تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 4105 اولاول ... 661161561621631641651661671681691701762162666661166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فراخوان مشمولان فروردین ۹۰

مشمولان فارغ التحصیل دوره های کاردانی،‌کارشناسی و بالاتر و همچنین مشمولان فارغ التحصیل گروه های پزشکی که برگه اعزام به خدمت از سازمان وظیفه عمومی ناجا به تاریخ اول اردیبهشت ماه ۱۳۹۰ دریافت داشته اند برابر مفاد ابن اطلاعیه برای اعزام به خدمت سربازی خود اقدام نمایند.

کلیه مشمولان فارغ التحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی (فوق دیپلم تا دکترا) که زمان اعزام آنها در برگه های اعزام به خدمت صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ قید گردیده است بایست در ساعت و محلی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا در قالب برگ محل مراجعه اعلام گردیده است حضور پیدا نمایند و ان دسته از مشمولانی که به هر دلیلی تا کنون موفق به دریافت برگ اعلام محل مراجعه نگردیده اند می توانند به نزدیکترین دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی(پلیس+۱۰) مراجعه و نسبت به دریافت برگ مذکور اقدام و بر اساس اطلاعات مندرج در آن عمل نمایند.

سازمان وظیفه عمومی در این اطلاعیه از مشمولان خواست به هنگام مراجعه به رده های وظیفه عمومی ، کلیه اوراق مربوط به اعزام شامل برگ اعزام به خدمت،‌برگ واکسیناسیون،‌برگ اعلام محل مراجعه و سایر مدارک مورد نیاز از جمله شناسنامه، کارت ملی و … را به همراه داشته باشند

مشمولان دیپلم و زیر دیپلم متولدین سال های ۱۳۵۵ تا پایان سال ۱۳۷۰ که برگه اعزام به خدمت از سازمان وظیفه عمومی ناجا به تاریخ ۱۸و۱۹ فروردین ماه ۱۳۹۰ دریافت داشته اند برای اعزام به خدمت به مکانهای ذیل مراجعه نمایند.

۱- در تهران( مشمولان ساکن تهران بزرگ)کلیه مشمولان دیپلم غائب و غیر غائب که زمان اعزام آنها در برگه های اعزام به خدمت صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا فروردین ماه سال ۱۳۹۰ قید گردیده است در ساعت ۶ صبح روز شنبه مورخ ۲۰/۱/۱۳۹۰ و کلیه مشمولان عادی(زیر دیپلم) غایب و غیر غایب در ساعت ۶ صبح روز یکشنبه مورخ ۲۱/۱/۱۳۸۹ به محل و مراکزی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا در قالب برگ محل مراجعه ابلاغ گردیده است حضور یابند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.

۲- در استانها( مشمولان ساکن شهرستانها)کلیه مشمولان دیپلم غائب و غیر غائب که زمان اعزام آنها در برگه های اعزام به خدمت صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا فروردین ماه سال ۱۳۹۰ قید گردیده است در ساعت ۷ صبح روز شنبه مورخ ۲۰/۱/۱۳۹۰ و کلیه مشمولان عادی(زیر دیپلم) غایب و غیر غایب در ساعت ۷صبح روز یکشنبه مورخ ۲۱/۱/۱۳۹۰ به معاونت وظیفه عمومی استان مربوطه (درمرکز استان) مراجعه و حضور یابند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یعنی امیدی هست من واسه ی اوایل تیر ما 10 روز مرخصی بگیرم.
    یه چیز دیگه هم هست که میگن اوایل خدمت مرخصی بد میدن ولی آخرش خوب مرخصی میدن!
    ولی خداییش یه چیزی خیلی جالبی من فهمیدم تو این مدته
    هرچقدر که میگن ارتش قانون مند هست و قانونیه کاراش، من هیچ کار و برنامه ی قانونی و سروقتی ندیدم!
    کلا میگم!
    +
    این قضیه ی کسری خدمت رو من اصلا پیگیرش نبودم. پدر من توی یه منطقه ی محروم مرزی خدمت کرده( سرباز - مرز سیستان بلوچستان و پاکستان)
    خیلی سوز داره که واسه ی خدمت اون که 2 سال فیکس بوده کسری تعلق نمیگیره بعد واسه یکی که حالا تو جبهه بوده 1 سال حتی کسری تعلق میگیره!!
    بابام میگفت ما شب اول رو توی یه اتاقی خوابیدیم که صبح فهمیدیم قصال خونه بوده. رو سنگی که مرده رو روش میشستن خوابیده بوده!!!
    از این افتضاح تر مگه میگه!!؟
    خیلی نامردیه ولی کلا!!!

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

خیلی سوز داره که واسه ی خدمت اون که 2 سال فیکس بوده کسری تعلق نمیگیره بعد واسه یکی که حالا تو جبهه بوده 1 سال حتی کسری تعلق میگیره!!
    سلام
    کسری جبهه به کسانی تعلق میگیره که سربازی باباشون جزو خدمتشون نبوده و به اختیار رفته باشند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال من الان دانشجو هستم ومتولد1369.10.04هستم وپدرم هم متولد1329است آیا می تونم معافیت بگیرم وبعد از من دو تا برادر هم دارم که هر دوتا شون هم خدمت سربازی رفتنند ویکشون ازدواج کرده ودیگری هم کار می کنه چی کار می تونم بکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یعنی امیدی هست من واسه ی اوایل تیر ما 10 روز مرخصی بگیرم.
    یه چیز دیگه هم هست که میگن اوایل خدمت مرخصی بد میدن ولی آخرش خوب مرخصی میدن!
    ولی خداییش یه چیزی خیلی جالبی من فهمیدم تو این مدته
    هرچقدر که میگن ارتش قانون مند هست و قانونیه کاراش، من هیچ کار و برنامه ی قانونی و سروقتی ندیدم!
    کلا میگم!
    +
    این قضیه ی کسری خدمت رو من اصلا پیگیرش نبودم. پدر من توی یه منطقه ی محروم مرزی خدمت کرده( سرباز - مرز سیستان بلوچستان و پاکستان)
    بابام میگفت ما شب اول رو توی یه اتاقی خوابیدیم که صبح فهمیدیم قصال خونه بوده. رو سنگی که مرده رو روش میشستن خوابیده بوده!!!
    از این افتضاح تر مگه میگه!!؟
    خیلی نامردیه ولی کلا!!!
    یه بخشنامه اومده سربازی تو سیستان بلوچستان رو هم کسری شاملش میشه.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اصلا توی آموزشی روی مرخصی حساب مساب نکن که مثلا بعد از ظهر بری خونه و فردا صبح بیای پادگان اینا !
    توی آموزشی تا میتونند سخت میگیرند و هرروز هم نمیذارند بری بیرون
    برای ما عصر ها برنامه ی فوق العاده گاهی اوقات بود و به هر کس مرخصی ساعتی نمیدادند
    آموزشی خیلی سخت گیر هستند اون دو ماه رو بی خیال همه کار و زندگیت باش
    آقا اینطوری که خیلی بد میشه ! من کلی کار دارم فکر میکردم بتونم اونجا بیفتم نونم تو روغنه !
    این برگ سبز ما هم نیومد که نیومد ، دوستان بعد از دوره آموزشی چند روز فاصله هست تا اعزام به یگان خدمت ؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

چقدر این حرف شما واقعیت داره!!! البته میشه یه جورایی درستش کرد و منم هنوز پرس و جو نکردم ولی به نظرم بایت مناطق مرزی هم جزو کسری قرار بدن!

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    کسری جبهه به کسانی تعلق میگیره که سربازی باباشون جزو خدمتشون نبوده و به اختیار رفته باشند
    تکذیب میشه، هر کسی که تو زمان جنگ در منطقه بوده، چه وظیفه و چه داوطلب کسری شامل حالش میشه[ COLOR="Silver"]

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

[/COLOR]
    کسی که خودش تو سیستان و کلا مناطق بد آب و هوا خدمت کنه بهش کسری تعلق میگیره
    نه پدرش

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

تکذیب میشه، هر کسی که تو زمان جنگ در منطقه بوده، چه وظیفه و چه داوطلب کسری شامل حالش میشه
    سلام
    یکی از بچه های نیرو انسانی که کسری ها رو سر و سامون میداد این رو به من گفت پای خودش

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام
    پدر ومادر من هر دو بالای 60 سال دارند وهر دو سکته قلبی کرده اند وتحت عمل قلب قرار گرفته اند و یک برادر دارم که توی یک شهر دیگر زندگی می کند و در حال حاضر تنها بچه خونه ام(بقیه خواهرام ازدواج کرده اند و رفته اند) ایا امکان استفاده از معافیت کفالت وجود داره یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •