من میخوام دینامیک کنتراست ال سی دی رو خاموش کنم راهی هست
من میخوام دینامیک کنتراست ال سی دی رو خاموش کنم راهی هست
خیر. یکی شون ورژن 1.23 هست و دیگری ورژن 1.24 که مسلماً ورژن 1.24 جدیدتر هست و شامل تغییرات موجود در ورژن 1.23 هم میشه.
ظاهراً خیر؛ چون هیچ گزینه ای در BIOS و جاهای دیگه برای این عملکرد ندیدم.
سلام بنده از وقتی که 5742جی خریدم یه مشکل دارم اونم اینه وقتی از باطری استفاده میکنم و یه فیلم تماشا میکنم موقع برگشت به دستکاب تصویر رنگها کاس وچشم آزار میشن و چند لحظه بعد به حالت نرمال میاد ولی در حالت برق شهری این مشکل پیش نمیاد خیلی اعصابمو خراب کرده که میخوام بفروشمش دوستان کسی همچین موردی دارن لطفا سریع راهنمایی کنن بقدری از چشم افتاده که دیگه استفاده نمی کنم ازش.
درایور گرافیک رو آپدیت کنید
از یه برنامه player دیگه استفاده کنید
منم یه مدت هست این مشکل رو دارم....منم فک میکنم از درایور کارت گرافیک باشه..نه از پلیر..چون وقتی وارد بازی میشی و بیرون میای بعضی موقع اینطوری میشه...یعنی احتمالا وقتی از گارت انویدیا استفاده میشه اینطوری میشه...شاید البته...و یه مشکل دیگه هم من دارم اونم اینه که وقتی گرافیک عمومی رو روی 540میزارم ...تو بعضی از برنامه ها بعضی از بخش ها سیاه میشه و چیزی رو نشون نمیده....
این مشکلارو کس دیگه ای هم داشت؟
یعنی همه اینا بخاطر درایور گرافیک هست...مشکل سخت افزار ی چیزی نیست؟
ببینید اگر درایورتون به روز نیست، به روز کنید
ضرر نداره !
این مشکل نیست. (طبق تحقیقی که در این مورد کردم) وقتی که از باتری استفاده می کنید سیستم برای صرفه جویی در مصرف باتری سرعت پاسخگویی DFC رو کاهش میده بنابراین این حالت پیش میاد که هیچ گونه اشکالی نداره.
سلام من از یه فروشنده سوال کردم ایشون گفتن مشکل سخت افزاری احتمالش زیاده نمیدونم به نظر شما بدم گارانتی من درایور آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد نزدیک 10 تا ویندوز مختلف م امتحان کردم![]()
سلام
چندوقته بعضی مواقع ال سی دی لپ تابم حالت راه راهی پیدا میکنه یعنی یه سری خطوط روشن موازی از بالا به طرف پایین ال سی دی میان که البته خفیف هستن مثل تلوزیون های سیاه سفیدقدیمی.
قبلا این طوری نبود.در ضمن وقتی اینطوری میشه یه صدای سوت خفیف هم از لپ تاب میاد
مدلش acer 5742 -484g هست و 9 ماه پیش خریدمش .خیلی هم ازش استفاده میکنم
مشکل از چیه؟
مشکلی نداره.از من هم اینطوری میشه البته بعد از 3ثانیه خوب میشه.و فکر میکنم برای صرفه جویی در مصرف باتری هست چون وقتی با اینترنت اکسپلورر صفحه در حالت لود شدنه وچیزی نشون نمیده ال سی دی خود به خود اینطوری میشه و بعد از اینکه لود شد درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)