تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 227 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

7 یار من
    1- گروس
    2- گرانت. واقعاً دوستش داشتم. اون شپرد گفتناش
    3- اشلی
    4- لیارا
    5- جیمز وگا. شوخی های باحالی می کرد
    6- جک واقعاً با شخصیتش حال کردم
    7- جاویک . بعضی تیکه هایی به که به نسل های مختلف میندازه خیلی جالبه مخصوصاً اونجا که گفت سالارین ها غذاهای خوشمزه ای بودن . ده دقیقه میخندیدم

2. 5 کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض نقد و بررسی Mass Effect 3

تو یک قهرمانی...

ما تو زندگیمون منتظر خیلی چیز ها هستیم منتظر هر اتفاقی که می دونیم اون اتفاق میوفته و از قبل برای اون اتفاق تو ذهنمون برنامه ها چیدیم ، نقشه ها ریختیم و حتی برای برخورد با اون مورد عکس العمل های خودمون رو پیش فرض اماده کردیم ..اما..ایا همیشه اون چیزی که تو ذهنمون از قبل براش برنامه ریزی کردیم رخ داده.؟ همیشه اون موردی که پیش فرض از قبل براش عکس العامل هاشو ریختیم رخ داده.؟ ..واقعا درصد اندکی ار مردم هستند که همیشه اون انتظارشون با اون چیزی که فکر میکردن برابر و مصادف میشه اینارو برای این نمیگم که دلداری باشه برای این وضعیتی که در عنوان ME3 رخ داده..نه.. چون بحث این رویداد از ریشه و بنیه هستش این موضوع رو به پیش میکشم ادم داریم 400 ساعت ادم میشناسم کلی وقت زمان انواع و اقسام سخن ها رفتارها رو انجام داده تا با اون چیزی که باب میلیش هستش موضوع ME3 رو پی گیری کنه حالا بماند خوب یا بد بودنش و نوع بازیش و تصمیماتی که گرفته همش به خودش بستگی داره ....باو رکنید به خودش انقدر دنیای ME خاص هستش که هر کی برا خودش یه تصمیماتی داره هر کی برنامه ای جرات پیدا کنی میشه فت مثل اثر انگشت تصمیمات برای هر شخص خاص هستش و هر کی برا خودش یلی هستش و اماده هستش که بیاد و این تصمیمات رو در ME3 پیاده کنه و ببینه و لذت ببره ...اما...ایا این حس و این همه ساعت زمان و وقت گذاشتن در ME3 جواب داد و ایا ارزش کار رو ما در قسمت سوم اثر جرمی مشاهده کردیم .؟ این موضوع بر میگرده به همون انتظار ..انتظاری که کسی که اون همه ساعت از بازی رو تجربه کرده و حالا می خواد با توجه به توشه ای که جمع کرده بیاد و نتیجه تصمیمات و توشه خودش رو درو کنه ببینید دنیای ME چقدر بزرگ هستش که این همه توش حساسیت به خرج رفته و طرفداران سر سخت بازی کوچکترین نکته بازی رو حفظ و مطالعه کردن تا کماندوی خودشون رو در بهترین وضعیتی که خودشون ایجاد کردند قرار بدن وضعیت ME از نمره و متا و این حرفا گذشته و ما با یک اثر حیاتی روبرو هستیم اثری که در یک کلام هر کسی برای خودش یک انتظار ایجاد کرده و این مصئولیت بر گردان جایی هستش که بازی رو ساخته وپ رداخته می کند و به قولی احترام می زارد
    ME 3 داستان پایانی کماندویی هستش که جان خود را به دست گرفته و برای نجات نه زمین بلکه کلیه کهکشان و گالگسی که ما ان را به خوبی میشناسیم بلند شده و تا ME3 با موجودات بسیار خشن و بی رحمی روبرو شده که از جمله کالکتور ها نیز شامل این مهره های خاموش و زانو زده جلوی پای قهرمان ما شفرد هستند اما این بار زمین هم تحت تصرف قرار گرفته زمین که جه عرض کنم کل دنیای Me در خطر هستند و مرور زمان این خطر را تهدید امیز تر میکند و باید چاره ای اندیشید باید به پا خواست و متحد شد تا جلوی این رفتار را گرفت اما ایا دشمن ما فقط موجودات فوق العاده خطرناک Reaper ها خواهند بود....این داستان خلاصه ای از شمای کلی قسمت سوم هستش اما شاخ و برگ و روایت داستانی بازی بسیار عالی و بزرگ هستش از دیدگاه های مختلف و تشخص های مختلف و مهم تر از همه این که داستان و سبک بازی به صورت RPG بوده و ما در انتخاب راه خودمون تصمیم گیرنده هستیم و سرنوشت تعیین میکنیم شخصیت های زیاد و این بار همگی اشنا انقدر اشنا که گذشته های قسمت های قبل رو دونه به دونه جلوی چشم بازیباز می اورد قدرت بالای شخصیت پردازی بازی انقدر بالاست که حتی حس هم خانواده بودن رو در بین شخصیت های داخل بازی به بازیباز انتقال میدهد و لذت بخش هستش این قدرت در قسمت دوم مخصوصا به اوج خودش رسید و مارو بیشتر شیفته خودش کرد ....الان نیز نه تنها کره زمین درگیر هستش کل کهشان در کشو قوص این موجودات رپیرها قرار دارند و تهدید همه گیر هستش ولی فعلا موضوع مهم زمین هستش برای ما برای اکثریت جواع و نژاد ها ...و شخص اقای بزرگ ما شفرد ....از ابتدای بازی هر جا رفت امد نشست غذا خورد ، خوابید ف هر کسی را دید فکر رو ذهنش مشغول نجات زمین بود و بس و در پی جاره ای شب و روز خود رو وقف در این راه کرد و تا این که.......داستانی قدرتمند تحسین شده و روایتی تحسن برانگیزتر بازیباز رو بیشتر و بیشتر به داخل بازی کشانده و مشهور می کند ....حس همزاد پنداری قوی در میان شخصیت ها ، بازی سرشار از صحنه های احساسی و تاثیر گذار از دیالوگ ها گرفته تا نگاه ها و رفتار ها همگی تاثیر گذار و تحسین برانگیز هستند

liara_t soni
    از شخصیت های فوق العاده محبوب من هستش. بی نهایت با ادب و در اوج یک اساری با شخصیت هستش
    کلا اساری هارو رو دوست دارم همشون خیلی اروم هستند و حتی سامارا نیز فرد بسیار اروم و فهمیده ای بودش
    با تنها فردی که رومنس کردم ( با این که ابی بود ) لیارا بود و .....
    البته گاروس اول بیدش : دی

داستان حمله رپیرها نه تنها در خود زمین و روحیه شفرد تاثیر گذاشته بلکه در جای جای گالگسی که میری این حس وجود داره سیتادل اشوب و بی هدفی و انتظار اینده ای نا معلوم در تک تک افرادی که دیده میشن دیده میشه در این بین کل گالگسی هم همینطور در گوشه ای جایی ملت نژاد های مختلف درگیر و یا مقاومت میکنن یا به قول شفرد یا مرگ یا پیروزی ....این داستان قوی و پر جزییات جنبه هیجانی رو نیز افزایش داده و پرده بر روی گیم پلی گرافیک و صدای بازی قرار داده ....این هیجان بازی وقتی چند برابر میشد که با هوش مصنوعی فوق العاده دشمنانمون روبرو میشدیم واقعا سطح هوش مصنوعی دشمنان خیلی بالا بود چالش برانگیز و لازمه تشخیص یک استراتژیک متفاوت رو هر ان به گیمر توجیه میکرد ...این هوش مصنوعی بالا تنها در کاور گیری ها و تیر اندازی ها خلاصه نیمشد و وقتی که دشمنان بازی در می یافتنذ که محل کاور گیری شما بیش از حد امن هستش و در انجا لنگر انداختی با یک و دو نارنجک شما رو مجبور به جابه جا شدن میکردن و در میدان جنگ رها میکردن این در حالی هستش که گروه ها و تیم های دشمن (همه نژاد هارو میگم) با تیم های تکمیل به میدان می امدند تیم هایی که در بینشون یک مینی باس فایت و چند دشمن درجه دار که کنارشون چند دمشن با درجه پایین و معمولی به سمت ما لشکر کش میکردند و این واقعا عالی ، و تحسن برانگیز بودش استراتژیکی که در مقابل این روند پیش گرفته میشد باید با تعادل زمان و مکانی مناسب گرفته بشه تا کم ترین اسیب رو به ما وارد کنه اما از این سو هوش یارهای خودی به خوبی دشمنانمون نیستن و خیلی جاها باید تنهایی با خیل عظیمی از دشمنان رودرو می شدیم و گاهی اوقات هم به نجات یار های بخت برگشته خود میشتافتیم البته یار های خودی بد نبودن ولی خب در حد عالی قسمت قبل واقعا ظاهر نشدن ( نمیخوام مقایسه کنم ) چرا که وقتی در بخشی دو تا Banshee با چند تا نیروی زمینی حمله میکردن دیگه فاتحه کار رو باید می خوندیم البته ..بیک موضوع دیگر مبارزه با Ken Leng بودش انصافا شما هم جای من بودید از اون مرحله مبارزه با اون شخص چشم بادومی حالتون به هم میخورد به هیچ وجه نه لوکیشن نه سیستم نوع مبارزش ست نبودن اصلا نه چالشش لذت بخش بود نه خود تاثیر گیم پلی بازی در اون بخش فوق العاده ضعیف دیدم و خدا خدا میکردم تا سریع اون بخش رو تموم کنم در واقع Ken در حد مینی باس فایت های میان بازی هم ظاهر نشد و بسیار ساده و بسیار بد در یک مرحله ای بد امد و از بین رفت مورد بسیار قابل توجه سکانس اخر اون قسمت بودش که نمی دونم چرا بعد از افتادن Ken همگی برگشتن و روبرو رو نگاه کردن حتی اشلی چند بار بدنش اینور چرخید ولی سرش روبرو بودش و Ken به راحتی بلند میشه نزدیک میشه و حالا دیگه نمی دونم شفرد کی و کجا مطلع شد و مانع ضربه او شدش.... فارغ از این سیستم هوش مصنوعی ترتیب لوکیشن های بازی مناسب نبودن البته در برخی نقات مخصوصا در مرحله اخر بازی که در فضایی کاملا تاریک ، محدود و کمبود مهمات کافی با عظیم ترین سیل دشمنان باید روبرو می شدیم که واقعا حرص برانگیز بودش سیستم گیم پلی بازی در این نکات کمی ناکارامد شده بخش کاور گیری بازی هم باید گفت در کنار نام geow قرار میگیره یک شوتر سوم شخص کاور گیری بسیار حساب شده با کلکسیونی از سلاح های مختلف از سبک گرفته تا اتومات و نیمه اتومات ، اسنایپر و نارنجک که همگی اینها اپگرید شده و می توان بخش هایی از سلاح های مختلف خود را اپگرید کرد این در حالی هستش که ما همراه با این سیستم غنی سلاح هایی که داریم یک بخش Magic که من صداش میکنم هم داریم این قسمت هم تعدد زیادی دارد و از جمله پرتاب نارنجک ، اروم کردن زمان ف تغییر قدرت گلوله ها به صورت های اتشین ، یخی و برقی که از جمله موارد این بخش هستن این در حالی هستش که ما روی سلاح ها و بخش های یار های خودی نیز کنترل داریم و می توانیم سلاح های اونها رو اپگیرد و انتخاب کنیم که با کدامین در در حین بازی استفاده کنن ، البته همه اینها به کلاسی که انتخاب می کنیم بر میگرده و این کلاس تعریف شده بیشتر به کلاس سرباز مربوط میشه و کلاس هایی دیگر برای انواع و اقسام سلیقه ها وجود دارد. ،سیستم سلامتی ما هم دارای بخش چند گانه بسیار چالش برانگیزی هستش اول این که زره ما درارای یک محافظ اولیه هستش که به صورت سپر عمل میکنه و لایه دوم جان اصلی ما بعد از از بین رفتن انرژی سپر به صورت نقل و نبات کم میشه پس مهم ترین نظر حفظ ما باید سپر اولیه باشد این سپر و جان ما به مرور بازی اپگرید هم یمشه ما می تونیم در بخشی از نورماندی که سالح ها ی خودمون رو اپدیت میکنیم لباس و رزه خودمون رو تغییر داده محکمتر دقیقترش کنیم ، قسمت های ادیت هم خوب کار شدن ولی نه به دقت قسمت قبل ....نمی دونم چرا هر قدم که میرم جلو Me 2 رو باید پیش بکشم ...
    چون که در بخش اپگرید ما در قسمت دوم یک قسمت برای نورماندی هم داشتیم و با اسکن کردن سیارات مختلف نیاز های خودمون رو براورده میکردیم مخصوصا برای نورماندی این اسکن کردن هم در قسمت دوم بسیار عالی بودش اسکن جدید بسیار بد و بد یا مضخرف هستش اسکن خوبی که در یک سیاره میشد چندین ماده اولیه یافت این بار فقط یه یک ماده اونم اکثریت به بخش هایی از ماموریت های فرعی گره خوردن کوتاه شده مشکل دیگر این اسکن ها پیدا شدن رپیرا هستش حالا میگیم دلیل قانع کننده داریم برا این و سیگنال هایی که باعث جذب اونها میشن ولی خب تدابیر دیگر نیز می تونست برا این سیستم کار امد تر باشن در کل هیچ وقت لذت زمان گذاشتن برای اسکن های قسمت دوم تکرار نشد...

گرافیکی زیبا ، انمیشن هایی خوب
    سیستم Melee مقداری ضعیف

از حسن های دیگر بازی گرافیک ان خواهد بود بازی با گرافیکی چشم نواز و کاملا سازگار با جو بازی برخوردار هستش اصولا گرافیک و طراحی یک جور باید اون حس بازی رو هم منتقل کنه و وضعیت حاکم رو منتقل کنه این وضع رو در ME 3 بخ خوبی مشاهده کردیم نورهایی با کیفیت خوب و انفجارهایی پر زرق و برق در کنار محیطی وسیع که با دقت روی جزیات و بافت های بازی کار شده ، زره ها پرجزییات و دقیق کار شدند در کنار اینها انمیشن های بازی نیز بهبود یافتند از برخی انمیشن های رفتاری ضعیف قسمت دوم که بگذریم در این قسمت اون موارد نیز بهبود یافتند اما بازی به شدت افت فریم داشت و بسیار هم مشهود بودش محیط داخلی نورماندی و چند مرحله دیگر بسیار تاریک بود و در برخی کات سین ها نیز این وضعیت به وضوح دیده میشد که باعث میشد بازیباز کمی سرشو بلند تر کنه بافت های اب مقداری تاریخ گذشته بودن و با یک سلیک به اب اوضاع کاملا مفهومی میشد ، چند ضلعی هایی در گوشه کنار بازی دیده میشد که البته قابل گذشت بودند اما با این وصف محیط های وسیع قسمت دوم به هیچ وجه باز نگشت و این تئوری در نورماندی بسیار زیاد به چشم میخورد حتی سیتادل هم فقط در لودینگها و موقع ورود و خروج بزرگ دیده میشد و برای گیمر بزرگیخاصی رو ارائه نکردن از این رو فیزیک بازی بسیار قابل قبول بودش و تاثیر یک انفجاز نارنجک در روی دشمنان دیده میشد این امر در کنار صداگذاری بازی بسیار لذت بخش میشد صدا گذاری بازی هم فوق العاده هستش اول باز با شنیدن صدای خانم اغداشلو بسیار خوشحال شدم که باز در این قسمت حضور داره از اون سمت صداهای لیارا و خود شفرد در کنار تک تک شخصیت های داخل بازی که همگیشون باور پذیر و بسیار فوق العاده دیالوگ های هزارگانه خودشون رو بیان کردن ..ولی ای کاش که فقط بین گیم پلی بازی زیاد سوت و کور نبود حداقل کلمه ای سخنی حرفی زده میشد البته بین مکان هایی که پیش برد داستان بود حرف میزدن ولی خب در این دوره این موضوع برای طول زمان بازی خیلی لازمه فکر کنید که در بین یک درگیری جویک هم تعنه هایی به دشمنا مینداخت یا صحبت هایی کلیشه ای به شفرد و حرف های زیاد تا حین مبارزه لذت حرف زدن رو هم بچشیم ....موزیک بازی هم که فوق العاده و بسیار احساسی بود و جای ایراد نداشت. البته از نکات مثبت دیگر بازی امکان کنترل روی کنسول Xbox 360 این هستش که می توان از ساپورت کینکت بهره برد و دستورات خود رو به صورت لفظی وارد کرد این سیستم دستور دهی در حد کمال نیستش ولی با کینکت خیلی خوب میشه از این سیستم بهترین استفاده رو برد.

Hackett Out

اخه پس چرا...؟؟ ...سوالی هستش که اکثریت گیمرهای مخصوصا طرفداران بازی این رو هی دیگه میشه گفت به زبان میاورند و رفته رفته تشدید تر هم میشد واقعیت باید گفت که از دید من ایمپورت کردن و نکردن سیوهام نمی دونم اثر داشت یا نه من که به خوبی متوجه نشدم به جر نبود تالیا و گروس در تیمم که این ها هم خب حداقل برای من مشکلی نداشت از سوی دیر این پس چرا برای اونهایی هم بود که 200 ساعت مس افکت رفتن و سیوهای خودشون رو با تصمیمات و اتخاذهاشون به این قسمت اوردن تا نتیجه کار خودشون رو ببینن...یه موضوعی که هست اینه که برخی رفتارهای شخصیت ها نسبت به اون سیو منتقل شده و اتفاقاتی که در قسمت های قبل رخ داده بو بسیار عجیب هستش و انگار نه انگار که قبلا زدو بندی بوده..مورد بعدی این که بخش RPG بازی بسیار کم رنگ شده و فقط به چند نکته خاص معطوف شده که بسیار پرمعنا هستش ..اصلا مدل بازی طوری به وقع پیوست که نمیشه از یک جایی شروع کرد و به جای بندش داد ..کل تصمیمات در غالبی خطی قرار گرفته بودن و بازی بیشتر در میان اون اکشنش خطی تر هم شده تفاوت تصمیمات بیشتر در اخم کردن و یا خوشحال شدن نفر مورد تصمیم قرار گرفته خلاصه میشد ، از دید دیگر موضوع ایجاد سه بخش اکشن ، RPG ، در New Game هم چندان خوش نبود اصلا درک پذیر نیستش که یکیاکشن رو برداره و دیگری با تصمیمات بره جلو یکی داره بدون جیره و مواجب میره جلو این یکی هنوز اندر خم یک کوچه در حال تصمیم گیری هستش که اونم چی..؟ اخرش هر دو یکی میشن....اخرش خیلی تاثیر گذار بود از دیدی پایان بازی خوب بود به هر حال فیلم هندی میشد که بخواهیم شخصیت اصلی رو زنده نگه داریم چه بسا که بازی RPG هستش اکثریت هم مشتاق بر مردن شفرد بودن ولی موضوع اینه که تصمیم نهایی اصلا فرقی نداره ، کلا فرق نداره گنگ بود ..سیتادل و کتالیست یکی بودن .؟ ایا این همه رویداد ها کنترل میشدن..؟ خب درست می توان بخشی از حرف های اون بچه رو قبول کرد ما کنترل میکنیم تا نژادی در اینده به قدرت نرسد ولی خب .اینجاش اخه داره یعنی هیچ راهی دیگری بر کنترل برای جلوگیری بر رشد اون نزاد رو به قدرت نبود .؟ باید این همه کهکشان به خون الوده بشن ..؟ خب پس illusive man چی..؟ مگه اون رپیرهارو کنترل نمی کرد مگه در اون سکانس واقعا ناامید کننده اتاق کنترل که illusive man به طرز افتضاحی میمیره نگفت که کنترل میکنم کنترل میکنم حتی قدرت کنترل خودش رو هم با شلیک به اندرسون به رخ کشید ولی خودش illusive man هم تحت کنترل بود..؟ (واقعا اعصاب خرد کنیه ) illusive man مردی که شهرتش به همه جا رسیده کسی که در ME 2 کالکتور هارو از شفرد می خواد و میگه که اونارو به من بسپار کسی که کارهایی کرده که فقط از دشت اون بر میامد و وقتی وارد محیط اون می شدیم و موزیک خاص حضور اون رو میشنیدیم رسما گیمر میخکوب میشد اما راحت با یک گلوله پرید رو زمین..؟ و اخر میگه زمین چقدر زیباست..!!!! ..( سکوت خودم) حالا باز از اون بگذریم وقتی ما گزینه کنترل رو انتخاب کنیم که همون اش میشه همون کاسه رپیرها هم کنترل میدن دیگه پس این که روزی برگردن باز هست تدبیق هم انچنان تاثیر جالبی نداره ولی نابودی ..؟ به نظر من همون بهت رکه نابود بشن ...چون دیگه رپیری وجود نداره تا فکر کنه بله برگردیم کنترل شدیم حمله کنیم یا کاتالیستی وجود نداره که بخواد کنترل کنه و نژاد هارو سامان بده ..جالبش اینجاست چهره خود شفرد هم موقعی که شنید که illusive man هم کنترل میشده تعجب کرد ...وایساد..!! حالا پایان درست کردن اگه با فلانی روماسن کنی اول اون از کشتی پیاده میشه دوم جوکر سوم نفر بعدی نه اگه اون یکی رو بغل کنی اون دوم پیاده میشه سوم و به ترتیب...خیلی جالب..!!!
    البته من مقداری از استباه رو هم در خودمون هم میبینم حرف های اولم رو یاد دارید انتظار کار خودشو کرده و از بس روی دیوار دلمون برا پایان بازی خاطره و حادثه و اوضاع چیدیم که از این موضوع پیش امده با این مدل برخورد میکنیم.....به هرحال...

گیم پلی..: 9

گرافیک..: 9

موزیک و صدا..:9

داستان و هیجان..:9.5

امتیاز کل..:9.2

نکات مثبت...:

داستانی فوق العاده ، صداگذاری عالی ، طراحی زیبا ، گیم پلی عالی ، هوش مصنوعی دشمنان فوق العاده

نکات منفی...:

یک جورایی بازی دور از انتظار ظاهر شد

+

البته این نقد یک چهارم اون چیزی شد که در طول یک هفته نوشته بودم ولی بر اثر یک اشتباه متاسفانه نوشته هام پرید در خور نام مس افکت باید خیلی تاپ می نوشتم که در طرفداران بازی پوزش می خوام امیدوارم مورد توجه قرار بگیره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..
    Last edited by Layken; 03-04-2012 at 09:59.

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

لیست من با دلایل خودم:
    1-Garrus(His Style)
    2-Mordin(His Gibert & Sulivan Singing)
    3-Miranda(Her Looks)
    4-Grunt(His Toughness)
    5-Javik(His Salarian Jokes)
    6-Liara(Her Politeness)
    7-Tali(No Reason)
    Last edited by Little Sparrow; 03-04-2012 at 01:42.

5. 4 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی تیکه های طنز این بازی خداست. فوق العاده هستند.

یک جا بعد از اینکه بمب توریان هارو در توچانکا خنثی میکنی با رکس (اگر زنده باشه) حرف بزنی :

شپرد : اینقدر سخت نگیر

رکس:ریپر ها به سرزمینم حمله کردند. یک بمب در آستانه انفجار بود که کل توچانکا رو پودر میکرد. حالا اگر هیچکدوم موفق نشن جنوفیج همه رو مطمئن میکنه که گروگن ها نابود میشن بعد تو میگی سخت نگیرم؟

مرحله سورکش جایی که کروگن زنو نجات میدی:

وقتی که شپرد آزاده تا در محوطه بچرخه قبل از رسیدن به آسانسور : پله های سمت راست رو برید بالا یک سالارین هست که با یک ترمینالی کار میکنه. ولی میشه با ترمیناله تعامل کرد. هی کلیک کنید هی اون سالارینه میگه دست نزن. هی شما بزنید. طرف میگه شاید دست نزن در زبان انسان ها فرق کنه. باز بزن میگه ببین اگر ادامه بدی امکان داره روابط دیپلماتیک انسان ها و سالارین ها خراب شه. باز بزن میگه فرمانده خیلی ساده میگم دست نزن. نزدیک به 10 بار بزنی. دیگه میگه(تو مایه های این) اصلا خاموشش میکنم که باهاش بازی نکنی . حتما تست کنید نهایت خندست.

جوکر که فوق العاده تیکه میندازه. جیمز هم خوهب و گروسم بد نیست.
    جاویک واقعا عصاب خورد کنه.

در سیتادل اون بار آریا برید پله هارو بالا 3 بار پشته سر هم مشروب بخورید ( برای اینکه مشروب خوردن آزاد شه اول باید با جیمز حرف بزنی و برای جیمز و اون 2 سرباز مشروب بخری) بعد شپرد بیهوش میشه بلند که میشه میبینه رو صندلی آریا خوابیده و آریا هم نگاهش میکنه. بعد که بیدار شدید برید دوباره 4 بار پشت سر هم بخورید کلا شپرد رو میندازن بیرون از بار میندازنش تو آسانسور مردم هم نگاهش میکنند
    Last edited by AlexMercer; 03-04-2012 at 04:00.

7. 7 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینم از فوائد حضور خانم شهره آغداشلو در بازی:

پسری به نام آرش آغداشلو بچه هایی که در حال فرار از دست نیروهای ریپری بودند رو نجات میده! ایشون در بچگی در پراگیا حضور داشته !

در ضمن این آرش همون آرشیه که توی مرحله وفاداری جک میتونستیم بکشیمش یا بزاریم زنده بمونه
    Last edited by AlexMercer; 03-04-2012 at 10:31.

9. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

شخصیت های مورد علاقه من در مس:
    1-گرس:این شخصیت فوق العاده ای که در شرایط سخت همیشه به شپرد روحیه می داد و تیکه های خیلی جالبی مینداخت.جمله آخری که بین این دو ردوبدل شد این بود go out there and give them hell که حسابی حال منو جا آورد.
    2-لیارا شخصیتی که در 3 و 1 باهاش رمنس کردم و تو 2 هم به خاطر اون با هیچکس رمنس نکردم خیلی شخصیت تو دل برو است و اون حرف زدنش به آدم آرامش میده و به عنوان یک یار واقعی در تمام شرایط سخت شپرد رو همراهی میکنه
    3- تالی با اون لهجه شیرینش و اون حالت عصبی که بعضی وقتا تو حرف زدن پیدا میکنه واقعا خیلی خنده دار میشه اینم یه عکس از تالی با گرس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موقعی که رسیدم تالی با اون لهجه خاصش گفته بود اومدم گرس نقاب منو چک کنه.آره جون عمت
    4-جوکر:ادمی که همیشه با شوخی حرفاشو میزنه حتی در شرایط بحرانی مثلا
      محتوای مخفی: ادامه 

وقتی تسیا سقوط کرد به شوخی ناراحتی خودشو از کم شدن تعداد رقاصه های اساری در سیتادل ابراز میکنه که با واکنش سخت شپرد روبرو میشه

5-لیگین:یک گتی که متفاوت با بقیه گت ها فکر می کرد دارای آرمان های بلند که در آخر هم
      محتوای مخفی: ادامه 

جونشو به خاطر هدفش فدا میکنه تصویری که من ازش دیدم نه یک روبات بلکه یک شخصیتی منحصر به فرد که در خیلی جاها همیار شپرد میشه

6-جویک:حقیقتا اون چیزی که از پروتین ها برای ما معما بود با حضور این شخص کاملا حل شده است یک شخصیت سخت گیری که به استفاده از خشونت و جنگ به عنوان راه حل تاکید زیادی داره.نظراتش هم در مورد دیگر نژاد ها خیلی جالب است.مثلا در مورد کروگان ها گفته بود که اصلا لازم نیست که ریپرها کروگان هارو نابود کنن چون اونا خودشون این کارو میکنند.چه نژاد احمقی.و همچنین نظرش در مورد syntetic ها این بود:این قانون من است اگر ماشینی حرف زد بکشش
    7-کلی چمبر:یکی از شخصیت هایی که من تو 2 باهاش رمنس داشتم البته رمنس با اون به حساب نمیاد.

خیلی از افراد دیگه تو این لیست قرار می گرفتن مثل کاسومی یا جکاب یا موردین که این نشون میده چقدر شخصیت پردازی تو این بازی فوق العاده قوی بوده چنان به شخصیت ها پروبال داده شده بود که از هرکدام میشد یه ویژگی منحصربه فرد در آورد. و اتفاقا یکی از دلایل موفقیت این بازی هم همین بوده است.

11. 6 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان داستان شپرد تموم شد ولی داستان دوستاش نه اینم نقش جدید گروس در یک بازی آشنای دیگه که به زودی پخش میشه

13. 7 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه که چطور میتونم انتخاب کنم که
      محتوای مخفی: spoil 
    سنتتیک ها و ارگانیک ها یکی بشن؟؟؟ بعنی تو بازی باید چه شرایطی داشته باشم؟
    Last edited by kkain-blood; 03-04-2012 at 15:15.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه که چطور میتونم انتخاب کنم که
      محتوای مخفی: spoil 
    سنتتیک ها و ارگانیک ها یکی بشن؟؟؟ بعنی تو بازی باید چه شرایطی داشته باشم؟
    وار است بالای 3000

16. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه IvIoI-IsEn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

فکر کنم مطالبی که نوشتم در پست های قبلیم رو کمی بد ترجمه کردم ولی خوب سعی کردم که ترجمه اش خوب در بیاد ولی در کل متن انگلیسیش به قرار زیر هست

you can shape how the war ends, mostly dependent on your Readiness Rating

Rating < 1750 - Earth is destroyed regardless of your choice

Rating 1751-2050 - If Shepard destroys the Reapers, Earth is destroyed.

Rating 2051-2350 - If Shepard becomes a Reaper, Earth is saved

Rating 2351-2650 - If Shepard destroys the Reapers, Earth is only devastated.

Rating 2651-2800 - If Shepard destroys the Reapers, Earth is saved.

Rating 2801-4000 - Shepard can create a synergy between organics and synthetics.

Rating 4000-5000 - If Shepard destroys the Reapers and "saves" Anderson, Shepard will also live as Earth is saved.

Rating 5000+ - If Shepard destroys the Reapers and does not "save" Anderson, Shepard will also live as Earth is saved

.
    Last edited by IvIoI-IsEn; 03-04-2012 at 18:49.

18. این کاربر از IvIoI-IsEn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •