تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 421 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 4205

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه درمورد همکلاسیهای آقا
    وختی آقایونو میبینیم بهتره بهشون نگاه کنیم تاباهاشون سلام علیک کنیم یاسرمونو بندازیم پایین راستی فک کنم از سوالم معلومه من دخترم
    مگه اقا ها چشونه اخه؟
    بهتره سلام و علیک کنین...احترام متقابل خیلی خوبه...

2. 6 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال ؟
    وختی توسالن میریم واز دور یه آشنا میبینیم اونم مارو میبینه تابهم برسیم باید چیکار کنیم بیتفاوت بهش نزدیک بشیم یابالبخند به سمتش بریم یابه درودیوار نگاه کنیم تابهش نزدیک شیم وسلام علیک کنیم؟؟؟
    ویه سوال دیگه
    وختی یه اشنارو اولین بار میبینیم سلام علیک میکنیم بعد چند دقیقه دوباره تویه جای دیگه میبینیم چه رفتاری بکنیم ؟
    پیشاپیش ممنونم
    سلام دوست عزیز

میتونید از دور دست تکون بدین یا دستتون رو به علامت بالا ببرید و سرتون رو به علامت سلام تکون بدین و لبخند بزنید
    بعد حالا سرتون رو میتونید پایین بندازید یا... تا به ایشون برسید و یا یه نگاهی هم در طول مسیر به همراه لبخند بهشون بندازید.

وختی آقایونو میبینیم بهتره بهشون نگاه کنیم تاباهاشون سلام علیک کنیم یاسرمونو بندازیم پایین راستی فک کنم از سوالم معلومه من دخترم
    بستگی داره که چه جور همکلاسی ای هستن.
    اگر اصولا با همکلاسی های دختر سلام علیک دارن ادب حکم میکنه در این صورت شما هم سلام کنید.

4. 3 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه TeachMe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال ؟

وختی یه اشنارو اولین بار میبینیم سلام علیک میکنیم بعد چند دقیقه دوباره تویه جای دیگه میبینیم چه رفتاری بکنیم ؟
    پیشاپیش ممنونم
    میشه فقط لبخند زد و رد شد ... گاهی شده چهار پنج بار کسی رو ببینم ...هر بار لبخند میزنم و رد میشم ...ولی حقیقتا از سه بار بیشتر با گوشیم ور میرم ...

6. 4 کاربر از TeachMe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

حالا اگه طرف همکلاسی نباشه تکلیف چیه؟:/
    سوال ما سوال نیست؟
    خب این قضیه جزوه و اکیپی بیرون رفتن فقط واسه همکلاسی ها جواب میده
    با یکی که همکلاسی نیست ولی یه حس دو طرفه وجود داره چطور باید رفتار کرد؟:/

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    مگه اقایون چه مشکلی دارن که نباید بهشون سلام کنید؟
    بهتره به اقایون در نهایت ادب و احترام سلام کنید تا شخصیت و ادب شما نمایان بشه نه اینکه سرتو بندازی پایین رد بشین اینجوری وجهه خوبی نخواهید داشت...
    مطمین باشید با احترام گذاشتن به اقایون اونا هم برای شما احترام قایل میشن
    Last edited by kases; 16-04-2014 at 17:22.

9. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    مگه اقایون چه مشکلی دارن که نباید بهشون سلام کنید؟
    بهتره به اقایون در نهایت ادب و احترام سلام کنید تا شخصیت و ادب شما نمایان بشه نه اینکه سرتو بندازی پایین رد بشین اینجوری وجهه خوبی نخواهید داشت...
    مطمین باشید با احترام گذاشتن به اقایون اونا هم برای شما احترام قایل میشن
    البته نه برای هر آقایی
    من و شما پسریم ، و خودمون خوب میدونیم که پسرا چیکارن ، و میدونم شما منظور خاصی نداری و خودتون هم آدم با شخصیتی هستید .
    اما شرایط جامعه اجازه نمیده برای هر کسی چراغ سبز نشون داد
    بهتره اول یه شناخت نسبت به طرف مون داشتیم باشیم ، چه پسر چه دختر ...

11. 6 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته نه برای هر آقایی
    من و شما پسریم ، و خودمون خوب میدونیم که پسرا چیکارن ، و میدونم شما منظور خاصی نداری و خودتون هم آدم با شخصیتی هستید .
    اما شرایط جامعه اجازه نمیده برای هر کسی چراغ سبز نشون داد
    بهتره اول یه شناخت نسبت به طرف مون داشتیم باشیم ، چه پسر چه دختر ...
    من که اشکالی تو سلام کردن خانم ها نمیبینم اتفافا خانم هایی که ادب و صلابت خودشونو در اجتماع نشون میدن بسیار اصیل و خانواده دار میدونم

مگه چه اشکالی داره یه خانم به رسم ادب سلام کنه اونایی که با عرض ادب یه خانم فکر میکنن داره چراغ سبز نشون میده بهتره طرز تفکرشونو عوض کنن خانم ها رو نباید پایین اورد باید براشون ارزش و احترام قایل شد و همچنین احترام متقابل به اقایون.

حتی اگه یه نفر بخواد چراغ سبز نشون بده به خودش مربوطه میشه میتونه به رابطه خودش ادامه بده و به کسی هم مربوط نیست نباید به همه اقایون و خانم های محترم نسبت چراغ سبز داد

من اگه ببینم یکی از خانم های نزدیک خودم در جمعی که اقایون هسنتد(حالا چه دانشگاه و یا جایی دیگه....) وارد شد و عرض ادب نکرد کارشو بسیار زشت و بی ادبی میدونم و واقعا خجالت میکشم چون معتقدم عرض ادب شخصیت خانواده رو نشون میده حالا در این بین اصلا مهم نیست دیگران چه فکری میکنن
    Last edited by kases; 17-04-2014 at 04:35.

13. 6 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه درمورد همکلاسیهای آقا وختی آقایونو میبینیم بهتره بهشون نگاه کنیم تاباهاشون سلام علیک کنیم یاسرمونو بندازیم پایین راستی فک کنم از سوالم معلومه من دخترم
    سلام.خب راستش واقعیت جامعه با چیزی که اصولی بنظر میرسه فاصله داره متاسفانه! یعنی اگرچه اون دوستمون حق دارن که بگن سلام گفتن به اقایون نشان دهنده شخصیت و این صحبتها هست منتهی باید بگم متاسفانه تجربه نشون داده که به هر همکلاسی نباید سلام کرد! ظرفیت ادمها متفاوته البته مختص اقایون نیست چه بسا دخترهایی که تا پسر همکلاسیشون سلام علیکی کرد و اصطلاحا روی خوشی نشون داد مبنا رو بر خبری بودن میگذارند! که اینم درست نیست. یعنی میگم قضاوتها نباید کلی باشه .براین اساس بهتر این هست که تنها در موارد معدودی و با دسته خاصی سلام علیک داشته باشید . اما چه کسانی؟ خب کسانی که به نوعی باهاشون برخورد داشتید مثلا در پروژه یا کارگاه یا آزمایشگاه یا هرمورد مشابهی با هم همگروه بودید یا حالا قبلا سوالی در رابطه با کلاس و درس و اینا رد و بدل شده یا همکلاسی ترم قبل بوده و... این موارد رو میشه بنا بر آشنایی قبلی با رعایت احترام از نوع متقابل! سلام علیک داشت. حال این از نظر ما نظر بقیه دوستان هم که موجود هست دیگه تصمیم گیری با خودته دوست عزیز . موفق باشید

15. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من که اشکالی تو سلام کردن خانم ها نمیبینم اتفافا خانم هایی که ادب و صلابت خودشونو در اجتماع نشون میدن بسیار اصیل و خانواده دار میدونم

مگه چه اشکالی داره یه خانم به رسم ادب سلام کنه اونایی که با عرض ادب یه خانم فکر میکنن داره چراغ سبز نشون میده بهتره طرز تفکرشونو عوض کنن خانم ها رو نباید پایین اورد باید براشون ارزش و احترام قایل شد و همچنین احترام متقابل به اقایون.

حتی اگه یه نفر بخواد چراغ سبز نشون بده به خودش مربوطه میشه میتونه به رابطه خودش ادامه بده و به کسی هم مربوط نیست نباید به همه اقایون و خانم های محترم نسبت چراغ سبز داد

من اگه ببینم یکی از خانم های نزدیک خودم در جمعی که اقایون هسنتد(حالا چه دانشگاه و یا جایی دیگه....) وارد شد و عرض ادب نکرد کارشو بسیار زشت و بی ادبی میدونم و واقعا خجالت میکشم چون معتقدم عرض ادب شخصیت خانواده رو نشون میده حالا در این بین اصلا مهم نیست دیگران چه فکری میکنن
    فکر کنم یکم حرفم گنگ بود و منظورمو نرسوندم .
    بله عزیزم ، حق با شماست ، و طرز فکرت رو تحسین میکنم ، اما حالا که سر صحبت رو باز کردی بذار یکم واضح تر بگم ،
    یه مثال خیلی ساده میگم بهت ، من یه همکلاسی دارم ، که فقط کافیه یکی از دخترای دانشگاه بهش یه نگاه کوچولو بندازه ، این دوسته من سیریش دختره میشه و تا شوره قضیه رو در نیاره ول کن نیست ،
    حالا بیا و جمعش کن ،
    هر چقدر هم بهش میگم طرف منظوری نداشته و مزاحمش نشو ، میگه نه ! اون ازم خوشش اومده !

شما یا خارج از کشور زندگی میکنی یا بهترین جای ایران ، منم نمیگم کسی بی ادبی کنه ، منظورمه اینه به بعضی از آدم ها نباید رو داد

17. 4 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام.خب راستش واقعیت جامعه با چیزی که اصولی بنظر میرسه فاصله داره متاسفانه! یعنی اگرچه اون دوستمون حق دارن که بگن سلام گفتن به اقایون نشان دهنده شخصیت و این صحبتها هست منتهی باید بگم متاسفانه تجربه نشون داده که به هر همکلاسی نباید سلام کرد! ظرفیت ادمها متفاوته البته مختص اقایون نیست چه بسا دخترهایی که تا پسر همکلاسیشون سلام علیکی کرد و اصطلاحا روی خوشی نشون داد مبنا رو بر خبری بودن میگذارند! که اینم درست نیست. یعنی میگم قضاوتها نباید کلی باشه .براین اساس بهتر این هست که تنها در موارد معدودی و با دسته خاصی سلام علیک داشته باشید . اما چه کسانی؟ خب کسانی که به نوعی باهاشون برخورد داشتید مثلا در پروژه یا کارگاه یا آزمایشگاه یا هرمورد مشابهی با هم همگروه بودید یا حالا قبلا سوالی در رابطه با کلاس و درس و اینا رد و بدل شده یا همکلاسی ترم قبل بوده و... این موارد رو میشه بنا بر آشنایی قبلی با رعایت احترام از نوع متقابل! سلام علیک داشت. حال این از نظر ما نظر بقیه دوستان هم که موجود هست دیگه تصمیم گیری با خودته دوست عزیز . موفق باشید

بهترین جواب ایناهاش با قرمز مشخص کردم ، منظورم همین بود

19. 4 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •