تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 166 از 269 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اصلاً متوجه شدید در کدوم مورد گفتم که برانکو لایق بدترین فحش های عالم بود؟ وقتی این آدم بر میگرده بعد از باخت بازی به چین با از دست دادن کلی موقعیت در نیمه نهایی جام ملتها میگه به چین تیم بسیار قدرتمندی بود و باخت به اون تیم با اون همه ستاره را طبیعی جلوه میده باید براش کف بزنیم و به به و چه چه کنیم؟ اون حرفش اون موقع غرور خیلی ها رو جریحه دار کرد.

دیکتاتور بودن دادکان دروغه؟ خودش اونو به دفاع تمام قد از تیم ملی تشبیه میکنه. آیا انتقاد از به بازی گرفتن میرزاپور و علی دایی حتی در بازی های کم اهمیت تدارکاتی و تورنمنت های دسته چندم مراکش و ... و یا عقب کشیدن های بی دلیل تیم ملی بعد از جلو افتادن مستوجب برخوردهای قهری ایشان بود؟ آیا این درست بود که بگه فقط چراغپور و چند کارشناس دیگه حق دارن از تیم ملی انتقاد کنن؟

این که یک فدراسیون موفقیت هایی داشته دلیل نمیشه معایبش را نگیم یا اینکه فقط مدحش را بگیم.

درضمن مطالب بی ربط را به چیزی که نوشتیم وصل نکنین. ما کی گفتیم فدراسیون فعلی گل و بلبله و کادر فنی فعلی بی عیب و نقصه؟ یا کی برد مقابل قطر را اونقدر بزرگ کردیم؟

2. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دیگه بی انصافی نکنیم بعد حذف ایران از جام جهانی 2002 موقعی که همه ناامید بودند همین برانکو با تیم امید تو بوسان بازی های تاکتیکی خیلی خوبی کرد . عالی بازی میکردند و خیلی از ستاره ها رو همین برانکو معرفی کرد
    برای اسیا مربی خوبی بود
    اون مسائل ربطی به خدمات برانکو نداره.

4. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

. kianoosh عزیز . دوست من همه این حرف هایی که ما میزنیم مال چندین سال پیش هستش و خوب معلومه ممکنه اشتباه بشه . شما نمیتونید بگید که نظر شما فقط درسته و نظر بقیه اشتباه هر کس نظر خودش رو داره ولی یک اصل میگه باید به نظر دیگران هم احترام گذاشت و بر اساس این اصل به نظر شما احترام میزارم
    کسی نمیگه برانکو مربی کوچیکی برای فوتبال ایران بود که ابرانکو از اولین کسایی بود ک سیستم 4-2-3-1 رو تو ایران پیاده سازی کرد که ی سیستم مدرن بود زمانی که اکثر تیم های ایرانی با 3-5-2 بازی میکردند یا نتایج فوق العادش تو بازی های اسیایی هیچ کس منکر این مساله نیست و کسی هم نمیگه که ما الان از اون دوران بهتر هستیم اون دوران دوران شکوفایی تیم های ملی بود ولی خوب اینکه دادکان یک شخصیت خودرای بود واسه همه روشنه میتونید به ارشیو روزنامه خبرورزشی مراجعه کنید و فوتبال ایران مدیون ادم مثل صفایی فراهانی هستش که زیر ساخت درست کرد برای فوتبال . صفایی واقعا یک مدیر بود نه امثال دادکان و .. که بعد از دادکان دیگه...
    ما میگیم فقط از تیممون انتظار داشتیم در شان کشورمون بازی کنه نه اینکه دیریپل بخوریم و من هنوزم معتقدم برای جام جهانی مربی جهانی باید میشد سرمربی
    و اینکه شما میگید اون زمان 15 بودیم که واقعا هم دکوری 15 بودیم جایگاه ما 15 م نبود و مکزیک هم تو 2006 رتبش 5 جهان بود ولی واقعا بین این همه تیم تاپ جایگاه مکزیک 5 بود واقعا؟من ک شک دارم.
    ببینید بله گذشته هست امکان اشتباه ولی بعد اینکه از اون حقایق غلط نتیجه هم بگیریم نتیجه هم اشتباهه دیگه!

شما روی یک حقیقت نظر خودتو داری و محترمه مثلا من میگم ایران 3-1 باخت به مکزیک و در سطح خودش بود و البته اشتباه فردی و عدم مدیریت برانکو بی تاثیر نبود مقابل پرتغال هم همینطور!نتایج جام جهانی در مجموع جز بازی آنگولا قابل توجیه و طبیعیه!توقع بیش از حد به وجود اومده بود!شما میتونی بگی نه باید مکزیک رو میبردیم و با پرتغال مساوی میکردیم اما نمیتونی بگی مکزیک رو 6-0 باختیم یا همون دوره کره و ژاپن صعود کردن!

دادکان هم هر مشکلی داشت بسیار بزرگتر و قویتر از کفاشیان بود و هست فدراسیون و فوتبال رو به رشد بود با یک توقع بیجا و با یک دخالت غیرورزشی اون روند متوقف شد که هیچ دیگه خودتون میدونید تو این چند سال چه بلاهایی سر فوتبال ایران اومد!!خودرایی و مشورت نکردن (مثل جلسات خردجمعی آقای کفاشیان!)قابل دفاع نیست اما تو شرایطی به نفع فوتبال ایران هم شد!نمونش میخواستن زوری یک تیم رو بیارن لیگ برتر!کاری که تا دلتون بخواد تو فدراسیون فعلی شده تیم بازیکن ساز و با سابقه رو کندن بردن دادن یه شهر دیگه هم تیم نابود شد هم اون شهر صاحب فوتبال نشد! سازندگی لیگ فکر میکنید یعنی چی؟!
    بعد حتما عزیزان یادشون هست تو مورد هاشمیان با اگه نگیم دستور مشورت مهرعلیزاده دادکان شخصا پیگیری کرد این بازیکن برگشت و چقدر مفید بود برامون!؟
    در هر صورت امثال صفایی فراهانی و دادکان یا گوشه زندان هستند یا گوشه خونه و فعلا کار دست کاردانه!!
    مزاح میفرمایید دیگه دکوری 15 دنیا بودیم؟!ایراداتی به رنکینگ فیفا وارد بوده و سبک جدید هم وارده اما به هیچ وجه دکوری نیست!!!از بازی تدارکاتی با آلمان رسیدیم به بازی تدارکاتی با عمان!که آلمان رو 2-0 باختیم و عمان رو 3-1 البته باید گفت از نظر زیرساخت و امکانات ابدا 15 دنیا نبودیم اما متر اون رنکینگ این بود!

حافظه تاریخی دوستان ضعیفه افشین خان قطبی معروف به کف دست اوج شجاعتش رو تو بازی مقابل همین کره نشون داد تو جام ملتهای 2011 قطر که ترکیب شجاعانه و فوق العاده ایران رو هم دیدیم که صدای همه دراومده بود! یا از نظر برش و کاریزما که خب دیدیم چطور مساله نکونام و کریمی شد و کریمی کنار رفت ...اما خب گفتم که عزیزان یادشون نیست یا کم لطفی میکنن!
    اگه قراره حساب ببرن و بترسن بهترین سرمربی علی پروینه بعدشم قلعه نویی!از فرط احترام به کیروش بود که عقیلی اردو رو بی اجازه ترک کرد و رحمتی اون حاشیه رو به راه انداخت و ...
    نیت و شجاعت مهمه!؟نتایج آقای کیروش هم روشنه با این روحیه برای برد رفتن!مقابل ازبکستان تو آزادی و لبنان خیلی شجاعانه رفتیم و باختیم!!این 10 امتیاز تا اینجا هم واقعا به معنی واقعی کلمه با شانس و اشتباه داوری گرفتیم نیاز هست بازگو کنم!؟وگرنه برنامه خاصی داشتیم جز فوتبال علی اصغری و بکش زیرش ها!؟

اصلاً متوجه شدید در کدوم مورد گفتم که برانکو لایق بدترین فحش های عالم بود؟ وقتی این آدم بر میگرده بعد از باخت بازی به چین با از دست دادن کلی موقعیت در نیمه نهایی جام ملتها میگه به چین تیم بسیار قدرتمندی بود و باخت به اون تیم با اون همه ستاره را طبیعی جلوه میده باید براش کف بزنیم و به به و چه چه کنیم؟ اون حرفش اون موقع غرور خیلی ها رو جریحه دار کرد.
    اگر برانکو لایق بدترین فحشهای عالم بود چون بعد از باخت جرات کرد و مصاحبه در مورد بازی کرد حالا تیم چین رو بالا کشید و طبیعی جلوه داد!آقای قطبی که حاضر به مصاحبه و پاسخگویی هم نشد و چمدان رو بست و رفت چی؟!آقای کیروش که بعد از باختهای تاریخی و خلق رکورد مصاحبه میکنن باحالت توهین آمیز میگن رفتیم تعطیلات خوش گذشت و .... چطور!؟

در ضمن شما از جام ملتهای 2004 فقط بازی با چین رو میبینی؟اون بازی به یاد ماندنی کره که با شجاعت و هیجان بود انشاالله!؟!؟

منم آرزو داشتم کیروش تو شرایطی به فوتبال ایران بیاد که واقعا بتونه از همه دانش و توانش استفاده کنه نه الان که همه چیز کاملا خلاصه میشه تو صعود به جام جهانی!

برانکو از نظر اسمی به کیروش نمیرسه تجربه بین المللی در سطح اول اروپا کیروش چه سرمربی چه کمک خیلی هم بیشتره اما دلیل نمیشه برانکو رو کوچیک کنیم و نتایجش رو زیر سوال ببریم!ما هم نمیگیم ضعفها رو نگید چه فدراسیون چه نفرات اون زمان مشکل و نقطه ضعف داشتن اما تو کف ترازو نقاط مثبت و قدرت بسیار بیشتره و سنگینی میکنه نتایج و اقتدار فوتبال ایران در اون دوره هم اینو ثابت میکنه!

احسنت به شما
    متاسفانه ملت جوگیری داریم
    اقایون یادشون رفته قبل 2006 صحبت از تساوی برابر پرتغال ، برد برابر مکزیک و انگولا بود تا به عنوان اول یا دوم صعود کنیم .....!!
    کم مونده بود به خاطر باخت برابر مکزیک حکم اعدام برانکو رو صادر کنند !!!
    اما العان فقط مونده به خاطر برد یک بر صفر برابر قطر تعطیل رسمی اعلام بشه

حالا باید خدا خدا کنیم تا برابر لبنانی که هشت تا از بازیکناش رو نداره ببریم !!

این حافظه ایرانی ها همیشه کار دستشون داده و خواهد داد
    خدا رو شکر که این آدمهای تندرو و بی تخصص کنار رفتن یا دارن میرن وگرنه الان باید ولاسکو به دلیل شکست مقابل روسیه اخراج میشد و رئیس فدراسیون برکنار!

6. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما روی یک حقیقت نظر خودتو داری و محترمه مثلا من میگم ایران 3-1 باخت به مکزیک و در سطح خودش بود و البته اشتباه فردی و عدم مدیریت برانکو بی تاثیر نبود مقابل پرتغال هم همینطور!نتایج جام جهانی در مجموع جز بازی آنگولا قابل توجیه و طبیعیه!توقع بیش از حد به وجود اومده بود!شما میتونی بگی نه باید مکزیک رو میبردیم و با پرتغال مساوی میکردیم اما نمیتونی بگی مکزیک رو 6-0 باختیم یا همون دوره کره و ژاپن صعود کردن!
    حرف شما قبول منم میگم جلوی مکزیک خوب بازی کردیم 3 تا خوردیم اما خوب بازی کردیم
    اما حرف اینجاس که جلوی پرتغال تیم ما خوب بازی نکرد بحث سر این نیست که ما باختیم حتی مساوی کردن با پرتغال هم اصلا منطقی نبود (الان که دیگه با وضعیت ی خوابه ) من میگم ما از تیممون انتظار داشتیم در شان کشورمون بازی کنه میشد به جای 2 تا 4 تا بخوریم اما خوب بازی کنیم با تاکتیک بازی کنیم اون موقع شرایط فرق میکرد حداقل میگفتیم باختیم اما خوب باختیم . وقتی سرمربی ی کشور تو ی بازی حساس به جای اینکه به تیم توجه کنه با کتش بازی میکنه که از قضا تصویربردارهای المانی (که دیگه اونا که ربطی به رسانه های داخلی ندارند)ازش که فیلم میگیرند یهو از جاش بلند میشه و میره دستورات تاکتیکی میده یعنی این مربی برای جام جهانی مناسب نیست یعنی تو سطح جام جهانی نیست .ی مربی میتونه خوب باشه تو اسیا موفق باشه اما هر مربی یک سطحی داره برانکو سطحش اسیا بود

8. 2 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

احسنت به شما
    متاسفانه ملت جوگیری داریم
    اقایون یادشون رفته قبل 2006 صحبت از تساوی برابر پرتغال ، برد برابر مکزیک و انگولا بود تا به عنوان اول یا دوم صعود کنیم .....!!
    کم مونده بود به خاطر باخت برابر مکزیک حکم اعدام برانکو رو صادر کنند !!!
    اما العان فقط مونده به خاطر برد یک بر صفر برابر قطر تعطیل رسمی اعلام بشه

حالا باید خدا خدا کنیم تا برابر لبنانی که هشت تا از بازیکناش رو نداره ببریم !!

این حافظه ایرانی ها همیشه کار دستشون داده و خواهد داد

TAPATALK
    بله که انتظار داشتیم . لااقل انتظار بازی خوب . اینکه اون زمان ما با دو تا باخت جلوی پرتغال و مکزیک اینقدر بلانکو رو سرزنش کردیم این بود که تیم قدرتمند و پر ستاره ای در اختیارش بود ولی اومد با انگولا اون نتیجه رو هم که گرفت دیگه هیچی . هر چند من هم موافق نیستم که سریع اخراجش کردن . به هر حال میشد فرصت دیگه ای هم بهش داد .
    حالا ایا با این تیمی که داریم و قدرتش روی کاغذ شاید فقط نصف قدرت تیم اون سالمون باشه اومدیم قطر رو یک صفر بردیم . ناراحت بشیم حالا . فرداش هم همه داشتن واسه لبنان نقشه میکشیدن . کسی تعطیلی رسمی نذاشت .

باید بپذیریم که الان دیگه از لحاظ قدرت تیمی تیممون مثل قبلا نیست که ازش انتظار برد جلوی هر تیم اسیایی رو داشته باشیم . سطح فوتبال دنیا داره هر روز بالانس تر میشه .

نمونه اش قدیما توی امریکای جنوبی فقط برزیل و ارژانتین حرف اول رو میزدن . اما حالا توی هر کدوم از تیمای دیگه امریکای جنوبی حداقل یکی دوتا ستاره هست که قدرت تیم رو بالانس کنه و الان تیمهایی مثل کلمبیا و شیلی و اکوادور حرف واسه گفتن دارن .
    یا مثلا ترکیه ، روسیه و ... .

اسیا هم همینطور . دیگه تیمهایی مثل لبنان و اردن و عمان و قطر و ازبکستان و ... در سطحی نیستن که بیان و از تیمهای مطرحی مثل ایران و کره و ژاپن و ... چندتا چندتا بخورن . یه تیم مثل ژاپن که در سطح اول اسیا بود همراه همین بالانس خودشو کشید بالا و الان مطمئنا توی جام جهانی هم حرف واسه گفتن داره .
    ولی ایران چرا این چندساله نتوسنت همچین پیشرفتی بکنه و برعکس پسرفت کرد . چرا قدرت تیمی اومد پایین . تقصیر سرمربی بود ؟ هر مربی ای این چندساله اومد نتوسنت بازیکن درست حسابی پیدا کنه واسه تیم ملی . باز خدا پدر کی روش رو بیامرزه که دو تا بازیکن دو رگه اما غیرتی تر از همه بازیکنهای دیگه تیم ملی اورد تو تیم که هر دوشون هم عالی کار میکنن .
    یه مثال میزنم درسته معتبر نیست ولی میشه به عنوان یه مقیاس استفاده کرد . اگه الان توی بازی فیفا نگاه کنین بهترین بازیکنهای ایران کیان . دژاگه که قدرتش تقریبا 75 . مسعود هم همون ورا . نکونام هم تقریبا 78 بود که دیگه نیست . مهاجم نوکمون قدرتش 68 تاست .
    این فقط یه مثال بود که بگم از لحاظ قدرت تیمی واقعا حتی از کره و ازبکستان هم پایینتریم . کاش میانگین سنی هم خوب بود لااقل میگفتیم تیم جوونه و اینده دار اما این دیگه تهشه . هر چند تقصیر کی روش هم هست و میتونه بازیکنهای بهتری انتخاب کنه اما باز هم نمیتونه تیمی مثل اون سال رو واسه ایران بسازه .

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اگر برانکو لایق بدترین فحشهای عالم بود چون بعد از باخت جرات کرد و مصاحبه در مورد بازی کرد حالا تیم چین رو بالا کشید و طبیعی جلوه داد!آقای قطبی که حاضر به مصاحبه و پاسخگویی هم نشد و چمدان رو بست و رفت چی؟!آقای کیروش که بعد از باختهای تاریخی و خلق رکورد مصاحبه میکنن باحالت توهین آمیز میگن رفتیم تعطیلات خوش گذشت و .... چطور!؟

در ضمن شما از جام ملتهای 2004 فقط بازی با چین رو میبینی؟اون بازی به یاد ماندنی کره که با شجاعت و هیجان بود انشاالله!؟!؟

منم آرزو داشتم کیروش تو شرایطی به فوتبال ایران بیاد که واقعا بتونه از همه دانش و توانش استفاده کنه نه الان که همه چیز کاملا خلاصه میشه تو صعود به جام جهانی!

برانکو از نظر اسمی به کیروش نمیرسه تجربه بین المللی در سطح اول اروپا کیروش چه سرمربی چه کمک خیلی هم بیشتره اما دلیل نمیشه برانکو رو کوچیک کنیم و نتایجش رو زیر سوال ببریم!ما هم نمیگیم ضعفها رو نگید چه فدراسیون چه نفرات اون زمان مشکل و نقطه ضعف داشتن اما تو کف ترازو نقاط مثبت و قدرت بسیار بیشتره و سنگینی میکنه نتایج و اقتدار فوتبال ایران در اون دوره هم اینو ثابت میکنه!
    آقا جان چرا داري اينقدر مقايسه ميكني؟ مگه من وكيل مدافع كي روش و قطبي ام؟
    اگر كي روش يا قطبي هم اون حرفو زده بودن لايق تمام فحشهاي عالم بودن.

نميدونم شما از چه زماني فوتبال را دنبال ميكني؟ ولي من از وقتي خودمو شناختم با قهرماني ايران در بازيهاي آسيايي 90 فوتبال را شناختم كه گل مرحوم قايقران به كره در نيمه نهايي و پنالتي گيريهاي عابدزاده از ابتدا در ذهنم نقش بسته و هميشه آرزوي قهرماني مجدد ايران در جام ملتها را داشته و دارم. چون ميدونم كه كره و ژاپن اونقدر پيشرفت ميكنن كه به راحتي ممكن نيست بهشون رسيد ولي در اون مسابقات بهترين فرصت بود براي ما كه شانسمونو براي قهرماني امتحان كنيم و از سد حريفي غير از عربستان در نيمه نهايي بگذريم و براي ايران كه هميشه در نيمه نهايي اسير عربستان بود و حالا فرصت پيدا كرده بود در نيمه نهايي به تيم ساده اي مثل چين بخوره بهترين بهانه بود تا با تلفيقي از شرايط بتونه فيناليست بشه اما ديديد چه شد.
    حال اون روز ما هميني بود كه شرح دادم. با اون تيم سوم شدن كف خواسته ها مون بود. برانكو خدماتي داشته ولي در جايي بايد جوهره خودشو نشون ميداد نه اينكه مثل يك مبتدي بازي را بچينه و اون مصاحبه را انجام بده.
    در بازي با كره هم دهن ما رو آسفالت كردن. هي گل ميزدن و بلافاصله جبران ميشد. چقدر سخت و البته زيبا گل ميزديم و چقدر راحت گل خورديم. اون موقع ما معتقد بوديم ستاره ها دارن تيم را ميچرخونن و تاكتيك تيم با اين همه ستاره بي دليل احتياطي چيده شده. اما به هر حال به همه نظر ها قرار نيست عمل بشه.

هنوز هم ميگم و متأسف هستم كه اين نظر با ميل شما سازگار نيست ولي به جاي برانكو شخص بهتري ميتونست سكان هدايت تيم ملي را بر عهده بگيره. اما دادكان هم پولش را نداشت و هم نميخواست كسي بياد كه نشه جمعش كرد. يه آدم مطيع و سر به زير ميخواست كه الحق در دوره اي كه صحبتش شد خوب هم ازش حمايت كرد.

12. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ديروز به سرم زد تا برم از وب سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r براي بازي امروز بليط خريداري كنم و تقريباً تا مرحله آخر پيش رفتم ولي يه محاسبه سر انگشتي كردم ديدم اگر اين كارو بكنم دو روز من از دست ميره. بنابراين منصرف شدم. اي كاش اين بازي در روز تعطيل يا روزي كه فرداش تعطيل بود برگزار ميشد.

بليط فروشي براي جايگاه 6 هزا نفري ترتيب داده شده و ميگن ميشه توش شماره صندلي و نمايي از زمين از زاويه اون صندلي را مشاهده كرد و بعد اقدام به خريد كرد. اگر اينطور باشه چي ميشه

من تا حالا هيچوقت تو استاديوم آزادي نبودم بنابراين چند تا سئوال از كساني كه تجربه دارن ميپرسم اميدوارم به جواب برسم.

من يك دوربين با زوم نسبتاً بالا دارم كه تو جيب جا نميشه و واسه خودش كيف و ... داره و معمولاً اونو همه جا ميبرم. به نوعي عادت ندارم همچين جاي خاصي برم و بدون اون برم نميدونم ميشه تو ورزشگاه بردش؟ اونم تو آزادي! البته اگر پاسخ مثبت بود بايد تصور كنيم كه بعضي آدم هاي دوربين نديده اونجا چطوري باهام برخورد خواهند كردبه خدا ديدم كه دارم ميگم. آدمو از كرده خودش پشيمون ميكنن.

البته با ديدن بليط فروشي اون هم براي جايگاه خاص به سرم زد اين كارو بكنم وگرنه فكرشم نميكردم.
    Last edited by Pejvak61; 11-06-2013 at 08:04.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اما من هم با کیانوش جان موافقم هم با دوستان دیگه ..

از نظر من هم کیروش خیلی ایراد داره اما کسی نمیخواد ببینه و همه انداختند گردن تیم ملی و مدیریت .. مثلا سیستم انگلیسی یعنی سانت از جناحین که انقدر روش اصرار داره بر چه اساسی داره رو تیم ملی ما پیاده میشه که اکثرا تک مهاجم هست و هد زن نداریم ؟
    زمان برانکو خیلی خدمت شد به ایران و تیم ملی اما ایرادهایی هم داشت که نباید نادیده گرفت .. اما زمان برانکو یه مساله واقعا عجیب بود به جز تیم ژاپن به جرات در تمام بازیها ایران مثل بارسلون صاحب اختیار توپ بود .. اما همین برانکو واقعا رو اعصاب بود و بازیکنایی رو گاها دعوت میکرد که آدم شاخ در میاورد .. همین کاری که الان کیروش انجام میده !
    مسعود شجاعی رو بازی میده اونوقت خلعتبری رو ذخیره میذاره .. واقعا فهمیدم که اسم در کردن هم گاهی در عرصه جهانی از شانس نشات میگیره

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خوب دوستان از صفحه ی 76 به اینور تک تک پستاتونو خوندمبه خدا خوندم . حجت تو که میدونی خوندم بهشون بگو ... الان چشام اینجوریه کیانوش جان پستای شما هم خوندم باور کن با اینکه خیلی زیاد بود . همچنان مدافع حقوق بشر کیروشی

تبریک میگم برد مقابل قطر رو . اون پستی که دادم برای ترکیب قطر رو نگاه بکنید دقیقا همون بازیکنایی توی زمین بودن که من گفتمبعدش بعضی از دوستان پرسپولیسی گفتن مثل اینکه تعصب شما به استقلال باعث شده این ترکیب رو بچینی !!!! حتما کیروش هم استقلالیه دیگه نه؟؟؟؟؟

همه ی حرفا رو همه زدن من بحثی رو وسط نمیکشم . اما خداوکیلی بعضی از پستا خیلی رو مخه . اول اینکه بازیه ملی فارق از رنگ و هر چیزیه . ولی خوب نمیدونم چرا برای بعضیا اینقدرررررر سخته قبول کنن که از 10 تا بازیکن توی زمین جز گلر 7 تاش استقلالی بودن و عالی کار کردن !! آقا هضمش کن کاری نداره که ... اون یه گلیم که زدیم نکونام داد جباری جباریم حالا به هر نحوی شده رسوند به قوچی ... اینم گلمون !!

از بدترین بازیکنامون میتونم به مسعود شجاعی و ذوج خسرو و پژمان اشاره کنم ... ذوج خسرو و پژمان هر 2 با هم . این آقای کیروش اگه خیلی روشنفکرانه میشستن بازیهای استقلال رو میدیدن ( باز نگید تعصبی چون بعضیا عادت دارن !! وقتی خسرو و پژمان جفتشون بازیکن استقلالن باید استراتژی استقلال رو هم نگاه کنه سرمربیه تیم ملی ) متوجه میشدن 2 بار امیر قلعه نوعی از این ترکیب خسرو و پژمان سمت راست استفاده کرد یه بارشو باخت یه بارشم مساوی کرد !!

پژمان منتظری بهترین مدافع حال حاضره ایرانه اما نه برای نفوذ از سمت راست و مچ شدن با خسرو !! برای دفاع وسط و مچ شدن با صادقی ! خسرو اگه روز خوبش باشه مثل بازیهای آسیایی که تو استقلال انجام داد یه تنه سمت راست رو میگردونه . اما اگه روز بدش باشه مثل بازی با قطر باید یه مکمل خوب براش بذارن ... پژمان مکمل خوب برای اون سمت نیست . یکی مثل حمودی اگه دعوت میشد یا همین ماهینی میومدن تو زمین جفت خسرو میشدن میتونستیم یکم امیدوارتر باشیم به سمت راست ...

خط دفاعیمون فوق العاده بود جز یه صحنه که هم منتظری هم حسینی هر جفتشون با هم اشتباه کردن !! صادقی و بیک زاده هم عالی بودن . بیک زاده چرا یهو اینجوری شد؟تا دیروز بهش فحش میدادیم ما استقلالیا اما 1 ماهه خیلی عالی بازی میکنه

گلرمون تنها منطقه ای بود که توپ براش میومد یاد اون آهنگه میفتادم که میگفت ضربان قلب من تند میزنه . میخواد آروم بزنه نه دیگه نمیتونهواقعا دیگه نمیتونه !! چقدر پلی استیشنی میومد بیرون اینگار R1 رو میگرفت همینجوری صاف میومد بیرون!!! توی 2 تا صحنه هم با موهای پاهاش جلوی توپ رو گرفت و الا صدم ثانیه دیر میرسید فاتحه !! خدا بخیر بگذرونه

نکونام عالی بازی کرد . نکونام هم چند تا بازیه هم برای استقلال هم تیم ملی داره خیلی موثر و خوب بازی میکنه . تیموریان و مجتبی جز بازیکنای متوسط ما بودن . یعنی نه آنچنان عالی نه خیلی بد ...

این یه تیکه نظر شخصیه :

ولی درباره ی قوچی بچه ها یکی بیاد برای من توضیح بده شاید من زیاد بازی رو با دقت ندیدم یا هواسم پرت شده یا اشتباه فکر میکنم ... اما به نظر من خوب بازی نکرد توی تمام این صفحه ها همه قربون صدقش میرفتید . به نظر من صرفا اینی که گل زد نباید احساساتی عمل کنیم بگیم عالی بود !! شاید خوب بود اما از نظر من عالی نبود البته شاید اشتباه میکنما نظر شخصیمه فقط ... گلی که زد که خورد به گلر رفت تو گل ... در کل هم دوربین از بالا نشون میداد هر بار من خط حمله رو میدیدم یا تو آفساید بود یا وایساده بود ! معمولا بازیکن مهاجم جلوی مدافع وایمیسه براش سانتر کنن کورس بذاره بیفته جلو و تک به تک شه با گلر ... اما شما اکثر آفسایدهای ما رو ببینیذ قوچی پشت مدافع توی آفساید بود بعد که میخواستن براش سانتر کنن تا میومد بره پشت مدافع و دوباره شروع کنه به کورس و ازش بزنه جلو آفسایدشو میگرفتن !! در کل زیاااااد به من نچسبید سبک بازیش بیشتر دوست داشتم نیمه ی دوم بعد از گلی که زد سریع غلامرضا رضایی یا خلعتبری رو میاورد جاش و روی تازی نفسی و سرعتشون و سانترهای مجتبی حساب میکردیم ...

در کل کار ندارم چطوری اما بردیم دیگههههامروزم بنده خودم جز اولین کسایی هستم که میرم استادیوم من همیشه به زود رفتن عادت دارمحدود ساعت 3 حرکت میکنم شماها هم بیایدا نشینید اینجا هی لحظه به لحظه پست بدیدبازیه قبلی تعداد استقلالیا 7 تا بود یه دونه زدیم . این بازی بشه 8 تا فکر کنم 2 تایی بزنیم( یا علییییییی شوخی بوداااااااا )

محتوای مخفی: حجت 
    حجت دادا یه جا گفتی رنگ قرمز مقدس ... رنگ قرمز مقدسه مگه ؟ اصلا رنگ ها هم مگه جز مقدس ها هستن ؟چرا حرمت میاری پایین؟مقدس فقط یه دونس اونم هفت مقدس
    Last edited by Mohammad.F.M; 11-06-2013 at 11:26.

16. 7 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

عکس صفحه اول سایت فیفا ( 1392/03/21 )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 4 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •