سلام
1- key ها رو از نت میتونین بگیرین.معمولا سایت های مشهور دانلود نرم افزار key ها رو میذارن واسه دانلود.ولی راحتترین کار استفاده از تاپیک زیر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- مدت زمان اکسپایر شدن key ها معلوم نیست و توی هر key متفاوته.نه هر زمان که متصل به نت شین از بین نمیره درسته که توی کسپر مثلا جلویkey زده مثلا 50 روزه ولی اکثر اوقات اگه کسپر رو مداوم آپدیت کنید زودتر اکسپایر میشه چون وارد لیست سیاه کسپر میشه
3-توی محصولات کسپر ورژن 2013 امکان بک آپ گرفتن از آپدیت ها وجود نداره اینکه من گفتم از updater استفاده کنین به خاطر این بود که اگه ویندوزتون رو عوض کردین بازم بتونین از آپدیتهاتون استفاده کنین و مجبور نشین دوباره حدود 300 - 400 مگ رو دوباره آپ کنین.
4- اون علامت قرمز هم بخاطر فعال نبودن پیور هست.اگه فعال نکنید مشکل خاصی پیش نمیاد فقط نمیتونین آپدیت کنین و اینکه همش پیغام آزاردهنده فعال کردن رو میده.توی دراز مدت
ممکنه از کار بیفته.اگه بهش key بدین بهتره.برای دریافت key هم به همون لینکی که بهتون دادم سر بزنید.
5- بازم میگم پیشنهاد من به شما استفاده Kaspersky internet security 2013 بجای استفاده از پیور هست.چون پیور به نظر سنگین تر هست و یه سری امکانات اضافی داره که ممکنه حتی بدردتون هم نخوره.
و در آخر اینکه هر سئوال دیگه ایی داشتی همینجا بپرس اگه بلد باشم در خدمت هستم اگه نه که دوستان کمک میکنن
موفق باشی