تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 332 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تو Master League نمیشه تیم رو با ترکیب اصلی انتخاب کرد!
    مثلا اگر بارسلونا رو انتخاب کنید تمام بازیکن های پیش فرض بازی جایگزین بازی کن های تیم میشن.
    چه مسخره!!
    مسخره نیست ، باید حالت بازیکنای اصلی رو از Extra Content باز کنی!!!

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دانلود بازی Pro Evolution Soccer 2012 Final با لینک مستقیم + کرک + Patch v1.01

*** نسخه اصلی زبان انگلیسی کرک شده توسط Reloaded ***

سر انجام امروز در تاریخ 14 اکتبر نسخه کامل انگلیسی بازی PES 2012 همراه با کرک معتبر Reloaded منتشر شد و در سایت پی سی دی قرار گرفت.

دانلود نسخه اصلی زبان انگلیسی Reloaded به صورت بخش های 1GB:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    این نسخه که ساعاتی پیش در آمریکا منتشر شده است, نسخه اصلی و کامل PES 2012 می باشد که دارای زبان و گزارشگر انگلیسی استاندارد است و توسط گروه معروف Reloaded کرک شده است.

دانلود بازی PES 2012 آموزش نصب:

1. پس از دانلود تمامی بخش ها, بخش اول را با برنامه Winrar استخراج نمایید.
    2. فایل iso را با برنامه های PowerISO,UltraISO و Daemon Tools را باز کنید و بازی را نصب کنید.
    حالا هرکی بگه این نسخه دقیقا چه فرقی داره جایزه داره....

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

اقا یه کم صبر نکردینا خوب توی سایت خود کونامی هم تاریخ عرضه رو زده بود 14 اکتبر . اگر دقت کرده باشید هر سال همین گروه دوست داشتنی Reloaded بازی کرک و منتشر میکنه ! این نسخه Reloaded هیچ گونه مشکل و باگی نداره . و تمامی منو ها و گزاش بازی کاملا استاندارد انگلیسی هست . من موندم این مغازه دارا برای طمع چرا نسخه های فرعی زودتر میارن که فروش کنن !!!! الانم دیگه فکر نکنم زحمت دانلود نسخه جدید به خودشون بدن

4. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    پیشاپیش اگه سوالم و درخواستم تکراریه عذر میخوام
    من دارم پچ 1.3 رو دانلود میکنم.بعدا اگه خواستم خودم میتونم یه چیزایی(مثل بوت پک و . . .)به بازیم اضافه کنم؟؟

پچی چیزی هست که اون 100 امتیاز رو بگیرم تا بازیکنا توی مسترلیگ واقعی بشن؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

چرا توی become a legend وقتی میریم بازیکنهاش عجیب و غریب هستند؟!یعنی توی هر باشگاه بازیکنهای همون باشگاه نیستند

مستر لیگ هم همینطوره

داره خودمونی میشه ashil_mf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستانی که ایراد میگیرن که مستر لیگ با بازیگنان اصلی نیست....

به قسمت extera contact برید و قابلیت شروع مستر لیگ با بازیکنان اثلی رو فعال کنید ( یا همون خریداری کنید )

بعد دیگه میتونید مستر لیگ ر با بازیکنان صلی شروع کنید !

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

اقا این data pack توی بازی چیه؟
    من دانلود کردم ولی Installations Faild زد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا این data pack توی بازی چیه؟
    من دانلود کردم ولی Installations Faild زد
    نقل و انتقالات رو درست می کنه . از بازی اررور میده . اگه پچ نصب کردی اونو پاک کن و پچ 1.3 رو دانلود کن دیتا پک رو هم داره و لباسا رو هم درست می کنه .

10. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

نقل و انتقالات رو درست می کنه . از بازی اررور میده . اگه پچ نصب کردی اونو پاک کن و پچ 1.3 رو دانلود کن دیتا پک رو هم داره و لباسا رو هم درست می کنه .
    اره توی بازی ارور میده
    پچ هم نصب نکردم تا حالا

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه خبر جالب دارم براتون
    از اونجایی که گیم پلی فوق العاده ضعیف و طراحی هوش مصنوعی ضعیف تر بازی زبانزد خاص و عام شده تیم PESEdit که از معروف ترین گروه های ویرایش بازیه شروع به ساختن پچ گیم پلی بازی کرده
    من براتون ترجمه خبرو میذارم
    لیدر این گروه گفته : تا به امروز به خودمون اجازه ندادیم تا اساس بازی رو دستکاری کنیم و فقط خودمان را با لباس تیم ها و توپ و کفش و ... مشغول نگه داشتیم
    هر چند ما انتظار فوتبالی بسیار زیبا را داشتیم اما آنچه که امسال دیدیم در گیم پلی حتی ضعیف تر از نسخه های قبلی بازی بود
    اتفاقات عجیب بازی از جمله :
    وجود 11 لیونل مسی در هر تیم ( اشاره به دریبل های خزان ) که مثل پشمک میتوانند از هر بازیکنی عبور کنند و یا نقص در سیستم شوت زنی ما را بر آن داشت تا نگاهی به سورس بازی و جزئیات ثبت شده در دیتابیس مشخصات گیم پلی بیندازیم و با اطلاعات جالبی روبرو شدیم :
    - کدی وجود داشت که ما اسمش را AI cheat code گذاشتیم و کارهای مختلفی انجام میداد
    تا جایی که ما فهمیدیم اگر شما درجه سختی را روی پروفشنال و یا بالاتر بگذارید در هنگام بازی هر بازیکن AI در موقع دریبل کردن به صورت خود به خود دارای مهارت دقت دریبل 99 و سرعت دریبل 99 می شود
    از اونجایی که میزان عبور از بازیکن حروف و یا دفع توپ ربط مستقیمی به دقت دریبل بازیکن و دقت دفاع بازیکن مقابل دارد این کد همیشه دقت دریبل بازیکن مقابل را بالاتر از دقت دفاع بازیکن شما قرار می دهد و شما راهی ندارید مگر دریبل خوردن اگر به جلوی بازیکن حریف بروید
    و کلی اطلاعات و تعریفات دیگر که ما را متعجب گذاشت بخاطر اینکه این کارها معمولی کار بازیسازهای آماتور و مبتدی است که میخواهند تازه بازی ساختند را یاد بگیرند و تمرین نوشتن این کدها را می کنند اما از کمپانی بزرگی مثل کونامی همچین کاری عجیب بود
    استفاده از cheat code برای قوی تر کردن یک طرف از بازی و برهم زدن تعادل بازی کار بسیار مسخره ای بوده که کونامی انجام داده و می بینید که کمتر کسی حوصله نشستن پای 2012 را مثل نسخه های قبلی را دارد
    با این وجود تیم ما تصمیم گرفته که روی گیم پلی بازی کار کرده و گیم پلی بسازد که تلفیقی از گیم پلی PES2005 و 2012 است
    با وجود ناراحت شدن کونامی از این کار ما مبنی بر دست کاری فایل های هسته ای بازی این تنها کاری است که میتوانیم به کونامی نشان دهیم در ساختن این سری از بازی ها چقدر افول کرده اند و مبتدی هستند
    طراحی هوش مصنوعی برای یک بازی باید بوسیله ریسورس های قابل استفاده برای هر دو طرف باشد نه اینکه درست مانند trainer یه سمت سریعا بازیکن سوپراستار بسازد و تمام تیم حریف را دریبل کند
    در پچ ما شوت زدن به خوبی 2005 خواهد بود و cheat code برای AI حذف خواهد شد
    منتظر اخبار جدید باشید ...
    +
    این خبرو تو گیم اسپات تو انجمنی گذاشته بودن مدیر اون قسمت از انجمن اومده گفته :
    Whatever this guys will create will be better than Konami's
    هر چی که این بچه ها میخوان بسازن از مال کونامی بهتر خواهد بود

13. 14 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •