کسی نظری نداره؟![]()
کسی نظری نداره؟![]()
سلام بچه ها من اومدم یه مدت سرم شلوغ بود
اما عوضش یه چیزایی یاد گرفتم که اگه خواستید بهتون میگم
راستی کار با کیت سرور وارد کردن لباس و کفش و .....اینا رو اگه خواستید بگید![]()
میثم جان کیتت خرابه باید از یه سایت درست بگیری مثلا همون :
Gaming access
که بچه ها گفتن البته ممکن هست ایراد از کیت سرور هم باشه![]()
کسایی که دوست دارند بازیکنانشون موقعه مسابقه روی دایناسور و حتی شتر مرغ و پنگوئن باشند و بازی کنند میتونند موقعه تنظیم پیراهن تیم قبل از دیدار دکمه استارت رو فشار بدن تا Costume روی پیراهن شما فعال بشه و بعد با چپ و راست دادن جهت میتونید وضعیت خودتون رو انتخاب کنید .
البته کسایی که این وضعیت رو خریدن میتونند موقعه انتخاب پیراهن این Mode رو انتخاب کنند وبرای خرید این وضعیت به ترتیب باید :
به Option و بعد PES-SHOP و بعدCostume رو با مبلغ 5000 هزار بخرید اگه پول نداشتید میتونید چند تا بازی برگزار کنید یا از این ادرسSave من رو بردارید و درفولدر Save بازی و در فولدر 01 بازی جانشین فایل خود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کف میکنییییییییییییییییییییم
بعد اون کلاه ها رو چطوری میشه اورد
منظورت رو از کلاه نفهمیدم چیه.
بالاش یه چیزایی هست کلاه روی سر بازیگنا مثلا کلاه سگ گرگ روباه و ... اونا رو چطوری میشه اورد ؟
اونا هم به همین روشی که گفتم میاد , منتها باید پول بیشتری داشته باشی تا بتونی از اونا هم استفاده کنی.
آقایان و خانم ها
یه سوال دارم ببخشید میشه بهم بگید چگونه یوفا کاپ رو رد کنم
یه سوال دیگه هم داشتم اون هماین است که بعد از گرفتن تمام کاپ ها و لیگها کشور های دیگری هم اضافه میشند یا نه مثلا منتخب اسیا یا ..... ایا چیزی اضافه میشه
راستی آقا یا خانم topplayer دل مارو خلاصه آب کردی \الا خدا کنه فایلی که میخوای بزاری خوب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)