شما تو یه جایی مثل
یا پرشن گیگ بذار عکس هاش رو من ضمیمه می کنم به انجمن که همیشه بمونه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(یه جا که مستقیم باشه آپ کن.)
شما تو یه جایی مثل
یا پرشن گیگ بذار عکس هاش رو من ضمیمه می کنم به انجمن که همیشه بمونه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(یه جا که مستقیم باشه آپ کن.)
واسه آپلود هات فایل خیلی عالیه فقط واس دانلودش دردسر هست که اونم من با رپیدباز مستقیم می کنم میزارم واس بچه ها
تا اواخر شهریور قیمتش حدودا چه قد میشه؟؟؟
بنظر من تا آخر شهریور تا 600 650 پایین بیاد!
چون در 10 روز از 1250 تا 960 پایین اومده!
سلام
دوستانی که گوشی رو خریدند به سلامتی ، سعی کنند مطالب و عکس هایی بذارند که ماها اطلاع نداریم ... یعنی درست و حسابی توی نت در موردشون چیزی نیست .
این که صفحه نمایش گوشی رو بخواین با گوشی های دیگه مقایسه کنین یه چیز سادست که نتیجش هم معلومه ...
همه میدونن که بهترین صفحه نمایش رو داره ! انقدر هم عکس دیدیم در این زمینه که نگو ... : دی
پس سعی کنید چیزای کاربردی تری رو بیان کنید که بقیه هم استفاده کنند ، مثلا :
- نقاط ضعف گوشی از دید دارنده گوشی ( این خیلی مهمه ... بی ترس و رو در وایسی بگین ... اگر هم مشکلی بود شاید بشه حلش کرد )
- میزان مصرف باطری ... تجربی باشه ... یعنی یه مدت زمانی خاص به مصرف باطری دقت داشته باشین
- کیفیت عکس و فیلم ... به نظر من بیشتر از محیط های کم نور و در شب عکس و فیلم بذارید.
- کیفیت اسپیکر هارو با یه گوشی دیگه مقایسه کنین.
- و ...
ممنــون
سلام دوستان.
اين گوشي چه معايبي داره؟
مطمینی امیر...بنظر من تا آخر شهریور تا 600 650 پایین بیاد!
چون در 10 روز از 1250 تا 960 پایین اومده!میشه هم قیمت گلکسی قبلی...من که از خدامه چون پولم بین 600 تا 650 به نظرت حالا شهریورم نشد زمستون
این قیمت میشه؟(بعد دوستان سنسیشن اچ تی سی هم1100000 اومده تاثیری تو قیمته این داره؟؟؟)
بعد نینجا جان چند گرفتی شما؟
دوستدار شما یاشار
Last edited by Yashar Cross; 13-06-2011 at 13:14.
ربطی نداره...یه اسمارت فون اوایل قیمتش بالاست ..بعد زود به یه حد نرمال میرسه و همون قد میمونه.....این افت قیمت حداقا مال 7 8 ماه دیگست
خوب این نظر شخصی من هست، باید تا 3 4 ماه منتظر بود و دید که درست گفته، ولی اینم بگم که هر چقدر طول بکشه، دیگه 8 ماه طول نمیکشه، چون احتمالا 8 ماه بعد همه توی تایپینگ گوشی دیگه ای خواهیم بود، مثلا GS3 یا یه همچین چیزی! یعنی تا اون موقع تک بودن و برجستگی این گوشی کمتر میشه و دلیلی برای بالا بودن فضایی قیمت نخواهد بود!
سلام به مدیر محترم انجمن موبایل
فایلی که من میخوام بزارم عکس نیست فیلمه یعنی دقیقتر بگم یه ریویو تصویری هستش فرقی نمیکنه که اینجا بریزم؟
اگه یه کمکی در این ضمینه بکنید ممنون میشم چون تو این ضمینه ها زیاد وارد نیستم.
ممنون و موفق بشید![]()
تو پرشین گیگ می تونی فایلاتو آپ کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)