بابا چه خبره سرگردنس مگه من با ده تومن سه دفعه فلش میکونم از این پولا ندین به موبایل فروشا پرو میشن مگه میخواد چیکار کنه که ده تومن میگیرهنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا چه خبره سرگردنس مگه من با ده تومن سه دفعه فلش میکونم از این پولا ندین به موبایل فروشا پرو میشن مگه میخواد چیکار کنه که ده تومن میگیرهنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% تائيد ميشه.من خودم 4 هزار تومن بيشتر نميدم.![]()
سلام جماعت،تو رو خدا يكي بهم كمك كنه بابا من زدم گوشيمو هم كردم اتفاقا كاملا خوب جواب داد مشخصات گوشيم هم اينه
red49
k750
ولي يه اشتباهي كه كردم اينه كه بعد از نصب پچ هاي زياد روي گوشيم اونباري زدم رسيت كلي كردم گوشيم روشن ميشد ولي ديگه نميشد با دكمه هاش كار كنم اخه جاشون رفته بالاي منو بگيد تو رو خدا كمكم كنيد
سلام جماعت،تو رو خدا يكي بهم كمك كنه بابا من زدم گوشيمو هك كردم اتفاقا كاملا خوب جواب داد مشخصات گوشيم هم اينه
red49
k750
ولي يه اشتباهي كه كردم اينه كه بعد از نصب پچ هاي زياد روي گوشيم اونباري زدم رسيت كلي كردم گوشيم روشن ميشد ولي ديگه نميشد با دكمه هاش كار كنم اخه جاشون رفته بالاي يعني گزينه تماس و منوي دسكتاپ رفته بالاي دسكتاپ بگيد تو رو خدا كمكم كنيد
می خواهم k750 را به w800 تبدیل کنم. فایل w800 را که اجرا می کنم و گوشی را وصل مکنم بدون تغییر cda برنامه نمی گه گوشی را از کابل جدا کنید ولی وقتی cda را عوضمی کنم می گه گوشی را از کابل بکشید البته بعد از این که کیو را زدم و اینتر رو.بعد آپدیت را می رم گوشی را w800 می شناسه ولی وقتی روشن می کنم گوشی هنوز همه چیش k750 است و تغیری نکرده!!!!مشکل چیه؟مرسی
فايل layout.xml شما پاك شده.بايد دوباره تو مسيرش كپي كنيد و براي اينكه با مستر ريست پاك نشه فايل رو READ ONLY كنيد.
موفق باشيد
البته توحيد جان مسير اون فايل را نگفتن من ميگم
/tpa/system/layout/layout.xml
فقط خدا كنه بتوني گير بياري اگه نتوني بگو واسط اپلود كنم![]()
راستي هيچ ربطي هم به پچ زيادي نداره
من كه گفتم ريسك هم ميتوني با پول بخري 10 هزار حالا گرونترينش حالا دوستان ميگن كه 4 هزار تومان هم هستش
توجه كنيد همه يك بار هنگام فلش كردن fs كابلو كشيدم هيچي نشد پس خيالت راحت باشه
سلام
آيا ميشه firmware w810 روي w800 نصب كرد؟
يا حداقل كاري كرد w800 مثل w810 بصورت فلش ديسك كار كنه، يعني بدون نصب درايور روي كامپيوتر بشه محتويات مموري استيك رو ديد.
Last edited by Character; 08-06-2007 at 10:28.
نه نميشه چون اين دو گوشي از لحاظ سخت افزاري با هم فرق دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)