark و gpuboss و خیلیای دیگه سخت افزاراشو نسبت به لپ تاپ های دیگه چک کنین تا به ارزش این لپ تاپ تو این رنج قیمت پی ببرین.ببخشین که سرتونو درد اوردم .

13. 3 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •