تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 166 از 328 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر من بزرگترین مشکل الان اول بر میگرده به گزینه اقتصادی.خدا نکنه برای کسی پیش بیاد ولی الان یک بیماری ساده رو بخوای درمان کنی باید 100 تومن خرج کنی یا مثلا کسی که درآمد معمولی داره با این وضعیت اقتصادی سالی یک بار هم نمیتونه برای خودش و همسرش لباس بخره خوب طرف بیخیال میشه موارد دیگه بماند.همین عامل باعث میشه کسی عمرا طرف ازدواج بره .اکثر طلاق ها هم بخاطر مسائل جنسی هستش چون آموزش داده نشده و بحث کردن در موردش هم برای خیلی ها ناپسنده به طور مثال مدیر این سایت میاد میگه لطفا در مورد صحبت نکنید چون ممکنه فیلتر بشیم البته بستر اینترنت فضای بسیار خوبی برای یادگیریه در کل طبق آمار اکثر طلاق ها در ایران به مسائل جنسی بر میگرده و عمدتا هم به خاطر بر آورده نکردن نیاز جنسی همسر است که زنان ایرانی اکثرا در این کار ناموفق هستند.

2. این کاربر از 6344444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من اصلا اینجا نمخوام بحث مذهبی کنم و بهتر بود شما فقط نظر خودتون رو بیان کنید و پاس ندین به مذهب
    خب شما فرمودید بهترین زمان ازدواج 22تا 27
    تا 27سالگی یک پسر که ارشد بگیرده فقط در مدرسه و دانشگاه و فوقش سربازی خواهد بود
    حالا وقتی پسری تا این سن فقط در محیط تفکیک شده وجود داشته این نگاه اول کجا باید شکل بگیره؟
    خیابان فقط میمونه که اونم دیگه شما حکم ارتداد بحث احتمالا بدید

مرجع تقلید شما یا اصلا اکثریت جامعه چیزی رو دستور بده ایا این دلیل بر درستیش میشه؟

بازم حراتون با مطالب دیگتون همخوانی نداره
    شما در این موضوع میگید دانشگاه فقط محیط علمی هست که از نظر من غلطه و دانشگاه و دانشجو بجز علم چیزهای دیگه هم باید یاد بگیره و انجام بده در اون محیط
    ولی در مقابل دانشگاه تبدیل به پادگاه شده و مسائل عقیدتی و دینی و سیاسی که هیچ ربطی به محیط علمی نداره اونجا وجود داره و بدون شک شما هم اونها رو قبول دارید

بازم باید بگم ازدواج باید از روی شناخت باشه حالا این شناخت جنبه ای زیادی داره مثل شناخت خود شناخت جنس مخالف شناخت جامعه و ...
    و هرکدوم از اینها سالها وقت لازم داره تا کسی به مرحله تکامل درش برسه
    ونمیشه فقط با یک نگاه و بعد بو کردن دهن توسط مادرشوهر ازدواج کرد بعد انتظار سلامت و موفقعیت هم داشت
    خب شما حداکثر رو توجه کردی حداقل رو هم توجه کن ، اون پسره که رفته دوسال پشت کنکور مونده بعدش رفته سربازی و دانشگاه نرفته ، نگاه اول در اون آقا چطوری شکل میگیره ؟ در این هم همونجوری شکل بگیره .

من پاس به مذهب نمیدم ، شما رو به پایه ی فکر پاس میدم .

کدوم قسمت همخوانی نداره ؟

خب بله باید خیلی چیزها رو یاد بگیره منم معتقدم ولی خب نمیشه دیگه ، الان بیشتر تاکید بر یادگرفتن تهذیب در دانشگاهه نه اون مسائلی که مد نظر شماست ، برید سرچ کنید ببینید ...

ضربه ای که علم از شکست های عشقی و روابط اجتماعی در دانشگاه های ایران خورد ، ایران از توحش مغول نخورد ، چرا ؟ چون تعدادی انسان هیجده نوزده ساله که هیچی از روابط نمیدونن رو نشوندن بغل هم گفتن سعی کنید رابطه برقرار کنید ، بعد خب احتمال شکست این رابطه فوق العاده بالاست ، شکست عشقی هم مث از دست دادن عزیز میمونه ، برید از روانشناسها بپرسید .

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بله درست میگید شاید قوانین درست اجرا نمیشه

درسته دیگه محیط های دانشگاهی مثل قبل نیستش و افراد بیشتر از اون که برای کسب علم وارد دانشگاه بشن به دنبال روابط اجتماعی نامشروع هستند که شاید دلیلش محدودیت باشه اما فکر نکنم موجه باشه که خدایی نکرده به گناه الوده بشن و منجر به شکست عاطفی و حتی سایر مشکلات بشه

توجه کنید حتی اکر مرجع تقلیدتون هم موردی رو ذکر نکرده باشه باید به این صورت عمل کنید :

احتیاط را ترک نکند: این اصطلاح در هر موردی که فتوایی از فقیه نسبت به آن مورد ذکر نشده باشد به معنای احتیاط واجب است والا اگر در همان مورد و در کنار آن، فتوایی از فقیه ذکر شده باشد به معنای تاکید برحسن احتیاط است .

بنده هم توی دانشگاه آزاد که تفکیک جنسیتی نبود میدیدم افرادی رو که به بهانه تحصیل عمر و هزینه و ... خودشون رو تباه کردن و الان ناراحت هستند که چرا دانشگاه رفتنشون بی نتیجه موندش و البته تنها چیزی که از اون روابط براشون موندش یا شکست عاطفی بوده یا به گناه آلوده شدن و حتی یک مورد که منجر به ازدواج بشه رو هم ندیدم .

دیگه رفتار و حرکات بعضی از اساتید که بماند و ...

دقیقا ! الان قوانین درست اجرا نمیشه وگرنه تفکیک باید میشد ...

بله باید در هر جایی و در هر عملی مواظب بود ، ما برای رسیدن به کمال به دنیا اومدیم .

و چه فراوان هستند کسانی که به همین هزینه ی تحصیل محتاجند و طرح های علمیشون الان فقط به حمایت نیاز داره ...

خب مزاحم رشد بقیه هم میشن .

خب به جای محیط تبلیغ علم و تهذیب شده محیط تبلیغ ....

چرا ازدواج من یکیش رو دیدم تو تلویزیون ، دوتاشونم دکتر بودن ، بعد آقاهه قبول کرده بود به عنون مهریه تعدادی بی سرپرست رو بزرگ کنه و هزینه اش رو به عهده بگیره ، بعد مجری میپرسید با این در آمدت به نظرت میتونی مهریه ی خانم رو بدی ؟ آقا میگفت خب عمرا ... (البته من خلاصه کردم ) ، بعد مجری هرچی میپرسید آقای دکتر جواب نداشت .

اینا هم چیزهایی هستند که فقط نوشته شده اند
    خیلی از قوانین هستند که نوشته شده و هیچوقت هم اجرا نمیشه و نمیتونه هم اجرا بشه
    نمیدونم نگاه کردن چطور میتونه گناه باشه
    همه افرادی که این قوانین را وضع کردند شدیدا گناهکارند
    چرا که عامل موثر در طلاق نداشتن شناخت کافی هست
    چطور میتونیم شناختی از هم داشته باشیم وقتی حتی نگاه کردن به هم حرام بشه ؟
    اهان باید بریم خاستگاری ؟
    موقع خاستگاری مگه میشه براحتی ایرادات یک دخترو دید ؟ (و یا دختر بتونه ایرادات پسره را ببینه ؟)
    همه میدونند وقتی بحث ازدواج پیش بیاد چه دختر و چه پسر ممکنه کلا رنگ عوض کنند
    قوانین نگاه رو کسی وضع نکرده ، حالا نمخوام بگم خدا گفته ، ولی خب مذهب که گفته .

بیشتر مشکل طلاق شناخت نیست ، بیشتر مشکل جنسی دارن باهم . آمار میگه .

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خب بالاخره یه همچین تاپیکی هم ایجاد شد.
    من یه سال پیش تاپیکی با همچین عنوانی زدم که بعد 2 روز بسته شد.

حالا که باز شده خدا رو شکر.

نظر من:::اگر دختر مناسب و فهمیده ای پیدا بشه حتما ازدواج میکنم چرا که نه؟

ولی کلا من با مهریه مخالف شدیدم (با مقدار بالا)

و یه چیز دیگه هم این که عامل اصلی ازدواج نکردن خانواده 2 طرف هستند 100 %%%%% یه مورد پیش اومده بود که می خواستم با یه دختری ازدواج کنم خب من و اون که توافق داشتیم و مشکلی نبود این دختر قبلا ازدواج کرده بود و بعد 2 سالم طلاق گرفته بود (که از همون اول به من گفته بود) از همین جای کار مخالفت خانواده من شروع شد.
    از اون طرفم خانواده اون با مهریه وحشتناک مانع شدن و خلاصه نشد که نشد.

بهتره شما ها هم تجربه های اینطوری رو بازگو کنید و ببینیم راه حل چیه؟

واقعا تو این مورد خودم ، هیچ راه حلی پیدا نکردیم و هم من و هم اون مجبور شدیم که دیگه همدیگر رو نبینیم و همه چیز تموم شه.
    خب این رو باید دوستانی جواب بدن که میگفتن اگه عاشق باشن همه چی درست میشه ...
    کلا این 4 مورد رو من زیاد دیدم:

1)اگر پسر باشید و برای اولین بار عاشق بشید خانوادتون مخالفت شدید میکنه.

2)اگر دختر باشید و بار اولتون باشه که عاشق میشید از نظر پدربزرگ و مادربزرگ ها و پدرها حتما دچار اشتباه و گمراهی هستید و مانع میشن.

3)اگر دختر باشید و برای یه بار هم یه موقعیت ازدواج مناسب پیش بیاد و تجربه شماره 2 رو داشته باشید به خاطر خاطره بد موقعیت رو از دست می دید و بعد 2 ماه که تازه فهمیدید موقعیت خوبی بوده از ترس اینکه هیچ موقعیت دیگه ای پیش نیاید با اولین مردی که لزوما هم شرایط خوب و ایده الی نداره ازدواج می کنید.(این مورد رو من از زبون خیلی از دخترها شنیدم که به گفته خودشون پشیمونم شدن.)یه چیز جالبم اینه که این مورد سوم خیلی بیشتر برای دختران زیبا یا با مدارک تحصیلی بالا پیش میاد.

4)تا جایی که من فهمیدم دخترهایی که تو سنین حدود 20 تا 23 سالگی ازدواج کردن "(البته تو موقعیت مناسبش) خیلی خوشبخت تر از افرادی بودن که تو سنین بالاتر ازدواج کردن.
    نکات خوبی بود ...
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 03-11-2013 at 10:17.

6. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

قوانین نگاه رو کسی وضع نکرده ، حالا نمخوام بگم خدا گفته ، ولی خب مذهب که گفته .

قوانین نگاه و ... من کاری با دین و مذهب و ... ندارم
    ولی اونی را که میدونم اینه که اشتباهه

و در مورد طلاق بله دقیقا اینطوره که در پستش ماره 1654 نیز اشاره شد
    اتفاقا دیشب میخواستم به این موضوع اشاره کنم
    ولی گفتم چون نمیشه عمیقتر بحث کرد در نتیجه بحث کردن در موردش هم بیفایده هست
    هرچند خود من شدیدا مخالف این هستم که یه مرد با یه زن که شوهر داره رابطه برقرار کنه و یا برعکس
    چندین بار هم با دوستام در این مورد بحث کردم ولی فایده ای نداشت
      محتوای مخفی: مثال 

مثلا یکیشون (مجرد) با زن(شوهردار) رابطه داشت
    بمرور زمان پی بردم دلیل رابطه برقرار کردن اون زن این بوده که شوهرش نمیتونه از نظر جن سی نیازهاشو براورد کنه
    و یا شوهرش خیلی خشک هست
    مورد دیگری هست میشناسم(مرد متاهل) مدتهاست برعکس این مشکل را داره
    وقتی بهم گفت زنش اجازه نداده 3 ماه رابطه جن سی برقرار کنه واقعا دلم براش سوخت
    این روال 1 سال را رد کرده
    شما بگین الان این با زن دیگری باشه خیانت کرده ؟

خب درسته ممکنه الان همکاران بگند بحث در این ضمینه ممنوع هست
    یکی از اساسیترین مشکلات ما همینه
    همکار و ادمین سایت مقصر نیست
    کسی که میاد دستور فیل تر را میده مقصره
    چرا باید بحث در مورد چیزهایی که ضروری هستند ممنوع باشه ؟
    خیلیها اگر وارد این بحثها میشدند ممکن بود زندگی خیلی موفقتری داشته باشند
    Last edited by golmohammadi; 03-11-2013 at 11:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

تا دو صفحه اول رو خوندم همش پسرا نظر گذاشتن
    چه دل پری از این دخترا دارید شما...البته حق هم میدم

اما فقط از یه بعد بهش نگاه نکنید من هم دیدم خیلی از پسرا ادای عاشق پیشه ها رو برای دختر درمیارن اما بعد از عقد از این رو به اون رو میشن
    مشکل پول و کار نیست! مشکل عدم اعتماد دختر و پسر بهمدیگه هسش

خیلی خیلی کم پیدا میشه یه پسر یا یه دختر به همسرش وفادار بمونه، مخصوصا تو این زمونه با این جو سازی هایی که شبکه های ماهواره رو ذهن مردم کشور ما کار کردن

خوده من بخاطر همین بی اعتمادی تا حالا خواستگارامو رد کردم

درسته میگن عشق نون نمیشه اما پول هم اون آرامش رو وقتی میاره که دو طرف بهم اعتماد داشته باشن
    نه میشه گفت فقط عشق نه میشه گفت فقط پول......

وقتی دو نفر به همدیگه اعتماد داشته باشن اون عشق بینشون به وجود میاد و به مراتب برا حفظ زندگیشون پول رو هم به دست میارن

متاسفانه دخترای الان دوس ندارن سختی بکشن و همیشه دنبال راحتی هستن
    همین طور شما آقا پسرایی که انتظار دارین یه دختر بهتون وفادار بمونه آول باید ببنید خودتون میتونید بهش وفادار بمونید؟ میوتونید نسبت بهش مسئولیت پذیر باشید؟ میتونید یه تکیه گاه براش باشید؟

9. 2 کاربر از samane1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اگه کسی پرت و پلا میگه ، نقل قول کنید ، دلیل بیارید ، بگید ... شاید بقیه فرق پرت و پلا با مذهب رو مثل شما قشنگ نمیدونن شما میدونید مارو هم مطلع کنید ...

این که بی دلیل بگید پرت و پلا میگه ، فحش محسوب میشه ...

بحث ها و حرفها خنده داره ؟! خب شما بخندید ما هم میخندیم ، چون واقعا جامعه ی ما خنده داره ...

وقتی فقط به تولید علمی فکر کنید و نگاهی به آسیب های اجتماعی نداشته باشید نتیجه اش همین میشه ...

دانشگاه های ایران رو با کفار و نظام سلطه مقایسه نکنید ، اونها از اول ابتدایی پایه سازی دارن برای این مسائل ، حتی قبل از مدرسه ...

لپ کلام ، تازمانی که مدارس ابتدایی ، راهنمایی ، دبیرستان مختلط نباشه ، تفکیک دانشگاه ها غیر عقلانی نیست ...

دانشگاه ها رو اگه به خاطر آمار ازدواج نبود ، خیلی وقت پیش تفکیک کرده بودن ، من با این تفکیک موافقم چون با دید فصل جفت گیری به

دانشگاه نگاه کنیم به دانشگاه توهین شده ...

11. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب شما حداکثر رو توجه کردی حداقل رو هم توجه کن ، اون پسره که رفته دوسال پشت کنکور مونده بعدش رفته سربازی و دانشگاه نرفته ، نگاه اول در اون آقا چطوری شکل میگیره ؟ در این هم همونجوری شکل بگیره .
    خب شما بفرمایید در اون اقای دانشگاه نرفته چطور نگاه اول شکل گرفته؟اصلا نگاهی شکل گرفته؟
    یا اینکه فقط مادر رو فرستادن دهن بو کرده و بعد خودشون هم یه چای برداشتن و رفتن سر سفره عقد
    برید امار رو بخونید طلاق در کدوم دسته بیشتر هست، فقط نگاه اولی ها یا کسانی که بعد صدنگاه(فکر میکنم شما اسمشون رو بی بندبارها بزارید!) ازدواج کردن؟

خب بله باید خیلی چیزها رو یاد بگیره منم معتقدم ولی خب نمیشه دیگه ، الان بیشتر تاکید بر یادگرفتن تهذیب در دانشگاهه نه اون مسائلی که مد نظر شماست ، برید سرچ کنید ببینید ...
    اولا تهذیب یعنی چی؟
    دوما تاکید از طرف چه کسانی؟
    سوما مگر نگفتین دانشگاه فقط محل علم باید باشه؟پس تهذیب اینجا چیکارست؟این همه مسجد و حسینه و پایگاه که از تعداد خونه ها بیشتره بس نیست؟

ضربه ای که علم از شکست های عشقی و روابط اجتماعی در دانشگاه های ایران خورد ، ایران از توحش مغول نخورد ، چرا ؟ چون تعدادی انسان هیجده نوزده ساله که هیچی از روابط نمیدونن رو نشوندن بغل هم گفتن سعی کنید رابطه برقرار کنید ، بعد خب احتمال شکست این رابطه فوق العاده بالاست ، شکست عشقی هم مث از دست دادن عزیز میمونه ، برید از روانشناسها بپرسید .
    با اینکه یه بچه ای که 18سال از خوردن اب محرومش کردی رو یهو بندازی توی استخر باعث به وجود اومدن صدها مشکل میشه موافقم و باید از همون مهدکودک تفکیک جنسینی رو برداشت و اموزش داد تا در 18سالگی هم اموزش مورد نیاز 18ساله ها بهش داد نه اینکه در 18سالگی فرد هنوز اموزشهای 5سالگی که تازه فرد تفاوت جنسیتی رو درک میکنه هنوز درک نکرده
    ولی من با ده ها مدرک میتونم بگم ضربه ای که تفکیک جنسیتی در کودکستان تا دانشگاه به این مملکت زد صد ها برابر حمله اعراب بوده
    وقتی شما فرد رو 18سال از چیزی محروم کردی و کوچکترین اموزشی بهش ندادی بله مشخصه بعد 18سال بدون اموزش و دونستن خیلی چیزها یه رابطه ساده میتونه صدمات جبران ناپیزی بزنه
    اگر شما وقتی بچه 5ساله که تازه درک تفاوت جنسیتی رو پیدا میکنه در محیط درست قرار بدید اگر وقتی در 13سالگی داره بلوغ جسمی میرسه بهش اموزشهای لازم رو بدید اگر در 15سالگی که به بلوغ روانی و احساسی میرسه بهش اموزش لازم و امکانات لازم رو بدید هرگز در 18سالگی یه شکست عشقی اینطور بهش اسیب نمیزنه در 22سالگی بعد ازدواج برای برقراری رابطه عاطفی و احساسی و جنسی با همسرش دچار مشکل نمیشه در 35سالگی در رابطه برقرار گردن و اموزش دادن به فرزندش دچار مشکل نمیشه

شکست عشقی هرگز برای یک فرد سالم از لحاظ روانی و عاطفی هرگز مثل از دست دادن عزیز نیست بلکه فردی که درست اموزش دیده باشه و مراحل رشد شخصیتی و عاطفی و ... رو گزرونده باشه هرگز یک رابطه سطح پایین رو برای خودش عشق تصور نمیکنه که بعد از شکست در رابطه اینطور بهش اسیب وارد بشه
    ولی فردی که هیچ اموزشی ندیده و مراحلی که گفتم باید از سنین پایین رو پله پله نگزرونده باشه بله اینطور میشه که یه رابطه تلفنی یک هفته ای رو عشق تصویر میکنه بعد از جدایی یک هفته ای دنیا رو اخر میبینه و دست به خودکشی میزنه

ده ها و صدها اسیب اجتماعی میشه اسم اورد که رابطه مستقیم با تفکیک جنسیتی دارن مثل افسردگی و خیلی از امراض روانی، سرخوردگی از زندگی،بیهدف بودن، مشکلات جنسی چه قبل ازدواج چه بعد ازدواج و ...

خب دلیل بیشتر شدن این مشکلات جنسی چی هست؟
    ایا یکیش نبود اموزشهای درست نیست؟
    یکیش طی نکردن درست مراحل رشد جنسی و عاطفی نیست؟
    و ...
    Last edited by havzhini; 03-11-2013 at 11:42.

13. 7 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

قوانین نگاه و ... من کاری با دین و مذهب و ... ندارم
    ولی اونی را که میدونم اینه که اشتباهه

و در مورد طلاق بله دقیقا اینطوره که در پستش ماره 1654 نیز اشاره شد
    اتفاقا دیشب میخواستم به این موضوع اشاره کنم
    ولی گفتم چون نمیشه عمیقتر بحث کرد در نتیجه بحث کردن در موردش هم بیفایده هست
    هرچند خود من شدیدا مخالف این هستم که یه مرد با یه زن که شوهر داره رابطه برقرار کنه و یا برعکس
    چندین بار هم با دوستام در این مورد بحث کردم ولی فایده ای نداشت
      محتوای مخفی: مثال 

مثلا یکیشون (مجرد) با زن(شوهردار) رابطه داشت
    بمرور زمان پی بردم دلیل رابطه برقرار کردن اون زن این بوده که شوهرش نمیتونه از نظر جن سی نیازهاشو براورد کنه
    و یا شوهرش خیلی خشک هست
    مورد دیگری هست میشناسم(مرد متاهل) مدتهاست برعکس این مشکل را داره
    وقتی بهم گفت زنش اجازه نداده 3 ماه رابطه جن سی برقرار کنه واقعا دلم براش سوخت
    این روال 1 سال را رد کرده
    شما بگین الان این با زن دیگری باشه خیانت کرده ؟

خب درسته ممکنه الان همکاران بگند بحث در این ضمینه ممنوع هست
    یکی از اساسیترین مشکلات ما همینه
    همکار و ادمین سایت مقصر نیست
    کسی که میاد دستور فیل تر را میده مقصره
    چرا باید بحث در مورد چیزهایی که ضروری هستند ممنوع باشه ؟
    خیلیها اگر وارد این بحثها میشدند ممکن بود زندگی خیلی موفقتری داشته باشند
    بله سری قبلی هم داشتیم راجع به مسائل جنسی بحث میکردیم بحث رو قفل کردند ...

حق دارن دیگه نمیشه

15. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خب شما بفرمایید در اون اقای دانشگاه نرفته چطور نگاه اول شکل گرفته؟اصلا نگاهی شکل گرفته؟
    یا اینکه فقط مادر رو فرستادن دهن بو کرده و بعد خودشون هم یه چای برداشتن و رفتن سر سفره عقد
    برید امار رو بخونید طلاق در کدوم دسته بیشتر هست، فقط نگاه اولی ها یا کسانی که بعد صدنگاه(فکر میکنم شما اسمشون رو بی بندبارها بزارید!) ازدواج کردن؟
    اولا تهذیب یعنی چی؟
    دوما تاکید از طرف چه کسانی؟
    سوما مگر نگفتین دانشگاه فقط محل علم باید باشه؟پس تهذیب اینجا چیکارست؟این همه مسجد و حسینه و پایگاه که از تعداد خونه ها بیشتره بس نیست؟
    با اینکه یه بچه ای که 18سال از خوردن اب محرومش کردی رو یهو بندازی توی استخر باعث به وجود اومدن صدها مشکل میشه موافقم و باید از همون مهدکودک تفکیک جنسینی رو برداشت و اموزش داد تا در 18سالگی هم اموزش مورد نیاز 18ساله ها بهش داد نه اینکه در 18سالگی فرد هنوز اموزشهای 5سالگی که تازه فرد تفاوت جنسیتی رو درک میکنه هنوز درک نکرده
    ولی من با ده ها مدرک میتونم بگم ضربه ای که تفکیک جنسیتی در کودکستان تا دانشگاه به این مملکت زد صد ها برابر حمله اعراب بوده
    وقتی شما فرد رو 18سال از چیزی محروم کردی و کوچکترین اموزشی بهش ندادی بله مشخصه بعد 18سال بدون اموزش و دونستن خیلی چیزها یه رابطه ساده میتونه صدمات جبران ناپیزی بزنه
    اگر شما وقتی بچه 5ساله که تازه درک تفاوت جنسیتی رو پیدا میکنه در محیط درست قرار بدید اگر وقتی در 13سالگی داره بلوغ جسمی میرسه بهش اموزشهای لازم رو بدید اگر در 15سالگی که به بلوغ روانی و احساسی میرسه بهش اموزش لازم و امکانات لازم رو بدید هرگز در 18سالگی یه شکست عشقی اینطور بهش اسیب نمیزنه در 22سالگی بعد ازدواج برای برقراری رابطه عاطفی و احساسی و جنسی با همسرش دچار مشکل نمیشه در 35سالگی در رابطه برقرار گردن و اموزش دادن به فرزندش دچار مشکل نمیشه

شکست عشقی هرگز برای یک فرد سالم از لحاظ روانی و عاطفی هرگز مثل از دست دادن عزیز نیست بلکه" فردی که درست اموزش دیده باشه و مراحل رشد شخصیتی و عاطفی و ... رو گزرونده باشه هرگز یک رابطه سطح پایین رو برای خودش عشق تصور نمیکنه که بعد از شکست در رابطه اینطور بهش اسیب وارد بشه
    ولی فردی که هیچ اموزشی ندیده و مراحلی که گفتم باید از سنین پایین رو پله پله نگزرونده باشه بله اینطور میشه که یه رابطه تلفنی یک هفته ای رو عشق تصویر میکنه بعد از جدایی یک هفته ای دنیا رو اخر میبینه و دست به خودکشی میزنه
    ده ها و صدها اسیب اجتماعی میشه اسم اورد که رابطه مستقیم با تفکیک جنسیتی دارن مثل افسردگی و خیلی از امراض روانی، سرخوردگی از زندگی،بیهدف بودن، مشکلات جنسی چه قبل ازدواج چه بعد ازدواج و ..."
    خب دلیل بیشتر شدن این مشکلات جنسی چی هست؟
    ایا یکیش نبود اموزشهای درست نیست؟
    یکیش طی نکردن درست مراحل رشد جنسی و عاطفی نیست؟
    و ...
    به نظرم به مذهبی بودن میگن ، در همین حد .

تاکید از طرف صاحبشون .

خب خودتون جواب دادید دیگه .

خودتون میگید مشکل ایجاد میکنه ، بعد میگید چرا تفکیک .

خب شاید در نظر بعضی ها تند روی به نظر بیاد ولی قبلا هم گفتم ، از این که روی کیک فاسد خامه ی تازه بزنن خوشم نمیاد .

داره از نسل دانشگاهی برای ازدواج سو استفاده میشه ، اون بلکه که شما گفتی ایرانی نیستند ، اون ولی هم اکثریت ایرانی ها رو شامل میشه ...

وقتی تفکیک بشه شاید ملت به یه فکری بیافتن و چاره ای پیدا کنن ولی الان با این وضع ، خب ازدواج دانشجویی که هست ، تولید علمم سرجاشه ، کار هم نیست ، فقط جوون ها دارن خراب میشن ...

17. 3 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •