سلام.
آیا REY mYsterioمرده؟![]()
سلام.
آیا REY mYsterioمرده؟![]()
چییییییییییییییییییییییی؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیلم هندی نگاه کردی
نخیر نمرده همین پری روز اومد.
خوب سینا بازیش مسخره بود آره منم قبول دارم جدیدا بازی هاش همه تمرین شده ی .
رویال هم که آخرین نفراش مسخره بودن فکر نمی کنم از پارسال قشنگتر باشه.
منم همینو میگم که باتیستا هم میاد.
اما مت هاردی ببین این مت هاردی با اج همکار نیست و این دستور از ویکی داده شده حتمی.
منم یک جورایی همینجوری میگم
ولی خوب اگه تگ بشن بعد کی برای کمربند میجنگه ؟؟؟؟؟؟؟
راستی عکس بدون نقاب ری دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اینم یه خبر که امروز شنیدم مصدومیت باتیستا همش فیلم بود و میخواسته مدتی استراحت کنه و چون کمپانی تا قبل از رستل منیا 25 براش برنامه نداشته این مصدومیت براش درست کرده
در رابطه با اج قرار بوده که کریستین بیاد به اج کمک کنه ولی چون استوری لو رفته بوده مت جایگزین میشه حالا باید ببینیم کریستین چوری برمیگردونن
ولی بهترین اتفاق رویال رامبل بازگشت rvd بود![]()
متاسفم واسه سنجابت
اگه پيدا كردم ميزارم
نام رخداد : راء
تاریخ برگذاری : دوشنبه ، 26م جنیری سال 2009
محل برگذاری : اوهایو
عكس های این هفته ی راء (شامل 68 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 4.97
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هایلایت هایی از راء هفته ی قبل و رویال رامبل رو شاهد هستیم .
به ورزشگاه میریم و جری لالر و مایکل کول به همه خوش آمد میگن .
موزیک ورودی رندی اورتن نواخته میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . رندی در حالی که تد دیبیاسی ، کودی رودس و چندین نفر دیگه رو که کت و شلوار پوشیدن به همراه خودش داره ، میره داخل رینگ . رندی میکروفون در دستش میگیره و میگه : " اسم من رندی اورتن هست . " تماشاگرا بار دیگه رندی رو مورد تشویق قرار میدن . او افرادی که به همراه خودش آورده [و همچنین کودی رودس و تد دیبیاسی] رو معرفی میکنه . رندی در ادامه میگه : " دلیل اینکه من امشب این جا هستم ، بررسی اتفاقات هفته ی گذشته هست . من سوپراستار نسل سومم و دابلیو دابلیو ای در خون من جریان داره . منتهی یه مشکلی هم دارم که به اون IED میگن . معادل این جمله ، درگیری ذهنی بدلیل اتفاقات جنجال بر انگیز هست . " یکی از افراد او بهش یه ورق میده و رندی از روی اون میخونه و میگه که میلیون ها نفر دچار این مشکل هستن . رندی ادامه میده : " هفته ی پیش استفنی به من سیلی زد و من میتونستم هر کاری بکنم چون خودم مسئول کار های خودم هستم . دابلیو دابلیو ای وضعیت من رو میدونست اما هیچ کاری برام نکرد . حالا استفنی میخواد امشب من رو اخراج کنه ، به این ترتیب من هم از او و هم از دابلیو دابلیو ای شکایت میکنم . من دیشب در رویال رامبل پیروز شدم و ثابت کردم که در این کمپانی از همه بهتر هستم . اونچیزی که قرار ما هست ، اینه که من در مین ایونت رسلمینیا رقابت کنم و در غیر این صورت شکایت خواهم کرد . حالا دابلیو دابلیو ای میتونه من رو اخراج کنه . اما باید بدونه اگه من برم ، کودی رودس و تد دیبیاسی هم با من خواهند رفت . با رفتن ما ، خیلی دیگه از استار های حاضر در راء هم اینجا رو ترک میکنن . " رندی بحث رو عوض میکنه و میگه : " بحث دیگه ، اتفاقی هست که بین من و میستر مک من افتاد که این باعث شده بچه های او هم دنباله ی این قضیه رو بگیرن . من هم یه پدر هستم و احساس اون ها رو درک میکنم . " بین تماشاگرا دو گانگی بوجود اومده و یه گروه اورتن رو تشویق میکنن و به گروه برای او سرود 'یو ساک' رو سر دادن [تعداد مشوق ها بیشتر هست] . رندی در پایان میگه : " من از مک من ها عذرخواهی میکنم . از همه متشکرم ... . " موزیک رندی اورتن پخش میشه و او رینگ رو به همراه افرادش ترک میکنه .
جری لالر و مایکل کول درباره ی صحبت های رندی ، حرف میزنن .
در بک استیج ، استفنی مک من دیده میشه که داره از یه مانیتور راء رو تماشا میکنه [صحبت های رندی رو هم شنیده] . او کمی عصبانی بنظر میرسه .
کامرشال.
مسابقه اول :: وورلد تگ تیم تایتل مچ :: میز و جان مورسن © برابر کرایم تایم
کرایم تایم وارد میشن و مورد تشویق [اندک] تماشاگرا قرار میگیرن . سپس شاهد ورود قهرمانان تیمی جهان ، جان مورسن و میز هستیم که باید از کمربندشون برابر حریف دفاع کنن . میز و جی تی جی مسابقه رو آغاز میکنن . میز حریف رو به گوشه ی رینگ میبره و چند کیک میزنه . ماگشات از جی تی جی . کاور میکنه ، یک..دو.. . جی تی جی به طرف مورسن میره و او رو میزنه . برمیگرده ولی از میز یه فن دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . میز جای خودش رو به مورسن میده و این دو چند حرکت تیمی روی جی تی جی انجام میدن . چند کیک از مورسن . کاور میکنه ، یک..دو.. . جی تی جی به مورسن سوپلکس میزنه . سپس با شد تگ میشه . شد میاد داخل رینگ و میز و مورسن رو میزنه [مثل همیشه خوب کار میکنه] . پاور اسلم از شد . کاور میکنه ، یک..دو.. . یه فن دیگه از شد . کاور میکنه ، یک..دو.. اما میز دخالت میکنه . میز با این کارش حواس شد رو پرت میکنه . شد برمیگرده و از مورسن ، مونلایت درایو دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده و قهرمان تگ تیم جهان ، جان مورسن و میز
عكس های این مسابقه (شامل 6 عكس) :: لینك دانلود
پرومویی از مسابقه ی الیمینیشن چمبر پخش میشه که طی اون [در نو وی اوت] چمپین ها باید از کمربنداشون برابر پنج نفر دفاع کنن.
موزیک ورودی جی بی ال پخش میشه و تماشاگرا او رو بشدت هو [بو] میکنن . جی بی ال میگه : " در صورتی که امشب شان مایکلز بتونه حریفش رو شکست بده ، من مستقیما وارد الیمینشن چمبر میشم ! حریف شان امشب قهرمان سنگین وزن جهان ، جان سینا خواهد بود . "
مسابقه دوم :: چمبر کوالیفایینگ مچ :: کین برابر کوفی کینگستن
کوفی کینگستن وارد میشه و میره داخل رینگ . سپس انفجار رخ میده و موزیک ورودی کین پخش میشه و او به رینگ میاد . برنده ی این مسابقه به مسابقه ی الیمینبشن چمبر مچ در نو وی اوت [سر کمربند سنگین وزن] راه پیدا خواهد کرد . مسابقه شروع میشه و کین سعی داره از قدرتش برای زدن حریف استفاده کنه اما کوفی زیرکی میکنه و چند کیک میزنه . کین بلاک میکنه و کوفی رو به رینگ میکوبه . کین البوء میزنه و سپس کوفی رو به گوشه ی رینگ میفرسته . کین چند مشت قوی میزنه و سپس به کوفی کلوزلاین میزنه . کین میره برای یه حمله ی دیگه اما کوفی جاخالی میده . کوفی به طرف کین میره اما یه بیگ بوت دریافت میکنه . کین میره بالای طناب ها و فلایینگ کلوزلاین میزنه . کین فیگور چوکسلم میگیره . میره برای اجراء اما کوفی کیک میزنه و در میره . در برگشت کین دوباره میره برای چوکسلم . بنظر میرسه اینبار بتونه اما باز هم موفی نیست و کوفی او رو رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .
برنده و راه یافته به چمبر ، کوفی کینگستن
کریس جریکو به رینگ میاد و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . جریکو درباره ی فیلم ' د رسلر ' صحبت میکنه . سپس ویدئویی از این فیلم پخش میشه و جریکو درباره ی حضور ریک فلیر در این فیلم ، صحبت میکنه .
در بک استیج ، جی بی ال دیده میشه . حالا شان مایکلز از راه میرسه . شان درباره ی اینکه چرا دیشب به جی بی ال سوییت چین میوزیک زد توضیح میده و میگه که میخواسته فرصت رو برای سوپرکیک زدن به سینا بهتر کنه . جی بی ال میگه : " با این اتفاقات هم من همچنان فرصت دارم تا به عنوان قهرمان جهان به رسلمینیا برم ، منتهی تو باید امشب جان سینا رو شکست بدی . برو و سینا رو شکست بده ، همین الان ! "
کامرشال.
مسابقه سوم :: چکبر کوالیفایینگ مچ :: قهرمان سنگین وزن ، جان سینا برابر شان مایکلز
موزیک ورودی جی بی ال پخش میشه و شان مایکلز به همراه برشاء [جی بی ال] وارد میشن . تماشاگرا هر دوی اون ها رو هو [بو] میکنن . حالا نوبت ورود قهرمان سنگین وزن جهان ، جان سینا هست که مورد تشویق قرار میگیره . مایکل کول [گزارشگر] به این نکته اشاره میکنه که جان سینا همینجوریش هم در الیمینشن چمبر هست چون باید از کمربندش دفاع کنه . مسابقه آغاز میشه و شان بهتر کار میکنه و چند چاپ میزنه . سینا میره برای بولداگ اما شان نمیذاره . سینا عصبانی میشه و میخواد به شان حمله کنه اما شان رینگ رو ترک میکنه . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . سینا اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سینا هدلاک میکنه و جی بی ال هم از نزدیک شاهد مسابقه هست . سینا کاملا بر بازی مسلط شده و در گوشه ی رینگ شان رو میزنه . چند چاپ ، اتامیک دراپ و اسلم از شان . شان میره بالای طناب ها برای پرش اما سینا بلاک میکنه . سینا میره برای اس تی اف یو اما شان کونر میکنه . سینا اسلم میزنه . او فیگور فن فایو ناکل شفل رو میگیره اما شان به زیبایی کونر میکنه و فن رو [به نفع خودش] به کراس فیس تبدیل میکنه . سینا بسختی قفل رو میشکونه و حالا خودش موفق میشه شان رو در اس تی اف یو گیر بندازه . جی بی ال طناب ها رو به طرف شان میکشونه تا کار او برای روپ بریک آسون تر بشه . شان طناب رو میگیره و قفل شکسته میشه . سینا منتظر میمونه و شان رو میبره بالای سرش برای تروء بک [اف یو] اما موفق نیست . شان رول آپ میکنه ، یک..دو.. . چند چاپ از شان زده میشه . سینا سعی داره به بازی برگرده اما شان به او اسلم میزنه . جی بی ال به شان میگه که به سینا سوپرکیک بزنه اما شان میگه که میخواد از راه خودش سینا رو شکست بده . شان میره بالای طناب ها ولی جی بی ال میره داخل رینگ و جلوی او رو میگیره [بهش میگه سوپرکیک بزن] . سینا بلند میشه و به جی بی ال مشت میزنه که این باعث میشه جی بی ال به طناب ها بخوره و شان با بیضه به گوشه ی رینگ برخورد کنه . سینا ، شان رو بالای شونه اش میبره و به او تروء بک [اف یو] میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، جان سینا
بعد از مسابقه ، جی بی ال [که نتونسته به چمبر راه پیدا کنه] میره داخل رینگ و به شان نگاه میکنه . تماشاگرا برای جی بی ال سرود ' یو ساک ' رو سر میدن .
ویدئویی از راء هفته ی قبل پخش میشه .
در بک استیج ، تاد گریشم در کنار استفنی هست و استفنی میگه که امشب خودش بصورت رسمی همه چیز رو به رندی اورتن خواهد گفت [مشکل رو حل خواهد کرد] .
کامرشال.
مسابقه چهارم :: بث فینکس و جیلیان برابر کلی کلی و قهرمان زنان ، ملینا
ملینا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . کلی کلی هم میاد . سپس شاهد ورود تیم بث فینکس و جیلیان به همراه سانتینو مارلا هستیم . ملینا و بث مسابقه رو شروع میکنن . بث از قدرتش استفاده میکنه و کنترل بازی رو در دست میگیره . اسلم از بث . ملینا به بازی برمیگرده و میره بالای طناب ها و پرشی رو روی بث انجام میده . جیلیان جای بث رو میگیره اما در بدو ورودش از ملینا ضربه ای دریافت میکنه . ملینا با کلی تگ میشه . کلی میاد و جیلیان رو رول آپ میکنه ، یک..دو.. . جیلیان بر بازی مسلط میشه و جای خودش رو به بث میده . کلی ، بث رو میزنه و میخواد با ملینا تگ بشه . چیزی نمونده که در همین لحظه روزا مندرز [طرفدار بث] میاد و به ملینا حمله میکنه . در حالی که داور نمیبینه ، روزا بشدت ملینا رو میزنه . بث از فرصت استفاده میکنه و به کلی ، فیشرمنز سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، بث فینکس و جیلیان
ریپلی هایی از این مسابقه رو شاهد هستیم .
کامرشال.
مسابقه پنجم :: چمبر کوالیفایینگ مچ :: ری میستریو برابر ویلیام ریگل
ری میستریو وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . قبل از ورود او ، شاهد صحنه هایی از مسابقه ی او و مایک ناکس بودیم [هفته ی قبل] . ویلیام ریگل به همراه لیلا وارد میشن . مسابقه آغاز میشه و ری چندین حرکت پرشی زیبا انجام میده که مورد توجه تماشاگرا هم قرار میگیره . بک بریکر از ریگل . او ، ری رو به گوشه ی رینگ میفرسته و بعد از چند کیک و نی ، آپرکات میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ورژنی از اسلیپر توسط ریگل روی ری اجراء میشه . ری در میره ولی باز هم توسط ریگل ضربه ای بهش وارد میشه . ریگل کاور میکنه ، یک..دو.. . دوباره کاور میکنه ، یک..دو.. . برای باز سوم [و آخرین بار] کاور میکنه ، یک..دو.. . ریگل با زانو به صورت ری ضربه میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ریگل در گوشه ی رینگ روی ری کار میکنه . کلوزلاین از ریگل . کاور میکنه ، یک..دو.. . ریگل کاملا بر بازی مسلط هست و بک سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . حالا کونر از ری . ریگل رو طناب دوم میفته و ری میستریو ، سیکس وان ناین میزنه . سپس بعد از بالا رفتن از طناب ها ، به ریگل اسپلش میزنه . ری کاور میکنه ، یک..دو..سه.
برنده و را یافته به چمبر ، ری میستریو
در بک استیج ، سنتینو مارلا و روزا مندز با هم هستن . روزا میگه : " بث در رامبل کمربندش رو از دست داد و این اصلا خوب نیست . او میتونه رو من حساب کنه . " روزا برمیگرده و بث رو میبینه . بث میگه : " اون [روزا] رو برش میداریم . " سنتینو و روزا خوشحالی میکنن .
جری لالر و مایکل کول درباره ی فیلم راند 12 که توش سینا ایفای نقش کرده صحبت میکنن و تریلری از این فیلم پخش میشه.
مسابقه ی بعدی اعلام میشه .
کامرشال.
مسابقه ششم :: چمبر کوالیفایینگ مچ :: کریس جریکو برابر سی ام پانک
قهرمان بین قاره ای ، سی ام پانک وارد میشه و تماشاگرا تشویقش میکنن . سپس شاهد ورود کریس جریکو هستیم که تماشاگرا عکس العمل خاصی نشون نمیدن . دو استار لاک آپ میشن و مسابقه آغاز میشه . جریکو سرش به گوشه ی رینگ برخورد میکنه . چند کیک از پانک . پانک میره بالای طناب ها اما جریکو او رو به پایین پرت میکنه . جریکو هدلاک میکنه . پانک چند کیک و دراپ کیک میزنه . جریکو میفته گوشه ی رینگ . رانینگ نی و بولداگ از پانک . اسپرینگبورد از پانک . کاور میکنه ، یک..دو.. . کار به بالای طناب ها میکشه و پانک هاریکنرانا میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک آماده هست تا فینیشرش رو اجراء کنه . جریکو بلند میشه و پانک او رو به بالای شونه اش میبره اما جریکو در میره و رول آپ میکنه ، یک..دو.. . دو کاور بی فایده ی دیگه از هر دو استار . جریکو موفق میشه والز آو جریکو رو روی پانک اپلای کنه . پانک داره درد میکشه اما موفق میشه کونر و رول آپ کنه ، یک..دو.. . دو استار بصورت بک اسلاید همدیگرو قفل میکنن . نتیجه ای نداره و در برگشت جریکو بطور ناگهانی به پانک ، کد بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده و راه یافته به چمبر ، کریس جریکو
ریپلی هایی از این مسابقه پخش میشه .
در بک استیج ، رندی اورتن دیده میشه .
در بک استیج ، استفنی داره خودش رو آماده میکنه تا به رینگ بیاد .
کامرشال.
استنفی مک من داخل رینگ هست . او پس از کمی مکث میگه : " حتما رندی اورتن با پیروزی در رویال رامبل فکر کرده که من خیلی بهش گیر نمیدم و ازش عذرخواهی میکنم اما باید بدونه که اشتباه فکر میکنه . " استفنی از رندی میخواد تا به رینگ بیاد تا بهش بگه که [استفنی] چی فکر میکنه . موزیک ورودی رندی اورتن پخش میشه و او به همراه تد دیبیاسی ، کودی رودس ، دو ویکل و روانپزشک مخصوصش [شش نفری] وارد میشن . رندی میره داخل رینگ و میگه : " آیا میخوای این داستان رو ادامه بدی ؟ اگه میخوای من رو اخراج کنی ، باید بدونی خودت رو دچار یه کابوس بزرگ خواهی کرد . چون علاوه بر من ، کودی و تد و دیگران رو هم از دست خواهی داد . " یکی از افراد رندی اورتن که لباس رسمی پوشیده ، میگه : " قضیه ی آی ای دی خیلی جدی هست و اگه دابلیو دابلیو ای میخواد این رو به شوخی بگیره ، باید بدونه که داره سهل انگاری بزرگی میکنه . موکل من هیچ وقت جلوی این ها زانو نخواهد زد و عذرخواهی نخواهد کرد ، مانند کاری که جریکو انجام داد . چون در این صورت ، پیامد بدی رو به همراه خواهد داشت . " استفنی میگه : " آیا این نوعی تهدید هست ؟ " رندی اورتن میکروفون رو میگیره و میگه : " این تهدیدی هست که دارم میکنم ، اگه من با پیروزی ای که در رامبل بدست آوردم ؛ به مین ایونت رسلمینیا نرم شکایت خواهم کرد و قول میدم که در این صورت رسلمینیا ای انجام نخواهد شد . من این کمپانی رو تعطیل خواهم کرد ، قول میدم . " در همین لحظه تمام استار های راء و ای سی دابلیو وارد میشن و وایمیسن . رندی اورتن میگه : " به چی دارین نگاه میکنین ؟ من اصلا برام اهمیتی نداره که شما میخواید در رسلمینیا باشید . در صورتی که من اخراج بشم ، همه ی شما ها رو به همراه کمپانی بی کار خواهم کرد . حالا استفنی ، من رو اخراج کن . من رو اخراج کن ! " استفنی عصبانی میشه و با رندی اورتن فیس تو فیس میشه . استف میگه : " اخراج تو برای من آسون خواهد بود اما من برنامه ی دیگه ای دارم . " در همین لحظه آهنگ شین مک من پخش میشه و او وارد میشه . شین کتش رو میکّنه و به طرف رینگ میره . او بسیار عصبانی هست . تیم لگسی عقب تر میرن و استفنی لبخند میزنه . شین میدوئه داخل رینگ و به رندی اسپیر میزنه . او چند مشت قوی میزنه . حالا کودی و تد میان تا شین رو برای رندی نگه دارن اما شین در میره و باز هم رندی رو میزنه . چند مشت با دست راست و چپ . سپس با کودی و تد درگیر میشه و دوباره برمیگرده طرف رندی و او رو میزنه . حالا رندی حواس شین رو پرت میکنه و کودی به شین حمله میکنه . رندی و تد رینگ رو ترک میکنن و رندی به بک استیج میره . شین با کودی درگیر هست و سوپراستار های راء میرن داخل رینگ و اون ها رو جدا میکنن . کوفی کینگستن حریف شین نیست و نمیتونه او رو بتنهایی نگه داره . چند نفری این دو رو جدا میکنن و شین بلند داد میزنه : " اون [رندی] کجاست ؟ اون کجاست ؟ " در حالی که رندی اورتن به بک استیج رفته و همه شوکه شدن ، راء این هفته به پایان میرسه .
-----------------------------------
مسابقه پنجم اين هفته راو جواب شما رو مي ده
نام رخداد : ای سی دابلیو
تاریخ برگذاری : سه شنبه ، 27م جنیری سال 2009
محل برگذاری : کلوه لند ، اوهایو
عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 39 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 2.33
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هایلایت هایی از رویال رامبل رو شاهد هستیم .
به ورزشگاه میریم ، تاد گریشم و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن .
جنرال منجر ای سی دابلیو ، تئودور لانگ داخل رینگ هست که مورد تشویق قرار میگیره . او میگه : " مت هاردی درخواست کرده که ای سی دابلیو رو ترک کنه و او از این به بعد در اسمکدان فعالیت خواهد کرد . " تماشاگرا خیلی خوششون نمیاد . تدی در ادامه اعلام میکنه که بوگی من هم امشب حضور داره . او قصد داره صحبتش رو ادامه بده اما موزیک ورودی جک سوئگر ، صحبتش رو قطع میکنه و قهرمان ای سی دابلیو ، جک سوئگر وارد رینگ میشه . تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . سوئگر میگه : " مت هاردی بخاطر اینکه از من میترسید ای سی دابلیو رو ترک کرده . همچنین من امشب جشنی رو به مناسبت بدست آوردن کمربند بر پا خواهم کرد . " آهنگ بوگی من پخش میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . بوگی من از زیر رینگ بیرون میاد و سپس وارد رینگ میشه . سوئگر میترسه و رینگ رو ترک میکنه .
کامرشال.
مسابقه اول :: بوگی من برابر ریکی اورتیز
ریکی اورتیز وارد میشه . بوگی من هم داخل رینگ هست . قبل از شروع مسابقه ، ریکی قصد داره با دستمال مخصوصش ، بوگی من رو خفه کنه اما بوگی من با یه کلوزلاین او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . ریکی به بک استیج فرار میکنه و این مسابقه اصلا انجام نمیشه .
مسابقه انجام نشد
در بک استیج ، جک سوئگر حضور داره و بنظر میرسه کسی کمربند ای سی دابلیو رو برداشته [و او دنبالش میگرده].
ویدئویی از تریبیوت تو دی تروپس پخش میشه .
کامرشال.
مسابقه دوم :: پال برچل به همراه کیتی کلی برابر فینلی به همراه هورنسواگل
برچل و کیتی لی داخل رینگ هستن و تامی کیمل اون ها رو معرفی میکنه . برچل منتظر حریفش هست . این مسابقه بصورت تک به تک خواهد بود . موزیک ورودی فینلی و هورنسواگل پخش میشه و این دو در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن . فینلی میره داخل رینگ تا مسابقه شروع بشه . فینلی و برچل با هم درگیر میشن و فینلی کنترل بازی رو در دست میگیره . در حین مسابقه ، هورنسواگل به طرف کیتی لی میره و دور [بیرون] رینگ دنبال کیتی میدوئه . کیتی هم از ترس ، از دست هورنی فرار میکنه . جلوتر میریم و برچل سعی داره بر بازی مسلط بشه اما موفق نیست . کار به بیرون رینگ میکشه و فینلی سر حریفش رو به میز گزارشگرا میکوبه و به رینگ برمیگردن . برچل قفلی رو روی فینلی اجراء میکنه که موجب میشه از سرعت بازی کاسته بشه . تماشاگرا فینلی رو تشویق میکنن و او به بازی برمیگرده . هورنسواگل از زیر رینگ بیرون میاد و حواس برچل رو پرت میکنه . برچل بعد از چند لحظه ، به طرف فینلی برمیگرده اما از فینلی کلتیک کراس دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه.
برنده ی مسابقه ، فینلی
در بک استیج ، جک سوئگر بدنبال تیفنی میگرده تا موضوع گم شدن کمربندش رو با او در میون بذاره . سوئگر به هنری میرسه و از او درباره ی کمربندش سوال میکنه .
کامرشال.
مسابقه سوم :: تامی دریمر برابر مارک هنری به همراه تونی اطلس
موزیک ورودی مارک هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس به رینگ میاد . تماشاگرا این دو رو هو [بو] میکنن . سپس شاهد ورود تامی دریمر هستیم که مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و طبق روال همیشه ، مارک هنری بهتر کار رو آغاز میکنه و کار رو به گوشه ی رینگ میکشونه . تامی دریمر بسختی موفق میشه چند ضربه به هنری بزنه و یه پرش هم روی او انجام میده اما تاثیر چندانی نداره . هنری روی بازو و سر دریمر کار میکنه . دریمر سعی داره به بازی برگرده اما موفق نیست و بازی همچنان دست هنری هست . هنری میره برای البوء اما موفق نیست و بازی دست دریمر میفته . دریمر برای دقایقی خوب کار میکنه . او میره برای یه پرش روی هنری اما هنری موفق میشه دریمر رو توی هوا بگیره و کمر او رو قفل کنه . دریمر بشدت درد میکشه و خیلی سخت هست که بتونه دووم بیاره . هنری اجازه نمیده که دریمر تپ اوت کنه و او رو میندازه زمین و سپس او رو دوباره بلند میکنه و بهش وورلد استرانگست اسلم میزنه . هنری کاور میکنه ، یک..دو..سه.
برنده ی مسابقه ، مارک هنری
چند ریپلی از این مسابقه رو شاهد هستیم .
کامرشال.
تدی لانگ ، تیفنی و ای سی دابلیو چمپین ، جک سوئگر به رینگ میان تا کمربند جک رو پیدا کنن . تدی لانگ میکروفون در دست داره و میگه : " کی کمربند سوئگر رو برداشته ؟ سریعا برش گردونه چون در غیر این صورت اخراج خواهد شد . " موزیک ورودی فینلی پخش میشه و او وارد میشه . سپس هورنسواگل از زیر رینگ بیرون میاد و میره داخل رینگ و کمربند دست اون هست . هورنی با کمربند میرقصه و بالا و پایین میپره . سوئگر عصبانی میشه و هورنسواگل رو میزنه . در همین لحظه فینلی خودش رو به رینگ میرسونه و یه ضربه ی قوی به صورت سوئگر میزنه . سپس فینلی و هورنی رینگ رو ترک میکنن .
-----------------------------------
Last edited by reza boy; 29-01-2009 at 05:10.
واقعا که شورشو درآوردن .یعنی کین به کوفی کینگستن می بازه؟![]()
ما که جوابمونو نگرفتیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)