تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 279 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

داره خودمونی میشه p_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فوقش 10هزار تومانه ناقابل ميدي فلش مي كنن
    بابا چه خبره سرگردنس مگه من با ده تومن سه دفعه فلش میکونم از این پولا ندین به موبایل فروشا پرو میشن مگه میخواد چیکار کنه که ده تومن میگیره

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بابا چه خبره سرگردنس مگه من با ده تومن سه دفعه فلش میکونم از این پولا ندین به موبایل فروشا پرو میشن مگه میخواد چیکار کنه که ده تومن میگیره
    100% تائيد ميشه.من خودم 4 هزار تومن بيشتر نميدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض كمك

سلام جماعت،تو رو خدا يكي بهم كمك كنه بابا من زدم گوشيمو هم كردم اتفاقا كاملا خوب جواب داد مشخصات گوشيم هم اينه
    red49
    k750
    ولي يه اشتباهي كه كردم اينه كه بعد از نصب پچ هاي زياد روي گوشيم اونباري زدم رسيت كلي كردم گوشيم روشن ميشد ولي ديگه نميشد با دكمه هاش كار كنم اخه جاشون رفته بالاي منو بگيد تو رو خدا كمكم كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام جماعت،تو رو خدا يكي بهم كمك كنه بابا من زدم گوشيمو هك كردم اتفاقا كاملا خوب جواب داد مشخصات گوشيم هم اينه
    red49
    k750
    ولي يه اشتباهي كه كردم اينه كه بعد از نصب پچ هاي زياد روي گوشيم اونباري زدم رسيت كلي كردم گوشيم روشن ميشد ولي ديگه نميشد با دكمه هاش كار كنم اخه جاشون رفته بالاي يعني گزينه تماس و منوي دسكتاپ رفته بالاي دسكتاپ بگيد تو رو خدا كمكم كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

می خواهم k750 را به w800 تبدیل کنم. فایل w800 را که اجرا می کنم و گوشی را وصل مکنم بدون تغییر cda برنامه نمی گه گوشی را از کابل جدا کنید ولی وقتی cda را عوضمی کنم می گه گوشی را از کابل بکشید البته بعد از این که کیو را زدم و اینتر رو.بعد آپدیت را می رم گوشی را w800 می شناسه ولی وقتی روشن می کنم گوشی هنوز همه چیش k750 است و تغیری نکرده!!!!مشکل چیه؟مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام جماعت،تو رو خدا يكي بهم كمك كنه بابا من زدم گوشيمو هك كردم اتفاقا كاملا خوب جواب داد مشخصات گوشيم هم اينه
    red49
    k750
    ولي يه اشتباهي كه كردم اينه كه بعد از نصب پچ هاي زياد روي گوشيم اونباري زدم رسيت كلي كردم گوشيم روشن ميشد ولي ديگه نميشد با دكمه هاش كار كنم اخه جاشون رفته بالاي يعني گزينه تماس و منوي دسكتاپ رفته بالاي دسكتاپ بگيد تو رو خدا كمكم كنيد
    فايل layout.xml شما پاك شده.بايد دوباره تو مسيرش كپي كنيد و براي اينكه با مستر ريست پاك نشه فايل رو READ ONLY كنيد.
    موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

red49
    k750
    البته توحيد جان مسير اون فايل را نگفتن من ميگم
    /tpa/system/layout/layout.xml
    فقط خدا كنه بتوني گير بياري اگه نتوني بگو واسط اپلود كنم
    راستي هيچ ربطي هم به پچ زيادي نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

f

ببين دوست عزيز اين كار براي همه گوشي ها ممكنه خطر ناك باشه.و ريسكشم زياده چون بعضي ها بدون اينكه اطلاعات كافي داشته باشند ميخان رو گوشيشون تغييرات انجام بدن و دچار مشكل ميشن.
    اگه شما ميخاي گوشيتو هك كني بايد ريسكشم قبول كني.و هيچكس بهت اطمينان نميده كه هيچ اتفاقي براي گوشيت نميفته.
    موفق باشيد
    من كه گفتم ريسك هم ميتوني با پول بخري 10 هزار حالا گرونترينش حالا دوستان ميگن كه 4 هزار تومان هم هستش
    توجه كنيد همه يك بار هنگام فلش كردن fs كابلو كشيدم هيچي نشد پس خيالت راحت باشه

داره خودمونی میشه Character's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    accessory memory

پيش فرض

سلام
    آيا ميشه firmware w810 روي w800 نصب كرد؟
    يا حداقل كاري كرد w800 مثل w810 بصورت فلش ديسك كار كنه، يعني بدون نصب درايور روي كامپيوتر بشه محتويات مموري استيك رو ديد.
    Last edited by Character; 08-06-2007 at 10:28.

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    آيا ميشه firmware w810 روي w800 نصب كرد؟
    يا حداقل كاري كرد w800 مثل w810 بصورت فلش ديسك كار كنه، يعني بدون نصب درايور روي كامپيوتر بشه محتويات مموري استيك رو ديد.
    نه نميشه چون اين دو گوشي از لحاظ سخت افزاري با هم فرق دارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •