مشکل من حل شد مهندسین گرامی برای اطلاعات خودتون میگم ایراد از تنظیمات مودمم بود منظورم پیج 192.168.1.1 هست که فایر والم high level بودش و کافی بود disable اش می کردم
مشکل من حل شد مهندسین گرامی برای اطلاعات خودتون میگم ایراد از تنظیمات مودمم بود منظورم پیج 192.168.1.1 هست که فایر والم high level بودش و کافی بود disable اش می کردم
ممنونالان همه رو تو یه صفه نشون می ره یعنی هی اون اسکرول کنار صفحه رو بکشی پایین هی میل بیشتری نشونت میده برا اینکه موقع برگشتن نخوای هی اسکرول رو بدی بالا خسته شی اون فلشرو بزنی میره اول صفه
من دیروز این کارو کردم اما بام همون ایمیلا رو نشون میده
دوستان من چندین بار رمز ورودم رو عوض کردم و ....
اما بازم وارد نمیشه یا اینکه ماه عسل رو میخواد .....؟
احتمالا سزعت اینترنتتون پایینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک خبز تغییر از خود یاهو
البته به نظر من اگر تعداد زیادی میل دارید و با اینترنت درون مرزهای کشور مطمئینا نمی تونید همه میل هاتونو ببینید. سزچ کزدنو پیشنهاد می کنم
Last edited by m.beh; 11-07-2013 at 00:08.
سلام . یکی دو روزه که یاهو ایمیلم رو به ورژن جدید سوییچ کرده و متاسفانه دیگه مثل قبل نمی تونم ازش استفاده کنم .
قبلا وقتی جاوا رو غیرفعال و رزولوشن رو به 800*600 تغییر میدادیم میشد به ورژن کلاسیک برگشت اما الان هرکاری می کنم فایده ای نداره
در ضمن براوزرم فایرفاکس و اینترنتم هم دایل آپ هست
در حال حاضر ایمیلم بصورت Basic mail هست و نمی تونم به حالت full featured mail تغییرش بدم
وقتی دکمه ی compose رو می زنم دیگه مثل قبل نمی تونم ازش استفاده کنم .
خیلی کارم لنگ ایمیل هست . آیا هیچ راهی هست که به همون ورژن کلاسیک برگردم ؟
با سلام وقتی میخوام ایمیلامو باز کنم این صفحه میادswitch to the newyahoo
وایمیلام باز نمیشن چکار کنم؟؟؟ با تشکر
سلام
من هم از کلاسیک استفاده میکردم....که یاهو بزور فرستادمون به نسخه جدیده و البته هم رزولوشن را اوردم پایین درست نشد و هم جاوا اسکریپت را غیر فعال کردم رزولوشن هم بهحالت اول برگزداندم باز هم به کلاسیک برنگشت ....فقط تغییر این دو تا تنطیم تو منو برد به نسخه جدید ناقص یعنی هیچ امکاناتی نداره.....حالا می خواهم لااقل نسخه جدیدم درست باشه که نمیشه!!!!ممنون میشم از دوستان کسی راهنمایی کنه که چه باید بکنم که لااقل نسخه جدید م درست باشه
یک گزینه switch to the newest yahoo mail هم گوشه بالا داره ولی هرچقدر می زنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه
Last edited by s_raheleh; 12-07-2013 at 14:33.
سلام ودرود
بلاخره تونستم برم تو میلم
کجای میل میشه جواب هانی مون رو پیدا کرد...
با اونکه من تو خود ایمیل هستم وقتی میخوام برم تو قسمت
Account Info بازم ازم ورود به میل رو میخواد که رمز جدید عوض شده رو که وارد میکنم قبول نمیکنه ......؟ چه کنم
Last edited by greena; 12-07-2013 at 23:40.
سلام من2تا سوال میلم یادم رفته از اون راه کارهای سه گانه هم رفتم جواب نداد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک کار واجب دارم![]()
الووووووووووووووووووو........ ....دوستان کسی نیست کمک کنه؟!!!!!!
هم اکنون نیازمندیاری سبزتان هستیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)