تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 251 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تنظیماتی هست که وقتی توپ رو دارم و میخوام پاس عمق به بندازم بازیکن ها حرکت ( فرار ) کنن؟ مثل هویج نگاه میکنن

و

اینا کارشون؟ میشه تا آخر پر کردشون چه اتفاقی می افته ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pedram9; 28-12-2012 at 21:47.

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

می دونی که جنکی امتحانات ترمشو داره می گذرونه. بنابراین حتی توی تاپیک Kitserver13 حتی یک پست هم نداده حتی مدیر بخش انجمن اوو-وب تاپیک کیت سرور رو بسته اونقدر چرت و پرت گفتن یوزر ها انگار جنکی مجبوره که کیت سرور آپدیت کنه.
    نه من متاسفانه نمی تونم کیت سرور رو ادامه بدم در واقع قبلا که جویس صاحب امتیاز این محصول بود و چون کل سورس برنامه رو در اختیار جنکی قرار داد الان این دوست چشم بادومی ما واسه بازی که محصول وطنش هست داره کیت سرور رو ارائه میده. سازو کار چگونگی عملکرد Kitserver برای ما پوشیده اس مشخصا کدهایی برای اولین بار در اختیار جویس قرار گرفته که می تونه یک پل و یک روکش ایجاد کنه بر روی بازی و قبل اینکه بازی فایل های باینری رو از داخل img فایل های مسیر نصب لود کنه کیت سرور مجبور می کنه که فایل ها از داخل پوشه هایی که داخل کیت سرور هست فراخوانی بشه.

هیچ کسی غیر از جویس و جنکی نمی تونه کیت سرور رو ادامه بده یا مشابهش رو ارائه بده برنامه نویس های PES Fan روی پروژه های خاص زوم می کنن W!lder که تو کار آپشن فایل هست. و PES Editor رو می سازه و اهل جمهوری چک هست. گلدار کیلر فرانسوی هم که برنامه پرو-اوو ادیتینگ استدیو رو می سازه کارش بی نظیره.

فعلا چاره ای نیست باید منتظر بمونیم که جنکی امتحانات ترمش رو تموم کنه

شما پستی رو انتخاب کردید که این تیم اون پست رو نداره سعی کنید پست جدیدی رو بخرید 500 تا GP خرج کنید و یک فصل صبر کنید تا پست جدیدی که اون تیم توی فرمیشن داره اون رو کسب کنید بعد می تونید از ابتدا بازی کنید

من الان 22 ساله هستم و آورالم 102 هست البته اون آیتم 5000 رو خریدم که باعث میشه سریع رشد کنه بازیکن.
    شماره 9 منچستر یونایتد هستم الان دیگه حال میده بازی توی لیگ برتر چون به حالت لایسنس شده در آوردمش
    دمت گرم..تاحالا سرکار بودما..درست شد.

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

کسی تنظیمات گرافیک بازیو واسه ویندوز 8 نداره؟
    من با 7 رو high بازی میکنم و هیچ مشکلی ندارم ولی ویندوز 8 کمی گیر گرافیکی دارم..کارتم geforce 450GTS هست و درایور nvidia جدیدم نصب کردم..ممکنه واسه دات نت باشه؟ اخه ندارم..

تاريخ عضويت
    Mar 2009

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان چرا هر کاری میکنم بازیکنان معروف مثل مارادونا ، رونالدو ژ اینا نمیان تو تیمم توی مستر لیگ
    یه 2 3 سال هم هست پشت سر هم کاپا رو میبرم قهرمان همه چیز هستم ولی کلاس میذارن نمین
    باید چیکار کنم؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

تنظیماتی هست که وقتی توپ رو دارم و میخوام پاس عمق به بندازم بازیکن ها حرکت ( فرار ) کنن؟ مثل هویج نگاه میکنن

و

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو همون game plan اون پایین که ترکیب یک تا چهار داره بعدش یه گزینه داره اولش technical داره برو اونجا استراتژی داره سه تا اور لب و سوییچ فعال کن و تو این قسمتم player suport بذار از 14 تا 20 که موقع حمله هم تیم بیاد بالا باهات attacking style هم بذار 14-20 حالا تو بازی
    دکمه سلکت (بعضی دسته ها هم استارت) بگیر r1 بزن سمت چپ پایین چند تا مربع رنگی میاد تا اخر پر کن که ترکیب حمله ای شه بعد دوباره سلکت با مثلث و همچنین ضربدر بزن که استراتژی ها فعال شه دیگه تیمت کلا میریزه تو دروازه حریف من از پس 2008 بود دیگه بازی نکرده بودم تا پس 2013 تو 2013 اولش هر چی بازی میکردم با سوپر استار میباختم ولی این کارا رو کردم دیگه هر بازی دو سه تا میزنم و کلی موقعیت گل هم دارم که گل نمیشه ولی خوب باید حواست هم باشه اینطوری دفاعت خیلی میاد جلو و توپ لو بدی به احتمال زیاد گل میخوری

7. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

و

شما قبل اینکه پاس توی عمق بدی باید دکمه R3 رو بزنی بعدش راست یا چپ رو بزنی (R3 = آنالوک سمت چپ)
    بعدش بازیکن توی عمق حرکت میکنه اون موقع باید پاس بدی...
    حالت های تمرینی رو بازیکن خودت متوجه میشی..
    در مورد سوال دوم هم به اون تنظیمات دست نزن ...بذار روی حالت پیش فرض بمونه..

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما قبل اینکه پاس توی عمق بدی باید دکمه R3 رو بزنی بعدش راست یا چپ رو بزنی (R3 = آنالوک سمت چپ)
    بعدش بازیکن توی عمق حرکت میکنه اون موقع باید پاس بدی...
    حالت های تمرینی رو بازیکن خودت متوجه میشی..
    در مورد سوال دوم هم به اون تنظیمات دست نزن ...بذار روی حالت پیش فرض بمونه..
    آنالوگ سمت چپ که کار فلش رو میکنه

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آنالوگ سمت چپ که کار فلش رو میکنه
    شما تنظیمات دسته را از بیرون درست کن ...... مخصوصا آنالوگ ها
    وسط بازی اگه خواستی مهاجمت تو عمق حرکت کنه R3 را بزن یعنی آنالوگ سمت راست را به داخل فشار بده
    و بعد همونطور نگه دار و به سمت دروازه حریف حرکت بده
    اینکار خیلی سخته ...... من که هیچ موقع از اینکار استفاده نمیکنم
    به نظرم بهترین روش برای حرکت کردن مهاجمان به سمت دروازه حریف اینه که مهاجمی را نوک خط حمله استفاده کنی که Goal Poacher یا Darting Run
    داشته باشه .......... من با Remy مهاجم مارسی خیلی خیلی عالی تو عمق حرکت میکنم و گل میزنم
    یا Gyan Asamoah تو تیم ملی غنا .........

11. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یکی زحمت بکشه فایلهای سیو pes edit path رو بهم بده از my docoument بده
    فایلهای Edit.bin و option.bin

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •