تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك براتون مفيد بوده؟

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ميشه گفت مفيد بوده

38 35.85%
  • سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست

11 10.38%
  • بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)

57 53.77%
صفحه 166 از 475 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 4747

نام تاپيک: اصفهاني ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mndst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

يه سئوال هايي مي پرسي كه آدم كمتر با هاش سر و كار داره ...

آخه مثلا كي الان دنبال مو مصنوعي هست كه آدرسشو بدونه ؟؟؟

اگه كسي مي دونه بگه من هم برم يه سر بزنم شايد برا خودم بگيرم
    آخرش چی. تناقض گویی داری در حرفات.
    اونا که پیدا کردم. کلا گیس از 20 تومن تا 50 تومن. و سیبیل البته. ریش هنوز پیدا نکردم. خواستی بگو تو pm بهت آدرس بدم.

لنزو (رنگی طبی دائمی) که دیگه حتما یکی‌تون گرفته یا کسیو می‌شناسه که گرفته؛ توی اصفهان چنده و از کجا می‌شه تهیه کرد؟
    Last edited by mndst; 16-11-2007 at 18:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من از مرکز اینترنت شهید رجایی هستم که اینترنت فراتاز از نوع A1 را خریدم، (همون موقع 23000 تومن را دادم، 10 تومن راه اندازی + 13 تومن نوع اکانت) اول اینکه تا بخواهند رانژه کنند یه حدود 10 روز ما را علاف کردند. روز دوم رفتم گفتند فردا، روز بعدش گفتند فردا و ... تا اینکه روز آخر رفتم گفتم پولم را پس بدهید، که ترسیدند و فرداش راه افتاد.
    روز سوم بود که ساعت 5 صبح اکانتم قطع شد. ( 2 گیگش تموم شد.) چون گفته بودند که مصرف شبانه مجانیه ، و من شب ها دانلود میکردم ، بعد که با مدیر این شرکت آقای حاجی تماس گرفتم و قضیه را گفتم، فرمودند که با اکانت شبانه باید وصل می شدی، و من گفتم: شما فقط گفتید که مصرف شبانه رایگانه و حرفی از اکانت شبانه نزده بودید تا من مطلع باشم و از آن استفاده کنم. گفتند که باید میپرسیدید!!!! ببخشید حاجی جون، من از کجا باید روحم خبر دار بود که دو نوع حساب باید میساختم، من فکر کردم خود شرکت به صورت اتومات این را در نظر میگیرد. خلاصه مدیر بی مسئولیت، خرج بی کفایتیشون را روی دست ما گذاشتند و البته با منت گفتند که حساب شبانه تون تا یک ماه دیگه فعاله!!! بعله شما اینم نمیگفتید فعال بود.
    البته شب ها هم به ازای هر 200 مگ دانلود دیسکانکتت میکنند تا روی دانلود خودکار نگذاشته باشی.
    حاضرم 10 تومن دوباره برای رانژه بدهم و از شر این شرکت راحت بشم. واقعا که! ادب به مشتری ندارند (البت قبل از خرید خوب تحویلت میگیرن، بعد که پولو دادی، اشکت را در می آورند.)
    میخواستم برم تعزیرات شکایت کنم که چون دانشجو مکانیک صنعتی اصفهانم وقتم اجازه نمیده پی گیری کنم. حیف!! شیطون میگه این ترم بی خیال این 20 واحد بشم و برم حال اینا را بگیرم.
    دمتون گرم.
    شما مثل من بیچاره نشوید. مواظب باشید.
    Last edited by salam110; 19-11-2007 at 13:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mndst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آموزشگاه زبان صدر بهتره یا کیش؟ با دلیل.

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

آموزشگاه زبان صدر بهتره یا کیش؟ با دلیل.

به نظر من بين اين دو صدر بهتره چون هم استاداش با تجربه هستند و هم اصول آموزشيش بهتره.... ولي از من ميشنوي برو ILI كه رقيب نداره..............

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

به نظر من بين اين دو صدر بهتره چون هم استاداش با تجربه هستند و هم اصول آموزشيش بهتره.... ولي از من ميشنوي برو ILI كه رقيب نداره..............
    سلام
    من هم موافقم
    ILI چیزی دیگه است

من کلا صدر را قبول ندارم
    به نظرم تلکه پول هست

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

سلام
    من از مرکز اینترنت شهید رجایی هستم که اینترنت فراتاز از نوع A1 را خریدم، (همون موقع 23000 تومن را دادم، 10 تومن راه اندازی + 13 تومن نوع اکانت) اول اینکه تا بخواهند رانژه کنند یه حدود 10 روز ما را علاف کردند. روز دوم رفتم گفتند فردا، روز بعدش گفتند فردا و ... تا اینکه روز آخر رفتم گفتم پولم را پس بدهید، که ترسیدند و فرداش راه افتاد.
    روز سوم بود که ساعت 5 صبح اکانتم قطع شد. ( 2 گیگش تموم شد.) چون گفته بودند که مصرف شبانه مجانیه ، و من شب ها دانلود میکردم ، بعد که با مدیر این شرکت آقای حاجی تماس گرفتم و قضیه را گفتم، فرمودند که با اکانت شبانه باید وصل می شدی، و من گفتم: شما فقط گفتید که مصرف شبانه رایگانه و حرفی از اکانت شبانه نزده بودید تا من مطلع باشم و از آن استفاده کنم. گفتند که باید میپرسیدید!!!! ببخشید حاجی جون، من از کجا باید روحم خبر دار بود که دو نوع حساب باید میساختم، من فکر کردم خود شرکت به صورت اتومات این را در نظر میگیرد. خلاصه مدیر بی مسئولیت، خرج بی کفایتیشون را روی دست ما گذاشتند و البته با منت گفتند که حساب شبانه تون تا یک ماه دیگه فعاله!!! بعله شما اینم نمیگفتید فعال بود.
    البته شب ها هم به ازای هر 200 مگ دانلود دیسکانکتت میکنند تا روی دانلود خودکار نگذاشته باشی.
    حاضرم 10 تومن دوباره برای رانژه بدهم و از شر این شرکت راحت بشم. واقعا که! ادب به مشتری ندارند (البت قبل از خرید خوب تحویلت میگیرن، بعد که پولو دادی، اشکت را در می آورند.)
    میخواستم برم تعزیرات شکایت کنم که چون دانشجو مکانیک صنعتی اصفهانم وقتم اجازه نمیده پی گیری کنم. حیف!! شیطون میگه این ترم بی خیال این 20 واحد بشم و برم حال اینا را بگیرم.
    دمتون گرم.
    ممنون که اینو نوشتی
    من یکی عبرت گرفتم

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

بچه ها درسته که Red6.0 پرشیا گستر اومده؟
    تنها تولزی هست که 4 تا برنامه بدرد بخور و بروز توش هست
    البته برای ما دیالآپی ها
    والا برای آدی اس ال تولز کیلو چنده!

داره خودمونی میشه Ladan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    آرياشهر

پيش فرض

به جز بريوني اعظم و اوني كه تو دروازه دولت هست اسمش درست يادم نيست فكر كنم شاد
    كجا ها بريوني داره كه كيفيت غذاش خوب باشه
    Last edited by Ladan; 20-11-2007 at 10:01.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

به جز بريوني اعظم و اوني كه تو دروازه دولت هست اسمش درست يادم نسيت فكر كنم شاد
    كجا ها بريوني داره كه كيفيت غذاش خوب باشه
    سلام
    به نظرم کباب و بریون مقدم هم خوب باشه
    خیابان حکیم نظامی نرسیده به چهار شریعتی
    از سمت چهار راه حکیم نظامی به طرف شریعتی سمت راست

اگه نباشه جاش خالی می مونه salman24h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    دمتون گرم.
    سلام
    من توی 1 سال و نیم گذشته سرویس های زیادی رو امتحان کردم اما متاسفانه فعلن بهتر از فراتاز نداریم.(فراتاز زیر مجموعه فن آوا و صبا نت هستش) فامیل اون آقاهه هم " حراجی " هست نه حاجی!
    تا جایی هم که من میدونم هیچ کدوم از شرکت ها سرویس شبانه اتوماتیک ندارن. چون اگه اینجوری بود همه از ساعت 12 میذاشتن واسه دانلود و ساعت 3 هم اتوماتیک خودش اکانت رو عوض میکرد تا 6 صبح و ...
    به نظر من زیاد خودتو ناراحت نکن، بجای این حرفا برو FlashGet نصب کن و تنظیمش کن که ساعت 3:10 با اکانت شبانه کانکت بشه تا ساعت 5:50 بعدش هم DC کنه و کامپیوترت رو خاموش کنه
    Last edited by salman24h; 20-11-2007 at 13:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •