تنظیماتی هست که وقتی توپ رو دارم و میخوام پاس عمق به بندازم بازیکن ها حرکت ( فرار ) کنن؟ مثل هویج نگاه میکنن
و
اینا کارشون؟ میشه تا آخر پر کردشون چه اتفاقی می افته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیماتی هست که وقتی توپ رو دارم و میخوام پاس عمق به بندازم بازیکن ها حرکت ( فرار ) کنن؟ مثل هویج نگاه میکنن
و
اینا کارشون؟ میشه تا آخر پر کردشون چه اتفاقی می افته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pedram9; 28-12-2012 at 21:47.
دمت گرم..تاحالا سرکار بودما..درست شد.
کسی تنظیمات گرافیک بازیو واسه ویندوز 8 نداره؟
من با 7 رو high بازی میکنم و هیچ مشکلی ندارم ولی ویندوز 8 کمی گیر گرافیکی دارم..کارتم geforce 450GTS هست و درایور nvidia جدیدم نصب کردم..ممکنه واسه دات نت باشه؟ اخه ندارم..
ممنون میشم به پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هم جواب بدید .
دوستان چرا هر کاری میکنم بازیکنان معروف مثل مارادونا ، رونالدو ژ اینا نمیان تو تیمم توی مستر لیگ
یه 2 3 سال هم هست پشت سر هم کاپا رو میبرم قهرمان همه چیز هستم ولی کلاس میذارن نمین
باید چیکار کنم؟
تو همون game plan اون پایین که ترکیب یک تا چهار داره بعدش یه گزینه داره اولش technical داره برو اونجا استراتژی داره سه تا اور لب و سوییچ فعال کن و تو این قسمتم player suport بذار از 14 تا 20 که موقع حمله هم تیم بیاد بالا باهات attacking style هم بذار 14-20 حالا تو بازی
دکمه سلکت (بعضی دسته ها هم استارت) بگیر r1 بزن سمت چپ پایین چند تا مربع رنگی میاد تا اخر پر کن که ترکیب حمله ای شه بعد دوباره سلکت با مثلث و همچنین ضربدر بزن که استراتژی ها فعال شه دیگه تیمت کلا میریزه تو دروازه حریفمن از پس 2008 بود دیگه بازی نکرده بودم تا پس 2013 تو 2013 اولش هر چی بازی میکردم با سوپر استار میباختم ولی این کارا رو کردم دیگه هر بازی دو سه تا میزنم و کلی موقعیت گل هم دارم که گل نمیشه ولی خوب باید حواست هم باشه اینطوری دفاعت خیلی میاد جلو و توپ لو بدی به احتمال زیاد گل میخوری
شما قبل اینکه پاس توی عمق بدی باید دکمه R3 رو بزنی بعدش راست یا چپ رو بزنی (R3 = آنالوک سمت چپ)
بعدش بازیکن توی عمق حرکت میکنه اون موقع باید پاس بدی...
حالت های تمرینی رو بازیکن خودت متوجه میشی..
در مورد سوال دوم هم به اون تنظیمات دست نزن ...بذار روی حالت پیش فرض بمونه..
آنالوگ سمت چپ که کار فلش رو میکنه![]()
شما تنظیمات دسته را از بیرون درست کن ...... مخصوصا آنالوگ ها
وسط بازی اگه خواستی مهاجمت تو عمق حرکت کنه R3 را بزن یعنی آنالوگ سمت راست را به داخل فشار بده
و بعد همونطور نگه دار و به سمت دروازه حریف حرکت بده
اینکار خیلی سخته ...... من که هیچ موقع از اینکار استفاده نمیکنم
به نظرم بهترین روش برای حرکت کردن مهاجمان به سمت دروازه حریف اینه که مهاجمی را نوک خط حمله استفاده کنی که Goal Poacher یا Darting Run
داشته باشه .......... من با Remy مهاجم مارسی خیلی خیلی عالی تو عمق حرکت میکنم و گل میزنم
یا Gyan Asamoah تو تیم ملی غنا .........
یکی زحمت بکشه فایلهای سیو pes edit path رو بهم بده از my docoument بده
فایلهای Edit.bin و option.bin
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)