نه بابا . هنوز تحریم هستیم . بدشانسی من تازه دو روزه فهمیده که ایرونی هستم دیگه نمیذاره برنامه بگیرم ( قبلا با pro--xydroid سرش کلاه میذاشتم ! )
نه بابا . هنوز تحریم هستیم . بدشانسی من تازه دو روزه فهمیده که ایرونی هستم دیگه نمیذاره برنامه بگیرم ( قبلا با pro--xydroid سرش کلاه میذاشتم ! )
عزیز بحث عشق کردن سامسونگ نیست که! کره کشور توسعه یافتس و باید به تحریم های بین المللی عمل کنه.مثل اینه که کسی با وین کرک شده تو کره جریمش کنن بگه اینجا که امریکا نیس. کلا قانون بین المللی ایجاب کرده.سامی حالا گفته حتما به دنبال جایگزینیم
سلام .
بُرد wifi این گوشی چقدره؟
بیشترین فاصله ای که ازش به وای فای وصل شدین چند متر بوده ؟
مصرف باتری زیاد نمیشه در این حالت ؟
سلام دوستان
دیشب گوشی ام از دستم افتاد و دقیقن از پشت به زمین خورد. الان دوربینش رو که میزنم تصاویر رو محو نشون میده و وقتی زوم میکنه نمیتونه تصویر واضح رو نشون بده. چه کنم؟؟؟ :(((
سلام .
آیا در این گوشی نشانگر قدرت امواج wifi وجود داره ؟
آیا میشه اون رو به نوار بالای صفحه اضافه کرد ؟
خب یک رام انگلیس بریز یا امارات از این سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشون رو مسخره کردن![]()
فوقش با سایفون میریم برای استفاده از سامسونگ اپز![]()
سلام مصطفی
این گوگل پلی برنامه چیزی داره روی گوشی نصب بکنیم یا نه؟
برنامه دیفالته به نام پلی استور.با سایفون برید
فاصله ای که من تونستم وصل بشم 10 متر بوده ، یعنی همسایه 2 طبقه پایین تر توی آپارتمان رو تونستم وصل بشم ( دورتر هم نشون میده ولی چون پسوردش رو ندارم نمیتونم وصل بشم. البت که باطری خور هم هست
نشانگر قدرت که نداره ولی بعضی برنامه های utility میتونن میزان قدرت wifi و باطری و آنتن و حتی میزان حساسیت حسگرای گوشی رو نشون بدن ( نمیدونم ویدجتشون هم نشون میده یا نه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)