Jadda عزیز
ما هنوز منتظریم ببینیم کومودو چه جوابی میده واسه مشکل ما
چون دوستدار کومودو هستیم
ممنونم علی
Jadda عزیز
ما هنوز منتظریم ببینیم کومودو چه جوابی میده واسه مشکل ما
چون دوستدار کومودو هستیم
ممنونم علی
سلام
دراگون مرورگر مورد علاقه من هست، ( حس میکنم روی CIS تعصب ندارم ولی اگر کسی بگه انتخاب دراگون میتونسته از روی تعصب باشه میپذیرم!)
....... تم مشکی دراگون خیلی به دلم نمیشینه و از این تم برای دراگون استفاده میکنم، گفتم بزارم اینجا شاید به درد بخوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،
من تا جایی که در توانم باشه همه تلاشم را میکنم، و امیدوارم نسخه های پایدارتری را شاهد باشیم. خودم الان منتظرم، و صبر... البته از نوع صبر کوتاه، چون نسخه جدید نزدیک هست و فوت آخر مونده.
----
صفحه قبل از تحریم صحبت شده، باید عرض کنم که در دنیای 29+1 یا ست، چیزی مشخص نیست، ولی اگر چرخ به همین منوال بگرده از تحریم خبری نیست، ما در حال انجام یک بازی برد-برد هستیم.
مگر اینکه...... یه خورده هم دست خودمونه! اوه اوه اوه.. خودم سانسورش کردم!i!i!i!
Last edited by Jadda; 29-05-2013 at 20:39.
سلام خدمت دوستان
من که فعلا رفتم طرف کسپر تا مشکل کومودو رو ویندوز 8 حل بشه
اما یک سئوال برام پیش اومده که آیا میشه با فایروال کومودو چند تا پورت بخصوص در ویندوز رو بست مثلا پورت 8580
با تشکر
Last edited by K1lou; 30-05-2013 at 15:40.
سلام
یه پیشنهاد دارم برای گروه هواداران کومودو تو گروه یه قسمت درست کنیم برای اینکه دوستان بیان بگن چجوری با CIS آشنا شدن چند وقته دارن از CIS استفاده می کنند از خاطراتشون با CIS بگن و خلاصه هر چی اسپم دارن اونجا خالی کنند و اینجا رو برای بحث های تخصصی بگذاریم![]()
Last edited by pedram_01; 31-05-2013 at 14:10.
نظرتون در مورد این عکس چیه ؟ چطور از یک مرورگر میخوان وارد سیستم من بشن ؟ جالب اینجاست رد ای پی هم گرفتم از چین بود !
![]()
فقط یک سوال..... از فریییییگت استفاده نکردی؟
خیر.......
سلام عباس
البته عباس خودت بهتر میدونی، ولی در کل برای کاربران دیگه باید عرض کنم که عموما ما (کاربران خانگی) نیازی به یک ارتباط ورودی نداریم. اونهم روی شبکه اینترنت و با یک "نرم افزار مرورگر" که قرار صورت بگیره.
بنابراین بهتره مسدود بشه. ضمن اینکه مبدا (آی-پی) چین باشه و هاستی هم من براش پیدا نکردم. مربوط به یک شرکت ارائه دهنده خدمات مخابراتی/اینترنتی میشه که میتونه یوزرهای زیادی در چین داشته باشه. چون یک پای قضیه هم مرورگر هست میتونه این پورتها مورد استفاده قرار بگیره. 80.8080.443
*به هر حال ارتباطی حتما باید با یک برنامه/سرویس برقرار بشه. مثل svchost یا همین مرورگرها یا ....
در مورد ورود به سیستم که فرمودی (کاری به این مورد ندارم کلی عرض میکنم) مرورگرها هم شکافهایی دارند که حکرها میتونند از این حفره ها استفاه بکنند. هدف هم لزوما نمیتونه دسترسی کامل به سیستم باشه، حتی میتونه اجرای یک کد مخرب رو دنبال کنند.
در نهایت میتونم بگم افزونه هایی که روی فایرفاکس نصب داری را هم یک بررسی بکن.
خوب شد این عکس را قرار دادی، حرفهایی که میزنیم باید عینیت هم داشته باشه. مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خطاب به دوستمون یا باز همون دوستمون و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته قرار بود ایشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بزاره که ظاهرا وقتش نشد.
به هر حال نظارت فایروال برام توی این تصویر مشهوده، شاید فایروال دیگری داشتی این مورد را شاهد نبودی.( نمیدونم یه جورهایی به فایروال کومودو شدید اعتقاد دارم)
* کسی مطلبی در مورد حملات به مرورگها/یا از طریق مرورگها/و یا افزونه های نامطمئن، مد نظرش هست لینک بده، علاقمندم مطالعه کنم. مرسی.
Last edited by Jadda; 31-05-2013 at 21:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)