برای share کردن اينترنت در win7 بايد اينجوری ip بدی 192.168.137 و آخرش هم که هرجور راحتی عدد بده آخری رو اين 137 خيلی مهمه ها
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
برای share کردن اينترنت در win7 بايد اينجوری ip بدی 192.168.137 و آخرش هم که هرجور راحتی عدد بده آخری رو اين 137 خيلی مهمه ها
مودم به هاب وصل کردم و ای پی را 192.168.1.3 دادم بعد در سیستم ها ای پی مودم دادم وصل شد...
اما از خود سرور هر کار کردم به کلاینت وصل نمیشه..
ICS تیک هاش فعاله..137 هم کردم نمیشد...
چند بار وصل شد اما بعد از ریسیت کلاینت قطع شد باز..
به کلاینت در قسمت GATEWAY &DNS ایپی سرور میدادم درست میشد اما در 7 نمیشه..
هر چی هست از همین تنظیمات 7 هستش چون در XP مشکل نداشتم..
اما همه تنظیمات را چک کردم..فایر وال خاموش .گزینه های SHARING همه فعال..
ای پی را در هر رنجی دادم...
یکی 2 بار این گزینه ها 3 تا شدن که اینترنت وصل شد..بعد از ریسیت کلاینت باز قطع شد..
![]()
سلام دوستان
اول از همه از از دوستان که همکاری میکنن و مشکلات ما را حل میکنند ممنونم
در شرکت کار میکنم که از سیستم شبکه های نظیر به نظیر استفاده میشه یعنی یک خط انترنیت مستقیم از ستلایت یا دیش به مودم آمده و از اونجا به وایرلس رفته و از وایرلس به سویچ و از سویچ هم به سایر یوزر ها ، و بنده به میث مدیر شبکه کار میکنم .
ولی بعضی از یوزر ها استفاده نا صحیح از انترنت میکنند و سرعت را تا اندازه بسیار زیادی کاهش میدن (دانلود میکنند) از اینکه ما از sever استفاده نمیکنیم چیطور میشه استفاده سایر یوزرها را محدود کرد . آیا میشه بدون نصب برنامه خاصی مثل team viower و امثال اون کنترول بر یوزر های دیگه داشت.
و چگونه میشه سرعت انترنت را فهمید .
از زیاد حرف من را به ببخشید.
منتظر جواب شما عزیزان هستم
سلام
من 2تا لپ تاپ و PC رو به هم شبکه کردم رو یکی 7 و یکی دیگه هم اکس پی نصب هست ....
همه چی درست هست یعنی در 7 میتونم سیستم اکس پی رو ببینم و بالعکس ... اما وقتی میخام از ویندوز 7 فولدری رو تو اکس پی ببینم روش که کلیک میکنم میزنه Not allow ! اما از اکس پی مشکلی ندارم و میتونم فولدرهای 7 رو ببینم .... فایروال هم جفت سیستمها خاموش هست .....
میشه من رو راهنمایی کنید ؟! ممنون
شما یوزر Guest رو فعال کن توی xp ببین مشکلت حل میشه
نرم افزار که واسه این کار خیلی هست
یکیش فکر کنم net limiter باشه
شما مشکلت در 7 هستش ..
برو advanced share و اون password protection را off کن....
بعد تمام گزینه ها را on کن..
درست میشه..
ببین اینترنت را اگر داری میتونی بین xp و7 شیر کنی....
از 7 به xp یعنی فقط مودم به 7 وصل بشه...بعد بدی به xp.
در ایکس پی برنامه آنتی ویروس که فایروال هم داشته باشه دارید؟ غیر فعالش کنید.
در فولدر آپشنز simple file shrring رو غیر فعال کنید .
سیتماتون هر دو پسورد دارن؟
در ویندوز هفت یا ایکس پی در تنظیمات و محتویات کانکشناتون آیا file and printer sharing فعال هست؟
سلام.دوست عزیز میشه لینک این مطلبی که گفتی رو بذاری؟
سلام
من و دوستم هر 2 از یک ای سی پی اکانت گرفتیم و می خوایم یک کاری انجام بدیم،می خوایم برای استفاده از مولتی پلیر بعضی از بازی ها که بوسیله ی نرم افزار xlive کنترل میشن از طریق اینترنت به صورت لن بازی کنیم
از نرم افزار هایی مثل هاماچی هم استفاده کردیم اما محدودیت رکوئست داریم یعنی باید تایم اوت زیر 25 میلی پانیه باشه اما برای ما نهایت نزدیکیش 31 هست
می خام از دوستان بپرسم چه جوری میشه بدون استفاده از نرم افزار هایی مثل هاماچی و تحت خود ویندوز 2 تا سیستم رو تحت اینترنت به صورت لن بهم وصل کرد یا به عبارت دیگه چه راهکاری هست که بشه به نرم افزار نشون داد 2 تا ای پی شت سر هم و به صورت مجازی شبکه است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)