دوست عزیز شما سیو از کدوم مرحله بازی میخواین؟؟؟
سیو از مرحله اول هست تا اخر....کدوم یکی؟؟؟
دوست عزیز شما سیو از کدوم مرحله بازی میخواین؟؟؟
سیو از مرحله اول هست تا اخر....کدوم یکی؟؟؟
خب یه روز زودتر میگفتی تا بازی رو پاک نکنم دیگه !!!!![]()
سلام
دوستان من خیلی اعصابم خرد شده دیگه توی مرحله core که تو فضا معلق هستیم گیر کردم
من به یک جایی رسیدم که از طریق فشار هوا توی یه راهرو طولانی رد شدم و به اتاقی وارد شدم که یک پنجره شیشه ای جلوم هست که اتاق اون طرف از توش پیداست که داخلش هشت پاها هستند
من نمیتونم راه رو برای وارد شدن به اون اتاق پیدا کنم نمی دونم شاید اصلا وارد اون اتاق نمیشه شد!
اون طرف این اتاقی که هستم هم یه دری هست که وارد یه اتاق دیگه میشم 4 تا محفضه کوچیک هم سمت چپ و راست این در هست که اجسام معلق توشه
وقتی از در وارد این اتاق میشم در پشت سرم بسته میشه و توی این اتاق هم هیچ راهی پیدا نمیکنم...
لطفا راهنمایی دقیق بکنید من رو
با سپاس
سلام بچه ها.من یه جا گیر کردم که شاید خنده دار باشه! اونجا هست که میری دور تا دور کوهستان هست با دو تا سفینه که یکیش تو هواست و یکیش هم خالیه و رو زمینه که سوار هم میشم و 1 رو میزنم نمیره تو صندلی راننده پس احتمال میدم که نباید از اینا استفاده کنم.لطفا کمک کنید!!!
به در اخر که رسیدی باید دم در یه 2دقیقه بایستی تا باز بشهوقتی از در وارد این اتاق میشم در پشت سرم بسته میشه و توی این اتاق هم هیچ راهی پیدا نمیکنم...
بله چون نمیتونی راش بندازی باید پیاده بری به سمت چک پوینت سبز رنگ
سلام
اگر مقدور می باشد سیو بعد از مرحله core رو بذارید
اگر هم توی این 166 صفحه وجود داره بنده رو راهنمایی کنید
آخه خیلی صفحه ها زیاده
namber_one عزیز این سیو رو گذاشته »
صفحه ی 66 .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من نمیدونم کرایسسی که دارم بازی می کنم همینه یا نه . البته ظاهر بازی کرایسس من همینه که توی عکسها هست ! ولی شنیدم که کرایسس چدید اسمش وارهد (warhead ) هستش ! ولی توی این بازی کرایسس من هیچ اثری از این اسم من هنوز ندیدم ! حالا بگذریم . احساس میکنم که این بازی یه خورده برای من گنگ . منظورم اینه که فکر می کنم آدم ها رو توی این بازی میشه راحت تر کشت ولی من دارم با تیر میکشمشون ! مثلا وقتی کلیک وسط موس رو نگه میدارم یه چیزای قدرتی بهم میده که من وقتی میزنم قدرتی میشه و استفاده ای که توی دموی این بازی دیدم رو هنوز نتوستم انجام بدم ! مثلا وقتی غیب میشم سریع ظاهر میشه . کلا کمی توضیح بدیدن !
دوست عزیز ،
بازی Crysis 2 ورژن داره »
Crysis
CrysisWarhead
دومی ، تکمیل کننده ی داستان شماره ی اول هست .
در مورد کشتن دشمنان هم بله خیلی راهها داره .
مثلا شما میتونی نامرئی بشی و با هزار روش مختلف 3 ، 4 نفر رو از پا دربیاری .
یا میتونی همون قدرت رو بگیری و با مشت بزنی به دشمن ها ( در مواقعی که تیر نداری )
در مورد غیب شدن هم باید بگم وقتی که شما غیب میشی ، نباید دیگه تیر بزنی !
یا حرکتی انجام بدی که سروصدا ایجاد بشه .
وقتی غیب میشی فقط میتونی راه بری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)