تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 280 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

ببخشید اینطوری حرف میزنم اما از عصبانیت نمیدونم چی بگم که بی ادبی نشه:
    خدا مرگ به این معمارزاده بده.فقط ادعا،فقط قارپوز زیادی(قارپوز توپی بوده که عثمانی ها داشتند.فقط هم صدا داشته برای ترسوندن دشمن.وگرنه هیچ خاصیتی نداره(معمارزاده هم فقط اسم دروازه بان روشه و هیچ خاصیتی نداره)).گل اول رو ندیدم کی گل کاشته که هنوز به دقیقه ۱۰ نرسیده گل خوردیم.
    اما گل ۲و۳ رو دیدم.یعنی یه پیت حلبی رو میزاشتن دروازه بهتر بود.اون از شروع مجددش که باعث شد دفاع خطا کنه و اون ضربه آزاد بره کنج دروازه.اونم توی همون سمتی که این به اصطلاح دروازه بان ایستاده بود.گل سوم هم که شاهکار آقا رو کامل کرد.بگو تو یه توپ برای ما بگیر که هر چی توپ میاد سمت دروازه تنمون نلرزه نمیخواد مثل والدز از دروازه بازیسازی رو شروع کنی.

گل دوم کریمی رو چرا قبول نکرد؟آفساید که انگاری نبود.توپ رو هم که از سمت مخالف کاشتند و زدند.یکی که متوجه شده بگه برای چی اون گل رو مردود کرد.

دفاع نفت خیلی ضعیف نشون داد.یعنی با چند تا حمله درست و حسابی میتونیم علاوه بر جبران دو تا گل چند تا گل دیگه هم بزنیم و ببریم.البته همه اینا یه طرف باید دعا کنیم معمارزاده هوس نکنه شاهکارش رو تکمیل کنه.
    Last edited by Sub007; 25-01-2012 at 16:36.

2. 6 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نشستم فوتبال نگاه کنم ، پشیمون شدم.
    نمی دونم از دست این بی دروازه بانی چکار کنیم ؟ امان از معمار زاده.

4. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

احسنت به آقای معمارزاده.استیلی هر چی رو توی تیم نفهمید اینو خوب فهمیده بود که تو دروازه بان بشو برای تیم نیستی.
    نگاهی به لیست دروازه بانهایی که توی پرسپولیس بودن بنداز ببین الان به اصطلاح جای چه کسایی رو پر کردی.
    اگه سخته خودم یه لیست میدم بهت:عزیز اصلی٬بهرام مودت٬هادی طاووسی ٬بهروز سلطانی ٬وحید قلیچ ودر نهایت عابدزاده.
    اون روزایی که صداتو مینداختی توی گلو رو میگفتی همه چیز عوض میشه و من حقم رو میگیرم اینجوری حق گرفتن توی فکرت بود؟

این چه گلایی بود امروز خورد من موندم.یعنی حتی نمیتونه خودش رو در مسیر توپ قرار بده که توپ بره بیرون و برنگرده توی گل یا پاس گل به حریف نشه؟
    امروز از اون روزایی بود که دنیزلی باید میگفت فونیکه سی رو بیخیال میثاق رو بگیرید.

به نظرم حالا که رسیدن به تیمهای بالایی جدول مشکلتر از قبل و حتی غیر ممکن شده بهتره دنیزلی ریسک کنه و هوشیار رو بزاره دروازه.حداقلش با تجربه میشه تا در آینده بتونیم روش حساب باز کنیم.
    فصل بعد هم انشاالله میثاق از تیم میره و یه دروازه بان درست و حسابی میاد توی تیم.

حسابی اعصابم داغونه

نکته آخر هم اینکه تیم حتی وقتی ۴-۱ هم عقب بود باز هم ناامید نشون نمیداد و دست از تلاش نمیکشید.در حالیکه توی نیم فصل اول بعد از خوردن گل اول اکثر بازیکنا عزا میگرفتند و نای راه رفتن نداشتند.
    Last edited by Sub007; 25-01-2012 at 18:48.

6. 7 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی: بازی تحت تاثیر فونیکه‌سی و ضعف معمارزاده بود

خبرگزاری فارس: سرمربی پرسپولیس پس از شکست 4 بر 2 برابر نفت آبادان گفت: بازی بین 2 بازیکن بود؛ یکی فونیکه‌سی و دیگر ضعف دروازه‌بان ما. به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که خبرنگاران آبادانی نشست خبری دنیزلی را به دلیل عدم شرکت او در نشست خبری پیش از بازی تحریم کرده بودند سرمربی پرسپولیس در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس گفت: ترک اتاق خبری توسط خبرنگاران یک حرکت نادرست بود چون ما از قبل گفته بودیم نمی‌توانیم در نشست خبری پیش از مسابقه شرکت کنیم. وی افزود: برنامه پروازی ما به نشست خبری نمی‌خورد. در هیچ جای دنیا مرسوم نیست به جز بازی‌های ملی چنین نشست‌هایی برگزار شود. امیدوارم سازمان لیگ این قانون را اصلاح کند چون این قانون جالبی نیست. حداقل اگر نمی‌خواهند این قانون را بردارند طوری برنامه ریزی کنند که نشست‌ها در هتل محل اقامت تیم میهمان برگزار شود و برنامه‌ها به هم نریزد. ما هیچ وقت نمی‌توانیم برنامه‌هایمان را با شخص دیگری وفق دهیم. دنیزلی در خصوص بازی گفت: نتوانستیم کار مهمی انجام دهیم و بازی بین 2 بازیکن بود؛ یکی بازیکن خوب حریف یعنی فونیکه سی و دیگر ضعف دروازه‌بان ما که امیدوارم در بازی‌های آینده این مشکل را حل کنیم. سرمربی پرسپولیس در خصوص نبود هیچ تماشاگری از پرسپولیس در ورزشگاه تختی آبادان اظهار داشت: به نظر من این فضا عادی است. آبادان شهر فوتبالی و خاص است و جو ورزشگاه به نظر من خوب بود. دنیزلی با تاکید بر ضعف میثاق معمارزاده در بازی امروز و عدم هماهنگی وی با مدافعان پرسپولیس عنوان کرد: در برنامه‌های تمرینی باید موضوع را حل کنیم. یکی از ضعف‌های پرسپولیس سریع گل خوردن است که این مسئله تیم را از نظر روحی و روانی تحت تاثیر قرار می‌دهد و ما باید آن را حل کنیم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:43.

8. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

3 بازی اخیر 90 درصد گل ها رو روی اشتباهات معمارزاده خوردیم!

یعنی یه دروازه بان معمولی هم این گل ها رو نمیخوره.چرا به هوشیار میدون نمیده؟

اینقدر اعصابم ازش خورده که فقط دلم میخواد اخراجش کنن بره!

10. 3 کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

واقعا اين معمار زاده در حد ليگ برتر نيست نميدونم اينا رو از كجا ميارن!
    اون دروازه بان جوونه رو بزارن خيلي بهتره
    به نظرم دنيز لي لج بازي كرد وگرنه محمد محمدي ميومد خيلي بهتر بود
    علاوه بر بازي مزخرف معمار زاده و مدافعان داورا هم مزخرف بودن به نظر دو گل پرسپوليس مشكلي نداشتن
    واقعا امروز روز پرسپوليس نبود
    تا كي بايد اين جمله تكرار بشه الله غلم

12. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Audiophile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Apsu

پيش فرض

خداوکیلی ما از بابت دروازه بان خیلیییییی ضربه خوردیم !
    نه اون حقیقی دروازه بان درست و حسابی بود و نه این .. اصلا این که اسم دروازه بان روش گذاشتن توهین به جامعه دروازه باناست !
    من نمیدونم با اون اشتباهی که وقتی توی سایپا بود جلوی پرسپولیس کرد و همونجا نشون داد کلا توی توپگیری (حتی ساده ترین توپها) مشکل داره، خریدش چه منطقی داشت !!
    خیلی عصبانی ام. نه فقط از سنگینی باخت. از اینکه به دروازه بان خودمون باختیم نه به قدرت تیم مقابل.
    چی بود آخه این !!! این چه گلایی بود که خورد

یعنی این تراکتور یا استقلال اگه دروازه بانای ما رو داشتن ، الان حداقل هفتم هشتم بودن !!
    ما علاوه بر تقابل با تیم حریف، داریم با خودمون هم میجنگیم. به قول دوست عزیزمون دنیزلی باید دونفرو میذاشت من تو من با معمارزاده کار میکردن که گل به خودی نزنه !!!
    تقصیر معمارزاده نیست. تقصیر باشگاهه. تقصیر ناکارآمدی مدیراست. که همچین دروازه بانی رو میخرن و بعدم ردش نمیکنن بره.
    دروازه بان دوممون هرکی هست دنیزلی باید همونو بذاره تو دروازه.
    بخداااا راحت میتونستیم نفتو ببریم. خیلی ضعیف بود خیلی.
    درود بر کریمی که واقعا مـــــــــرد هست. واقعا.
    افتخار میکنم به اینکه همچین بازیکنی توی تیم محبوبمه. افتخار میکنم به اینکه از قبل از اینکه توی بازیهای ویتنام محروم بشه دوسش داشتم و مبهوت بازیش بودم.
    ایمان دارم اگه امروز کریمی حتی توی دروازه می ایستاد، ما اینهمه گل نمیخوردیم. ایمان دارم.
    چون با دل و جون بازی میکنه. غیرت داره. چیزی که اصلا معمارزاده نمیفهمه یعنی چی.
    فقط حضور کریمی هست که آرومم میکنه و امیدوار نگهم میداره.

14. 4 کاربر از Audiophile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دنیزلی دو تا اشتباه بد داشته تا الان:

1) محمد محمدی رو نیاورد به تیم و حقیقی رو رد کرد ...

2) به هوشیار بازی نمیده و با وجود اشتباهات زیاد معمارزاده باز هم میثاق رو میزاره تو دروازه !

به شدت داریم ضربه میخوریم از ناحیه دروازه بان ... اینجوری پیش بریم دربی پیش رو 6 تا رو شاخمونه!

16. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

خشت اول چون نهد معمار کج... / از فونیکه سی تا مامادوتال

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجمی که امروز یک تنه با کمک معمارزاده شکست سنگین سرخپوشان را رقم زد همان بازیکنی است که با هنرنمایی استیلی و کاشانی از تمرینات پرسپولیس دیپورت شده بود.

معضلات ناشی از مدیریت ناکارآمد عموما" بعد از جدایی مدیران ناموفق از یک مجموعه نمایان می شود. آیینه تمام نمای این ادعا را می توان در وضعیت کنونی پرسپولیس جست و جو کرد.

سرخپوشان امروز در حالی مقابل صنعت نفت آبادان تن به شکست دادند که مصطفی دنیزلی در کنفرانس خبری مسابقه ، بازی را تحت تاثیر دو نام دانسته بود ، فونیکه سی و میثاق معمارزاده.

درخشش خارج از تصور مهاجم مالیایی صنعت نفت زمانی برای هواداران پرسپولیس وقتی غیرقابل تحمل می شود که بدانیم این بازیکن اساسا برای پوشیدن پیراهن سرخپوشان به ایران آمده بود و در نهایت با کج سلیقگی های استیلی و کاشانی راه آبادان را در پیش گرفت. بعدها البته با همان متر و معیار ، مدافعی بورکینافاسویی به نام مامادوتال به ترکیب سرخپوشان رسید که یکی از نقاط ضعف پرسپولیس در زمین بود و مجموعه 5 بازی هم برای این تیم به میدان نرفت.

علاوه بر این دومین بازیگر این نمایش میثاق معمارزاده بود که از سوی حبیب کاشانی در اعتراض به پیشنهاد بی شرمانه گلر اول تیم ملی برای حیف و میل کردن بیت المال به پرسپولیس آمده بود. دروازه بانی که از همان روز اول خود را یگانه ناجی دروازه سرخ ها و شایسته پوشیدن پیراهن شماره یک می دانست.

با این وجود اما با نگاهی بی غرض به روند بازی پرسپولیس در آبادان ، نمی توان از پیشرفت شاگردان دنیزلی در بازی روی زمین و حفظ توپ تحت فشار حریف چشم پوشی کرد. تردیدی نیست که اگر گل کریمی که بی شک با حضور دنیزلی به دوران اوج خود نزدیک شده، به دلایل نامشخص مردود اعلام نمی شد ، اسکوربورد ورزشگاه تختی آبادان در پایان 90 دقیقه نتیجه متفاوتی را ثبت می کرد.

پرسپولیس این روزها با وجود تلاشی که برای رسیدن به فلسفه افندی دارد ، شدیدا متاثر از مدیریت ناکارآمد حبیب کاشانی و ویرانه های به جای مانده از دوران کابوس وار حمید استیلی است. این که دنیزلی با وجود اشتباهات مکرر میثاق ، همچنان چاره ای جز اعتماد به دروازه بان اول تیمش ندارد ، ناشی از همان خشت کجی است که معماران ناآگاه پرسپولیس در ابتدای فصل بنا کرده بودند.

با این تفاسیر همچنان پیشرفت شاگردان دنیزلی برای چشم های تیزبین و بی غرض قابل درک است و امید به آینده ای روشن تر با مکتب مصطفی دنیزلی و البته حمایت هواداران آگاه غیر قابل انکار...

پویا نوایی

انتهای گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس

================================================== =============

ویدئو : گل سالم پرسپولیس برابر نفت آبادان مردود اعلام شد

مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس در حالی که در مسابقه برابر نفت آبادان در نیمه اول دو بر یک از میزبان خود عقب بود گل تساوی را به ثمر رساند اما داور این گل را به شکل عجیبی مردود اعلام کرد.

علی کریمی گل دوم پرسپولیس را به ثمر رساند اما داور به دلیل خطای آفساید گل را مردود اعلام کرد در حالی که هرگز چنین چیزی به نظر نمی رسد.

پس از چندین بار برررسی فیلم بازی مشخص می شود هیچ آفسایدی در صحنه گل پرسپولیس رخ نداده و داور به اشتباه گل تساوی پرسپولیس را مردود اعلام کرده است. در مسابقه پرسپولیس برابر شهرداری در تبریز نیز داور به اشتباه گل آفساید شهرداری را صحیح اعلام کرد و سه امتیاز حق تیم پرسپولیس را از این تیم سلب کرد.

ویدئوی گل مردود را می توانید در ادامه مشاهده کنید. برای مشاهده نیاز به فلش پلیر دارد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود با لینک مستقیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

اين همه پول دادن ( يا قراره بدن ) به آقاي دنيزلي ! اما غافل از اينكه مشكل پرسپوليس همون نداشتن بازيكن مناسب هستش ... با اين بازيكن هايي كه داره تيم بايد رتبه اي بياره در حد 10 -12 ! ديگه دنيزلي كه هيچي ! الكس فرگوسنم بيارن با اين بازيكن ها معجزه كه نميشه !

اين پول رو ميدادن 3-4 تا بازيكن درست و حسابي ميخريدن ... تو دفاع پرسپوليس هيچ چيزي نداره ! آقاي نور محمدي در حد دفاع هاي ليگ آزادگان هم بازي نميكنه ! چجوري اومده تو پرسپوليس ؟! من بارها ديدم حتي يه توپ ساده رو نميتونه بزنه زيرش و دفعش كنه ...

خلاصه كه بدون بازيكن همچنان همين روند ادامه خواهد داشت و مطمئن باشيد با يه گل بار نميشه ... خط هافبك و حمله نسبتا خوب هستن ... اما دفاع و دروازه ي پرسپوليس خيلي مشكل داره ... خيلي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •