تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 320 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب با اینکه بازی با پیروزی همراه بود درنهایت ؛ اما چند نکته :

1- شاید خندتون بگیره ، ولی بازی لاس دیارا دیشب منو حتی یاد زیدان مینداخت !!! حرکات انفرادی و تکنیکی و مخصوصا اون دریبل لب خط شاهکارش !

2- ژابی آلونسو به طور مطلق افتضاح بود ، به نظرم کماکان تحت تاثیر بازی بدش برابر بارسا قرار داره /

3- رونالدو به خصوص در نیمه ی دوم ، پشت مهاجمین بازی میکرد و عملا باعث شده بود تا کارایی همیشگی اش رو نداشته باشه وفاصله گرفتن از شعاع های حرکتی همیشگیش شامل از عرض به عمق زدن باعث فاصله گفتن خودش از فرم خوبش شده بود /

4- بازی دیشب به نظرم بهترین ادای دین به پیگرینی بود ، چون رئال پیگرینی همیشه 1 گل و بعضا دو گل عقب میفتاد و بعد شروع به جبران میکرد ! : دی

5- گل دوم کاملا بر اثر خروج اشتباه کاسیاس اتفاق افتاد ، لازمه ی بهترین بودن به صفر نزدیک کردن چنین اشتباهاتی هست /

6- هیگواین بوضوح ناآماده هست ، هرچندکه گلی از زاویه بسته هم زد اما در کل عملکردش در طول 90 دقیقه خیلی مفید نبود /

7- غیبت دیماریا کاملا رابطه ی مستقیم داره با کلاس و سطح بازی تیم ، البته تغییراتی نظیر بردن اوزیل به چپ و اومدن رونالدو به وسط هم بی تاثیر نبود /

8- بنزما باز هم نشون داد که نمودار پیشرفتش اکیدا صعودی هست و چقدر میتونه در چنین شرایطی به تیم کمک کنه و میتونه در آینده ی نزدیک یادآوری رونالدوی بزرگ باشه برای ما ، البته یک رونالدوی بسیار داینامیک و فعال /

و اینکه احتمالا باز هم الکلاسیکو

2. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بن‌زما: رئال مادريد در نيمه اول خواب بود

مهاجم فرانسوي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: متاسفانه در نيمه اول خواب بوديم اما جام پادشاهي را مي‌خواهيم و عقب‌نشيني نمي‌کنيم.

به نقل از آس اسپانیا، کریم بن‌زما زننده گل سوم و پیروزی بخش رئال مادرید مقابل مالاگا تصریح کرد: در نیم اول تیم ما خواب بود، خوب بازی نکردیم و ۲ گل دریافتی از حریف همه ما را شگفت زده کرده بود، اما در نیمه دوم همه چیز را جبران کردیم.
    وی ادامه داد: مشخص است که تیم حریف با ۲ گل زده در خانه ما انگیزه زیادی برای بازی برگشت دارد و نباید این تیم را دست کم گرفت اما در کل پیروز میدان اول ما بودیم و برای قسمت بعد هم مشکل خاصی نخواهیم داشت.
    بن‌زما افزود: رئال مادرید جام پادشاهی را می‌خواهد، حتی یک قدم هم عقب‌نشینی نخواهیم کرد و با اقتدار از سد مالاگا عبور خواهیم کرد.

شبکه ورزش

4. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

قانون اجازه مي‌داد 11بازيکن تيم راتعويض مي‌کردم

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا نشست خبري پر حاشيه‌اي را رقم زد و گفت: افتضاح بود، اگر قانون اجازه مي‌داد همه بازيکنان تيم را تعويض مي‌کردم.

به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو پس از پیروزی بحث برانگیز تیمش مقابل مالاگا گفت: مقابل تیم کوچکی بازی نکردیم، این همان تیمی است که همه خبرنگاران در میانه نیم فصل اول از احتمال قهرمانی‌اش در لالیگا نوشته‌اند، در هر حال بهانه‌ای برای توجیه این نتیجه عجیب در اختیار ندارم.

وی افزود: در نیمه اول خوب نبودیم و اگر قانون فوتبال اجازه می‌داد برای اولین بار در تاریخ این ورزش هر 11 بازیکن داخل میدان را بیرون می‌کشیدم و یک تیم جدید وارد میدان می‌کردم، این تیم در نیمه اول هیچ ربطی به رئال مادریدی که با آن تمرین کرده بودم نداشت.
    مورینیو بار دیگر به کنایه‌های همیشگی خود ادامه داد و گفت: برایم خیلی جالب بود، داور مسابقه فراموش کرد حداقل یکی از بازیکنان ما را اخراج کند و ما با 11 نفر سوت پایان بازی را شنیدیم و بسیار تعجب کردیم.
    مورینیو از هواداران رئال مادرید تشکر کرد و گفت: حضور تعداد بالای تماشاگران به من و بازیکنانم دلگرمی داد و نیمه دوم را همین هواداران رقم زدند، نه من و مردانم.
    رئال مادرید باید خود را برای بازی برگشت مقابل مالاگا در آندلوس آماده کند.

شبکه ورزش

6. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کاسياس: مالاگا ارزش اين‌همه استرس را نداشت

دروازه‌بان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از پيروزي 3 بر 2 تيمش مقابل مالاگا گفت: متاسفانه خودمان بازي را پيچيده کرديم.

به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس که از بازیکنان بارسلونا در نبرد هوایی ۲ بار گل خورده بود گفت: مالاگا ارزش این‌همه استرس را نداشت و نباید تا این حد این بازی را بزرگ می‌کردیم، خود ما با دستان خودمان این بازی را پیچیده کردیم و متاسفانه به سختی توانستیم به پیروزی برسیم، این اتفاق در بازی برگشت رخ نخواهد داد و اطمینان دارم که با قاطعیت از سد این تیم عبور خواهیم کرد.
    کاسیاس ادامه داد: از مدافعین تیم راضی نیستم و البته نمی‌خواهم ناکامی خود را در سایه اشتباهات آن‌ها پنهان کنم اما در جنگ‌های هوایی مشکل داشتیم و من به تنهایی قادر به مهار همه حملات هوایی حریف نیستم.
    کاسیاس به مصدومیت راموس اشاره کرد و گفت: هر دو گل دریافتی رئال از سمتی کلید خورد که در آن غیبت راموس به شدت احساس می‌شد.

شبکه ورزش

8. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان گرامی :

در این بخش هم شرکت کنید لطفا ، هم اینک نیازمند یاری سبزتان هستیم ( البته با رعایت قوانینی که در پست اول ذکر شده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تبریک میگم برد دیشب رو..
    دیشب لاس چه بازی کرد! یعنی از اون موقع که بازی پخش شد..کنار زمین خیلی عالی بود و تکنیکش مخلوط کریس و مسی (دریبل و استفاد از قدرت بدنی) شده بود! خیلی عالی..فکر کنم بهتره دیگه همیشه اونجا باشه!
    گل کامپیوتری کریس هم حیف بود آفساید شد! خیلی ناز زد!
    ---------
    اما یه نکته...
    خوزه بعد بازی دیشب گفت که "میتونستیم خودمون رو حذف کنیم...اما اینکار رو نمیکنیم" که تیکه بود به پلگرینی که حالا کاری به اونش ندارم...
    اما بحثم اینه که شاید این کار بدی نباشه که بازی برگشت ببازیم اوت بشیم!
    چرا؟
    خب خیلی سادست، برنامه پایانی لیگ!
    یعنی چی؟
    برنامه بازیهای پایانی رئال رئال رو دیدید؟
    ما از هفته 29هم به بعد، تمام بازیهای سختمون رو داریم! کدوم بازیهای سخت؟ هر کدوم که بگید!!
    میگید نه؟ برنامه رو ببینید!
    ما هفته 29هم، باید تو زمین ویارئال بازی کنیم...هفته سی و یکم باید با اوساسونا تو زمین اونا بازی کنیم (درسته 7 تا زدیم بازی رفت اما خب..بازی تویه پامپلونا همیشه سخت بوده)..
    هفته سی و دوم باید با والنسیا تویه برنابئو بازی کنیم..هفته بعد(33)، دربی مادرید رو داریم..هفته بعدش(34) با خیخون داریم که دفعه قبل تویه برنابئو، اولین باخت خوزه بعد 9 سال رو رقم زد! هر چند این بازی جز بازیهای آسون محسوب میشه!!
    هفته 35م، با بارسا تویه نیوکمپ بازی داریم..هفته بعدش(36) با سویا تویه برنابئو بازی داریم..هفته بعدش باید بریم بیلبائو و با بیلبائو بازی کنیم که البته این بازی عقب افتادست! هفته آخر هم با مایورکا تویه برنابئو..
    متوجه منظورم شدید؟! یعنی فقط اسپانیول رو کم داریم این وسط! برنامه وحشتناکه!

حالا جالبیش هم اینه که این همه بازی رو باید تویه 2 ماه برگزار کنیم!! 11 تا بازی تویه 60 روز که خب بعد شما حساب کنید که ایشالله تیم تویه مراحل پایانی لیگ قهرمانان هم هست اون موقع..که خب تویه مراحل پایانی، تیم های بزرگ هستن..در نتیجه اونجا هم کلی بازی سخت دیگه داریم..
    دیگه بخوایم روزی که بازیکنا میخوان استراحت کنن رو تویه جام حذفی هم بازی کنیم...!

به نظرم حذف شدن از جام جذفی که بردیمش سال قبل، خیلی بد نباشه!
    چون واقعا هفته های پایانی سخته..
    به نظرتون بهتر نیست؟!

12. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دیشب لاس چه بازی کرد! یعنی از اون موقع که بازی پخش شد..کنار زمین خیلی عالی بود و تکنیکش مخلوط کریس و مسی (دریبل و استفاد از قدرت بدنی) شده بود! خیلی عالی..فکر کنم بهتره دیگه همیشه اونجا باشه!
    نیمه اولش رو ندیدی پس

دریبل کشویی ، "یه پا دو پا" ، چه جای عادل خالی بود که بگه چه میکنه این دیارا

اما بحثم اینه که شاید این کار بدی نباشه که بازی برگشت ببازیم اوت بشیم!
    تو مطمئنی طرفدار رئالی ؟ !

از الکلاسیکو ها نترس اینقدر ، بالاخره مو راهش رو پیدا میکنه

در رابطه با تقویم هم : یادت میاد مو فصل قبل گفته بود کارکردن تحت فشار رو دوست داره ؟

والنسیا که این اواخر خوب میبازه به ما ، اتلتیکو مادرید هم علاوه بر اینکه مدتهاست ناکامه ، فصل خوبی رو پشت سر نمیگذاره ، میمونه یه بازی توی پمپلونا که یادآور تلخیه از فصل پیش برای ما ، خیخون و پرسیادو هم که تکلیفشون معلومه ! میمونه یه سویا که از خودمونه اونم

فقط میمونه 1 بارسا که اونم علاوه بر برگشت لیگ و دو بازی کوپا ، امیدوارم توی سی-ال هم رقیب مستقیمشون باشیم ( البته قبل از فینال باشه بهتره چون دو الکلاسیکو بهتر از یک الکلاسیکوئه )

14. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

نیمه اولش رو ندیدی پس
    سرکاریم؟!
    خوبه خودت خبر پخش بازی رو دادی به من!: دی
    دریبل کشویی ، "یه پا دو پا" ، چه جای عادل خالی بود که بگه چه میکنه این دیارا
    نه اون دریبل اواخر بازیش گوشه زمین خیلی ناز بود!
    یعنی دوتا بازیکن مقابل رو فرستاد قاطی باقالی ها!: دی
    تو مطمئنی طرفدار رئالی ؟ ! ...
    چقدر پر رویی!: دی
    در رابطه با تقویم هم : یادت میاد مو فصل قبل گفته بود کارکردن تحت فشار رو دوست داره ؟

والنسیا که این اواخر خوب میبازه به ما ، اتلتیکو مادرید هم علاوه بر اینکه مدتهاست ناکامه ، فصل خوبی رو پشت سر نمیگذاره ، میمونه یه بازی توی پمپلونا که یادآور تلخیه از فصل پیش برای ما ، خیخون و پرسیادو هم که تکلیفشون معلومه ! میمونه یه سویا که از خودمونه اونم

فقط میمونه 1 بارسا که اونم علاوه بر برگشت لیگ و دو بازی کوپا ، امیدوارم توی سی-ال هم رقیب مستقیمشون باشیم ( البته قبل از فینال باشه بهتره چون دو الکلاسیکو بهتر از یک الکلاسیکوئه )
    نه ببین بجث این نیست که اتلیتکو n ساله نبرده مارو! (بزنیم به تخته!: دی)..موضوع اینه که بازیها پرفشار هستن..یه سری بازی خیلی سخت و پرفشار..
    خوزه عاشق اینجور شرایطی و این رو همیشه خودم میگم..اما الان بحثم بازیکنهاست..اونا معلوم نیست چقدر توان داشته باشن؟!
    ممکنه هر اتفاقی رخ بده! مصدومیت هم که سالهاست با ما قرارداد بسته!! داوری ها که عزیز دل هستن همشون!
    در نتیجه خیلی سخته...
    +
    منم امیدوارم همینطور الکلاسیکو داشته باشیم!
    اما سروش فینال یه چی دیگست!
    پسر فکر کنم بشه بزرگترین فینال تاریخ؟! فعلا که یه فینال رو خوردیم بهشون و بردیمشون..اینم بخوریم بهشون، عالی میشه!
    از الکلاسیکو ها نترس اینقدر ، بالاخره مو راهش رو پیدا میکنه
    سالهاست راهش رو پیدا کرده!
    الان این چند بازی اخیر، بخصوص این آخری، ما به شانسمون باختیم نه به بارسا!
    تیم عالی بازی میکنه اما متاسفانه نمیتونیم گل بزنیم و از اونور یه گل خیلی ساده میخوریم که بازم متاسفانه به همین دلیل، روحیه بازیکنا بهم میریزه!
    مشکلمون اینه جلوی بارسا...نه بازی بازیکن ها و مسائل تاکتیکی..

16. 2 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کاسياس بهترين دروازه‌بان دنيا در سال 2011

دروازه‌بان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا از سوي فدراسيون بين‌المللي آمار و تاريخ به عنوان بهترين دروازه‌بان جهان در سال 2011 شناخته شد.

سایت رسمی فدراسیون بین المللی آمار و تاریخ فوتبال در آخرین گزارش خود بهترین دروازه‌بانان جهان را در سال ۲۰۱۱ معرفی کرد و بر این اساس ایکر کاسیاس با ۲۴۸ امتیاز در صدر این جدول جهانی قرار گرفت.
    در این گزارش مانوئل نویر با ۱۳۰ امتیاز از بایرن مونیخ آلمان در رتبه دوم ایستاد و ویکتور والدس با ۱۱۴ امتیاز رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
    بوفون (یوونتوس)، چک (چلسی)، موسلرا(گالاتاسرای)، جان هارت (من‌سیتی)، اسپیندولا (اینترمیلان)، ویلمار ویار (استودیانتس) و فان‌در‌سار ( منچستریونایتد) رتبه‌های چهارم تا دهم را به خود اختصاص داده‌اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کاسیاس: خودمان بازی را پیچیده کردیم

خبرگزاری فارس: دروازه‌بان تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا پس از پیروزی ۳ بر ۲ تیمش مقابل مالاگا گفت: متاسفانه خودمان بازی را پیچیده کردیم. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس که از بازیکنان بارسلونا در نبرد هوایی ۲ بار گل خورده بود گفت: مالاگا ارزش این‌همه استرس را نداشت و نباید تا این حد این بازی را بزرگ می‌کردیم. خود ما با دستان خودمان این بازی را پیچیده کردیم و متاسفانه به سختی توانستیم به پیروزی برسیم، این اتفاق در بازی برگشت رخ نخواهد داد و اطمینان دارم که با قاطعیت از سد این تیم عبور خواهیم کرد. کاسیاس ادامه داد: از مدافعین تیم راضی نیستم و البته نمی‌خواهم ناکامی خود را در سایه اشتباهات آن‌ها پنهان کنم اما در جنگ‌های هوایی مشکل داشتیم و من به تنهایی قادر به مهار همه حملات هوایی حریف نیستم. کاسیاس به مصدومیت راموس اشاره کرد و گفت: هر دو گل دریافتی رئال از سمتی کلید خورد که در آن غیبت راموس به شدت احساس می‌شد.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:24.

20. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •