تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 231 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

سلام.واسه مارک کردن اس ام اس تو اینباکس راه میانبری هست؟یا باید هی روش نگه داشته بشه و از منو گزینه مارک؟اینجوری که واسه مارک کردن40 تا اس ام اس 40 دقیقه زمان میخاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

این گوشی قابل -- شدنه؟یا باید برنامه ها یک به یک ساین بشن؟آموزشش کجاست؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

این گوشی قابل -- شدنه؟یا باید برنامه ها یک به یک ساین بشن؟آموزشش کجاست؟
    بله قابليت ... شدن هم داره.

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

کسی از پارس کامتل خریده این گوشی رو؟

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

چه فایده دوربینش بخاطر نداشتن اتو فوکوس دو زار نمی ارزه از هز 10 تا 8تاش تاره و کیفیت نداره تا حالا از نزدیک عکساش رو دیدی؟ همین قضیه آدم رو ناراحت می کنه
    اصلا اینطوری نیست!دوربینش اگه 8 هست واقعی 8 هست نه اینکه 12 باشه و با 8 مقایسه بشه!دوربین حرفه ای داشته باشی میفهمی چی میگم.بنده سی 7 داشتم از سری اولشم هست دوربینش خیلی خوبه اصلا تار نیست و مهمتر از همه تو این 1سال یکبارهم هنگ نکرده بر عکس ان8‏!و از همه مهمتر داخل منو که میری خیلی روون هست و بر عکسه ان8 لگ نمیزنه و با روانت بازی نمیکنه واسه عملکرد فوق العاده ضعیف در رسپانسه لمسه صفحه..فوکوس واسه وقتی هست که بخای بری گیر بدی از یه صفحه کتاب مثلا 1میلی متری عکس بگیری!وگرنه واسه استفاده روزانه و معمول حرف نداره!‏!به نظره من 12 پیکسل ان 8 2زار نمیرزه چون هرکس تا دفعه اولش باش عکس انداخته بد خورده تو پوزش!واقعا ارضا کننده نیست..موفق باشین
    Last edited by tarfan1364milad; 09-05-2011 at 00:10.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

اصلا اینطوری نیست!دوربینش اگه 8 هست واقعی 8 هست نه اینکه 12 باشه و با 8 مقایسه بشه!دوربین حرفه ای داشته باشی میفهمی چی میگم.بنده سی 7 داشتم از سری اولشم هست دوربینش خیلی خوبه اصلا تار نیست و مهمتر از همه تو این 1سال یکبارهم هنگ نکرده بر عکس ان8‏!و از همه مهمتر داخل منو که میری خیلی روون هست و بر عکسه ان8 لگ نمیزنه و با روانت بازی نمیکنه واسه عملکرد فوق العاده ضعیف در رسپانسه لمسه صفحه..موفق باشین
    دوست عزیز این حرفاتو برا یکی بزن که .... نه اینجا
    سی 7 و ان8 هیچ تفاوتی تو سرعت نوع لمس و ... ندارن!
    در ضمن حتما اگه میخواین بگین شما با ان8 کار کردین یا سی 7 فلان طور بوده بهتره بدونی من همین الان هم همزمان دوتاشو دارم و کوچکترین فرقی تو این موارد ندارن!!!

7. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

هه!از وقتی یادمه شما هر چی تو این فروم گفته شدو داشتی و داری اونم نه یکی دوتا!سه چهار 5 تا!‏
    من طرفم شما نیست...شما همیشه بهترین و داری.مبارکت باشه.اما یه روز که بزرگتر شدی و به جا کل کله مفتو بیخودی بحثه منطقی کردی بیا تو بحث با من...
    حوصله ... ندارم.شرمنده.
    شما با 4تا اپلو دوتا سی 7 و ان8 و اینا حال کن مام با یدونه سی 7 دره پیته داغون اما تو دنیای واقع نه خیالو توهم.عزت زیاد.

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بیخیال دوستان در کمال عطوفت و مهربانی با هم بحث کنید

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

هه!از وقتی یادمه شما هر چی تو این فروم گفته شدو داشتی و داری اونم نه یکی دوتا!سه چهار 5 تا!‏
    من طرفم شما نیست...شما همیشه بهترین و داری.مبارکت باشه.اما یه روز که بزرگتر شدی و به جا کل کله مفتو بیخودی بحثه منطقی کردی بیا تو بحث با من...
    حوصله ... ندارم.شرمنده.
    شما با 4تا اپلو دوتا سی 7 و ان8 و اینا حال کن مام با یدونه سی 7 دره پیته داغون اما تو دنیای واقع نه خیالو توهم.عزت زیاد.
    داداش شما نداری یا دارایی که انشالله همینطوره نه به من ربط داره نه به کسایی که میان اینجا!
    بحث سر نادرست گفتن و فریب دادنه نه سر مال و ...
    اگه ما با داشتن 2تا گوشی میشیم پولدار شما اینجوری فکر کن!
    من هیچ جا به غیر از اینجا و کلوپ سی7 با شما بحث نکردم پس لطفا حرف الکی رو بزارین کنار ماشالله به قول خودتون سن و سالی هم ازتون گذشته
    وقتی 2تا گوشی از سخت افزار مشابه و نرم افزار مشابه و همچنین چیپ کنترل تاچ مشابه ساخت ATMEL استفاده میکنن دلیلی برای فرق داشتن تو سرعت پاسخگویی و هنگ ندارن!
    مورد بعد شما نه اینکه حوصله نداری !!! شما اطلاعات نداری ویچی رو میپرونی!

به به دوست قدیمی فری گل
    والا ایشون کلا چیزی که ما میگیم وثابت میکنیم براشون قابل قبول نیست!
    هنوز یادم نرفته که ایشون میگفتن چون rom سی7 1 گیگ (همون فضایه درایو c )هست و ان8 512 سرعت سی 7 بیشتره
    Last edited by total_overdose; 09-05-2011 at 02:21.

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اصلا اینطوری نیست!دوربینش اگه 8 هست واقعی 8 هست نه اینکه 12 باشه و با 8 مقایسه بشه!دوربین حرفه ای داشته باشی میفهمی چی میگم.بنده سی 7 داشتم از سری اولشم هست دوربینش خیلی خوبه اصلا تار نیست و مهمتر از همه تو این 1سال یکبارهم هنگ نکرده بر عکس ان8‏!و از همه مهمتر داخل منو که میری خیلی روون هست و بر عکسه ان8 لگ نمیزنه و با روانت بازی نمیکنه واسه عملکرد فوق العاده ضعیف در رسپانسه لمسه صفحه..فوکوس واسه وقتی هست که بخای بری گیر بدی از یه صفحه کتاب مثلا 1میلی متری عکس بگیری!وگرنه واسه استفاده روزانه و معمول حرف نداره!‏!به نظره من 12 پیکسل ان 8 2زار نمیرزه چون هرکس تا دفعه اولش باش عکس انداخته بد خورده تو پوزش!واقعا ارضا کننده نیست..موفق باشین
    من حدود 5 ماهه ان8 دارم و یک بار هم به این مواردی که شما میگی برنخوردم و هیچ هنگ نداشته حتی در مواردی که 5-6 تا برنامه با هم کار میکرده و مس استورج هم پر بوده
    ولی خب سی 7 تو مرور منو ها یه ذره سریعتره که اختلاف اینقدر کمه که اصلا به نظر نمیاد
    در مورد کیفیت عکاسی هم یا شما اصلا عکس های ان 8 رو ندیدی یا نمیخوای واقعیتو بپذیری
    من کیفیت عکس ان 8 رو با دو تا سی 7 مقایسه کردم و در مقابل ان8 هیچ حرفی برای گفتن نداشتن
    در ضمن فوکوس هم برای 1mm نیست و حداقلش 10 سانته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •