دوستان نميشه با برنامه يا چيزي كاريش كرد رو XP هم بازي رو بياره ؟؟ دقيقا بازي رو همين ديروز خريدم روز قبلش ويندوز 7 رو پاك كردم !!!!
دوستان نميشه با برنامه يا چيزي كاريش كرد رو XP هم بازي رو بياره ؟؟ دقيقا بازي رو همين ديروز خريدم روز قبلش ويندوز 7 رو پاك كردم !!!!
وقتی دارم بازی میکنم بازی هنگ میکنه و من مجبور میشم که سیستم رو ریست کنم کسی علت این مشکل رو میدونه؟
فکر کنم جای بخصوصی نداشته باشه آخه یک بار اونجایی که باید به هتل فندوق شکلیک کنم هنگ کرد ولی دو بار هم اونجا که با استفاده از یک پل چوبی میان پائین و میخوان به سمت مسجد برن.
ممنون
کسی میدونه جرا وقتی بازیو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمی افته؟
لینک directx 11 nvidia geforce 525m بهم بدید
یا تشکر
فعلا نه ولی ممکنه بعدا با پچی چیزی حل شه....فعلا اگه مخوای بازی کنی باید حتما ویستا یا سون داشته باشی....
والا برای منم که تا حالا سه مرحله رفتم یکی یا فکر کنم دوبار پیش اومده...هیچ دلیل خاصی هم نداره اگر برای شما هم در همین حد و حدودهای من پیش میاد کاملا قابل چشم پوشیه زیاد بهش گیر نده احتمالا مال خود بازیه!!
به به بالاخره بازی تموم شد![]()
سلام این ارور چیه؟؟؟؟
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
راستی کرک هم ندارم و نریختم
اگه ممکنه یه کرک خوب هم بدین
سلام.
دوست خوبم این بازی فقط بر روی ویندوز سون [7] و ویستا قابل اجرا هست.
این ارور رو هم برای این میده که شما از ویندوز XP استفاده میکنی.
موفق باشید.
ااااااااااااااههههههههههه هههه
چه مزخرف
در کل ممنون
یکی منو دریابه................
حیرون موندم.............
سلام دوستان من نسخه reload رو گرفتم فقط مشکل اینه که میگه فایل origin نصب نیست این فایل رو از کجا بیارم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)