تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 246 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام دوستان برا من جهت های دسته و کیبورد خود به خود کار میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این دو تامشکلو چجوری میشه حل کرد
    1- هند در بازی به هیچ عنوان گرفته نمیشه مخصوصا زمانی که بازیکن تکل میکنه توپو با دست میبره حتما باید هند گرفته بشه
    2- زمانی که حریف تک به تک میشه دروازه بان رو راحت میشه اورد جلو با تکل تو پای بازیکن توپو گرفت این حرکت هم اخراج صد در صد داره ولی هیچ سوتی زده نمیشه

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این دو تامشکلو چجوری میشه حل کرد
    1- هند در بازی به هیچ عنوان گرفته نمیشه مخصوصا زمانی که بازیکن تکل میکنه توپو با دست میبره حتما باید هند گرفته بشه
    2- زمانی که حریف تک به تک میشه دروازه بان رو راحت میشه اورد جلو با تکل تو پای بازیکن توپو گرفت این حرکت هم اخراج صد در صد داره ولی هیچ سوتی زده نمیشه
    1-هند بر خلاف سالهای پیش در این نسخه نیست ولی در نسخه کنسول هست و دلیل نبودنش اینه که ما داریم بازی سال پیش کنسول رو بازی میکنیم که این امکان درش نبوده.
    2-در بیشتر موارد توپ زده میشه یا بازیکن رد میشه و یادت باشه اگر در تکل اول توپ زده بشه خطایی گرفته نمیشه مگر اینکه دوپا باشه که اخراج داره و یا خیلی وحشیانه باشه که در صورتی که توپ اول زده بشه کارت زرد داره

4. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mafr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من یک سوال کلیشه ای داشتم؛ میخواستم بدونم که انصافا این بازی قشنگتره یا pes2011 چون من تا حالا این نسخه ی فیفا رو واسه ی پی سی بازی نکردم اما pes 2011 نسبت به نسخه های قبلیش واقعا عالی شده بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام بچه ها من یه مشکلی دارم از وقتی ویندوزمو عوض کردم وقتی دارم بازی میکنم کم کم نوشت ها کمرنگ میشن بعد رنگها میریزه به هم و سیاه میشه و یهو میپره بیرون از بازی کسی میتونه بگه جریان چیه؟ویندوزم xp هستش و کارت گرافیکمم سالمه چون غیر بازی مشکای ندارم و NET Frame و++ Visual C هم نصب کردم!!

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دوستان من یک سوال کلیشه ای داشتم؛ میخواستم بدونم که انصافا این بازی قشنگتره یا pes2011 چون من تا حالا این نسخه ی فیفا رو واسه ی پی سی بازی نکردم اما pes 2011 نسبت به نسخه های قبلیش واقعا عالی شده بود.
    سلام هر دو بازی نکات مثبت و منفی خودشو داره اگه شما بیشتر به گرافیک اهمیت میدی بهتره pes11 بگیری ولی اگه به گیم پلی اهمیت میدی فیفا بهتره به نظر من که فیفا بهتره البته شاید گرافیکش از pes کمتر باشه ولی هر چی هست میشه یه بازی بدون عصبانیت انجام داد

8. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام هر دو بازی نکات مثبت و منفی خودشو داره اگه شما بیشتر به گرافیک اهمیت میدی بهتره pes11 بگیری ولی اگه به گیم پلی اهمیت میدی فیفا بهتره به نظر من که فیفا بهتره البته شاید گرافیکش از pes کمتر باشه ولی هر چی هست میشه یه بازی بدون عصبانیت انجام داد
    من که رو هم فیفا هم اعصابم داغون میشه از بس بازیکن ها اشتباهات فاحش میکنن .

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دوستان مانیتور من wide هست و فیفا توش کوچیک اجرا میشه...تو تنظیماتش چیزی نبود...کسی میدونه چه طور فول اسکرین بازی کنم؟؟؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

جالبه نتیجه ی بازی های رفت حذفی رو یا باید حفظ کنیم یا بریم تو calender پیدا کنیم!
    یعنی نتیجه به این مهمی که برای بازی برگشت باید بدونیم رو باید بریم پیدا کنیم؟؟

12. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان آخرين پچ رسمي ارائه شده + كرك رو اگر ممكن هست قرار بديد . پست دوم و سوم رو رزو كردين بره همين ديگه . آپديت نمي كنيد اين پست ها رو ؟ من الان چطور 20-30 تا صفحه بگردم آخه ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •