چند سالش بوده حالا ؟؟؟
چند سالش بوده حالا ؟؟؟
42 یا 45 همین حدودا
راهی نیست؟
یا راهی که اگر نصب کرد و دوباره پاک کرد بشه دوباره برش گردوند؟
اره یه روز نگا کردن و دستشون بود بعد اینجوری گقتن بهم.اره دقیق رو لوگوی اس 3 گیر میکرد.خلاصه هرجا دیگه بردم همشون گفتن هاردت سوخته.گوشی به یکباره از بین رفت !! هنوزم واسم سواله که چرا یهو گوشیم اینجوری شد که حتی من تو 1.5 سال حتی باتریشم ندیدم!!![]()
خیلی محتمل هست که گوشی با یه فلش درست بشه و به دروغ بگن بردشو عوض کردیم 800 بده!
الان لوگوی سامسونگ میاد یا اصلا روشن نمیشه؟
دوست گرامی
اصلا این کارو نکنید.
اول ببینید گوشی به دانلودینگ مود و ریکاوری مود میره یا نه؟
اگه رفت یک بار گوشی رو فکتوری ریست کنید. بعدش ببینید گوشی بالا میاد؟ اگه نیومد از طریق اودین یه رام ۳ فایله رسمی رو با فایل پیت برای ریپارتیشن کردن گوشی فلش بزنید احتمال درست شدنش زیاده، و باز اگه نشد گوشیرو روت کنید و اسکریپت مگاوایپ رو فلش بزنید و بعدش رام ۳ فایل رو نصب کنید به همراه فایل پیت.
شاید کار درستی نباشه این جا نام انجمن فارسی فارسی دیگرو ذکر کنم ولی خب خیلی میتونه کمکت کنه بنابراین برات پ خ میکنم
یاحق
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
بازی gta sa که حجم اون یکم بیشتر از ۴ گیگابایته چطور روی هواوی g۶۱۰ نصب کنم ؟ یه مموری کارت ۳۲ گیگ کلاس ۱۰ روی گوشی گذاشتم ، فایل نصبی بازی اول روی حافظه ی اینترنال گوشی نصب میشه که میشه انتقالش داد به مموری کارت
حالا دیتا رو چکار کنم که حجمش از ظرفیت حافظه ی دستگاه من بیشتره ؟ هیچ راهی نداره ، خیلی دلم میخواد منم بازی های دیتا دار رو انجام بدم
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
ممنون دوست عزیز از راهنماییت ولی گوشی به دانلودینیگ که میره باز قفل میکنه و اصن گوشی رو نمیشناسه.
درایور سامسونگ نصبه؟ رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کردید؟ با یه کابل دیگه؟
اره امتحان کردم با چند سیستم و 2تا کابل.باز هم همینجوره
راستی چرا جدیدا کسی اطلاعاتی نداره
قبلا انجمن پی سی ورد ادمایی داشت که دانش زیادی داشتن
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)