تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 468 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستام
    من گوگل کروم نصب کردم ولی وقتی به اینترنت وصل میشم هیچ صفحه ایی رو باز نمیکنه درحالی که وقتی کسپر رو exit میکنم مشکل حل میشه میدونم مشکل از کسپر هست ولی با اینکه کروم رو توی trust قرار دادم ولی بازم درست نشده و اینکه با فایرفاکس اصلا مشکل ندارم.کسی میدونه مشکل از کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با درود
    دوستان و اساتید گرام، لطفاً بفرمائید آیا وب سایت یا نرم افزار معتبری جهت تست صحت عملکرد "فایروال سخت افزاری" میشناسید ؟
    پی نوشت :
    فایروال سخت افزاری ظاهراً فعاله اما از عملکرد یا عدم عملکردش میخوام مطمئن باشم
    آقا یه جوونمردی پیدا نشد جواب بده ؟
    حالا که پیدا نشد یه سوال دیگه هم میپرسم که جفتش رو یه جا جواب بده

در تنظیمات تصویر بالا (در صورت استفاده از قندشکن) پیشنهاد میکنید گزینه automatically علامت زده بشه یا از طریق گزینه " ... use specified " به صورت دستی آدرس و پورت مربوطه رو وارد کرد ؟
    (راجع به نحوه عملکرد گزینه "bypass proxy server for local addresses" هم اگه توضیحی بدید ممنون میشم)

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

در پیرو صحبتهای دیروز که گفتم در ویندوز 64 بیتی در منوی برنامه گزینه safe run وجود نداره دیشب به طور اتفاقی در یکی از سایتها دیدم که اگر

در قسمت سرچ کسپر عبارت sefe run سرچ کنیم این قابلیت خودشو نمایان میکنه (دست یوجین رو شد) این عکس ببینید

اتفاقا safe run اجرا شد و یه برنامه باهاش تست کردم که تقریبا میشه گفت کار میکرد

ولی این بخش در ویندوز 64 بیت نمیشه روش حساب باز کرد مشکلات زیادی داره

به نقل از خود سایت کسپر

احتمالا به خاطر مشکلاتی که در نسخه 64 بیت داره این بخش به منوی اصلی اضاف نکردن تا کاربرا به مشکل برنخورن
    موفق باشید

سلام
    ۱-من ویندوز ۶۴ دارم و کاسپر ۲۰۱۲ ،ولی گزینه سرچ نداره مال من..
    ۲-الان چند وقته که سایت های که captcha از من میخوان میرم دیگه captcha را نشون نمیده که تایپ کنم که این خیلی دردسر برای من درست کرده .. راه حل این مشکل چیه ..؟
    ۳-من بخوام کی جدید وارد کنم میتونم از کی های ۲۰۱۳ استفاده کنم ..؟
    یا trial reset ?
    4-قسمت safe run for website کاسپر که رفتم همونطور که خودش گفته بود پنجره فعلی من دورش به رنگ سبز در آمد ولی هر کاری میکنم این رنگ سبز دیگه نمیره ..چی کار باید کرد ؟
    ۵-ممنون از شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

.................................................. . :|
    Last edited by Elixir1; 22-01-2013 at 10:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mer5ad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Twilight Flame

پيش فرض

سلام
    1- key ها رو از نت میتونین بگیرین.معمولا سایت های مشهور دانلود نرم افزار key ها رو میذارن واسه دانلود.ولی راحتترین کار استفاده از تاپیک زیر هست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- مدت زمان اکسپایر شدن key ها معلوم نیست و توی هر key متفاوته.نه هر زمان که متصل به نت شین از بین نمیره درسته که توی کسپر مثلا جلویkey زده مثلا 50 روزه ولی اکثر اوقات اگه کسپر رو مداوم آپدیت کنید زودتر اکسپایر میشه چون وارد لیست سیاه کسپر میشه
    3-توی محصولات کسپر ورژن 2013 امکان بک آپ گرفتن از آپدیت ها وجود نداره اینکه من گفتم از updater استفاده کنین به خاطر این بود که اگه ویندوزتون رو عوض کردین بازم بتونین از آپدیتهاتون استفاده کنین و مجبور نشین دوباره حدود 300 - 400 مگ رو دوباره آپ کنین.
    4- اون علامت قرمز هم بخاطر فعال نبودن پیور هست.اگه فعال نکنید مشکل خاصی پیش نمیاد فقط نمیتونین آپدیت کنین و اینکه همش پیغام آزاردهنده فعال کردن رو میده.توی دراز مدت ممکنه از کار بیفته.اگه بهش key بدین بهتره.برای دریافت key هم به همون لینکی که بهتون دادم سر بزنید.
    5- بازم میگم پیشنهاد من به شما استفاده Kaspersky internet security 2013 بجای استفاده از پیور هست.چون پیور به نظر سنگین تر هست و یه سری امکانات اضافی داره که ممکنه حتی بدردتون هم نخوره.
    و در آخر اینکه هر سئوال دیگه ایی داشتی همینجا بپرس اگه بلد باشم در خدمت هستم اگه نه که دوستان کمک میکنن
    موفق باشی
    خیلی آقائی، خیلی گُلی و یک دنیا ممنون از شما استاد!
    فکر کنم دیگه سوالی نمونده باشه و تمام جواب هامو گرفته باشم!
    فقط اینکه، اگر این عکس رو ببینید بد نیست! این ارور رو زمانی که میخوام کسپر رو بصورت 30 روزه فعال کنم میده...

مجددا تشکر می کنم!

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یک مشکل بدتر که پیدا کردم هر ۲-۳ دقیقه یک بار یک فایل فلاش که تبلیغ سامسونگ هست باز میشه .
    فقط هم باید close اش کنم هر دفه ...راهی برای حال این مشکل هست ..؟

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام!
    ببخشید این ریل تایم کاسپرسکای کجاست؟
    و چگونه میتوانیم کاری بکنیم که فایروال برای اتصال هر برنامه از ما اجازه بگیرد!
    ممنون
    کسی نیست جواب بده الآن 3 روزه این نوشته اینجاست هنوز کسی جواب نداده!!!!!!

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

خیلی آقائی، خیلی گُلی و یک دنیا ممنون از شما استاد!
    فکر کنم دیگه سوالی نمونده باشه و تمام جواب هامو گرفته باشم!
    فقط اینکه، اگر این عکس رو ببینید بد نیست! این ارور رو زمانی که میخوام کسپر رو بصورت 30 روزه فعال کنم میده...

مجددا تشکر می کنم!

خواهش میکنم کاری نکردم.
    اون پیام خطا هم برای سرور فعال سازش هست.شما یه تایم دیگه امتحان کن اگه نشد از همون لینکی که بهت دادم برو همونجا جدیدترین key رو دان کن بعد دستی اکتیو کن.
    موفق باشی

9. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

داداش من! شما یه مشکل حاد دارید! certificate درسته ولی تو برنامه شما نوشته sertificate یعنی کاسپرسکی این قدر بی در و پیکره که حالیشون نیست و غلط دیکته ای می نویسند؟!!! فکر کنم بهتره شما برنامه رو مستقیما از خود سایت دانلود کنید و اگر از جایی گرفته اید، الفاتحـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه !

11. 2 کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه valas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با سلام

می خوام یه بار که مثلا امروز Kasper رو آپدیت می کنم(به صورت آنلاین) فایلاش رو نگه دارم واسه سری بعد.

مثلا بعد نصب مجدد ویندوز بتونم سریع اونا رو جایگزین کنم.

از Kasper 6.0.3 استفاده می کنم.

راهی...؟ چاهی ...!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •