تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 303 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    بارها تذکر دادیم قبل از اینکه شروع به دستکاری در منو سیستم مهندسی ( مخفی ) کنید . از تمامی صفحه های بطور کامل عکس بگیرید و یا اطلاعاتشان را بنویسید . تا هر وقت دچار مشگل شدید بتوانید آن آیتم را دوباره برگردانید . و در مورد مشگل شما
    عیب یابی
    دکمه return رو 5 ثانیه نگه دار بعد ok کن عیب یابی سخت افزاری سیستم شروع میشه ببین چی میگه
    تنظیمات ریست
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
    جناب متين پور بزرگوار
    ببخشيد که مجددا سوال مي کنم اما مي خواستم ببينم اگر دکمه EXIT را تا 20 ثانيه نگه دارم و همه تنظيمات ريست شود آيا نياز به اطلاعات خاصي براي راه اندازي مجدد تليويزون است؟
    آيا صرفا کانال يابي و تعريف شبکه کافي است؟ يا نياز به وارد کردن کدهاي خاصي است که بنده آماتور قادر به انجام آن نمي باشم؟
    آيا مشکل بنده که مايل به بازگشت به فريمور قبلي و اوليه هستم با اين کار برطرف مي شود؟
    واقعا سپاسگذارم

2. این کاربر از mohsenrhn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من شرمندم
    ولی این کارو انجام دادم جواب نمیده .
    تو چه قسمتی باید انجام بشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

[
    QUOTE=matinpour;7490477]دوست عزیز
    بارها تذکر دادیم قبل از اینکه شروع به دستکاری در منو سیستم مهندسی ( مخفی ) کنید . از تمامی صفحه های بطور کامل عکس بگیرید و یا اطلاعاتشان را بنویسید . تا هر وقت دچار مشگل شدید بتوانید آن آیتم را دوباره برگردانید . و در مورد مشگل شما
    عیب یابی
    دکمه return رو 5 ثانیه نگه دار بعد ok کن عیب یابی سخت افزاری سیستم شروع میشه ببین چی میگه
    تنظیمات ریست
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
    [/QUOTE]

در چه بخشی انجام بدم
    دستگاه خاموش
    یا روشن
    یا تو منو مخفی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    با چه روشي ميشه به ورژن قبلي برگشت؟(دانگريد)
    يه روشي رو خوندم كه otn رو روي اپراتور قرار بديد و ip server رو تغيير بديد تا تمام ورژنها رو بياره اما نتونستم dns رو توي مودم تغيير بدم .روي خود tv هم كه تغيير ميدم ديگه نميتونه به اينترنت وصل بشه.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب متين پور بزرگوار
    ببخشيد که مجددا سوال مي کنم اما مي خواستم ببينم اگر دکمه EXIT را تا 20 ثانيه نگه دارم و همه تنظيمات ريست شود آيا نياز به اطلاعات خاصي براي راه اندازي مجدد تليويزون است؟
    آيا صرفا کانال يابي و تعريف شبکه کافي است؟ يا نياز به وارد کردن کدهاي خاصي است که بنده آماتور قادر به انجام آن نمي باشم؟
    آيا مشکل بنده که مايل به بازگشت به فريمور قبلي و اوليه هستم با اين کار برطرف مي شود؟
    واقعا سپاسگذارم
    دوست عزیز
    اگر قبلا منوی مخفی را دستکاری کرده باشی همه تغییر می کند وگر نه فقط آن تغییراتی که برای کانال و دیگر کارها را دوباره انجام خواهید داد. و در جواب سوال دوم انشالله مشگل تان حل می شود وگرنه باید از روش دوم استفاده کنید که در تایپیکهای قبلی توضیح دادم

7. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

در چه بخشی انجام بدم
    دستگاه خاموش
    یا روشن
    یا تو منو مخفی[/QUOTE]

دوست عزیز
    وقتی که تلویزیونتان روشن است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

در چه بخشی انجام بدم
    دستگاه خاموش
    یا روشن
    یا تو منو مخفی

دوست عزیز
    وقتی که تلویزیونتان روشن است
    [/QUOTE]

نشد داداش
    خواهش میکنم راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقایون من کمتر از یکماه پیش یه پلاسمای سامسونگ خریدم مدل 4950 و سایز 43 اینچ.
    با مطالعه انتخاب کردم و بسیار راضیم از این جهت که پول بی زبون رو ندادم برای خرید یه LED و بعد بشینم توش صورت های روتوش شده ببینم با رنگهای عجق وجق!
    تلویزیون گارانتی سام سرویس داره و از یه دوست قدیمی زیر قیمت عمده فروشی خریدم
    گیرنده دیجیتالش که خوب از اول فعال بود (مثل بقیه محصولات سام الکترونیک) و با قدرت بسیار عالی همه 21 کانال دیجیتال رو میگیره
    کلا همه چیز OK هست بجز یک چیز که ظاهرا مشکل عمومی سامسونگهای سام الکترونیک هست و اونهم اینه که ساعتی که از روی آنتن میگیره بجای اینکه GMT+3:30 باشه GMT+3:30+3:30 هست یعنی GMT+7:00
    توی منوهای خود تلویزیون که هیچ گزینه ای برای اصلاح این مشکل نیست و حداکثر کاری که میشه کرد اینه که ساعت رو دستی تنظیم کنم ولی مشکل اینه که در اونصورت هم ساعتهای جدول پخش برنامه ها که از روی آنتن دریافت میشه همون سه ساعت و نیم جلوتر هست و تازه با ساعت فعلی دستگاه که دستی تنظیم شده همخوانی نداره
    آیا کسی راهی برای حل این مشکل سراغ داره؟ آیا میشه از توی منوی سرویس با تغییر منطقه جغذافیایی مشکل رو حل کرد؟ میخوام حتی الامکان سراغ منوی سرویس نرم نه اینکه بترسم از دست زدن بلکه به این دلیل که اگر گره ای رو با دست بشه باز کرد با دندون باز نمیکنن!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک ua46d5500 دارک که با دستکاری کد مخفیش AV از کار افتاده
    چه کار کنم درست بشه؟
    دوست عزیز

بگویید آلان وضعییت تلویزیونتان از لحاظ نور و تصویر چگونه است و با آن دستکاری که انجام دادید چه مشگلی برایتان بوجود آمده تا برایتان راه حلی پیدا کنیم

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقایون من کمتر از یکماه پیش یه پلاسمای سامسونگ خریدم مدل 4950 و سایز 43 اینچ.
    با مطالعه انتخاب کردم و بسیار راضیم از این جهت که پول بی زبون رو ندادم برای خرید یه LED و بعد بشینم توش صورت های روتوش شده ببینم با رنگهای عجق وجق!
    تلویزیون گارانتی سام سرویس داره و از یه دوست قدیمی زیر قیمت عمده فروشی خریدم
    گیرنده دیجیتالش که خوب از اول فعال بود (مثل بقیه محصولات سام الکترونیک) و با قدرت بسیار عالی همه 21 کانال دیجیتال رو میگیره
    کلا همه چیز OK هست بجز یک چیز که ظاهرا مشکل عمومی سامسونگهای سام الکترونیک هست و اونهم اینه که ساعتی که از روی آنتن میگیره بجای اینکه GMT+3:30 باشه GMT+3:30+3:30 هست یعنی GMT+7:00
    توی منوهای خود تلویزیون که هیچ گزینه ای برای اصلاح این مشکل نیست و حداکثر کاری که میشه کرد اینه که ساعت رو دستی تنظیم کنم ولی مشکل اینه که در اونصورت هم ساعتهای جدول پخش برنامه ها که از روی آنتن دریافت میشه همون سه ساعت و نیم جلوتر هست و تازه با ساعت فعلی دستگاه که دستی تنظیم شده همخوانی نداره
    آیا کسی راهی برای حل این مشکل سراغ داره؟ آیا میشه از توی منوی سرویس با تغییر منطقه جغذافیایی مشکل رو حل کرد؟ میخوام حتی الامکان سراغ منوی سرویس نرم نه اینکه بترسم از دست زدن بلکه به این دلیل که اگر گره ای رو با دست بشه باز کرد با دندون باز نمیکنن!
    دوست عزیز

مشکل شما را خیلی ها دارند که بطور تجربی کسانی با تغییر مکان روی اسراییل ساعت شان درست شده ولی دیجیتالشان از کار افتاده که ان را هم از داخل منو سرویس باید انجام داد شما میتوانید با تغییر کشورها و یا منطقه های جغرافیایی تست کنید ببینید کجا هم دیجیتال و هم ساعت سازگار است

14. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •