مسخره نیست ، باید حالت بازیکنای اصلی رو از Extra Content باز کنی!!!![]()
مسخره نیست ، باید حالت بازیکنای اصلی رو از Extra Content باز کنی!!!![]()
حالا هرکی بگه این نسخه دقیقا چه فرقی داره جایزه داره....![]()
اقا یه کم صبر نکردیناخوب توی سایت خود کونامی هم تاریخ عرضه رو زده بود 14 اکتبر . اگر دقت کرده باشید هر سال همین گروه دوست داشتنی Reloaded بازی کرک و منتشر میکنه ! این نسخه Reloaded هیچ گونه مشکل و باگی نداره . و تمامی منو ها و گزاش بازی کاملا استاندارد انگلیسی هست . من موندم این مغازه دارا برای طمع چرا نسخه های فرعی زودتر میارن که فروش کنن !!!! الانم دیگه فکر نکنم زحمت دانلود نسخه جدید به خودشون بدن
![]()
سلام
پیشاپیش اگه سوالم و درخواستم تکراریه عذر میخوام
من دارم پچ 1.3 رو دانلود میکنم.بعدا اگه خواستم خودم میتونم یه چیزایی(مثل بوت پک و . . .)به بازیم اضافه کنم؟؟
پچی چیزی هست که اون 100 امتیاز رو بگیرم تا بازیکنا توی مسترلیگ واقعی بشن؟
چرا توی become a legend وقتی میریم بازیکنهاش عجیب و غریب هستند؟!یعنی توی هر باشگاه بازیکنهای همون باشگاه نیستند
مستر لیگ هم همینطوره
دوستانی که ایراد میگیرن که مستر لیگ با بازیگنان اصلی نیست....
به قسمت extera contact برید و قابلیت شروع مستر لیگ با بازیکنان اثلی رو فعال کنید ( یا همون خریداری کنید )
بعد دیگه میتونید مستر لیگ ر با بازیکنان صلی شروع کنید !
اقا این data pack توی بازی چیه؟
من دانلود کردم ولی Installations Faild زد
نقل و انتقالات رو درست می کنه . از بازی اررور میده . اگه پچ نصب کردی اونو پاک کن و پچ 1.3 رو دانلود کن دیتا پک رو هم داره و لباسا رو هم درست می کنه .
اره توی بازی ارور میده
پچ هم نصب نکردم تا حالا
سلام بچه ها
یه خبر جالب دارم براتون
از اونجایی که گیم پلی فوق العاده ضعیف و طراحی هوش مصنوعی ضعیف تر بازی زبانزد خاص و عام شده تیم PESEdit که از معروف ترین گروه های ویرایش بازیه شروع به ساختن پچ گیم پلی بازی کرده
من براتون ترجمه خبرو میذارم
لیدر این گروه گفته : تا به امروز به خودمون اجازه ندادیم تا اساس بازی رو دستکاری کنیم و فقط خودمان را با لباس تیم ها و توپ و کفش و ... مشغول نگه داشتیم
هر چند ما انتظار فوتبالی بسیار زیبا را داشتیم اما آنچه که امسال دیدیم در گیم پلی حتی ضعیف تر از نسخه های قبلی بازی بود
اتفاقات عجیب بازی از جمله :
وجود 11 لیونل مسی در هر تیم ( اشاره به دریبل های خزان) که مثل پشمک میتوانند از هر بازیکنی عبور کنند و یا نقص در سیستم شوت زنی ما را بر آن داشت تا نگاهی به سورس بازی و جزئیات ثبت شده در دیتابیس مشخصات گیم پلی بیندازیم و با اطلاعات جالبی روبرو شدیم :
- کدی وجود داشت که ما اسمش را AI cheat code گذاشتیم و کارهای مختلفی انجام میداد
تا جایی که ما فهمیدیم اگر شما درجه سختی را روی پروفشنال و یا بالاتر بگذارید در هنگام بازی هر بازیکن AI در موقع دریبل کردن به صورت خود به خود دارای مهارت دقت دریبل 99 و سرعت دریبل 99 می شود
از اونجایی که میزان عبور از بازیکن حروف و یا دفع توپ ربط مستقیمی به دقت دریبل بازیکن و دقت دفاع بازیکن مقابل دارد این کد همیشه دقت دریبل بازیکن مقابل را بالاتر از دقت دفاع بازیکن شما قرار می دهد و شما راهی ندارید مگر دریبل خوردن اگر به جلوی بازیکن حریف بروید
و کلی اطلاعات و تعریفات دیگر که ما را متعجب گذاشت بخاطر اینکه این کارها معمولی کار بازیسازهای آماتور و مبتدی است که میخواهند تازه بازی ساختند را یاد بگیرند و تمرین نوشتن این کدها را می کنند اما از کمپانی بزرگی مثل کونامی همچین کاری عجیب بود
استفاده از cheat code برای قوی تر کردن یک طرف از بازی و برهم زدن تعادل بازی کار بسیار مسخره ای بوده که کونامی انجام داده و می بینید که کمتر کسی حوصله نشستن پای 2012 را مثل نسخه های قبلی را دارد
با این وجود تیم ما تصمیم گرفته که روی گیم پلی بازی کار کرده و گیم پلی بسازد که تلفیقی از گیم پلی PES2005 و 2012 است
با وجود ناراحت شدن کونامی از این کار ما مبنی بر دست کاری فایل های هسته ای بازی این تنها کاری است که میتوانیم به کونامی نشان دهیم در ساختن این سری از بازی ها چقدر افول کرده اند و مبتدی هستند
طراحی هوش مصنوعی برای یک بازی باید بوسیله ریسورس های قابل استفاده برای هر دو طرف باشد نه اینکه درست مانند trainer یه سمت سریعا بازیکن سوپراستار بسازد و تمام تیم حریف را دریبل کند
در پچ ما شوت زدن به خوبی 2005 خواهد بود و cheat code برای AI حذف خواهد شد
منتظر اخبار جدید باشید ...
+
این خبرو تو گیم اسپات تو انجمنی گذاشته بودن مدیر اون قسمت از انجمن اومده گفته :
Whatever this guys will create will be better than Konami's
هر چی که این بچه ها میخوان بسازن از مال کونامی بهتر خواهد بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)