قابلیت 3 بعدی واسم مهم نیست !!
بیشتر پخش فرمت ها مختلف و امکانات جانبی (( داشتن انواع پورت ورودی و خروجی )) مهم هست !!
قابلیت 3 بعدی واسم مهم نیست !!
بیشتر پخش فرمت ها مختلف و امکانات جانبی (( داشتن انواع پورت ورودی و خروجی )) مهم هست !!
بازم میگم LG جون اکثر فرمتها رو پخش میکنه
بین تلویزیون سونی r500 و الجی 6600 کدوم بهتره من کیفیت خوب تصویر و پخش فیلم با زیرنویس فارسی برام اولویت داره
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
سلام دوستان.من تی وی lm86000-ta دارم و الان تو خود تی وی زد ورژن جدید اومده 04.35.02 .حجمش هم زده بود 311 مگ/ولی وقتی به سایت الجی استرالیا رفتم اونجا فقط ورژن 34 رو زده بود!!!
سوال اینکه چرا ورژن تی وی من واسه آبدیت بالاتر داده از سایت؟
2-آیا کسی به ورژن 35 آپ کرده مزایا و معایب رو لطف کنه بگه؟
باعرض سلام وخسته نباشید.
47lm64100 کنترل جادویی داره؟
سلام.
من یه تلویزیون الجی مدل47lb6700خریدم ولی متاسفانه اپ استور الجی باز نمیشه...درصورتی که اینترنت وصله ....پیغامی که میده این سرویس در دسترس نمیباشد دوباره امتحان کنید.
ممنون میشم راهنمایی کنید..
با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان و اساتید .من تلویزیون ال جی 47lm76100 دارم با اخرین فایل 04.35.02 اپدیت کردم .یه مشکلی که دارم اینه که وقتی تنظیمات زیرنویس رو برای تماشای فیلم درست میکنم بعد از خاموش و روشن کردن تی وی دوباره به حالت اول برمیگرده و دیگه اینکه تو بیشتر فیلم ها قسمت code page که میخوای زبان زیرنویس رو عوض کنی غیر فعاله .ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام.آیا میشه با این تلویزیون ها از ورودی AV چیزی رو فلش ضبط کرد؟مثلا دوربین فیلم برداری وصل کنیم و رو هارد ضبط کنیم؟LM64100
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
دوست عزیز
استفاده از هارد و یا فلش برای کانالهای دیجیتال تلویزیونی قابل استفاده است نه دستگاه دیگر
بخاطز این اطلاعات خوبی که اینجا قرار دادین ممنونم باعث شد تا من بهتر و راحتتر انتخاب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)