با 5.9گیگ مموری که داره مشکلی ندارید؟
با 5.9گیگ مموری که داره مشکلی ندارید؟
سلام
نه عزیز ... مشکلی با اون ندارم فقط می خوام ببینم گوشی اوکی ای هست یا نه( مثلا بعضی از گوشی ها یه سری برنامه های اندروید رو ساپورت نمی کنند یا به هر نحوی بازی در میارند)
یه سوال هم دارم .... گوشی های سونی از نظر اورکلاک و کلا روت و اس آف چه وضعیتی دارند؟
اس آف برای htc هست.
سونی بوت لودر آنلاک کردنش راحت تره. روتش هم به زودی میاد هرچند نیازی پیدا نمیکنید.
اگر با مموری مشکلی ندارید گوشی بسیار خوبیه
ممنون دوست عزیز
پس با این حساب گوشی دیگه ای تو این رنج پیشنهاد نمیشه درسته؟
سلام دوستان. ميخوام يه گوشي بخرم تا سقف 450 تومن.
حالا ميخواستم بدونم ray گوشي اي هست كه تا چند سال دوام بياره...؟! كلا شانس ندارم، تا يه گوشي ميخرم بعد از 6-7 ماه خراب ميشه...
بعد اين 300 MB حافظه داخلي اذيت نميكنه...؟! كم نيست...؟!
ممنون كه وقت ميذارين و جواب ميدين...
Xperia U گزینه بهتریه.
Xperia U با حافظه ش مشكل دارم فقط...وگرنه گوشي خوبيه...
با سلام
من می خواستم گوشی
Samsung Galaxy S III بخرم ولی فروشنده گفت دوربینش 8 هست و دوربین Sony Xperia S بهتره و12 هست
لطفا من رو راهنمایی کنید که کدوم گوشی در کل بهتر هست ودوربین هم برام مهمه
ممنون
حافظهاش مشکل بزرگی نیست دوست عزیز، چون USB-On-the-GO رو ساپورت میکنه و میتونید همیشه یک فلش مموری همراه خودتون داشته باشید.
Last edited by Faramarz-1; 14-07-2012 at 23:57.
دوست عزیز پیکسل فقط ابعاد عکسه و کیفیت رو معلوم نمیکنه، مهم کیفیت لنز هست که در آن S3 با آن که به Xperia S نمیرسه ولی بین 8 مگاپیکسلی ها یک کدوم از کم نظیرهاست... در ضمن S3 از پردازنده چهارهستهای و پردازنده گرافیکی قدرتمند Mali-400MP4 داره، به علاوه اینکه نمایشگر S3 با توجه به اینکه از نوع Super AMOLED هست کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به LED backlit در Xperia S داره و همچنین S3 باتری قویتری داره، ولی Xperia S هم با توجه به اینکه ارزونتره گزینه خوبیه ولی در نظر من اگر بودجه S3 رو دارید در خریدش درنگ نکنید!
Last edited by Faramarz-1; 14-07-2012 at 23:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)