از همه عزيزان ممنونم.
من كه شانس ندارم كتاب خيلي نويد يكتاستيك سوال ديگه داشتم جسارتا!اين فصل تئوري اعداد پيشنياز سار فصل ها كه نيست!؟
يعني زياد عمقي كار نكنم احتمال رو نمي تونم ملتفت بشم!؟![]()
از همه عزيزان ممنونم.
من كه شانس ندارم كتاب خيلي نويد يكتاستيك سوال ديگه داشتم جسارتا!اين فصل تئوري اعداد پيشنياز سار فصل ها كه نيست!؟
يعني زياد عمقي كار نكنم احتمال رو نمي تونم ملتفت بشم!؟![]()
نه اصلا پیش نیاز هیچکدوم از فصل ها نیست . اما خوب میشه با فصل های دیگه ترکیبش کرد و سوالای جالبی طرح کرد .
اون کتاب نوید یکتا به درد الانت نمیخوره. واسه نظریه اعداد 800 تا تست داره من فقط تونستم نصفشو بزنم . الان باید از کتاب کم حجم تری استفاده کنی
دوستان من تقریبا 20 روزه هیچی نخوندم
خیلی بی انگیزه شدم
تمرکز رو درسا برام سخته چه کنم :(((
از دست دادن این ایام = از دست دادن کنکور
دوستان توی فیزیک وشیمی تجربی کدوم فصل ها با هم مرتبط هستن که بهتره موضوعی و همراه هم خونده بشن؟
کدوم فصل ها پیش نیاز فصل های دیگه هستن
در هر 3 سال البته
توی زیست شناسی هم ممنون میشم جواب بدید
من اطلاع زیادی از زیست ندارم کلا
اما اون چیزی که از دانش آموزای این دو تا شنیدم اینه که کلاس آرام فر یکی از بهترین کلاس ها در بین همه معملم های همه ی درس هاست.تو سبک رضا بابایی ِ شیمی هست تقریبا.
دادگستری هم میگن سر کلاسش ضبط شده ی متن کتاب درسی رو به صورت صوتی playback میکنه
Last edited by m-asadabadi; 16-03-2013 at 21:44.
کتاب نوید یکتا نسبت سوالای المپیادی و تست هوشش به بقیه سوالا یه کم زیادیه !
گسسته گاج کتاب بدی نیست همونو شروع کن به کار کردن
نظریه اعداد فقط با تمرین و دسته بندی حل میشه
خوشبختانه پیش نیاز هیچی نیست
تو احتمال هم سعی کن سوالا رو با استدلال کردن بدون فرمول حل کنی
سلام
خب شما دروس پایه رو که بخونید مشکل پیشنیاز نخواهید داشت.
در مورد تست زنی اگر نیاز به پیشنیاز فصلی باشه یک توضیح مختصر در درسنامه ها دارد ...
مباحثی مثل فرمول نویسی در شیمی 2 و موازنه و استوکیومتری در شیمی 3 فصل یک تقریبا مباحث مرتبط زیادی در پیش دارند.
البته این توضیح رو هم بدهم که بحث استوکیومتری مبحثی زمانبر هست . به جای اون از روش تناسب ساده به راحتی قابل حل هستش ..
در زیستشناسی هم مطلب مهمی که هست تست زنی هست با تست زنی فقط میتونید رصدتون رو بالا ببرید.
مباحث ترکیبی زیست زیاد هست و نمیشه فصل بندی کرد
ممکن است یک خط از زیست 1 را بتوان ترکیب کرد با زیست پیش ...
کتاب خیلی سبز خوب هست برای این کار .......
موفق باشید
ممنون
درسته ازاد بهتر هست .
ولی پیام نور بهتر از علمی کاربردی نیست ....
چون سطح علمی خیلی پایینی داره ...
میگم این فصل باکتری هام خیلی سخته ها!!!
از قید های کتاب بگیر تا تقسیم بندی مذخرف کتاب
ولی خودم رو راحت کردم همه ی باکتری ها رو اینقدر تو اینترنت سرچ کردم که همه اطلاعاتی ازشون بدست آوردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)