رسیورت چیه؟کدوم شهری؟
رسیورت چیه؟کدوم شهری؟
من از --- استفاده میکنم و با PC ما.هوار.ه میبینم. بهبهان هستم
سرعت خیلی بد شده، من 128 نامحدود 1 ماهه داشتم با سرعت 35 دانلود می کردم
اشتباه کردم 128 نامحدود 3 ماهه تمدید کردم سرعت دانلودم 8 شده
تف به این مخابرات![]()
دوستان لصفا هر کس میدونه جواب بده کارم گیره
سرویس 512 محدود و 1مگ محدود سرعت دانلودشون چنده تو روز و شبانه ( رایگان)
سرویس 512 نامحدود سرعتش در طول شبانه روز چقدره ؟
قانون جدید ابجاد نکردم شما نمیفهمی منظورم منو.اگر فکر میکنید کیفیت سرویس مخابرات خوبه خوب برید بخرید کسی جلوتونو نگرفته ولی من 2 مگ ایرانسلم با تمام سرور ها حدود 2 مگ هست فقط مخابرات اینطوریه با سرور داخلی 2 مگه با خارجی میشه 300 تا حداکثر 512 اگر خواستید تست هم براتون میزارم.نمیدونم چرا طرفداری مخابرات رو میکنی.
ببین دوست عزیز با توجه به اینکه شما دو مگ داری سرعتت از هر سایتی که میگیری باید یه چیزی بین 200تا 300 باشه ایرانی و خارجیش فرق نمیکنه، بحث پینگ هم یه چیز دیگس.
دوست عزیز در حقیقت سرویس جدید شما روی سرعت واقعی بسته شده، سرویس قبلی شما که 128 بود روی دو برابر این سرعت یعنی 256 بسته شده بود که الان واقعی شده، من خودم از تیر ماه سه ماهه 512 خریدم دو ما سرعتم واقعی بود، یعنی 60 ولی ماه آخر دوبرابر شد، یعنی 130 ،بعد رفتم 128 خریدم که بازم دوبرابر بود مثل قدیم شما بعد یک ماه نخریدم و بعد 256 خریدم اما سرعت دیگه دو برابر نبود و واقعی شده بود
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلام برادر عزیزم بنظر میاد ادم خیلی مهربونی هستی میخواستم کامل راه اندازی سی سی کم در --- رو راهنمایی کنی از اول تا اخر کار چون من فعلا تو این رده صفرم به همین دلیل میخواستم باهاتون چت انلاین کنم اگه میشه ایدی یاهو مسنجر رو به من بدید تا مشکلی در سئوال وجواب دادن نداشته باشیم مستقیم جواب بدیم .مرســــــــــی برادر گلم
مرسی دوست عزیز از جوابتالان میخوام سرویس رو ارتقاء بدم نمیدونم 512 محدود بکیرم یا 1 مگ محدود شما از سرعت از سرویسا خبر دارید که تو روز و شب موقع رایگان چه سرعتی میدن ؟
![]()
من الان چند ماهی هست 128نامحدود داشتم با سرعت دانلود 35 الان برای ارتقا زنگ زدم پشتیبانی گفت که اگه همین 128 رو ارتقا بدی سرعت طرفای15تا 20 میشه 256 نامحدود بگیری طرفای 25 تا 30 اگه 512 نامحدود بگیری سرعت حدود 40 تا 50
سرویسای نامحدود اشتراکشون 1 به 10 هست و غیر محدود 1 به 8 به همین خاطر محدود ها سرعتشون کمتره.
خوب این چیزی بود که پشتیبانی گفت. بنظرتون به 256 نامحدود ارتقا بدم سرعتم چند میشه؟ قبلا غیر محدودش 116 بود
دو تا حالت پیش میاد، اگه سرویست دوبرابر شد تو شب سرعتش واقعی میشه، اگه واقعی بود تو شب سرعتش نمیدونم چون نداشتم،درباره نامحدودم هیچ تفاوت سرعتی نداره (چه واقعی چه دوبرابر) ، من بهت پیشنهاد میدم بری و از دفاتر خدمات ارتباطی بگیری. من بار اول که با فرم درخواست دادم دیدی که تو قبل نوشتم. بار دوم رفتم دفاتر که سرعتم دو برابر بود بار سوم (آخر) خودم آنلاین خریدم که سرعتم واقعی شد، اگر صفحات دیگه رو هم ببینی ( احتمالا دو ستانی که تازه خریدن سرعتشون واقعی شده) ، زود تر هم اقدام کن، و چند ماهه بخر چون مثل اینکه قراره گرون کنن. البته همه اینها پیشنهاده و به صورت تجربی به دست اومده. مخابراتم همش شانسیه.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)